Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@19:35:35 GMT

رزمیان: سفرها محدود و دورکاری زیاد شود

تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۳۸۶۸۶

رزمیان: سفرها محدود و دورکاری زیاد شود

یک کمیسیون بهداشت و درمان مجلس تاکید کرد که باید در کنار اعمال محدودیت ها سفرها نیز محدود شده و دورکاری نیز افزایش پیدا کند.

حسن رزمیان در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: متاسفانه با شیوع گسترده کرونا و افزایش آمار مبتلایان و فوتی ها مواجه هستیم که این به معنای وجود اشکالی در کار ما مسئولان است. با توجه به اعمال محدودیت ها باید نظارت های کافی برای انجام آن هم وجود داشته باشد و در عین حال معیشت مردم هم به خطر نیفتد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وقتی از مردم می خواهیم که مغازه هایشان را از ۶ بعد از ظهر تعطیل کنند. این به معنای پایان درآمد آنها است. آنها باید در پایان ماه اجاره مغازه داده و اقساط بانکی شان را پرداخت کنند. پس باید تدابیری برای به خطر نیفتادن معیشت مردم نیز اندیشیده شود.

وی ادامه داد: برای مقابله با ویروس کرونا باید سعی کنیم که تجمعات و کنگره ها برگزار نشده و در صورت ضرورت برگزاری آن هم با رعایت پروتکل ها و بهتر از آن برگزاری به صورت ویدئو کنفرانس باشد.

این عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس تاکید کرد: باید سفرها محدود شده و دورکاری افزایش پیدا کند. با در نظر گرفتن چنین تمهیداتی می توان جلوی شیوع بیشتر کرونا را گرفت. نه اینکه فقط چند مغازه را تعطیل کنیم و فکری نشود که روزانه چند هزار نفر با وسایل حمل و نقل عمومی رفت و آمد می کنند. باید برای مقابله با این فاجعه برنامه مدونی داشت.

رزمیان در پایان و در جمع بندی اظهار کرد: موفقیت در اعمال این محدودیت ها و یا ادامه آن بستگی به میزان نظارت بر آن داشته، فراموش نکنیم که با فصل سرد سال مواجه هستیم که در آن وارونگی هوا هم رخ می دهد و در این شرایط ویروس بیشتر باقی می ماند. پس از اکنون فکری برای افزایش پیدا نکردن بیشتر آمارها کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس همه باهم علیه کرونا محدودیت های کرونایی دورکاری حداکثری سفر ممنوع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۳۸۶۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منابع محدود بانک‌های خراسان شمالی مشکل‌زا‌ شده است

رئیس سازمان مدیرت و برنامه‌ریزی خراسان شمالی گفت: منابع محدود بانک‌های خراسان شمالی برای فعالان اقتصادی مشکل‌زا‌ شده است. - اخبار استانها -

مرتضی بهزادفر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بجنورد با اشاره به اولویت‌های سال مشارکت مردم در جهش تولید اظهار داشت: یکی از حوزه‌های فعالیت مردم در استان خراسان شمالی حوزه کشاورزی در روستاهاست. 

وی افزود: باید تامین مالی از جمله تامین سرمایه ثابت و سرمایه در گردش برای تولید فراهم شده باشد تا بتوانیم در تولید به توفیقات خوبی دست پیدا کنیم. مطالعات دقیق علمی نشان می‌دهد در استان خراسان شمالی بخش خصوصی به شدت وابستگی به تسهیلات تکلیفی و منابع بانکی است که باید این منابع با سهولت در اختیار فعالان بخش خصوصی قرار بگیرد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان شمالی گفت: متاسفانه بانک‌های استان از منابع محدودی برخوردارند و این موضوع برای بخش خصوصی و فعالان اقتصادی مشکلاتی را فراهم کرده است. فاصله زمانی درخواست فعالان  تا اعطای تسهیلات بسیار زیاد شده و این اختلال باعث عدم رونق بخش خصوصی و فعالیت‌های اقتصادی است.

بهزادفر ادامه داد: در بخش کشاورزی صندوق‌های حمایت مالی از کشاورزان ایجاد شده که در این بخش 51 درصد منابع مرتبط با مردم و باقی منابع دولتی است که مردم در ساده‌ترین حالت ممکن می‌توانند از این صندوق استفاده بکنند. در دو سال اخیر منابع صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان و شهرستان‌ها بسیار خوب بوده و با برنامه‌ریزی دولت تقویت این صندوق‌ها در سال 1403 در اولویت است و ساز و کار این صندوق‌ها بسیار ساده‌تر از ساز کار بانک‌هاست.

وی با بیان اینکه تامین مالی یکی از الزامات جدی تحقق شعار سال است و باید برای این موضوع در سطح ملی و استانی راهکارهای ویژه‌ای دیده شود و تصریح کرد: 30 درصد اقتصاد استان خراسان شمالی وابسته به روستاست و بیش از 45 درصد از جمعیت استان در روستاها ساکن هستند و به همین خاطر در سند توسعه استان خراسان شمالی در سال 1403 یکی از فصل‌های مهم بحث توسعه روستایی است. در این زمینه جزو استان‌های پیشرو هستیم که سندهای مرتبط با برنامه هفتم نیز در استان در حال انجام است. اجرای طرح توان افزایی جوامع محلی در استان در حال انجام است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان شمالی ادامه داد: در این طرح با مشارکت مردم مدلی طراحی شده است که نظام تصمیم‌سازی از دل جوامع محلی بیرون آمده و مردم منابع اقتصادی را پای کار آورده٬ دولت نیز در این میان بخش تسهیلگری را بین مردم و بخش خصوصی و فعالان اقتصادی بر عهده دارد. از سوی دیگر بنا داریم تولیدات مردم به خوبی به بازار معرفی و در بازار دیده و به فروش برود در این مدل اتصال دقیق بازار به جوامع محلی مورد توجه است.

وی افزود: 15 نهاد دولتی و غیردولتی در بحث روستا در حال فعالیت هستند که متاسفانه بخش زیادی از این فعالیت‌ها همسو نیست و باید منابع تجمیع و فعالیت‌ها همسو شود تا اقتصاد روستایی به ویژه در استان خراسان شمالی با ایجاد زنجیره‌های تکمیلی راهبردی شکوفا شود.

انتهای پیام/311/.

دیگر خبرها

  • کسب برنز تور جهانی امارات توسط حمیده اسماعیل‌نژاد
  • غذارسانی به حیوانات محبت در حق آنها نیست
  • (تصاویر) رولکس؛ نسخه «چه کسی اهمیت می‌دهد»
  • محبت‌های ما محدود به چیزهایی است که نوعی شناخت از آن‌ها داریم
  • اعتبار بن دانشجویی نمایشگاه کتاب افزایش پیدا کرد/ امضای قرارداد با شرکت پُست
  • سرمایه‌گذاری در زنجیره ارزش مازندران افزایش پیدا کند
  • رهبر انقلاب: باید فشار به رژیم صهیونیستی روزبه‌روز افزایش پیدا کند (فیلم)
  • منابع محدود بانک‌های خراسان شمالی مشکل‌زا‌ شده است
  • تولید زعفران ۷۰ درصد افت پیدا کرده است/صادرات با نام دیگران
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟