Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-01@03:34:01 GMT

دایره المعارف دفاع مقدس خراسان جنوبی تدوین می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۳۸۵۸۲

دایره المعارف دفاع مقدس خراسان جنوبی تدوین می‌شود

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان جنوبی از تدوین دایره المعارف دفاع مقدس خراسان جنوبی خبر داد و گفت: کویرتایر تاکنون در پیشبرد  برنامه‌های حوزه ایثار و شهادت اقدامات ارزشمندی اجرا کرده است که جای قدردانی دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، سرهنگ غلامرضا فلاحی صبح امروز در دیدار با مدیرعامل شرکت کویرتایر اظهار داشت: دایرة المعارف دفاع مقدس باید با توجه به تأثیرگذاری فرهنگ غنی دفاع مقدس تدوین شود چراکعه هرچه داریم از عزت و سربلندی نظام، ایستادگی و مقاومت مردم داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مجموعه بنیاد حفظ آثار از سال 69 و پس از جنگ تحمیلی به فرمان مقام معظم رهبری تشکیل و زیر مجموعه ستاد کل نیروهای مسلح اجرای ماموریت می‌کند افزود: ماموریت این بنیاد ترویج فرهنگ ایثار، جهاد، شهادت و مقاومت است.

آیت‌الله سعیدی: نقش و جایگاه برجسته قم در دفاع مقدس موردتوجه باشددوسالانه پژوهشی دفاع مقدس، فرصتی برای شناسایی شاخه‌های مختلف تحقیقی در این حوزه استاربعین دفاع|فصل اسارت در دفاع مقدس چگونه رقم خورد؟+عکس و فیلم

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان جنوبی با بیان اینکه دانشنامه دفاع مقدس و موزه دفاع مقدس جزو اولویت‌های کاری  استان است تصریح کرد: ساخت موزه دفاع مقدس در مراکز استانها در دستور کار قرار گرفته و در برخی استان‌ها اجرای آن به پایان رسیده است.

وی با اشاره به اختصاص زمین برای ساخت موزه دفاع مقدس در استان خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: متأسفانه از نظر فیزیکی جزو چند استانی هستیم که علیرغم تلاش‌های صورت گرفته هنوز موزه دفاع مقدس نداریم که در این راستا و در هفته دفاع مقدس عملیات اجرایی ساخت موزه استان  آغاز شده است.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان جنوبی با بیان اینکه در حدود 32 هکتار زمین، 8 هزار مترمربع ابنیه و سازه ساخته خواهد شد اظهار داشت: حدود 24 هکتار از فضای باز این موزه مربوط به تجهیزات نظامی، عملیات شبیه‌سازی شده، رواقها و سایر بخش‌ها  اختصاص دارد.

وی با بیان اینکه بحث یادواره‌ها و کنگره شهدا از دیگر ماموریت‌های بنیاد حفظ آثار است افزود: جشنواره‌های مختلفی در حوزه دفاع مقدس در بخش‌های هنری و فرهنگی مانند فیلم داستانی و مستند  برگزار  و نگارش کتاب‌های تاریخ دفاع مقدس نیز در این مجموعه انجام می‌شود.

فلاحی با اشاره به اینکه در 5 سال گذشته حدود 500 عنوان کتاب دفاع مقدس از خاطرات رزمندگان، جانبازان، شهدا و خانواده‌های آنان چاپ شده است بیان کرد: امسال حدود 57 عنوان کتاب در موضوعات مختلف در حال تالیف است که امیدواریم تا پایان سال به اتمام برسد.

وی با بیان اینکه دستگاه‌ها باید یک دایره المعارف دفاع مقدس داشته باشند و یا بر اساس فرهنگ دفاع مقدس فعالیت کنند افزود: با توجه به اینکه مقام معظم رهبری تاکید داشتند دانشنامه دفاع مقدس به صورتی کار شود که کتاب مرجع و مستند باشد سعی شده نیروهای علمی به ویژه اساتید دانشگاه پای کار بیایند که در این راستا تاکنون حدود 2 هزار سند شناسایی شده که از این تعداد 500 مورد تایید شده است.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان جنوبی به جنگ فرهنگی دشمن اشاره و خاطرنشان کرد: اینکه مقام معظم رهبری از جنگ فرهنگی دشمن سخن گفتند یعنی اینکه آنها می‌خواهند فرهنگ غنی دفاع مقدس از بین برود چون مقاومت مردم در صحنه‌های مختلف علیرغم همه فشارها  را نتیجه ماندگاری فرهنگ هشت سال دفاع مقدس در نهاد مردم می‌دانند. 

وی با بیان اینکه هرچه برای دوران دفاع مقدس کار کنیم بسیار کم است افزود:  توان، ظرفیت و استعداد نیروی انسانی داخلی کشور بالا است اما  نتوانستیم از این ظرفیت در راستای حفظ این فرهنگ استفاده کنیم.

فلاحی با بیان اینکه کویرتایر با وجود همه مشکلات موجود پررونق تر از قبل پیش رفته است یادآورشد:  این مجموعه فرمان مقام معظم رهبری مبنی بر تکیه بر درون را به خوبی انجام و پیش برده است و با وجود مشکلات اقتصادی تاکنون اقدامات ارزشمند و قابل قبولی را با استفاده از ظرفیت‌های داخل مجموعه و استعداد نیروهای جوان انجام داده است.

وی تصریح کرد: این اداره کل آمادگی دارد در بحث تاریخ شفاهی دفاع مقدس کتابی از خاطرات رزمندگان دفاع مقدس که در این  مجموعه فعالیت دارند را تدوین کند.

مدیرعامل کویرتایر نیز در این دیدار با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی که فرمودند«امروز فضیلت زنده نگهداشتن یاد شهدا کمتر از شهادت نیست» اظهار داشت: رسالت و وظیفه ما پاسداشت و زنده نگداشتن یاد و خاطره شهدای گرانقدر است.

سید محمدحسین زینلی، سربلندی، عزت و اقتدار امروز ایران اسلامی را ثمره خون شهدا دانست و تأکید کرد: این مجموعه رسالت خود را به جامعه ایثارگری و خانواده معظم شهدا، جانبازان و آزادگان به خوبی ادا کرده است.

وی با بیان اینکه همواره تکریم ایثارگران وخانواده معظم شهدا، جانبازان، آزادگان  در این شرکت مورد توجه بوده است گفت: این مجموعه در جذب و به‌کارگیری فرزندان خانواده‌های شهدا، ایثارگران ، جانبازان و آزادگان دریغ نکرده است.

مدیرعامل کویرتایر در ادامه گزارشی از مهم‌ترین اقدامات و فعالیت‌های انجام شده در راستای تقویت و توسعه فرهنگ دفاع مقدس و بسیج در این مجموعه ارائه داد و افزود: در ابتدای تأسیس و احداث این کارخانه، 10 درصد از سهام شرکت به جامعه ایثارگری اختصاص یافت.

 زینلی برهمکاری و مشارکت این مجموعه در حد توان و مقدورات برای پیشبرد  و توسعه برنامه‌های حوزه ایثار و شهادت در استان  قول مساعد داد.

انتهای پیام/ ت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس خراسان جنوبی المعارف دفاع مقدس مقام معظم رهبری موزه دفاع مقدس دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۳۸۵۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیکر مطهر ۲ شهید دفاع مقدس پس از ۴۰ سال تفحص شد

به گزارش گروه فرهنگی ایسکانیوز، امیر سرتیپ «سلیمان کامیابی» جانشین معاونت نیروی انسانی ستاد کل نیروهای مسلح و سردار «جمال شاکرمی» فرمانده سپاه امیرالمؤمنین (ع) استان ایلام، با حضور در منزل شهید «محمدشفیع فیضی‌زاده» از تازه تفحص‌شده دوران هشت سال دفاع مقدس، خبر شناسایی هویت‌ این شهید والامقام را به خانواده‌اش اعلام کردند.

بیشتر بخوانید: پیکر شهید جاویدالاثر ایلامی پس از ۴۱ سال شناسایی شد

شهید «محمدشفیع فیضی‌زاده» سال ۱۳۲۷ در روستای «چشمه پهن» بخش کارزان شهرستان سیروان متولد شد. وی با آغاز جنگ تحمیلی به‌عنوان بسیجی از طرف سپاه ایلام به جبهه‌های نبرد حق علیه باطل اعزام شد و هشتم مرداد سال ۱۳۶۲ در منطقه مهران، در عملیات «والفجر سه» بر اثر اصابت ترکش مستقیم دشمن به درجه رفیع شهادت نائل آمد و به جمع شهدای جاویدالاثر استان ایلام پیوست، تا این‌که این‌روزها پس از ۴۱ سال گمنامی، سرانجام پیکرش تفحص و هویت وی از طریق آزمایش دی.ان.ای شناسایی شد.

همچنین پیکر مطهر شهید «جهانگیر بیات» از شهدای جاویدالاثر دوران دفاع مقدس نیز پس از ۴۲ سال کشف و شناسایی شد.

جهانگیر بیات، فرزند جهان‌شاه، به‌عنوان بسیجی از کرج به جبهه اعزام و در سال ۱۳۶۱ در عملیات والفجر مقدماتی در منطقه فکه بر اثر اصابت ترکش مستقیم به درجه رفیع شهادت نائل آمد و به جمع شهدای جاویدالاثر پیوست.

مسئولین استان البرز با حضور در منزل این شهید، خبر تفحص و شناسایی پیکر شهید بیات را به بازماندگانش اعلام کردند. برنامه‌های تشییع و خاکسپاری نیز متعاقبا اعلام خواهد شد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229032 برچسب‌ها دفاع مقدس

دیگر خبرها

  • شناسایی هویت شهید دفاع مقدس
  • پیکر مطهر ۲ شهید دفاع مقدس پس از ۴۰ سال تفحص شد
  • غزه امروز دایره المعارف پرآوازه بی‌اخلاقی‌های غرب است
  • درخشش در سومین جشنواره ملی افتخار من
  • اختتامیه‌ی جشنواره‌ی ملی «افتخار من» همزمان با سراسر کشور در گیلان
  • ۱۵۲ اثر به جشنواره « افتخار من» در مازندران ارسال شد
  • تشکیل کمیته تدوین سند احیاء ربع رشیدی تبریز
  • پیکر ۵ شهید دفاع مقدس در منطقه عملیاتی والفجر یک تفحص شد
  • کشف پیکر مطهر ۸ شهید دوران دفاع مقدس در شلمچه +فیلم
  • تالیف و تدوین ۲۰۰ کتاب با موضوع ایثار و شهادت در کهگیلویه و بویراحمد