Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، حجت الاسلام تقوی معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با اشاره به اهمیت بحث خانواده و ازدواج گفت: یکی از سیاست‌ها و یکی از اولویت‌های جدی بنده بحث ازدواج و خانواده است و برای همین، بنده اداره ازدواج و خانواده را به مدیریت ازدواج و خانواده ارتقا دادم، یعنی هم اکنون این اداره به مدیریت خانواده و ازدواج تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: ما در بحث ازدواج برنامه‌های بسیار خوبی داریم، اگرچه با توجه به بحث کرونا ممکن است سفرهای مشهد زوج‌های دانشجو را نداشته باشیم ولی برنامه‌های بسیار خوب، عمیق، ریشه دار و پایداری را در بحث ازدواج دانشجویی طراحی می‌کنیم تا انشالله بتوانیم در این رابطه شاهد اقدامات خوبی باشیم.

حجت الاسلام تقوی د ر ادامه تاکید کرد: ما هم اکنون بیش از ۴ میلیون دانشجو در کشور داریم که مسلماً این تعداد اگر متاهل نباشند در سن ازدواج قرار دارند و طبیعتاً نیازهای بسیار زیادی در بحث آموزش و مشاوره دارند و ما برنامه‌های بسیار مدونی داریم که کارهای عمیق و ریشه داری را در این حوزه داشته باشیم.

معاون فرهنگی و سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها یادآور شد: در همین راستا ما با تمام مراکزی که در سطح کشور در بحث ازدواج تاثیر گذار هستند، مانند مجلس، سازمان ملی جوانان، قوه قضائیه، وزارت کشور و ... تماس گرفتیم، با وزارت کشور در بحث کاهش آسیب‌های اجتماعی و کاهش طلاق توافقنامه داریم، با قوه قضاییه هم در حال عقد یک تفاهم‌نامه هستیم، به شورای فرهنگ عمومی کشور هم طرح خود را ارائه دادیم و در کل توافقات بسیار خوبی را انجام دادیم و آنها هم قول‌ها و وعده‌های خوبی به ما دادند.

وی تصریح کرد: ما انشالله با جدیت کار را دنبال می‌کنیم و به شما در اینجا این وعده و قول را می‌دهم که در آینده خبرهای بسیار خوبی را در بحث ازدواج دانشجویی خواهیم داشت.

حجت الاسلام تقوی در ادامه با اشاره به روند ثبت نام زوج های دانشجو در سال های گذشته برای شرکت در مراسم ازدواج دانشجویی تصریح کرد: در گذشته حدود ۳۰ تا ۴۰ هزار زوج برای شرکت در برنامه‌های ازدواج دانشجویی ثبت نام می‌کردند اما طبیعتاً تعداد ازدواج دانشجویی بیش از این رقم است.

معاون فرهنگی و سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها گفت: کاری که ما اکنون قرار است انجام دهیم این است که ازدواج آسان را در بین جوانان ترویج کنیم. اگر ازدواج آسان را ترویج کنیم و این مهم اتفاق بیافتد و سختگیری‌ها نباشد بسیاری از مشکلات ازدواج حل خواهد شد.

وی اظهار داشت: ما به صورت جدی پیگیر بحث خوابگاه‌های متاهلی دانشجویان هم هستیم و اگر با این اقدامات بحث ازدواج را تسهیل کنیم حتماً اتفاقات خوبی در این حوزه رخ خواهد داد.

حجت الاسلام تقوی گفت: آمارها نشان می دهد که بهترین و پایدارترین ازدواج‌ها، ازدواج‌های دانشجویی است و این ثابت شده است که کمترین آمار طلاق در بین ازدواج های دانشجویی اتفاق می افتد چون این ازدواج ها با بینش، آشنایی و اطلاعات خوبی اتفاق می‌افتد و مشاوره های خوبی انجام می شود.

وی اظهار داشت: با همه اینها جای کار بسیار است و باید انشالله به صورت جدی این کار را دنبال کنیم که این کار جز سیاست های ما نیز قرار دارد.

کد خبر 5068875 زهرا سیفی

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری مقام معظم رهبری مقام معظم رهبری نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها دانشجویان ازدواج دانشجویی ازدواج آسان آموزش مجازی دانشگاه های علوم پزشکی وام دانشجویی وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی ویروس کرونا سازمان سنجش دانشگاه خوارزمی دانشگاه های ایران ثبت نام دانشجویان دانشجویان طلاب سازمان امور دانشجویان دوره دکتری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها حجت الاسلام تقوی ازدواج دانشجویی بحث ازدواج ازدواج ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۳۷۳۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گشت ارشاد در لایحه عفاف و حجاب حذف شده است؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، احد آزادی خواه، نماینده مجلس در خصوص حضور گشت ارشاد و ایجاد فضای دو قطبی در جامعه گفت: رهبر معظم انقلاب فرمودند، حجاب در کشور ما از نظر قانونی و شرعی جایگاه ویژه داشته و مشخص است. راهبرد ما باید دفاع از حجاب از نگاه شرعی و قانونی باشد. اما اینکه در شیوه دفاع چگونه باید اقدام کنیم؛ بنده به هیچ عنوان اقدام قهری و برخی از برخوردهایی که اخیرا برای مقابله با بدحجابی انجام می شود را به هیچ عنوان قابل دفاع و موثر نمی‌دانم.

وی در گفتگویی که با جماران داشته، افزود: به این نکته باید توجه کرد که رهبر معظم انقلاب و بسیاری از صاحب نظران در کشور همواره از تمام زنان با حجاب و بد حجاب جامعه دفاع کردند تا به نظام بدبین نشوند. بنده احساسم این است که شیوه‌های ترویج امر ونهی و ترویج عفاف و حجاب نباید به گونه‌ای باشد که عده‌ای را نسبت به اصل نظام یا کشور بدبین کند.

آزادی خواه در خصوص برخورد گشت ارشاد با شهروندان گفت: گشت ارشاد و فرماندهی انتظامی یکی از گام‌ها در ترویج حجاب است، پس دستگاه‌های فرهنگی، آموزشی ما کجا هستند؟ ما نباید انتهای زنجیر را ملزم کنیم که صرفا با قوه‌ی قهریه با بدحجاب‌ها برخورد کنند، بلکه ده‌ها گام‌ باید قبل از آن انجام شود. مانند آموزش و پرورش، فرهنگ، کارهای ترویجی و... . دستگاه‌ها، وزارتخانه‌ها و سازمان‌های بسیار زیادی متولی در این امر هستند که باید کارهایی را انجام دهند. در گام نهایی نیز گشت ارشاد باید صرفا با معدود افرادی که حساب شده و سازمان یافته اهداف خاصی را دنبال می‌کنند، برخورد کند، نه با شهروندانی که در جامعه حضور دارند.

آزادی‌خواه در پاسخ به این سوال که چرا ما با برخی دوگانگی‌ها در برخورد با زنان که نمونه آن را در تصاویر صداوسیما و زمان راه‌پیمایی و انتخابات، شاهد هستیم، مواجهیم؟ گفت: بنده نظرم بر این است که باید این مسأله را به عنوان یک راهبرد اصلی اثبات کنیم که نگاه حاکمیت به تمام زنان و مردان جامعه یکی است و همه برایمان حرمت دارند و صاحب حقوق اجتماعی هستند. البته ما موظف هستیم در رابطه با اصول خود تبلیغ، ترویج و دفاع کنیم. یکی از اصول ما عفاف و حجاب است، اما این تبلیغ نباید به گونه‌ای باشد که دوگانه‌ای در کشور ایجاد کنیم که نیمی را صاحب حقوق بدانیم و نیمی دیگر را صاحب حقوق ندانیم.

وی ادامه داد: این دوگانه‌ای را که رهبر معظم از آن انذار فرمودند، می‌تواند غده‌ای سرطانی در جامعه باشد. این بیانی که حاج قاسم سلیمانی در رابطه با دختران جامعه فرمودند، بیان گمشده‌ی امروزه ما است. این دخترانی که امروزه پای صندوق رأی و راهپیمایی می‌آیند و دوربین‌های صداوسیما آن‌ها را پخش می‌کند نشان می‌دهد که این‌ها علاقه‌مند به نظام و کشور هستند که اگر با این‌ها به درستی برخورد شود، خواهید دید که به قول قرآن: «وَرَأَیْتَ النَّاسَ یَدْخُلُونَ فِی دِینِ اللَّهِ أَفْوَاجًا».

اگر در لایحه‌ی عفاف و حجاب بنا باشد گشت ارشاد نباشد، حتما ملاک برای ما قانون است

وی در پاسخ به این سوال که اگر لایحه حجاب و عفاف به سرانجام برسد تکلیف گشت ارشاد به کجا خواهد رسید؟ گفت: معیار برای ما قانون است و اگر در لایحه‌ی عفاف و حجاب بر این باشد که مثلا گشت ارشاد یا اقدامات مشابه آن نباشد، حتما ملاک برای ما قانون است.

۲۷۲۱۱

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899869

دیگر خبرها

  • تجمع دانشگاهیان سراسر کشور در حمایت از خیزش دانشجویان در آمریکا
  • تجمع دانشگاهیان کشور در محکوم کردن جنایات رژیم صهیونیستی
  • دانشگاهیان سراسر کشور در محکوم کردن جنایات رژیم صهیونیستی و حمایت از مردم مظلوم غزه
  • جریان دانشجویی بستر خوبی برای پای کار آمدن قشر خاکستری در فعالیت‌های فرهنگی است
  • افول تشکل‌های دانشجویی، بدنه اجرایی کشور را تضعیف می‌کند
  • خبرهای خوش مهمان خاص جنوب تهران
  • گشت ارشاد در لایحه عفاف و حجاب حذف می‌شود؟
  • مورایس: بازی‌های حذفی هیچ‌گاه آسان نیست
  • گشت ارشاد در لایحه عفاف و حجاب حذف شده است؟
  • جشن ازدواج ۵۰ زوج دانشجو در قم برگزار شد