Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس حمل‌ونقل و ترافیک گفت: ما هر چه زمان خدمات‌دهی مترو و حمل نقل عمومی را طولانی‌تر کنیم و سرفاصله‌ها کاهش پیدا کند این می‌تواند به رعایت فاصله‌های اجتماعی در ایام کرونا کمک بیشتری کند.

مهرداد تقی زاده کارشناس حمل‌ونقل و ترافیک در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در پاسخ به این پرسش که آیا تصمیم کاهش ساعت خدمات‌دهی مترو و ناوگان‌های حمل‌ونقل عمومی را می‌توان کارآمد تلقی کرد، اظهار کرد: بنده معتقدم تصمیم کاهش ساعات خدمات دهی مترو و فروشگاه‌ها در ساعت ابتدایی شب نه تنها ازدحام مردم را کاهش نمی‌دهد بلکه موجب می‌شود مردم کارهای خود را در ساعات خاصی انجام دهند و باعث شلوغی بیش‌ از حد می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ما هر چه زمان خدمات‌دهی مترو و حمل نقل عمومی را طولانی‌تر کنیم و سرفاصله‌ها کاهش پیدا کند این می‌تواند به رعایت فاصله‌های اجتماعی در ایام کرونا کمک بیشتری کند.

تقی زاده با اشاره به چرایی تصمیم گیری درباره کاهش سطح خدمات دهی مترو و ناوگان حمل و نقل عمومی، عنوان کرد: این تصمیم را نمی‌دانم چگونه ارزیابی کرده‌اند و به این نتیجه رسیده‌اند، کما اینکه درگذشته سرفاصله حرکت بین دو قطار را افزایش دادند و موجب شد تا حجم مسافران در میان این دو قطار افزایش چشمگیری داشته باشد.

این کارشناس حمل‌ونقل و ترافیک ادامه داد: تصمیم تعطیلی فروشگاه‌ها و مجتمع تجاری تا 18 عصر می‌تواند با افزایش تجمع مردم در این زمان مواجه شود، به‌طور مثال اگر 700 نفر در ساعات مختلف به یک مجتمع تجاری مراجعه می‌کنند در صورت تعطیلی زودهنگام تعداد حالا باید تا پیش از ساعت 18 به آن مکان مراجعه کنند و طبیعتاً با افزایش حجم ورودی و ازدحام جمعیت مواجه خواهند شد.

تقی زاده، با هشدار درباره افزایش ترافیک در روزهای آینده، متذکر شد: اگرمیزان ساعات خدمات‌دهی حمل‌ونقل عمومی کاهش پیدا کند می تواند بار ترافیکی را به خیابان‌ها تحمیل می‌کند و در صورت کاهش تعطیلی مترو مردم با خودروهای عمومی و شخصی مسافرت‌های درون‌شهری را ادامه خواهند داد.

این کارشناس ترافیکی با بیان اینکه شهرداری باید بخشی از بودجه خود را به خرید ناوگان حمل و نقل عمومی اختصاص دهد، خاطرنشان کرد: افزایش ظرفیت ناوگان حمل‌ونقل عمومی و کاهش سرفاصله‌های قطار و اتوبوس‌ها می‌تواند به رعایت پروتکل‌های بهداشتی در ایام شیوع کرونا کمک کند و مسئولان به‌جای توسعه معابر و احداث خیابان‌ها و بزرگراه‌ها می‌توانند بودجه شهری را به خرید ناوگان عمومی اختصاص دهند، ما پول داریم اما نمی‌توانیم آن را در جایی که نیاز است درست و صحیح هزینه کنیم.

انتهای پیام/ا

منبع: دانا

کلیدواژه: خدمات دهی مترو حمل ونقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۳۶۷۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فضاپیمای رباتیک چین در روزهای آینده به ماه می‌رود

فضاپیمای رباتیک «چانگ ای ۶» در روزهای آینده به سوی ماه پرتاب خواهد شد تا نمونه‌هایی را جمع‌آوری کند و به زمین بیاورد.

به گزارش ایسنا، چین قرار است به زودی راهی ماه شود.

به نقل از چاینا دیلی، «سازمان ملی فضایی چین»(CNSA) اعلام کرده که فضاپیمای رباتیک بعدی چین موسوم به «چانگ ای ۶»(Chang'e 6) قرار است در روزهای آینده سفر خود را به ماه آغاز کند و وظیفه خود را برای آوردن نمونه‌ها از سمت دور ماه که کمتر شناخته‌شده است، انجام دهد.

یک موشک حامل «لانگ مارچ ۵»(Long March 5) به همراه کاوشگر چانگ ای ۶ به وزن ۸.۲ تن، صبح شنبه به صورت عمودی به برج سرویس پرتاب خود در مرکز پرتاب فضایی «ونچانگ»(Wenchang) در استان هاینان منتقل شد. بیانیه خبری حاکی از این است که پرتاب در زمان مقرر در اوایل ماه مه انجام خواهد شد.

چانگ ای ۶ در ماه ژانویه به مرکز پرتاب فضایی ونچانگ منتقل شد؛ در حالی که موشک لانگ مارچ ۵ در ماه مارس به آنجا انتقال یافت. آنها مرکز پرتاب فضایی ونچانگ مونتاژ و آزمایش شدند. در بیانیه خبری آمده است که مهندسان در چند روز آینده، آزمایش‌های عملکردی نهایی را انجام خواهند داد و سوخت را به موشک پمپاژ خواهند کرد.

اگر همه چیز طبق برنامه پیش برود، چانگ ای ۶ پس از ورود به مسیر خود به سمت ماه، مجموعه‌ای را از مانورهای پرواز انجام خواهد داد و در نهایت در «حوضه قطب جنوب آیتکن»(South Pole-Aitken Basin) واقع در سمت دور ماه فرود خواهد آمد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فضاپیمای رباتیک چین در روزهای آینده به ماه می‌رود
  • افزایش تدریجی دمای هوای تهران در پنج روز آینده
  • رگبار باران در تهران از چهارشنبه/ افزایش دما تا ۵ روز آینده
  • تهران دوباره بارانی می شود؟/ پیش‌بینی هوای تهران طی پنج روز آینده
  • دردسرهای افزایش بیش‌ از حد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • دردسرهای افزایش بیش‌ازحد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • آتش‌سوزی در ساختمان اقامتی در خیابان ولی‌عصر(عج)
  • وقتی زمین پراید را وسط خیابان شلوغ بلعید | تصویر
  • آینده ارزهای دیجیتال: چگونه بلاکچین صنایع مختلف را متحول می‌کند؟
  • پیش‌بینی آب و هوای تهران طی روزهای آینده