Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24- مقام‌های ارشد سابق آمریکایی گفتند، جو بایدن به عنوان رئیس جمهور منتخب آمریکا باید به دنبال برگزاری اجلاس سران گروه اقتصادی ۲۰ در اوایل سال آینده میلادی با هدف تجدید تعهد آمریکا به دیپلماسی و مبارزه با تاثیرات همه گیری کووید ۱۹ بر اقتصاد و سلامت جهان باشد.

به گزارش خبرگزاری رویترز، لری سامرز، وزیر اسبق خزانه‌داری که هم اکنون استاد دانشگاه هاروارد است، مارک سوبل، مقام ارشد اسبق خزانه داری آمریکا و متیو گودمن، مقام سابق کاخ سفید در دولت باراک اوباما از جو بایدن خواستند دست به اتخاذ اقدامات زودهنگام و قاطع برای یک شروع مجدد در اقتصاد جهانی از طریق فراخواندن سریع رهبران جهان به گردهمایی بزند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سوبل که اکنون رئیس بخش آمریکا در مجمع نهادهای مالی و پولی رسمی است به همراه گودمن که مشاور ارشد در مرکز مطالعات بین المللی و راهبردی است در بیانیه خود گفتند، گروه ۲۰ در سالهای اخیر "عمدتا مفقود بوده است" اما ابعاد جهانی همه گیری و تبعات اقتصادی آن نیازمند یک پاسخ هماهنگ تر است.

سامرز که در طول دولت کلینتون وزارت خزانه‌داری را رهبری می‌کرد نیز در بیانیه جداگانه‌ای تصریح داشت: بایدن باید رهبران گروه ۲۰ را برای نشستی در سه ماهه اول ۲۰۲۱ در واشنگتن فرابخواند تا تعهد مجدد آمریکا به همکاری اقتصادی را نشان داده و یک ضرب‌الاجل اجباری برای اتخاذ اقدامات ضروری برای مبارزه با بحران کووید ۱۹ مطرح کند.

اکثر رهبران گروه ۲۰ به بایدن از بابت پیروزی در انتخابات آمریکا تبریک گفته‌اند، هر چند که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا از پذیرش شکست در انتخابات سرباز زده و در حال مطرح کردن چالشهای حقوقی در قبال نتایج انتخابات در چند ایالتی که در آنها آرایش کمتر از بایدن بوده، است.

سوبل و گودمن تاکید کردند، بایدن باید با ایتالیا که در ماه دسامبر ریاست گروه ۲۰ را با تحویل گرفتن از عربستان عهده دار می‌شود با هدف برگزاری نشست زودهنگام گروه ۲۰ در اوایل ۲۰۲۱ در شهر رم همکاری کند.

منبع: ایسنا

منبع: ساعت24

کلیدواژه: گروه ۲۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۳۶۴۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بایدن لایحه ممنوعیت «تیک‌تاک» را امضا کرد

با امضای لایحه فروش یا ممنوعیت تیک‌تاک توسط رئیس‌جمهور آمریکا، حالا مالک این شبکه اجتماعی ۹ ماه وقت دارد تا یا آن را به یک شرکت آمریکایی بفروشد یا برای همیشه در ایالات متحده فیلتر شود.

به گزارش فارس، لایحه‌ای که شرکت چینی بایت‌دنس را مجبور می‌کند یا تیک‌تاک را بفروشد یا به‌طور کامل فیلتر شود، با امضاء توسط جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا به قانون اجرایی تبدیل شد. این لایحه بعد از بررسی و تأیید در کنگره آمریکا، روز سه‌شنبه توسط مجلس سنا تصویب شده بود.

کنگره اعلام کرده این لایحه را به دلیل نگرانی‌های امنیتی ناشی از ارتباط تیک‌تاک با چین تصویب کرده است. آن‌ها می‌گویند ریسک‌های امنیتی وجود دارد که دولت چین بتواند از ByteDance برای دسترسی به داده‌های حساس متعلق به ۱۷۰ میلیون کاربر آمریکایی آن یا برای انتشار تبلیغات استفاده کند. این قانون به تیک‌تاک اجازه می‌دهد در صورتی که ByteDance آن را ظرف ۲۷۰ روز، یعنی حدود ۹ ماه، بفروشد، به فعالیت خود در ایالات متحده ادامه دهد. این ضرب‌الاجل توسط رئیس‌جمهور قابل تمدید به یک سال است.

سنای آمریکا روز سه شنبه، قانونی را تصویب کرد که به شرکت چینی بایت دنس ۹ ماه تا یک سال، فرصت می‌دهد تیک‌تاک را در آمریکا واگذار کند، در غیر این صورت با ممنوعیت این اپلیکیشن ویدئویی محبوب روبرو خواهد شد.

به احتمال زیاد این اقدام با چالش‌های حقوقی و همچنین مقاومت احتمالی پکن مواجه خواهد شد، که می‌تواند فروش یا صادرات این فناوری را مسدود کند. همچنین مشخص نیست چه کسی منابع لازم برای خرید تیک‌تاک را دارد، چرا که قیمت این پلتفرم بسیار گران خواهد بود. انوپام چاندر، پژوهشگر در مؤسسه بازآفرینی رسانه‌های اجتماعی در هاروارد و متخصص در زمینه تنظیم مقررات جهانی فناوری‌های نوین، می‌گوید: «این موضوع به یک آشفتگی کامل تبدیل خواهد شد.» تیک‌تاک، اما به کاربران آمریکایی خود قول داده است که این قانون را به چالش بکشد. «شو چئو» مدیرعامل این شرکت، در ویدیویی که در این پلتفرم منتشر کرد، گفت: «مطمئن باشید، ما جایی نمی‌رویم. ما مطمئن هستیم و برای حقوق شما در دادگاه‌ها مبارزه خواهیم کرد.»

گفتنی است ۱۷۰ میلیون آمریکایی در حال حاضر از تیک‌تاک استفاده می‌کنند و این پلفترم ویدئومحور یکی از محبوب‌ترین رسانه‌های اجتماعی در ایالات متحده است. طبق آمار‌ها این برنامه در سال ۲۰۲۱ و ۲۰۲۲ در صدر لیست دانلود کاربران این کشور بوده است.

دیگر خبرها

  • بایدن قصد خودکشی داشت!
  • بایدن: زمانی به خودکشی فکر می‌کردم
  • رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی
  • موافقت حماس با درخواست چین برای برگزاری نشست «آشتی ملی»
  • حماس با درخواست چین برای برگزاری نشست « آشتی ملی » موافقت کرد
  • حماس با درخواست چین برای برگزاری نشست «آشتی ملی» موافقت کرد
  • مقام ارشد حماس: اگر کشور فلسطین تشکیل شود سلاح‌ها را زمین می‌گذاریم
  • مقام ارشد حماس : اگر کشور فلسطین تشکیل شود سلاح‌ها را زمین می‌گذاریم و به یک حزب سیاسی تبدیل خواهیم شد
  •  دیپلمات آمریکایی در اعتراض به سیاست بایدن در غزه استعفا کرد
  • بایدن لایحه ممنوعیت «تیک‌تاک» را امضا کرد