Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@17:28:42 GMT

صعود قیمت نفت ادامه دار شد

تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۳۷۴۲۷

صعود قیمت نفت ادامه دار شد

قیمت نفت در معاملات روز چهارشنبه در واکنش به آمار کاهش ذخایر نفت آمریکا و امیدواری به تولید یک واکسن موثر کووید ۱۹ بیش از یک درصد صعود کرد.

به گزارش ایسنا، بهای معاملات نفت برنت ۴۸ سنت معادل ۱.۱ درصد افزایش یافت و به ۴۴ دلار و ۹ سنت در هر بشکه رسید. بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا ۴۸ سنت معادل ۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۲ درصد افزایش یافت و به ۴۱ دلار و ۸۴ سنت در هر بشکه رسید. هر دو شاخص روز سه شنبه حدود سه درصد صعود کرده بودند.

طبق گزارش موسسه امریکن پترولیوم، ذخایر نفت آمریکا هفته گذشته ۵.۱ میلیون بشکه کاهش یافته و به حدود ۴۸۲ میلیون بشکه رسیده است در حالی که تحلیلگران در نظرسنجی رویترز کاهش ذخایر به میزان ۹۱۳ هزار بشکه را پیش بینی کرده بودند.

استفن اینس، استراتژیست ارشد بازار در شرکت اکسی کورپ در این باره گفت: گزارش موسسه امریکن پترولیوم بسیار مطلوبتر از انتظار تحلیلگران بود. قیمتهای نفت همچنین در واکنش به جدیدترین اخبار مربوط به واکسن شرکت فایزر تقویت شده اند.

هر دو شاخص قیمت نفت برنت و نفت آمریکا هفته جاری از زمانی که اعلام شد نتایج واکسن کووید ۱۹ ساخت شرکت فایزر و شرکت بیو ان تک آلمان بیش از ۹۰ درصد موثر بوده است، بیش از ۱۰ درصد صعود کرده اند.

اگرچه قیمتهای نفت تحت تاثیر اخبار مثبت مربوط به واکسن صعودی شده اند اما دورنمای تقاضا در بحبوحه تجدید قرنطینه در اروپا و آمریکا تیره مانده است. تجدید قرنطینه برای مهار موج جدید شیوع ویروس کرونا روند ضعیف احیای تقاضا برای نفت را کندتر خواهد کرد و بهبود اقتصادهای آسیایی که مصرف آنها تقریبا به سطح پیش از شیوع همه گیری برگشته است را جبران می کند.

در این بین خبرگزاری اینترفکس گزارش کرد الکساندر نواک که موافقت قانونگذاران روسیه برای برعهده گرفتن مقام معاون نخست وزیر را کسب کرده است، روز سه شنبه گفت: هنوز زود است درباره تغییرات احتمالی در توافق کاهش تولید اوپک پلاس صحبت شود.

دیدار کمیته نظارتی مشترک وزیران اوپک پلاس قرار است روز ۱۷ نوامبر برگزار شود.

بر اساس گزارش رویترز، عربستان سعودی و روسیه روز سه شنبه توافق کردند مواضعشان در خصوص بخش نفت در قالب گروه اوپک و اوپک پلاس را هماهنگ کنند و رسما به همه تصمیماتی که برای تضمین رسیدن به یک قیمت مناسب و منصفانه نفت برای صادرکنندگان و مصرف کنندگان گرفته می شود، متعهد بمانند. این بیانیه پس از دیدار مجازی میان محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی و مصطفی الکاظمی، نخست وزیر عراق منتشر شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: قيمت نفت واکسن کووید 19 موج دوم کرونا کاهش ذخایر نفت آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۳۷۴۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پای نفت برای صعود قیمت بسته می‌شود

اقتصاددانان در نظرسنجی رویترز پیش‌بینی کردند روند قوی فعلی اقتصاد جهانی، پیامدهایی برای قیمت نفت خواهد داشت و احتمالا قیمت نفت را در دامنه محدودی نگه می‌دارد.

به گزارش ایسنا، تعداد۵۰۰  شرکت کننده در نظرسنجی رویترز، پیش بینی کردند رشد تولید ناخالص داخلی جهانی امسال می‌تواند به ۲.۹ درصد برسد. این به معنای آن است که بانک‌های مرکزی با دشواری زیادی برای آغاز کاهش نرخ‌ها به سختی مواجه خواهند شد و به این ترتیب، هزینه‌های استقراض برای مدت طولانی‌تری بالا باقی می‌ماند.

ناتان شیتس، اقتصاددان ارشد جهانی موسسه مالی سیتی به رویترز گفت: ما همچنان از تاب آوری اقتصاد جهانی شگفت‌زده می‌شویم. اکنون، بخشی از این شگفتی این است که با انتظارات ضعیف وارد سال شده‌ایم، فکر می‌کردیم که امسال، کاهشی در نرخ بهره انجام خواهد شد. تاکنون، رشد اقتصاد جهانی را در تعدادی از کشورها از جمله اقتصادهای بزرگی مانند آمریکا، چین و تا حدودی اروپا مشاهده کرده‌ایم. بنابراین، رشد اقتصادی قوی به نظر می‌رسد.

در نتیجه، پیامدها برای تقاضا برای نفت متفاوت است. از یک سو، رشد اقتصادی قوی منجر به افزایش تقاضا برای نفت می‌شود. از سوی دیگر، نرخ‌های بهره بالاتر به تورم بالا کمک می‌کند که به رشد تقاضا برای نفت ضربه می‌زند و نفت برنت و وست تگزاس اینترمدیت را بدون هرگونه تشدید در خاورمیانه که عرضه را تهدید کند، در دامنه قیمتی محدودی نگه می‌دارد.

تحلیلگران بانک جی پی مورگان هفته گذشته اعلام کردند فراتر از افزایش کوتاه مدت قیمت نفت بر اثر عوامل ژئوپلیتیکی، سناریوی ما برای قیمت نفت برنت تا پایان ماه مه، ۹۰ دلار در هر بشکه مانده است.

ویکتور کاتونا، تحلیلگر شرکت کپلر گفت: اگر یک اختلال غیرقابل پیش‌بینی در عرضه بوجود آید به عنوان مثال، صادرات لیبی دچار وقفه شود یا زیرساخت بندری روسیه هدف حملات پهپادی اوکراین قرار بگیرد، قیمت نفت در آن صورت، قطعا به مرز ۱۰۰ دلار در هر بشکه صعود خواهد کرد.

بانک جهانی هفته گذشته هشدار داد در صورت بروز چنین رویدادی، قیمت نفت ممکن است به ۱۰۰ دلار در هر بشکه برسد که به تورم پایدار کمک می‌کند.

بر اساس گزارش اویل پرایس، ایندرمیت گیل، اقتصاددان ارشد بانک جهانی گفت: تورم جهانی، شکست ناپذیر مانده است. کلید اصلی کاهش تورم، کاهش قیمت کالاها است که به مانع برخورد کرده است. این به معنای بالاتر از حد انتظار ماندن تورم در سال جاری و آینده است. دنیا در مقطع آسیب پذیری قرار دارد. یک شوک انرژی بزرگ می‌تواند بخش عمده پیشرفت حاصل شده در کاهش تورم طی دو سال اخیر را تضعیف کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افزایش نرخ تورم و قیمت مواد غذایی در اسپانیا
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • تحریم ورود واکسن توسط مدعیان آزادی و حقوق بشر/ مرجعیت علمی الویت وزارت علوم
  • ترمز طلای جهانی در مسیر صعود
  • اکتشافات جهانی نفت و گاز سقوط کرد
  • ادامه حمایت دانشگاهیان استان از خیزش دانشجویان در آمریکا و اروپا
  • قیمت نفت یک‌درصد کاهش یافت
  • کلنگ زنی مینی پالایشگاه دهدشت/ تولید ۱٠ هزار بشکه بنزین
  • آرامش بازار نفت و افول قیمت طلا تا چه زمانی ادامه دارد؟
  • پای نفت برای صعود قیمت بسته می‌شود