Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالمجید دراهکی صبح چهارشنبه در نشست برنامه ریزی آموزشی مهارتی دانشجویان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی استان بوشهر اظهار داشت: حداقل ۶۰ درصد، مشاغل موجود در بازار کار نیاز به تحصیلات دانشگاهی ندارند.

وی اضافه کرد: فرهنگ غلطی که در کشور وجود دارد، مدارک را بر مهارت ترجیح می‌دهند و باید با توسعه مهارت آموزی در دانشگاه‌های مهارت را در کنار تحصیلات آکادمیک قرار دهیم تا دانشجویان پس از فراغت از تحصیل سریع جذب بازار کار شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل آموزش فنی و حرفه‌ای بوشهر با اشاره به اینکه حدود ۷۰ درصد از افرادی که مهارت می‌بینند جذب بازار کار می‌شوند، اظهار داشت: آمارها نشان می‌دهد ۴۱.۴ درصد جمعیت بیکار کشور را فارغ‌التحصیلان دانشگاهی تشکیل می‌دهند و پرداختن به چرایی آن امری بسیار مهم است.

وی با بیان اینکه غفلت از مهارت‌آموزی و ترویج مدرک‌گرایی چالش عمده نظام آموزشی در تمام سطوح است، افزود: مهارت‌آموزی دانشجویان که در حال حاضر با ایجاد مراکز مدیریت مهارت‌آموزی و مشاوره شغلی و با استقبال دانشگاه‌های کشور در حال رونق گرفتن است، این امکان را فراهم می‌کند که استادان دانشگاهی نیز به عنوان مربی مهارت‌آموزی به ایفای نقش بپردازند و این به معنای هدف‌گیری صحیح در این شیوه آموزشی است.

دراهکی به راه اندازی دو مرکز مدیریت و مهارت آموزی در دانشگاه خلیج فارس و آزاد اسلامی واحد دشتی در استان بوشهر اشاره کرد و تاکید کرد: با توجه به نقش مهارت آموزی در توسعه اشتغال پایدار تمامی دانشگاه‌های استان باید نسبت به راه اندازی مراکز مدیریت مهارت آموزی و مشاوره شغلی برای ارتقا مهارت دانشجویان خود با همکاری آموزش فنی و حرفه‌ای اقدام کنند.

مدیر کل آموزش فنی و حرفه‌ای بوشهر با بیان اینکه غفلت از مهارت‌آموزی و ترویج مدرک‌گرایی چالش عمده نظام آموزشی در تمام سطوح است، اضافه کرد: استفاده از ظرفیت استادان دانشگاهی به عنوان مدرس مهارت‌آموزی، ضرورت آموزش‌های فنی و حرفه‌ای را برای ایشان نهادینه می‌کند و در طی زمان فرهنگ مهارت‌آموزی به‌صورت ریشه‌ای و غیردستوری تقویت می‌شود.
 

کد خبر 5068829

منبع: مهر

کلیدواژه: بوشهر فنی و حرفه ای ویروس کرونا شیراز شیوع کرونا بوشهر آمار کرونا بارش باران محدودیت های کرونایی شهرکرد ستاد ملی مقابله با کرونا کرمانشاه قزوین احتکار مجلس شورای اسلامی شهرستان کرج مهارت آموزی فنی و حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۳۵۹۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بودجه مناسب برای بروزرسانی تجهیزات فنی‌و‌حرفه‌ای مهاباد در نظر گرفته می‌شود

حسن عباسی فرماندار ویژه مهاباد در بازدید سرزده از کارگاه‌های فنی‌و‌حرفه‌ای این شهرستان، گفت: بودجه مناسب برای بروزرسانی تجهیزات در کنار تعمیر و ساماندهی فضای آموزشی و اداری این مرکز در اعتبارات شهرستانی و ملی در نظر گرفته خواهد شد تا بتوان در چند سال آینده شاهد رونق و توسعه فضای آموزشی مناسب برای استفاده متقاضیان کسب فن و مهارت باشیم.

وی افزود: آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای به عنوان پل ارتباطی واحد‌های تولیدی و صنعتی با آموزش، علاوه بر حرفه‌آموزی و آماده‌سازی افراد برای احراز شغل، با ارتقای کارایی و توانمندی نیرو‌ها به توسعه کسب‌وکار و اقتصاد کشور نیز کمک می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان مهاباد مهاباد

دیگر خبرها

  • بودجه مناسب برای بروزرسانی تجهیزات فنی‌و‌حرفه‌ای مهاباد در نظر گرفته می‌شود
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • آغاز طرح آموزش شنا به دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد
  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • مهارت آموزی ۱۵۰۰ بانوی بیرجندی در رشته‌های فنی و حرفه‌ای
  • آموزش فنی و حرفه ای رایگان برای ترک کنندگان
  • چرا آموزش مهارت به کارگران ضرورت دارد؟