Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز)، محمدحسن برهانی فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز با اعلام این خبر گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با پیگیری مجدانه تاسیس مرکز تحقیقات کاربردی در حوزه بیو تکنولوژی را در دستور کار قرار داد و با توجه به وجود امکانات آزمایشگاهی پیشرفته و اعضای هیات علمی مجرب و نیاز صنایع استان مجوز تاسیس مرکز تحقیقاتی مذکور  ازطرف شبکه پژوهشی و آزمایشگاهی دانشگاه صادر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

   رئیس واحد کرج ضمن تاکید بر اهمیت تقویت رابطه بین صنعت و دانشگاه به عنوان عامل مهمی در راستای تحقق سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی در سال جهش تولید تصریح کرد: در این راستا نقش مراکز تحقیقاتی بسیار مهم است چرا که این مراکز ضمن تکمیل حلقه اتصال صنعت و دانشگاه با ایجاد بستر به منظور انجام تحقیقات کاربردی نسبت به رفع نیاز های فناورانه کشور گام بر می دارند.

   وی با اشاره به اینکه استان البرز به عنوان قطب علم و فناوری کشور در خوشه های علمی مختلفی فعال می باشد گفت: یکی ازمهمترین حوزه های عملکرد علمی و فناوری استان البرز حوزه بیوتکنولوژی می باشد.

   برهانی فر ادامه داد: با توجه به اینکه علم بیوتکنولوژی یا زیست فناوری جزو علوم بین رشته ای نوین بوده و در مجموعه‌ای ‌از روش های علمی‌ برای‌ تولید، تغییر و اصلاح‌ فراورده‌ها، به‌نژادی‌ گیاهان‌ و جانوران‌ و تولید میکروارگانیسم‌های خاص برای‌ کاربردهای‌ ویژه‌ کاربرد دارد؛ دامنه فعالیت بسیار گسترده ای را  اعم از تشخیص، پیشگیری و معالجه بیماری تا تولید مواد دارویی، منابع غذایی، حفاظت از محیط زیست و کاهش مصرف انرژی بوده و زمینه های مختلف شامل می‌شود.

    رئیس واحد کرج در ادامه افزود: بیوتکنولوژی نوین یکی از امیدهای قرن آینده برای رفع بسیاری از نیازهای مختلف بشر و راه حلی برای تامین امنیت غذایی جمعیت رو به رشد جهان به شمار می‌رود و یکی از هفت رشته کلیدی فناوری جهان در قرن حاضر محسوب می‌شود و در نقشه جامع علمی کشور عزیزمان ایران جزو فناوری های گروه الف( اولویت بالا)  قرار دارد که نشان از جایگاه ویژه  این رشته در توسعه علمی کشور دارد.

  وی تصریح کرد: با توجه به اهمیت این موضوع،  معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با پیگیری مجدانه تاسیس مرکز تحقیقات کاربردی در حوزه بیوتکنولوژی را در دستور کار قرار داد و با توجه به وجود امکانات آزمایشگاهی پیشرفته و اعضای هیات علمی مجرب و نیاز صنایع استان مجوز تاسیس مرکز تحقیقاتی مذکور  ازطرف شبکه پژوهشی و آزمایشگاهی دانشگاه صادر گردید.

   برهانی فر از مهمترین اهداف تاسیس  وراه اندازی این مرکز تحقیقات را انجام تحقیقات کاربردی با هدف تولید محصولات دانش بنیان جهت تجاری سازی، کمک به هسته و واحد های فناور جهت تبدیل ایده به محصول، برگزاری کارگاه‌های تخصصی پژوهشی، تولید علم در مرزهای دانش و تولید محصولات بیوتکنولوژی مورد نیاز کشور برای کاهش وابستگی برشمرد.

   وی اظهار داشت: این مرکز دارای دو گروه پژوهشی بوده و  از نخستین مأموریت‌های آن شناخت نیاز بازار به محصولات دانش‌بنیان بیوتکنولوژی و ارائه طرح‌های کاربردی در این حوزه است.

  رئیس واحد کرج همچنین تاکید کرد: پایان‌نامه‌های دانشجویی که در راستای اهداف مرکز تحقیقات باشند از حمایت‌های این مرکز برخوردار خواهند شد.

انتهای پیام /

حمید انصاری کد خبر: 1080662 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز محمدحسن برهانی فر مرکز تحقیقاتی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز مرکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی تاسیس مرکز تحقیقات تحقیقات کاربردی مرکز تحقیقاتی استان البرز واحد کرج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۳۷۷۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پارک علم و فناوری تربیت‌مدرس هاب بین‌المللی تعاملات علمی با کشورهای دیگر

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، همایش بین المللی فرصت های صادراتی شرکت های فناور و دانش بنیان در کشورهای آسیای میانه به‌ویژه ازبکستان به میزبانی پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس و همکاری اتاق بازرگانی ایران و ازبکستان، امروز در سالن جابرحیان دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.

حسین نادری‌منش، رئیس پارک علم و فناوری تربیت مدرس، درباره فعالیت های انجام شده در فضای علمی ایران گفت: در ایران حدود ۴ نسل آموزشی و تحصیلی شکل گرفته است. نسل اول، نسل آموزشی است. اما نقطه شروع کار دانشگاه تربیت مدرس، نسل دوم آموزشی یعنی تربیت پژوهشگر است.

نادری منش اضافه کرد: نسل سوم و چهارم آموزش، نسلی است که دانشگاه های کارآفرینی و پژوهشگری را در کشور تشکیل داده است. 

وی افزود: در کشور حدود ۱۳ پارک علم و فناوری درحال فعالیت است که در این میان،  دانشگاه تربیت مدرس از جمله پارک های علم و فناوری  دارای گرید۲ است.

نادری‌منش به ظرفیت های فناورانه پارک تربیت مدرس اشاره کرد و گفت: بیش از ۱۸۰ شرکت مختلف در ۵ شاخه غذا، سلامت، انرژی، آی‌تی و زیست فناوری و بیو تکنولوژی در دانشگاه تربیت مدرس درحال فعالیت هستند.

وی ادامه داد: به همین دلیل در سال گذشته به‌عنوان هاب تعاملات علمی بین المللی کشور با کشور های دیگر از جمله پارک علم و فناوری کشور ازبکستان شدیم.

وی یاد آور شد: هدف از برگزاری این همایش شناخت دو طرفه هر دوکشور از ظرفیت های علمی است، این شناخت می‌تواند منجر به شکل‌گیری صندوق‌های مشترک و برخی مراکز دیگر برای نشر بیشتر دانش و همکاری های علمی بین دو کشور ازبکستان و ایران شود.

نادری‌منش، اشاره کرد: امیدواریم محدودیت های تحریمی و علمی میان کشورهای دوست و همسایه از جمله ازبکستان، از بین برود.

رئیس پارک علم و فناوری تربیت مدرس در پایان گفت: فضای بین‌المللی یکی از مهم ترین فضاها برای ما است و امیدواریم بتوانیم همکاری های بین‌المللی دانشگاه های داخل کشور را با دانشگاه های ازبکستان گسترش دهیم.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران
  • آغاز بررسی پیش‌نویس سند کوآنتوم / تشکیل هیئت امنای واحد برای ستاد‌های توسعه فناوری‌های اولویت‌دار
  • مطالعه استفاده از نانوذرات در درمان سرطان ریه در مرکز لیزر و پلاسمای اهواز
  • بازداشت و سرکوب گسترده دانشجویان در دانشگاه های بزرگ آمریکا+ فیلم/ جنگ غزه را متوقف کنید/ مجوز خشونت بیشتر علیه دانشجویان معترض صادر شد
  • مرکز پژوهش فناوری و نوآوری شبکه‌های کوانتومی افتتاح شد
  • جذب و تربیت سالانه دو هزار نیروی متخصص در حوزه فناوری کوانتوم
  • نوآوری و کیفیت در مسیر سلامت؛ با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • پارک علم و فناوری تربیت‌مدرس هاب بین‌المللی تعاملات علمی با کشورهای دیگر
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور