Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

"اوگور شاهین" استاد ایمنولوژی در دانشگاه ماینز آلمان به همراه "اوزلم توئرجی" که دانشمند در زمینه فناوری زیستی است به عنوان زوجی که در دهه پنجم عمرشان قرار دادند و دو شرکت میلیارد دلاری را هدایت می‌کنند، زندگی‌شان را صرف ساخت واکسن کرونا می‌کنند.

اوزلم دختر یک محقق ترک بود که از ترکیه به آلمان مهاجرت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاهین نیز خود در ترکیه متولد و در آلمان بزرگ شد. والدین او در کارخانه فورد کار می‌کردند. مرکز دکتر شاهین بر روی تحقیقات مرتبط با ایمنوتراپی و دستگاه ایمنی بدن تمرکز کرده است. او زمانی که در بیمارستان‌های کلن و هامبورگ مشغول به کار بود با همسرش آشنا شد. شاهین از سال ۲۰۰۱ میلادی شرکت دارویی و تحقیقاتی‌ای را برای توسعه آنتی‌بادی‌های مقابله‌کننده با سرطان تاسیس کرد و سپس آن را به ژاپنی‌ها در سال ۲۰۱۶ میلادی به قیمت ۱.۴ میلیارد دلار فروخت و وقت بیشتری را صرف تحقیقات دانشگاهی کرد.

او و همسرش در سال ۲۰۰۸ میلادی شرکت "بایو ان تک" را با هدف توسعه ابزار‌های ایمنوتراپی سرطان تاسیس کردند. سرمایه‌گذاری‌ای ۵۵ میلیون دلاری در این شرکت صورت گرفت. این زوج جزو ۱۰۰ فرد برتر ثروتمند آلمان محسوب می‌شوند.

اکنون شرکت BioNTech در همکاری با فایزر اولین نتایج درباره واکسن آزمایش شده قدرتمند ضد کرونا را منتشر کرده‌اند.

منبع: آفتاب

کلیدواژه: واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۳۵۱۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پروژه مشترک آلمان و فرانسه برای تولید تانک‌های مدرن

وزرای دفاع آلمان و فرانسه از همکاری مشترک برای تولید تانک های مجهز و مدرن برای آینده با توجه به جنگ روسیه علیه اوکراین خبر دادند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از ان تی وی آلمان، گفته می شود تانک جنگی که به طور مشترک توسط آلمان و فرانسه ساخته می‌شود کاملاً مجهز و قابل همکاری و مجهز به هوش مصنوعی است.

بوریس پیستوریوس، وزیر دفاع فدرال آلمان در مصاحبه ای با روزنامه فرانکفورتر آلگماینه سایتونگ گفت: ما به طور مشترک در حال توسعه سیستمی برای آینده هستیم که برای آنچه ما نیاز داریم - از هوش مصنوعی و جدیدترین فناوری حسگر گرفته تا امکان استفاده از این سیستم بدون سرنشین در شرایط خاص، طراحی شده است.

سباستین لکورنو، همتای فرانسوی وی افزود: ما فقط تانک آینده را توسعه نمی‌دهیم، بلکه آینده تانک را نیز توسعه می‌دهیم.

وی توضیح داد که نیاز به قابلیت همکاری - تعامل سیستم‌های مختلف - از طریق تجربه جنگ اوکراین آشکار شد.

این دو وزیر اروپایی می‌خواهند امروز جمعه در پاریس اعلامیه‌ای را امضا کنند که نشان دهنده آغاز فاز پروژه 1A است. انتظار می‌رود که توزیع وظایف بین شرکت‌های دفاعی درگیر با جزئیات بیشتری شرح داده شود.

پیستوریوس گفت، تجربه در توسعه سیستم نبرد هوایی FCAS به عنوان یک "طرح اولیه" عمل می‌کند. به گفته این مقام آلمانی قرارداد تفصیلی باید در ابتدای سال آینده تکمیل شود.

لکورنو هم افزود: "ما از نیازهای عملیاتی ارتش آلمان و ارتش فرانسه شروع کردیم، در حالی که پیشینیان ما گاهی اوقات نیازهای صنعت را بیشتر در نظر می‌گرفتند."

این پروژه به تعویق افتاد زیرا شرکت‌ها مسئولیت‌ها و حقوق مالکیت معنوی را در ارتباط با پیشرفت‌های فناوری مورد مناقشه قرار دادند. در میان مدت، این پروژه باید برای سایر کشورها مانند ایتالیا یا هلند نیز باز شود. این سیستم جدید در ابتدا قرار بود در سال 2035 آماده استفاده شود، اما اکنون صحبت از سال 2040 است.

ینس استولتنبرگ، دبیرکل ناتو از توافق اصولی فرانسه و آلمان برای ساخت مشترک یک سیستم پیشرفته رزم زمینی تمجید کرد. استولتنبرگ گفت: این خبر خوبی است.

استولتنبرگ گفت: ما از همکاری متحدان ناتو برای ایجاد ظرفیت نظامی استقبال می‌کنیم زیرا این کار ما را قوی‌تر می‌کند. ما عموماً طرفدار همکاری متحدان هستیم. این به ما کمک می‌کند تا بر چندپارگی صنعت دفاعی خود غلبه کنیم."

هشدار مقام آلمانی درباره خطر عملیات لیتوانی برای بودجه ارتشتوافق آلمان و انگلیس برای تقویت همکاری‌های دفاعی

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فرار سرمایه‌ها از اسرائیل ادامه دارد
  • آلمان ۸۰۰ پهپاد «وکتور» دیگر به اوکراین می‌دهد
  • آیرودینامیکی ترین خودروی تولیدی جهان معرفی شد
  • اعتصاب کارگران «جهان»، ۵۳ سال قبل
  • مشکل صلاح کلوپ را میلیاردر می‌کند!
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • بالاترین نرخ بیکاری در آلمان از سال ۲۰۱۵
  • پروژه مشترک آلمان و فرانسه برای تولید تانک‌های مدرن
  • دو کارگزاری جدید مجوز فعالیت گرفتند