Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس فدراسیون ورزش های همگانی با اشاره به اینکه سالانه به کشور میلیاردها دلار ضرر مالی ناشی از کم تحرکی تحمیل می شود، گفت: بودجه تخصیص یافته به ورزش همگانی متناسب با نیاز موجود تقریبا معادل صفر است.

افشین ملایی در گفت و گو با ایسنا، در مورد تخصیص و اعطای ۰.۲۷ درصد مالیات بر ارزش افزوده برای توزیع در بین نهادهای متولی ورزش همگانی، فدراسیون ورزش های همگانی و هیات های استانی، اظهار کرد: این مساله قانون است و مصوب شده و باید در بودجه سال آینده اعتبار آن مشخص شود و در این راستا ما نیازمند تخصیص ۱۰۰ درصدی هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بر اساس اطلاعات بدست آمده طی سال های گذشته رقم تخصیص یافته در این زمینه کمتر از ۱۰ درصد و معادل ۴۰ میلیارد تومان بوده که عدد ناچیزی است.

رییس فدراسیون ورزش های همگانی با بیان اینکه مکانیزم توزیع ۰.۲۷ درصد مالیات بر ارزش افزوده برای توزیع در بین نهادهای متولی ورزش همگانی، فدراسیون ورزش های همگانی و هیات های استانی کارایی لازم را ندارد، گفت: این شکل از توزیع کارایی و اثربخشی لازم را ندارد و باید منتظر بمانیم که آیا به سمت هدف حرکت می کند یا خیر؟

ملایی با تاکید بر اینکه بودجه مربوطه باید در قالب یک برنامه منسجم اثربخشی لازم را داشته باشد، گفت: علاوه بر لزوم تخصیص ۱۰۰ درصدی ۰.۲۷ درصد مالیات بر ارزش افزوده برای توزیع در بین نهادهای متولی ورزش همگانی، فدراسیون ورزش های همگانی و هیئت های استانی، باید مکانیزم توزیع نیز تغییر یابد.

وی ادامه داد: رقم تخصیص یافته در حال حاضر متناسب با نیاز کشور، معادل صفر تلقی می شود.

رییس فدراسیون ورزش های همگانی با اشاره به اینکه بودجه این فدراسیون حدود ۴ میلیارد تومان است، عنوان کرد: برای اجرای برنامه های تدوین شده نیازمند منابع مالی بیش از این هستیم و نکته قابل تامل اینکه در کشورهای توسعه یافته در حوزه ورزش همگانی بودجه تخصیص یافته صرفا برای یک قشر خاص حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان است.

ملایی با تاکید بر اینکه بودجه تخصیص یافته به ورزش همگانی در کشور بسیار ناچیز است و صرفا ما را زنده نگه داشته است، تصریح کرد: متاسفانه حساسیت در سطح ملی در این رابطه وجود ندارد و فریادهای ما شبیه فریاد زیر آب است.

وی افزود: زمانی که دولت از نظر تامین منابع مالی دچار مشکل می شود به طور حتم منابع مالی که به سمت ورزش در حرکت است نیز کاهش می یابد.

رییس فدراسیون ورزش های همگانی با اشاره به اینکه شیوع ویروس کرونا نشان اگر سبک زندگی مردم فعال باشد قطعا سیستم ایمنی بدن آن ها قوی تر خواهد بود، گفت: عموم آن هایی که به دلیل ابتلا به کرونا فوت کرده اند بیماری های زمینه ای نظیر دیابت، چاقی و کم تحرکی داشته اند و اگر مردم سالم باشند قطعا تاب آوری بیشتری در مقابله با بیماری خواهند داشت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: كم تحركي افشین ملایی ورزش همگاني بودجه رییس فدراسیون ورزش های همگانی ورزش همگانی تخصیص یافته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۳۹۳۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص ۳.۱ میلیارد دلار برای مونتاژ/ برای واردات خودرو ارز نداریم؟

به گزارش خبرگزاری مهر، گمرک ایران در گزارشی آمار عملکرد ۱۰۰ وارد کننده برتر کشور طی سال ۱۴۰۲ را با جزئیات تهیه کرد.

طبق این فهرست، شرکت‌های بازرگانی دولتی ایران، آوا تجارت صبا، پشتیبانی امور دام و ماهیدشت کرمانشاه، خودروسازی مدیران، وزارت دفاع، پاک دیده، کرمان موتور، کوروش موتور، اکسون، غذایی کوروش، ذوب آهن، بهمن موتور، صبا پیشرو، طبیعت، ایران خودرو دیزل، داریا همراه پایتخت، فولاد مبارکه، کروز، سایپا و آرین موتور در صدر واردکنندگان قرار دارند.

نکته قابل توجه حضور پررنگ شرکت‌های مونتاژکار خودرویی در این فهرست است؛ بر این اساس شرکت صنایع خودروسازی مدیران در سال گذشته بالغ بر یک میلیارد دلار ارز دریافت کرده که نسبت به سال ۱۴۰۱ افزایش ۸۹ درصدی را نشان می‌دهد.

همچنین شرکت کرمان موتور ۷۴۷ میلیون و ۹۱۲ هزار دلار ارز دریافت کرده که نسبت به سال ۱۴۰۱ بیانگر رشد ۷۵ درصدی است. شرکت کوروش موتور آریا ۶۳۴ میلیون و ۴۸۱ هزار دلار ارز گرفته که افزایش ۵۷ درصدی را نشان می‌دهد.

شرکت بهمن موتور ۳۹۳ میلیون و ۷۹۵ هزار دلار ارز دریافت کرده که در قیاس با سال ۱۴۰۱ بیانگر افزایش ۳۷ درصدی است. مجتمع صنعتی آرین پارس موتور ۲۷۵ میلیون و ۴۴۴ هزار دلار ارز دریافت کرده که نسبت به سال ۱۴۰۱ رشد ۷۸ درصدی را نشان می‌دهد.

صنایع اتومبیل سازی فردا نیز ۱۱۱ میلیون و ۴۷۹ هزار دلار ارز دریافت کرده که در قیاس با سال ۱۴۰۱ افزایش ۸ درصدی را نشان می‌دهد.

به این ترتیب در مجموع بالغ بر ۳ میلیارد و ۱۶۳ میلیون دلار ارز به شرکت‌های مونتاژکار ارز تخصیص داده شده است.

این وضعیت تخصیص ارز به مونتاژکاران در حالیست که برای واردات خودرو در مجموع یک میلیارد دلار ارز در نظر گرفته شده بود که برای پرداخت همین مقدار هم به قدری سنگ اندازی صورت گرفت که در انتهای سال ۱۴۰۲ تنها ۱۱ هزار خودروی خارجی وارد کشور و از این تعداد ۸ هزار دستگاه به مشتریان تحویل شد.

برای مشاهده فهرست ۱۰۰ واردکننده برتر سال ۱۴۰۲ اینجا را کلیک کنید.

کد خبر 6089959 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • رویکرد ما همگانی کردن ورزش در سطح محلات است
  • ایجاد ۱۳ ایستگاه ورزش همگانی در اردبیل
  • اختصاص ردیف بودجه‌ای به ۳۰ دانشگاه برتر
  • دیدار روسای سازمان ورزش بسیج و فدراسیون ورزش‌های همگانی
  • تخصیص ۳.۱ میلیارد دلار برای مونتاژ/ برای واردات خودرو ارز نداریم؟
  • برگزاری همایش‌های پیاده‌روی خانوادگی در دهه کرامت
  • همایش پیاده‌روی همگانی به مناسبت روز ملی میمند برگزار شد
  • همایش پیاده روی در یاسوج
  • تخصیص اعتبار فوری برای آزادراه‌های آذربایجان شرقی
  • گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس از میزان تخصیص بودجه عمومی به رسانه‌ها در لایحه بودجه ۱۴۰۳/ صداوسیما ۲۴ هزار میلیارد تومان