Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@12:25:26 GMT

مدرسه معین شبکه شاد در کرمان راه‌اندازی می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۳۶۷۳۲

مدرسه معین شبکه شاد در کرمان راه‌اندازی می‌شود

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، رضا اشرفیان در ارتباط مجازی با معاونان، کارشناسان و سرگروه های آموزش، معاونان پژوهش و کارشناسان فناوری اطلاعات آموزش و پرورش شهرستان ها و مناطق با اشاره به اینکه بسیاری از معلمان و مدیران در استفاده از امکانات شبکه شاد توانمند هستند، افزود: در شهرستان ها و مناطق استان مدارسی که در آن ها همکاران به صورت تخصصی و با کمترین مشکل از قابلیت ها و ظرفیت های شبکه شاد استفاده می کنند به عنوان معین و یاریگر سایر مدارس انتخاب می شوند تا بتوانند پاسخگوی همکارانی باشند که با اشکال هایی در استفاده از این شبکه مواجهند، که از این طریق ایرادهای ناشی از کاربران در استفاده از این شبکه به حداقل برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: کلیات فایل عملیاتی با استفاده از راهکارها به شهرستان ها و مناطق ارسال می شود و همه فعالیت ها در مدارس باید طبق برنامه روزانه و هفتگی انجام شود، اصل بر استمرار جریان یاددهی - یادگیری است و اگر معلمی به هر دلیل قادر به حضور در مدرسه نباشد، شورای مدرسه باید تصمیم بگیرد که معلم در مدرسه باشد یا در خانه به فعالیت های خود بپردازد.

رئیس اداره آموزش های فنی و حرفه ای و کاردانش آموزش و پرورش استان کرمان خاطر نشان کرد: بسیاری از مشکلات شبکه شاد در سطح شهرستان یا استان قابل حل و اطلاعات در استان قابل احصا و نمایش است و رصد همه فعالیت ها به صورت سیستمی و ارزیابی ها به صورت روزانه انجام می شود.

اشرفیان با اشاره به دستورالعمل راهنمای مدیریت جریان تربیت و یادگیری گفت: الگوی دانش آموز در سناد و الگوی مدرسه در سامانه ltms  تعریف می شود که در همه الگوها حضور معلم در مدرسه و کلاس درس الزامی است، آموزش باید مطابق برنامه هفتگی صورت گیرد و عدم حضور معلم در کلاس برخط به منزله غیبت است.

وی ضمن اشاره به برخی مشکلات رایج در شبکه شاد، اظهار داشت: اگر گروه های درسی در شبکه شاد تشکیل نمی شود، مشکل از سامانه سناد است و توسط مدیر مدرسه و کارشناس فناوری اطلاعات باید پیگیری شود و عدم بروز رسانی و ثبت نام در سناد نیز توسط مدیر باید پیگیری شود و جزو مشکلات شبکه شاد نیست.

رئیس اداره آموزش های فنی و حرفه ای و کاردانش آموزش و پرورش استان کرمان تاکید کرد: گروه مدیران مدارس به منظور تبادل تجربیات و دانش در شبکه شاد باید تشکیل شود، بسیاری از مدیران بسیار حرفه ای هستند اما اطلاعات علمی و سیستمی بعضی از مدیران ممکن است ضعیف باشد یا به روز نباشد، بنابراین تیم پیگیری ویژه، ظرف حداکثر سه روز برای رفع نواقص احتمالی پیگیری می کند.

برچسب‌ها خبرگزاری جمهوری اسلامی مدارس کرمان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خبرگزاری جمهوری اسلامی مدارس کرمان خبرگزاری جمهوری اسلامی مدارس کرمان اخبار کنکور شبکه شاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۳۶۷۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم

حجت الله الماسی با بیان اینکه مدارس خاص اوتیسم جزو گروه مدارس آموزش و پرورش استثنایی هستند گفت: گروه‌های مختلف در سازمان استثنایی شامل کم توان ذهنی، ناشنوا، نابینا، معلول جسمی حرکتی هستند که اوتیسم جز یکی از این گروه‌هاست.

وی با بیان اینکه در مدارس اوتیسم دانش‌آموزان با اختلالات طیف اوتیسم تحصیل می کنند افزود: پایه‌های تحصیلی آن ها از پیش دبستانی تا متوسطه دوم و کار و دانش ویژه است؛ الگوی آموزشی در این مدارس از پیش دبستانی تا پایان دوره ابتدایی معمولاً آموزش انفرادی که در دنیا رایج است صورت می‌گیرد و کمتر کار گروهی و فعالیت گروهی انجام می‌شود.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی حداکثر تراکم کلاس در مدارس اوتیسم را پنج نفر عنوان کرد و ادامه داد: در متوسطه اول و یا به عبارتی پیش حرفه‌ای و کار و دانش خاص با توجه به ویژگی‌های هر کدام از گروه‌های دانش آموزان با نیازهای ویژه در طیف اوتیسم، در گروه‌های کوچک آموزش‌های کلاسی ارائه می‌شود.

الماسی تفاوت این مدارس را با مدارس عادی اینگونه توضیح داد: در این مدارس سعی می‌کنیم متناسب با نیاز دانش‌آموزان طیف اوتیسم که عموما به ارتباط نداشتن و تعامل با محیط و عدم توجه دچار هستند، مناسب سازی‌ لازم انجام شود به عنوان مثال نور در چنین مدارسی باید خاص باشد.

وی با بیان اینکه طیف اوتیسم در سه سطح خیلی شدید، شدید و خفیف تعریف می‌شود گفت: میزان آموزش‌ها با توجه به شدت معلولیت انجام می‌شود. در آموزش با نیازهای ویژه در طیف اوتیسم بیشتر تمرکز بر ارائه محتوای دیداری و تصاویر است و کمتر متن و سایر رسانه‌های دیگر اهمیت دارند.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی تعداد دانش آموزان با اختلالات اوتیسم در کشور که در مدارس استثنایی تحصیل می‌کنند را حدود ۳۵۰۰ نفر عنوان کرد و افزود: حدود ۳۵۰ نفر طیف اوتیسم با شدت کم یا خفیف در مدارس عادی مشغول به تحصیل هستند.

الماسی با بیان اینکه در کشور ما ۳۵ مدرسه خاص اوتیسم وجود دارد اظهار کرد: در استان‌های مختلف گاه بیشتر از یک مدرسه وجود دارد و بعضی استان‌ها مدرسه ندارند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • اجرا آموزش فرهنگ ترافیک در ۱۰ مدرسه همدان 
  • شهریه مدارس غیردولتی، شفاف می‌شود؟!
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود
  • افتتاح و راه‌اندازی ۳ خانه بهداشت در میناب
  • تمام مدارس غیردولتی استان کرمان شهریه‌های متفاوتی دارند
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • راه‌اندازی شبکه ملی روستا در صدا و سیما
  • تا پایان سال، تعداد بازارچه‌های محله‌ای کرمان به ۱۰عدد می‌رسد
  • ساخت ۱۰ بازارچه محله‌ای «از تولید به مصرف» تا پایان سال‌جاری