Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو ناظر بر بازار سرمایه و بورس گفت: تمامی شرکت‌های بورسی موظف هستند به سامانه سجام بپیوندند تا سهام داران بورسی بتوانند سود مجمع خود را دریافت کنند و اگر این مورد نیاز به تدوین قوانین جدیدی دارد به مجلس بیان کنند تا اقدامی انجام دهند.

محسن علیزاده عضو ناظر بر بازار سرمایه و بورس و عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجو، در رابطه با سود مجمع سهام، اظهار کرد: سامانه سجام برای این موضوع تشکیل شده است که سود سهام شرکت‌ها به حساب سهامدار به صورت آسان واریز شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: نباید یک سهامدار خرد برای دریافت سود مجمع سهام ۱۰ یا ۵ هزار تومانی هزینه چند برابر بپردازد تا این مبلغ را از بانک مربوطه دریافت کند.
عضو ناظر بر بازار سرمایه و بورس گفت: تمامی شرکت‌های بورسی موظف هستند به سامانه سجام بپیوندند تا سهام داران بورسی بتوانند سود مجمع خود را دریافت کنند و اگر این مورد نیاز به تدوین قوانین جدیدی دارد به مجلس بیان کنند تا اقدامی انجام دهند.
علیزاده تصریح کرد: شاید سود ۵ یا ۱۰ هزار تومانی برای سهام داران مبلغی نباشد، اما به دلیل تعداد زیاد سهامدار این مبلغ تبدیل به یک مبلغ کلانی برای یک شرکت بورسی خواهد شد.
وی با بیان اینکه سازمان بورس بایستی تمام شرکت‌ها را ملزم به تبعیت از قانون کند، بیان کرد: در این مورد بنده یک نامه‌ای به آقای دژپسند وزیر اقتصاد و امور دارایی ارسال کردم و از وزیر اقتصاد خواستم به این قضیه ورود کند تا حق سهامداران تضییع نشود و اگر حتی نیاز به تصویب قانون نیز دارند مجلس می‌تواند با قید قوریت به این مسئله ورود پیدا کند.
به گزارش دانشجو، به جز ۳۸ شرکت که پذیرفته اند سود مجامع سالانه را از طریق سامانه سجام به حساب سهامداران واریز کنند سایر شرکت‌های بورسی در سایه‌ی انفعال سازمان بورس و مجلس حاضر به انجام این کار نیستند. این در حالی است که حتی از دستور رئیس جمهور برای انجام این کار هم نتیجه‌ای ندارد و این شائبه را به وجود می‌آورد که یا بسیاری از مسئولان بورسی ذی نفع این وضعیت هستند و یا توانایی اعمال قدرت و حاکمیت به نفع حقوق حقه‌ی سهامداران در برابر مدیران شرکت‌های صاحب نفوذ عمدتا دولتی در بورس را ندارند.   انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مجلس مجلس شورای اسلامی سود سهام بورس دولت سجام علیزاده شرکت های بورسی سامانه سجام سود مجمع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۳۹۴۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست مهم وزیر اقتصاد از وزیر راه و شهرسازی/ خودرو‌هایی که سهمیه بنزین آن‌ها قطع خواهد شد؛ کدامند؟

به گزارش تابناک اقتصادی؛ بر اساس نامه‌ای به تاریخ سوم اردیبهشت ماه (یک هفته قبل)، خاندوزی وزیر اقتصاد از بذرپاش وزیر راه و شهرسازی خواسته است تا سهمیه سوخت خودرو‌های بنزینی و موتورسیکلت‌های فاقد بیمه‌نامه شخص ثالث، قطع شود. این در حالی است که در یک ماهه ابتدایی سال نیز ۲۳ هزار کارت سوخت تاکسی در تهران به دلیل نداشتن بیمه شخص ثالث باطل شده است.

متن نامه وزیر اقتصاد و به وزیر راه به شرح زیر است:

"ضمن تشکر و قدردانی از تلاش مستمر همکاران آن وزارتخانه شاغل در ستاد مدیریت حمل‌ونقل و سوخت در اجرایی نمودن مفاد ماده ۴۸ قانون بیمه اجباری خسارات واردشده به شخص ثالث در اثر حوادث ناشی از وسایل نقلیه و غیرفعال نمودن کارت سوخت خودرو‌های گازسوز فاقد بیمه‌نامه شخص ثالث در فاز اول اجرای ماده قانونی یادشده، با توجه به نتایج مثبت حاصله از اجرای این ماده قانونی که منجر به افزایش پوشش بیمه‌ای وسایل نقلیه و همچنین صرفه‌جویی در مصرف روزانه میلیون‌ها لیتر نفت و گاز شده است خواهشمند است دستور فرمایید در گام بعدی اجرای طرح، عدم‌تخصیص سهمیه سوخت به خودرو‌های بنزینی و موتورسیکلت‌های فاقد بیمه‌نامه شخص ثالث با جدیت و قوت بیشتری در دستور کار قرار گیرد تا در آینده شاهد تداوم اثرات مثبت اجرای این ماده قانونی باشیم.

در پایان خاطرنشان می‌سازد همکاران این وزارت در بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران آماده هرگونه همکاری و مساعدت می‌باشند تا این مرحله از اجرای قانون نیز با شایستگی عملیاتی گردد."

همان طور که در متن نامه مذکور اشاره شده است، بر اساس ماده ۴۸ قانون بیمه شخص ثالث، صدور کارت و سهمیه سوخت وسایل نقلیه بدون بیمه‌نامه شخص ثالث، ممنوع است. برهمین اساس نیز تا کنون مقدمات حذف کارت سوخت تاکسی‌ها و خودرو‌های گازسوز انجام شده است.

علی استادهاشمی رئیس کل بیمه مرکزی نیز روز گذشته در گفتگویی در این باره اظهار داشت: "۲۳ هزار کارت سوخت تاکسی ماه گذشته در تهران به دلیل نداشتن بیمه شخص ثالث باطل شد؛ لذا طبق قانون بناست خودرو‌های فاقد بیمه شخص ثالث کارت سوختشان متوقف شود."

مهرماه سال گذشته نیز معاون صنایع و انرژی ستاد مدیریت حمل و نقل سوخت کشور در گفتگو با رادیو اقتصاد تاکید کرده بود: تا بحال ۴۰ هزار خودرو نفت گاز سوز فاقد بیمه شناسایی شد که طبق فرایندی در یکماهه اول به دارندگان خودرو‌های فاقد بیمه شخص ثالث، بهنگام سوختگیری پیغام "هشدار بیمه" ارسال می‌شود که همزمان سازمان راهداری، حمل و نقل جاده‌ای و سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور نیز پیامک‌هایی به این گروه ارسال می‌کنند. این مقام مسئول اظهار داشت: اگر دارندگان وسایل نقلیه فاقد بیمه شخص ثالث اقدام به تمدید بیمه نامه خود در یکماه نکنند، وارد لیست خاکستری شده و به هنگام سوختگیری در ماه دوم پیغام" خطا بیمه" را دریافت خواهند کرد که به منزله غیرفعال شدن کارت سوخت شان است.

 

دیگر خبرها

  • رای دادگاه تجدیدنظر به محکومیت کقزوی!
  • نظارت ها بر شرکت های بورسی برای واریز به موقع سود سهام عدالت چگونه است؟
  • عبور از دژاووی بورسی
  • واگذاری استقلال و پرسپولیس رسمی شد(عکس)
  • نامه سرپرست سازمان خصوصی‌سازی به تاج درباره پرسپولیس و استقلال
  • واگذاری شازند کاملاً شفاف و در فرآیندی قانونی بوده است
  • مشکلات اقتصاد ایران راه‌حل سیاسی دارد؟
  • درخواست مهم وزیر اقتصاد از وزیر راه و شهرسازی/ خودرو‌هایی که سهمیه بنزین آن‌ها قطع خواهد شد؛ کدامند؟
  • جزئیات مهم از افزایش سرمایه سنگین نماد‌های بورسی
  • نامه بنزینی وزیر اقتصاد به بذرپاش/ سهمیه سوخت این خودروها را قطع کنید