Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@17:58:14 GMT

کشت چغندرقند در شمال خوزستان ۶۷درصد افزایش یافت

تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۳۴۹۲۱

کشت چغندرقند در شمال خوزستان ۶۷درصد افزایش یافت

محسن سعادت‌فر روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: تاکنون قرارداد تامین آب محصول چغندرقند در بیش از هفت هزار و ۶۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی منطقه منعقد شده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود ۶۷ درصد افزایش را نشان می‌دهد.
وی سطح زیر کشت قراردادهای تامین آب محصولات زمستانه در شبکه های آبیاری شمال خوزستان را تاکنون ۱۸ هزار و ۳۰۵ هکتار اعلام کرد و گفت: عقد قرارداد آب در امور مشترکین شرکت بهره برداری شمال خوزستان همچنان ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سعادت‌فر افزود: عقد قرارداد محصول راهبردی گندم نیز در آذرماه سال جاری با اعلام تعرفه آب بها انجام خواهد شد.
مدیرعامل شرکت بهره برداری شمال خوزستان با اشاره به برنامه ریزی تامین آب اراضی کشاورزی منطقه تاکید کرد: مراجعه به موقع کشاورزان برای عقد قرارداد آب محصولات زمستانه می‌تواند باعث ارائه خدمات بهتر به کشاورزان در زمینه تامین و توزیع آب زراعی شود.
انواع محصولات زراعی با بهره گیری از کانال‌های مدرن آبیاری در اراضی شمال خوزستان کشت می‌شود که در این میان سطح زیر کشت گندم، ذرت علوفه‌ای، صیفی جات، سبزیجات و چغندرقند قابل توجه است.
شرکت بهره برداری شمال خوزستان با بیش از ۱۸ هزار مشترک مدیریت تامین و توزیع آب در زمین‌های کشاورزی محدوده شبکه های آبیاری دز و کرخه شمالی را بر عهده دارد.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی دزفول آبیاری خوزستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی دزفول آبیاری خوزستان وزارت جهاد کشاورزی دزفول آبیاری خوزستان اخبار کنکور شمال خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۳۴۹۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش بهره‌وری با استفاده کشاورزان از فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان

ایسنا/خراسان رضوی معاون سازمان تات گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان بسیار زیادی در بخش کشاورزی در حال ارائه نوآوری و فناوری هستند؛ اگر این فناوری‌ها و نوآوری‌ها به دست کشاورز برسد، قطعا تاثیر بسیار زیادی در افزایش بهره‌وری خواهد داشت.

محمدمهدی قاسمی امروز ۶ اردیبهشت‌ماه، در جریان تور رسانه‌ای با موضوع کشاورزی دانش‌بنیان از دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی، منابع طبیعی و صنایع غذایی خراسان رضوی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان بسیار زیادی در بخش کشاورزی در حال ارائه نوآوری و فناوری خود هستند.

وی افزود: اگر این فناوری‌ها و نوآوری‌ها به دست کشاورز برسد و برای کشاورز قابل استفاده شود، قطعا تاثیر بسیار زیادی در افزایش بهره‌وری خواهد داشت. به دنبال این هستیم که در سال جهش تولید با مشارکت مردم، با مشارکت شرکت‌های دانش‌بنیان شتاب‌دهی را انجام دهیم.

قاسمی بیان کرد: ما ظرفیت کشاورزی را به طور کامل می‌شناسیم و نسبت به شرایط کشور، کشاورزان ‌و کشت‌های مختلف اطلاعات داریم که شاید شرکت‌های دانش‌بنیان نداشته باشند. اینکه مخاطب چه کسی باشد و محصولات تولید شده توسط شرکت‌های دانش‌بنیان به دست چه کسی برسد، مهم است.

معاون سازمان تات(تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی) و رئیس موسسه آموزش و ترویج کشاورزی عنوان کرد: ما مسیر را برای دسترسی کشاورزان و تولیدکنندگان به یافته‌های دانشی و علمی شرکت‌های دانش‌بنیان با کمک خودشان تسهیل می‌کنیم. نیازی به تسهیلات نیست، ما بسترهایی داریم که از بسیاری از تسهیلات بهتر است و کمک بسیار بزرگی می‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اختصاص ۱۱۵۰هکتار از مزارع قزوین به کشت چغندرقند
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶.۲ میلیارد دلار گذشت
  • بهسازی و رفع افت ولتاژ پست برق مالکریم در مسجدسلیمان
  • ضرورت افزایش تولید برق و کاهش محدودیت‌های برق صنایع
  • آبیاری نوین ؛ گامی به سوی جهش تولید
  • نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است
  • امکان کاهش ۲۰ درصدی ضایعات برداشت گندم با روش‌های علمی
  • افزایش بهره‌وری با استفاده کشاورزان از فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان
  • ضربه به تولید با تصمیم‌گیری برای خاموشی چاه موتورهای کشاورزی
  • آغاز برداشت چغندرقند از مزارع دزفول