Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@07:15:18 GMT

افزایش تعداد بیماران کرونایی سرپایی در استان زنجان

تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۳۵۱۶۴

افزایش تعداد بیماران کرونایی سرپایی در استان زنجان

ایسنا/زنجان رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی استان زنجان گفت: بیمارستان ولی‌عصر (عج) زنجان ظرفیت تامین بیش از ۲۳۰۰ لیتر اکسیژن‌ در دقیقه را دارد و دو تانک اکسیژن‌ ۷ تنی و یک دستگاه اکسیژن‌ساز طی هفته آتی در این بیمارستان‌ نصب خواهد شد.

پرویز قزلباش شامگاه دیروز (۲۰ آبان‌ماه) در ستاد استانی پیشگیری و مقابله با کرونا که در محل استانداری زنجان برگزار شد، با اشاره به اینکه استان زنجان همچنان در شیب سوم کرونا قرار دارد و با شیب ملایمی روند ابتلا به کرونا در حال افزایش است، اظهار کرد: نقاهت‌گاه‌ها نسبت به گذشته فعال‌تر شده و اکنون ۲۰ بیمار در این مراکز دوران نقاهت خود را سپری می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تاکنون نقاهت‌گاه مناسبی که مردم از آن استقبال کنند در استان زنجان وجود نداشته، ولی حدود هزار نفر در نقاهت‌گاه‌های استان بستری شده و سرویس گرفته‌اند، افزود: اگر شیب ابتلا به کرونا در استان افزایش پیدا کند نقاهت‌گاه‌ها بسیار کمک‌کننده خواهند بود.

این مسئول با اشاره به اینکه در حال حاضر روند فعالیت آزمایشگاه‌های استان با قدرت ادامه دارد، به ‌طوری ‌که در یک روز ۱۲۰۰ نمونه اخذ شده و در مجموع از بیش از ۶۷ هزار نفر به صورت سرپایی نمونه‌گیری شده است، تصریح کرد: ۶۸۳ بیمار مشکوک و مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان بستری هستند و از ابتدای شیوع کرونا تاکنون مجموع ۲۹ هزار و ۸۸۳ بیمار کرونایی در استان شناسایی شده است.

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی استان با اشاره به افزایش تعداد بیماران کرونایی سرپایی در استان زنجان، ادامه داد: روند بیماریابی همچنان ادامه دارد و اکنون این روند نسبت به موج دوم کرونا به دلیل افزایش تعداد مراکز ۱۶ ساعته سرپایی کووید - ۱۹ استان (۲۲ مرکز) بالاتر بوده و روند بهتری را پیدا کرده است.

قزلباش با اشاره به راه‌اندازی آزمایشگاه کرونا در زنجان و افزایش میزان شناسایی بیماران مبتلا به کرونا، اظهار کرد: امید است با رسیدن تست‌های سریع که در زنجان به عنوان پایلوت کشوری انجام خواهد شد، تعداد شناسایی بیماران کرونایی با حجم وسیع‌تری انجام شود.

وی با بیان اینکه با وجود افزایش روند ابتلا به کرونا در استان باز هم روند نرم‌تری همراه با شیب ملایمی نسبت به پیک دوم کرونا داریم که نشان‌دهنده اقدامات خوب انجام شده و تسلط بر بیماری است، افزود: متوسط بستری روزانه در آبان‌ماه ۱۰۲ نفر است ولی همچنان از ظرفیت‌ بیمارستانی به خوبی استفاده شده و ترخیص‌ها به خوبی مدیریت می‌شود.

این مسئول با بیان اینکه طی هفته گذشته به ترتیب شهرستان‌های خرم‌دره، ابهر، زنجان و خدابنده از لحاظ بروز بیماری کرونا بیش‌تر است، تصریح کرد: اکنون شهرستان خرم‌دره علی‌رغم نوسانات بسیار زیاد موجود، شاهد روند نزولی هستیم که امید است این روند تداوم داشته باشد ولی همچنان از متوسط استان و کشور بالاتر است.

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی استان زنجان با بیان اینکه میزان بروز بیماری کرونا در شهرستان زنجان بالاتر از متوسط استانی و کشور است، ادامه‌ داد: شهرستان ابهر همچنان روند نوسانی و افزایش یابنده دارد و نسبت به متوسط استان بالاتر است.

قزلباش با اشاره به روند افزایشی ابتلا به کرونا در شهرستان خدابنده، اظهار کرد: اکنون در شهرستان طارم، ایجرود و ماه‌نشان روند بیماری کرونا خطی بوده و طارم از میانگین استان و کشور پایین‌تر است. همچنین روند بیماری کرونا در شهرستان سلطانیه افزایشی با شیب ملایمی بوده و نسبت به میانگین استانی و کشور پایین‌تر است.

وی با اشاره به آخرین وضعیت رعایت پروتکل‌های بهداشتی در استان زنجان، خاطرنشان کرد: قابل ذکر است کاهش درصد بهداشت فردی در اماکن و مراکز با اوج‌گیری کرونا تناسب دارد و در مجموع استان نسبت به هفته‌های گذشته طبق آخرین وضعیت میانگین استانی شاهد کاهش درصد رعایت بهداشت فردی در اماکن و مراکز نیستیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی زنجان همه باهم علیه کرونا تست کرونا ابتلا به کرونا استان زنجان بیماری کرونا نقاهت گاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۳۵۱۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدارس کانکسی در زنجان به حداقل ممکن رسیده است

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان گفت: هم‌اکنون مدارس کانکسی بالای ۱۰ دانش‌آموز در استان وجود ندارد و در واقع می‌توان گفت که تعداد این مدارس به حداقل ممکن رسیده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان، علی اسماعیلی، امروز_ سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت- در نشست خبری با خبرنگاران با بیان اینکه در سال تحصیلی جاری ۲۲۷ هزار و ۳۴۵ دانش‌آموز از پیش‌دبستانی تا پایه دوازدهم مشغول به تحصیل هستند، اظهار کرد: ۱۴ هزار و ۵۹۵ همکار در زمینه تعلیم و تربیت استان مشارکت می‌کنند.

وی همچنین از برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش خبر داد و گفت: در سال‌جاری از طریق آزمون‌های استخدامی تعداد یک هزار و ۴۰۰ معلم جذب آموزش و پرورش استان می‌شوند که این تعداد استخدام در تاریخ آموزش و پرورش بی‌سابقه است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان در ادامه با اشاره به نامناسب بودن برخی مدارس استان گفت: این موضوع دلایل خاص خود را دارد، درحالی‌که در سال‌های گذشته اعتبارات خوبی برای تخریب مدارس نامناسب و بازسازی و بهینه‌سازی فضای آنها اختصاص پیدا کرد اما در عمل این اعتبارات محقق نشد.

وی با بیان اینکه اداره کل تجهیز و نوسازی مدارس استان سال گذشته ۲۱۸ کلاس درس را به آموزش و پروش استان تحویل داد، اظهار داشت: هم اکنون هیچ مدرسه‌ای به حال خود رها نشده است و بروز یک مشکل در مدرسه ای را نباید به همه مدارس تعمیم داد.

اسماعیلی با بیان اینکه با بیان اینکه پس از مدت‌ها مشکل تامین نیروی انسانی در رشته‌های فنی‌وحرفه ای استان رفع شد، افزود: برای سال تحصیلی جدید تامین ۱۴۰ نیروی انسانی در دستور کار قرار دارد.

وی با بیان اینکه با توجه به اجرای طرح رتبه‌بندی معلمان، تعداد متقاضیان برای ورود به آموزش‌وپرورش از دستگاه‌های دیگر افزایش پیدا کرده است، اظهار داشت: تعداد ۱۰۰ نفر تقاضای خود را در این زمینه اعلام کردند که البته بر اساس مدرک تحصیلی و جدول شغلی بررسی می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان در خصوص مدارس کانکسی در استان، گفت:هم‌اکنون مدارس کانکسی بالای ۱۰ دانش‌آموز در استان وجود ندارد و در واقع می‌توان گفت که تعداد این مدارس به حداقل ممکن رسیده است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان همچنین در رابطه با پرداخت حق سرویس دانش‌آموزان مناطق محروم نیز افزود: طبق قانون ۵۰ درصد حق سرویس دانش‌آموزان مناطق محروم به عهده آموزش و پرورش است، اما در سال‌جاری بیشتر از این مقدار پرداخت می‌شود.

کد خبر 749408

دیگر خبرها

  • آغاز روند کاهشی دما در زنجان
  • اجازه نمی‌دهیم حاشیه بر شهرداری و شورای شهر زنجان حاکم شود
  • اجازه حاشیه‌سازی در حریم شورا و شهرداری را نمی‌دهیم
  • آمار مرگ‌ومیر زنجان در سال ۱۴۰۲ اعلام شد
  • کاهش ۲۲ درصدی تعداد حوادث ناشی از کار در زنجان
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • رتبه اول زنجان در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل
  • مدارس کانکسی در زنجان به حداقل ممکن رسیده است
  • سهم زنجان از تولید ناخالص داخلی کشور افزایشی است
  • تعداد سامانه‌های ثبت تخلفات در جاده‌های زنجان به ۴۱ دستگاه افزایش می‌یابد