Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، حافظ باباپور، امروز به مناسبت سالگرد زلزله میانه، سراب در سال 98  در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ۱۷ آبان سال گذشته زلزله‌ای در دو منطقه سراب و میانه رخ داد و بنیاد مسکن در بخش‌های آواربرداری، اسکان موقت و دائم وارد عمل شد و الحمدالله عملکرد یکساله ما طبق ارزیابی انجام گرفته، بی‌نظیر بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: بعد از زلزله و امداد و نجات، بلافاصله وارد مرحله اسکان موقت با روش‌های متعدد از جمله بهره‌مندی ۱۰ میلیون تومانی بلاعوض، اجاره‌بها و کانکس انجام گرفت. 

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان با بیان اینکه در زلزله میانه و سراب برعکس زلزله ورزقان، همه کارها را به خود مردم سپردیم، گفت: فصل سرما، شیوع کرونا و نوسانات قیمت مصالح از جمله چالش‌هایی بود که روند بازسازی را با مشکل روبه‌رو کرد. 

وی ادامه داد: 3 هزار و 500 واحد تعمیری(تکمیل شده است)، ساخت 3 هزار واحد، تکمیل دو سوم واحدها و اسکان مردم از جمله عملکرد یکساله می‌باشد به طوریکه یک هزار و ۱۰۰ واحد مسکونی باقی‌مانده است. 

باباپور خاطرنشان کرد: زمانی که بازسازی را شروع کردیم، قیمت فولاد ۳۵۰۰ تومان بود ولی با افزایش بسیار زیاد به ۱۳ هزار تومان رسید و اینها از جمله مشکلات ما بود. 

وی با اشاره بر اینکه دو هزار واحد دامی وجود داشت، گفت: این بخش با اندکی کندی روبروست زیرا تسهیلات مدنظر گرفته شده، کفاف نمی‌دهد و باید برخی از این زلزله‌زدگان باید هزینه‌ای کنند. 


مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان یادآور شد: کل اعتبارات اعم از احداثی ۲۱۷ میلیارد تومان  و  ۹۳ میلیارد تومان تسهیلات بلاعوض بود که ۷۰ میلیارد  تومان از آن پرداخت شده و مابقی نیز در حال پرداخت است. 

وی به طرح توزیع سیمان رایگان اشاره کرد و گفت: ما فقط هزینه حمل را از متقاضی دریافت می‌کنیم ولی متاسفانه دیگر باربرها سیمان نمی‌آورند و درخواست ۳۰ درخواست افزایش باربری کرده‌اند. 

باباپور با تاکید بر اینکه هنوز مشکل سیمان در کارخانه سیمان صوفیان حل نشده است، ادامه داد: همچنین عمده مشکل ما ماسه در میانه است به طوریکه کارخانه ماسه‌شویی میانه اعتصاب کرده و این مشکل بزرگی برای ما شده است. 

وی متذکر شد: متاسفانه خودمان به خودمان رحم نمی‌کنیم و این افزایش قیمت و منافع منجر شده است تا چنین مشکلاتی پیش بیاید. 

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان گفت: آنهایی که نیاز به ساختمان و خانه داشتند با پای کار آمدن منجر شد تا خانه‌شان بازسازی شود و آنهایی که مانده‌اند قطعا جزو افرادی هستند که نیاز زیادی به خانه ندارند و تلاش زیادی کردیم تا خانوارهای فصلی را حذف کنیم و خانوار اصلی و ساکن دائمی در اولویت باشند. 

وی با بیان اینکه ۱۵ خانواده (میانه) در کانکس زندگی می‌کنند و ما از بازوی خیرین استفاده می‌کنیم تا فصل زمستان مشکل آنها حل شود، افزود: از همه تسهیلات استفاده کردند ولی علت فقر منجر شده است که تا الان در کانکس باشند. 

باباپور خاطرنشان کرد: تلاطم زیادی در کشوری داریم ولی اعتصاب ماسه‌دارها و کارخانه سیمان دیگر ربطی به تحریم و غیره ندارد و باید از آنها سئوال کرد که چرا محصولی که هیچ ربطی به خارج از مرزهای ایران ندارد را تولید نمی‌کنید.

وی به ابلاغ مرحله دوم تسهیلات به آذربایجان‌شرقی اشاره کرد و گفت: ۹۴۰ مورد اعتبار با مبلغ ۷۰ میلیارد تومان تسهیلات و ۳۰ میلیارد تومان بلاعوض به صورت ۳۹۰ شهری و ۵۵۰ روستایی متمم بازسازی اخذ شده است. 

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان متذکر شد: از رسانه‌ها می‌خواهیم تا در این شرایط اقتصادی کشور به ما کمک کنند تا خیّری پیدا شود و این ۱۵ خانواده‌ای که در کانکس هستند را خانه‌دار کنیم. 

وی تصریح کرد: ۳۰۵هزار و ۴۰۰ واحد روستایی در سرشماری جدید برآورد شده است که ۱۴۰ هزار واحد معادل ۴۷ درصد بازسازی شده است که این میزان در میانگین کشوری ۴۵ درصد می‌باشد. 

باباپور ابراز داشت: طبق سرشماری ۱۰ ساله، بیش از ۶۳ هزار واحد در روستاها افزایش یافته است که قطعا از طریق مصالح جدید ساخته شده است به طوریکه طبق برآورد انجام گرفته، ۶۰ درصد واحد مسکونی روستایی مقاوم هستند.


انتهای پیام/۶۰۰۲۷

منبع: فارس

کلیدواژه: سیمان خانواده انقلاب اسلامی آذربایجان شرقی خبرگزاری فارس فارس تبریز روستا زلزله میانه سراب مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان میلیارد تومان هزار واحد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۳۹۱۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلسکوپ فضایی هابل به زندگی برگشت

دو تلسکوپ فضایی هابل و تس ناسا در روز ۲۳ آوریل دچار مشکل شده و فعالیت خو را متوقف کردند. اکنون در حالی که هابل دوباره فعالیت خود را از سر گرفته، تلسکوپ فضایی تس (TESS) هنوز در حالت ایمن باقی مانده است.

به گزارش ایسنا، روز دوشنبه (۲۹ آوریل)، ناسا تلسکوپ فضایی هابل را به حالت عملکرد کامل بازگرداند. این در حالی بود که این فضاپیما یک هفته را در حالت ایمن سپری کرده بود و اکنون به فعالیت‌های علمی خود بازگشته است. با این حال، حال و هوای جشن تا حدودی تضعیف شد، زیرا شکارچی سیاره‌های فراخورشیدی ناسا، ماهواره بررسی سیارات فراخورشیدی یا به اختصار تس (TESS)، در بلاتکلیفی باقی مانده است.

به نقل از اسپیس، از قضا، تس نیز جمع‌آوری داده‌های علمی را در روز ۲۳ آوریل متوقف کرده بود. دقیقا همان روزی که تلسکوپ هابل در حالت ایمن قرار گرفت. عملیات این تلسکوپ به دلیل نقص یکی از سه ژیروسکوپ آن متوقف شد که تلسکوپ فضایی از آن برای جهت‌گیری استفاده می‌کند و این در حالی است که دلیل عدم کارکرد ژیروسکوپ اولی هنوز نامشخص است.

مهندسان ناسا در حال آماده شدن برای بهره‌برداری از هابل بودند تا فقط با یک ژیروسکوپ به کاوش خود ادامه دهد، اما ناسا در روز سه‌شنبه (۳۰ آوریل) بیان کرد که مشکل حل شده و هابل با سه ژیروسکوپ به کار خود بازگشته است. ناسا می‌گوید که همه‌ ابزارهای هابل فعال هستند و این تلسکوپ رصدهای علمی خود را از سر گرفته است. این تلسکوپ در سال ۱۹۹۰ به فضا پرتاب شد و ۳۴ سال است که کیهان را رصد می‌کند.

این ژیروسکوپ خاص در گذشته نیز باعث ایجاد مشکل برای هابل شده بود و خوانش‌های معیوبی را به زمین ارسال کرده بود که باعث ایجاد نیاز به خاموش کردن آن در ماه نوامبر سال ۲۰۲۳ شد.

از سوی دیگر، ناسا گفته است که توقف کار تس هنوز کمی مرموز است. این آژانس اعلام کرد که تیم تس در حال حاضر در حال بررسی علت اصلی خاموش شدن آن هستند و در حال کار بر روی راهی برای بازگرداندن تس به وضعیت عملیاتی کامل می‌گردند.

علاوه بر این، ناسا همچنین به بررسی علت یک بروز مشکل جداگانه که این شکارچی سیارات فراخورشیدی را در اوایل ماه گذشته غیرفعال کرده بود، می‌پردازد. در روز هشتم آوریل این کاوشگر غیرفعال شد، اما پس از آن نقص در روز ۱۷ آوریل فعالیت خود را از سر گرفت و دوباره ۶ روز بعد به حالت ایمن رفت. آژانس فضایی می‌گوید که هدف از تحقیقات این است که بفهمیم آیا این دو مشکل به هم مرتبط هستند یا خیر.

تس ماموریت اولیه خود را در ماه ژوئیه سال ۲۰۲۰ تکمیل کرد و اولین ماموریت توسعه یافته خود را در ماه سپتامبر سال ۲۰۲۲ به پایان رساند.

هر دو تلسکوپ فضایی هابل و تس اخیرا سالگرد آغاز به کار خود را جشن گرفته‌اند.

در روز ۱۸ آوریل سال ۲۰۲۴، تس ششمین سالگرد پرتاب شدن بر فراز موشک فالکون ۹ اسپیس‌ایکس از پایگاه کیپ کاناورال به فضا را جشن گرفت. در روز ۲۴ آوریل ۲۰۲۴، نیز هابل ۳۴ اُمین سال در فضا را جشن گرفت. این تلسکوپ فضایی در سال ۱۹۹۰ به عنوان بخشی از ماموریت STS-۳۱ شاتل فضایی دیسکاوری از مرکز فضایی کندی به فضا پرتاب شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رد درخواست ۹۶ درصد متقاضیان نهضت ملی در شهرهای تهران
  • احداث ۳۸۱۱ واحد مسکن ملی توسط بنیاد مسکن کردستان
  • تلسکوپ فضایی هابل به زندگی برگشت
  • اشتغال ۷۰۰ نفر در کارخانه‌های سیمان خراسان جنوبی
  • افزایش هفت درصدی تولید سیمان در خراسان جنوبی
  • افزایش ۷ درصدی تولید سیمان در خراسان جنوبی
  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • احداث ۳۸۱۱ واحد مسکن ملی توسط بنیاد مسکن کردستان+فیلم
  • دیدار رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده شهدا در قائم شهر
  • آماده‌سازی یک میلیون قطعه زمین مسکن ملی در کشور