Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه قرآن و فعالیت‌دینی خبرگزاری فارس، حجت‌الاسلام حمید شهریاری دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی صبح امروز چهارشنبه ۲۱ آبان‌ماه در نشست علمی و بین‌المللی محکومیت اهانت به مقدسات دینی و پیامبران بزرگ ادیان توحیدی که به همت معاونت فرهنگی اجتماعی سپاه پاسداران و مرکز مطالعات ژرفا برگزار شد، اظهار داشت: یکی از اوصاف خداوند در قرآن، قدوس است که از قداست می‌آید که به معنای منزه بودن از هر عیب و ناپاکی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر دین را مقدس بدانیم، این قداست و تنزیه ناشی از خداوند است. یعنی قداست دین ماخوذ از خداوند است.

وی با اشاره به اینکه در تمامی ادیان الهی یک اصل و اصول واحد وجود دارد و آن اعتقاد به خداوند است، تصریح کرد: خداوند مبدا و منتهی هستی است. هدف اصلی دیانت اعتقاد به این مبدا است و اگر معاد و قیامتی هم در کار است، ناشی از همین اعتقاد است. اعتقاد به خدا در کلیمیان، زرتشتیان و مسیحیت و ... مشترک است و هرکدام از این متدینین معتقدند که پیامبر (ص) آمده تا آن‌ها را هدایت کند و به سمت خداوند واحد سوق دهند.

شهریاری با بیان اینکه توهین افرادی نادان به پیامبر (ص)، توهین به مقدسات و مشترکات است، گفت: در دنیای غرب همه وازده نیستند اما دین در حاشیه زندگی آنان قرار دارد که در اوقات خاصی به سمت آن حرکت می‌کنند. در زندگی غربی، انسان محور است و انسان مستکبر نیز به دنبال قدرت و زر و زور خود است.

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی ادامه داد: براساس شواهد و مدارک، تا سال ۲۰۱۵ یک درصد مردم جهان دارای ۵۰ درصد اموال و ثروت بودند و طبق گزارش بانک جهانی این فاصله میان غنی و فقیر در حال افزایش است و به زودی این یک درصد، ۸۰ درصد اموال را در اختیار خواهند گرفت. این یک درصد مقابل ۹۹ درصد قرار دارند بنابراین برای اینکه همه جلیقه زرد به تن نکنند و به خیابان نیایند، نقشه‌هایی برای جوامع، ملل، زبان‌ها و فرق می‌کشند تا آن‌ها را خرد و تکه تکه کنند و بتوانند در برابرشان ایستادگی کنند.

وی گفت: در تفکر امام خمینی (ره) نه تنها تمام ادیان ابراهیمی بلکه تمام مستضعفان در یک جبهه قرار دارند و مستکبران روبروی آنان هستند. این تفکر وحدت مسلمانان و اقوام را دربرداشت. برجسته‌ترین افراد در این تفکر در دوران‌های گذشته محی‌الدین، حافظ و مولانا بودند که می‌گفتند تعدد انبیا نشانه تعدد دین نیست زیرا همه پیامبران می‌خواستند ما را به سمت خدا هدایت کنند.

شهریاری تصریح کرد: این تفکر که ریشه ادیان واحد است، نشان می‌دهد اگر اختلاف و گریبان‌گیری صورت گیرد، کار دشمن است. دشمن وقتی دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران را می‌بیند، داعش و افراطی‌گری را ایجاد می‌کند تا درگیری بین ادیان شکل گیرد و اقتدار و کرسی حاکمیتی خود را حفظ کند. دشمن برای ایجاد این درگیری بهترین راه‌ را در اهانت دیده است، زمانی اهانتی صورت می‌گیرد افراد عکس‌العمل نشان می‌دهند که دیدید یک افراطی اقدامی می‌کند و آن‌ها را به هدفشان که معرفی خشن بودن اسلام است، می‌رساند.

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در پایان سخنان خود خاطرنشان کرد: اسلام درباب توهین به مقدسات حرف دارد و می‌گوید از بت‌پرستی که بدتر نداریم حتی به آنان نیز نباید توهین کرد زیرا آنان نیز در عوض به مقدسات شما توهین خواهند کرد.

هدف از توهین به پیامبر، اسلام هراسی است

همایون سامه‌یح نماینده کلیمیان در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست اظهار داشت: اشتراکات بسیاری در ادیان وجود دارد، اینکه در دین یهود شنبه تعطیل است، در مسیحیت یکشنبه و یا در اسلام جمعه تعطیل است نشان از اختلاف نیست و باید برروی اشتراکات توجه کرد.

وی افزود: اگر در کشور فرانسه آزادی بیان وجود دارد چرا در خصوص مسئله هولوکاست که اعتقاد یهودیان است، نمی‌توان سخن گفت؟ در فرانسه اگر دو نفر باهم درگیر شوند و در این درگیری، یکی به دیگری اهانت کند و ناسزا گوید، فرد می‌تواند از هتاک شکایت کند و او را محکوم کند، پس چرا در خصوص اهانت یک نشریه به شخصی که دو میلیارد پیرو دارد، سکوت کرده‌اند.

سامه‌یح گفت: این توهین برنامه‌ریزی شده است و به دنبال اسلام‌ستیزی هستند که در گذشته نیز تکرار شده بود. آنان به دنبال عکس‌العمل مسلمانان هستند که در این اتفاق هم رخ داد تا بگویند مسلمانان اینگونه هستند.

نماینده کلیمیان در مجلس شورای اسلامی افزود: تندروی در هر دینی وجود دارد، در یهودیت، صهیونیست‌ها تندرو هستند و در اسلام نیز داعش تندروی دارد. این گروه‌ها ایجاد شده‌اند تا صلح را از میان بردارند در حالی که اگر بخواهیم صلح در جهان ایجاد شود باید به حقوق یکدیگر احترام بگذاریم و رفتاری محترمانه باهم داشته باشیم. یکی از مشکلات بشریت قدرت‌طلبی است و این دستاویزی برای دشمنان بشریت است، درحالی که امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری بارها برروی وحدت کلمه تاکید کرده‌اند.

وی اضافه کرد: زمانی که میان ما و جهانیان رفاقت وجود داشته باشد دشمن نمی‌تواند کاری از پیش ببرد و ما باید مراقب ایران خود هم باشیم. مقام معظم رهبری بارها فرمودند توهین به مقدسان دیگران حرام است و اخیرا نیز فرمودند توهین به خدمت‌گزاران حرام است. انتقاد مجاز است اما نباید توهین کرد امیدواریم نسبت به ایجاد تفرقه به هرشکلی در کشور مراقب باشیم.

توهین به پیامبران الهی در غرب مسبوق به ساقه است

محمدعلی مومنی‌ها معاون بین‌الملل سازمان بسیج و عضو مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی نیز در این نشست گفت: متأسفانه در عصری زندگی می‌کنیم که همه دم از آزادی بیان و بشریت می‌زنند اما عده‌ای ضددین به بهانه این آزادی‌ها، گستاخانه به مقدسات اسلامی توهین می‌کنند و برایشان اهمیتی ندارد که اذهان جامعه اسلامی مکدر می‌شوند.

وی با بیان اینکه از منظر دینی و انسانی هم این امور دارای ادله‌ای نیست، تصریح کرد: سؤال امروز جامعه اسلامی از رسانه‌ها و دولت غربی این است که جنایات گروه داعش را چرا به نام تمام مسلمانان نشان می‌دهد و درست کاری مشابه زمان ۱۱ سپتامبر را انجام می‌دهند که به بهانه آن به مقدسات اسلامی توهین کردند و به کشورهای مختلف نیز حمله‌ور شدند.

مومنی‌ها افزود: غرب نسبت به توهین به پیامبران اولوالعظم دیگر نیز کم نگذاشته است و در فیلم‌های مختلف هالیوودی بارها به حضرت عیسی (ع) و حضرت موسی (ع) توهین کردند و این اقدام حمایت نیز شد. این رفتارها درحالی است که در جوامع اسلامی فارغ از داعشی‌ها و تکفیری‌ها تاکنون هیچ توهینی به پیامبران و ادیان دیگر نشده است زیرا تمام پیامبران و ادیان الهی را محترم می‌دانند.

معاون بین‌الملل سازمان بسیج افزود: در جمهوری اسلامی فضای مسالمت‌آمیز برای زندگی سایر ادیان و پیروان ادیان الهی برقرار است و من فارع‌التحصیل دانشگاهی هستم که برای وحدت اسلامی ایجاد شده است و افتخار می‌کنم که در کنار برادران اهل سنت خودم تحصیل کرده‌ام.

وی تصریح کرد: پیشینه کشور فرانسه نشان می‌دهد که در چند قرن اخیر انبوهی از جنایت و استعمار را انجام داده‌اند، در قرن ۱۸ این کشور به الجزایر حمله کردند و صدها نفر را شکنجه و به قتل رساندند، حال جای تعجب است که دولتمردان این کشور دم از حقوق انسانی و بشریت بزنند. آنان باید از گذشته خود اعلام انزجار کنند و سپس از دم از حقوق بشر بزنند.

مومنی‌ها در پایان سخنان خود خاطرنشان کرد: سازمان بسیج به جهت تکریم ادیان الهی در مرحله سوم کمک مومنانه بنا دارد به نیازمندان دیگر ادیان نیز رسیدگی کنند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: حمید شهریاری معاونت فرهنگی اجتماعی سپاه معاون بین الملل سازمان بسیج دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی ادیان الهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۳۹۵۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشغالگران به مناسبت عید یهودیان حرم ابراهیمی را بستند

صدها شهرک‌نشین صهیونیستی تحت حفاظت شدید نیروهای اشغالگر در دومین روز از ایام عید یهودی «پسح» به مسجدالاقصی یورش بردند.

به گزارش مشرق، اداره اوقاف اسلامی قدس اشغالی اعلام کرد شهرک‌نشینان صبح امروز چهارشنبه در گروه‌های ۳۵ نفره وارد این مسجد شدند و با حفاظت پلیس گشت‌های تحریک‌آمیزی در صحن‌های مسجد زدند.

براساس گزارش الجزیره، این نهاد تعداد شهرک‌نشینانی را که در دومین روز از ایام عید یهودی «پسح» به مسجدالاقصی یورش بردند، ۴۵۰ نفر اعلام کرد.

تعدادی از شهرک‌نشینان پیش از خروج از مسجدالاقصی، آیین تلمودی را به جای آوردند.

همزمان با یورش شهرک‌نشینان، نیروهای اشغالگر محدودیت‌هایی برای حضور فلسطینی‌ها در ورودی‌های شهرک قدیم و مسجدالاقصی اعمال کردند.

این در حالی است که مقامات صهیونیست مسجد ابراهیمی در مرکز شهر الخلیل در جنوب کرانه باختری اشغالی را به روی نمازگزاران مسلمان بستند و به مدت ۲ روز در آن را به روی شهرک نشینان باز کردند.

رژیم صهیونیستی در چارچوب تقسیم زمانی و مکانی مسجدالاقصی، هر ساله ۱۰ روز این مسجد را در ایام عید یهودی به روی فلسطینی‌ها می‌بندد و تنها صهیونیست‌ها اجازه ورود دارند.

مسجد ابراهیمی در شهرک قدیم در الخلیل واقع شده است که تحت کنترل رژیم صهیونیستی قرار دارد و حدود ۴۰۰ شهرک‌نشین صهیونیستی در آن ساکن هستند و توسط ۱۵۰۰ نظامی صهیونیستی حفاظت می‌شوند.

قدس با حضور بیش از ۳۰۰۰ نیروی پلیس رژیم صهیونیستی به یک پادگان تبدیل شده است. نیروهای اشغالگر در خیابان‌ها و مسیرهای منتهی به شهرک قدیم و مسجدالاقصی ایست بازرسی ایجاد کرده و فلسطینی‌ها را بازرسی می‌کنند.

منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • همایش بین‌المللی نهج‌البلاغه و حمایت از فلسطین
  • رژیم صهیونیستی توان دفاع از خود را هم ندارد
  • ادعای پلوسی درباره پوتین، توهین به آمریکایی‌ها و دموکراسی است
  • صد‌ها صهیونیست به مسجدالاقصی یورش بردند
  • عملیات وعده صادق قلب مستضعفان جهان را شاد کرد
  • بازدید منتخبان مردم قم در مجلس از مرکز تحقیقات اسلامی نور
  • آزادی بیان به سبک فرانسه
  • اشغالگران به مناسبت عید یهودیان حرم ابراهیمی را بستند
  • جریان مقاومت در مقیاس منطقه‌ای و جهانی فراگیر شده است
  • ببینید | توهین دولت سیزدهم به مردم به روایت نماینده اصولگرای مجلس