Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@15:02:39 GMT

فقط آموزش و پروش خریدار بخاری‌های هرمتیک است

تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۴۲۱۷۷

فقط آموزش و پروش خریدار بخاری‌های هرمتیک است

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، وزارت آموزش و پرورش، در پی پخش گزارشی با موضوع بخاری‌های هرمتیک در بخش‌های مختلف خبری  صدا و سیما اطلاعات و مستنداتی را با عنوان شفاف سازی در چگونگی و روند خرید این بخاری ها  ارائه کرد.

متن منتشره وزارت آموزش و پرورش چنین است:

گزارش مذکور منحصرا مربوط به یکی از تولیدکنندگان بخاری‌های گازسوز هرمتیک هوشمند بوده که در کنار دیگر تولیدکنندگان می‌تواند در مناقصات دولتی تأمین این بخاری‌ها شرکت کنند، که مشخص نیست به چه دلیل به جای شرکت در مناقصه مربوطه، با فشار به ارگان‌های مختلف به دنبال ایجاد انحراف افکار عمومی و اتهام به دولت و سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت مورد اشاره، مدعی است که تعداد قابل توجهی بخاری گازسوز هرمتیک هوشمند را به صورت رایگان در اختیار سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور قرار می‌دهد، در حالی که مطابق آنچه در مصوبات شورای اقتصاد آمده است، بابت تحویل هر دستگاه از بخاری‌های گازسوز هرمتیک و اسقاط بخاری گازسوز معمولی، مبلغ ۲۰۴ دلار طبق شرایط مندرج در مصوبه مذکور به تولید کنندگان پرداخت می‌شود، بنابراین موضوع رایگان بودن این بخاری‌ها از اساس غیر قابل قبول و کذب است.

وزارت آموزش و پرورش تنها اجرا کننده مصوبات شورای اقتصاد و هیات وزیران برای خرید بخاری هرمتیک است

شورای اقتصاد در تاریخ۹ تیرماه سال ۹۹ موضوع طرح کمک به جایگزینی و اسقاط بخاری‌های گازی را بررسی و اصلاح کرد. در بند ۸ تصویب‌نامه در تاریخ ۲۸ اسفند سال ۹۸ شورای اقتصاد، تمامی دستگاه‌های اجرایی از جمله ادارات دولتی، ارگان‌های نظامی و انتظامی و دانشگاه‌ها موظف هستند از انواع بخاری‌های هوشمند گازسوز استفاده نمایند؛ که تاکنون تنها دستگاه دولتی که به مصوبه شورای اقتصاد و هیئت وزیران عمل کرده است، وزارت آموزش و پرورش و سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور است.

هم‌اکنون هم وزارت آموزش و پرورش و سازمان، نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور مناقصه خرید تعداد ۱۵ هزار و ۵۰۰ دستگاه از این نوع بخاری را اطلاع رسانی کرده و  به علت عدم حضور تولیدکنندگان، مجددا مناقصه مذکور تکرار شده است که امیدواریم تمامی شرکت‌های تولیدکننده بخاری هرمتیک هوشمند در جهت اجرایی شدن مصوبه شورای اقتصاد در این مناقصه شرکت کنند.

نوسازی مدارس مقید به رعایت قانون در برگزاری مناقصات دولتی است

مطابق جزء (۱) ماده (۷) آیین نامه اجرایی بند (ه) تبصره (۱) ماده واحده قانون بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور، مصوب هیات وزیران به تاریخ ۹تیرماه سال ۹۹ قرارداد خرید، نصب و راه‌اندازی ۱۵ هزار و ۵۰۰ دستگاه بخاری هرمتیک به صورت متمرکز توسط سازمان نوسازی مدارس کشور منعقد و منابع آن براساس پیشرفت کار توسط شرکت به نوسازی مدارس پرداخت می‌شود.

در همین راستا، سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور مطابق آنچه توسط نهادهای بالادستی ابلاغ می‌کنند، با رعایت تمامی موارد قانونی که از نظر سازمان بازرسی کل کشور محل ایرادات نباشد، اقدام به برگزاری مناقصه موضوع مورد اشاره کرده است.

بخاری‌های گازسوز هرمتیک قابل نصب در مدارس می‌بایست «هوشمند و ایمن» باشند

در بند یک تصویب‌نامه شورای اقتصاد، به موضوع «بخاری‌های گازسوز هرمتیک هوشمند» اشاره شده است و تمامی بخاری‌های خریداری شده می‌بایست از نوع هوشمند و با رویکرد ایمنی کامل باشد.

نکته قابل تأمل این است، شرکتی که سازمان صداوسیما گزارش آن را تهیه و پخش کرده است، بخاری‌های تولیدی آنها در سنوات قبلی هوشمند بوده که پس از بررسی‌های کارشناسان فنی این سازمان، جهت کاهش قیمت تمام شده آنها سامانه زمانی هوشمند از بخاری‌های فعلی شرکت مذکور "حذف" شده است.

نوسازی مدارس تاکنون ۱۶ هزار و ۸۰۰ بخاری هرمتیک خریداری و نصب کرده است

مطابق عمل به تصویب‌نامه شورای اقتصاد و هیئت وزیران، و بر اساس آگهی فراخوان عمومی توسط ادارات کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان‌های کشور تا پایان سال ۱۳۹۸، تعداد ۱۶ هزار و ۸۰۰ عدد از این بخاری هرمتیک از شرکتی که سازمان صداوسیما نسبت به تهیه گزارش از آن اقدام کرده است، خریداری شده است.

بخاری‌های تولیدی شرکت مورد اشاره، به جز در استان‌های گرمسیر، در تمامی مدارس استان‌های کشور با رعایت ضوابط و مقررات نصب شده است. این بدان معنا است که شرکت فوق الذکر پیش از این در مناقصات دولتی تأمین بخاری گازسوز مدارس شرکت داشته و خریداری از آنها مطابق مصوبات شورای اقتصاد و سایر قوانین و مقررات جاری معاملات دولتی انجام شده است.

بخاری‌های گازسوز مدارس می‌بایست ۳ سال ضمانت و ۱۰ سال خدمات پس از فروش داشته باشند

بر اساس بند ۳-۳ مصوبه شورای اقتصاد، بخاری‌های موضوع این مصوبه دارای ۳ سال ضمانت و ۱۰ سال خدمات پس از فروش از سوی تولید کنندگان مربوطه خواهد بود.

با عنایت به اینکه مطابق مصوبات موجود، شرکت‌های تولید کننده بخاری هرمتیک هوشمند موظف به ۳ سال ضمانت و ۱۰ سال خدمات پس از فروش هستند، متأسفانه در صحبت‌های غیرواقعی مسئولان شرکتی که سازمان صداوسیما گزارش مذکور را برای آنها تهیه کرده است، موضوع ضمانت ۳ ساله با تعجب بیان شد و به نوعی فریب افکار عمومی شکل گرفت.

سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، وفق مصوبات شورای اقتصاد، هیئت وزیران، و تشریفات قانونی مناقصات دولتی نسبت به خریداری بخاری‌های هرمتیک هوشمند اقدام می‌کند و هم‌اکنون نیز مناقصه خریداری ۱۵ هزار و ۵۰۰ دستگاه از همین بخاری بر روی سایت سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور قابل روئیت است.

استانداردسازی سیستم‌های گرمایش مدارس در حال تکمیل است

در ادامه استانداردسازی سیستم‌های گرمایشی مدارس، حذف بخاری‌های نفتی و گازی از ابتدای سال ۱۳۹۷ با برنامه‌ریزی جامع در دستور کار وزارت آموزش و پرورش قرار گرفت. در هر نقطه از کشور که تا جلوی در مدارس علمک گاز وجود داشت، بخاری‌های گازسوز استاندارد جایگزین بخاری‌های نفتی گردید. در سال ۱۳۹۸ تعداد ۵۰ هزار کلاس درس کشور از نظر سیستم گرمایشی استاندارد شدند.

مطابق اظهارنظر کمیته تخصصی مبحث ۱۷ مقررات ملی ساختمان و بر اساس نامه شماره ۶۴۶-۱۷-۵-۹۷ مورخ ۹۷/۸/۲۱ دفتر تدوین مقررات ملی ساختمان مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی اولویت گرمایش با سیستم حرارت مرکزی (موتورخانه و رادیاتور) است و وجود شعله مستقیم در کلاس درس ممنوع است و نظر به اهمیت ایمنی دانش آموزان این موضوع با تاکید در دستور کار قرار گرفته است.

در پایان یادآور می‌شود؛ سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در سال "جهش تولید" بیش تر از پیش در اجرای مصوبات هیئت دولت و شورای اقتصاد مصمم است و در چارچوب مقررات عمل نموده و هیچگاه نیاز خود را از خارج کشور تامین نکرده است و با تاکید بر این موضوع، تامین تجهیزات گرمایشی با استفاده از محصولات ساخت داخل انجام می گیرد. همچنین عدم حضور یک شرکت در مناقصات، ارتباطی با دستگاه دولتی ندارد و تمامی شرکت‌هایی که امکان تأمین کالا با مشخصات استاندارد و مورد نیاز را داشته باشند، می‌توانند در مناقصات شرکت کنند.

برچسب‌ها سازمان نوسازی توسعه و تجهیز مدارس کشور مهراله درخشانی مهر وزارت آموزش و پرورش

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان نوسازی توسعه و تجهیز مدارس کشور وزارت آموزش و پرورش سازمان نوسازی توسعه و تجهیز مدارس کشور وزارت آموزش و پرورش اخبار کنکور توسعه و تجهیز مدارس کشور مصوبات شورای اقتصاد وزارت آموزش و پرورش شورای اقتصاد هرمتیک هوشمند سازمان نوسازی مناقصات دولتی نوسازی مدارس بخاری هرمتیک بخاری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۴۲۱۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث ۵ هزار کلاس درس از محل مولدسازی در خراسان رضوی

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان رضوی گفت: احداث ۵ هزار کلاس درس از محل تحقق مولدسازی از مهمترین اقدامات انجام شده خراسان رضوی است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، جاسم حسین‌پور در نشست خبری که در حاشیه مراسم روز معلم برگزار شد، اظهار داشت: تا پایان اسفند امسال 2 هزار و 500 کلاس درس را هدف‌گذاری کردیم و تا پایان سال آینده احداث 5 هزار کلاس درس از محل تحقق مولدسازی در استان انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه خراسان رضوی جزو استان‌های پرجمعیت دانش‌آموزی کشور است،گفت: هر چه جمعیت دانش‌آموزی بیشتر باشد، سرانه فضای آموزشی نیز کاهش پیدا می‌کند. بنابراین سرانه فضای آموزشی در کشور 5.2 دهم متر مربع می‌باشد، در حالی که این رقم در خراسان رضوی 4.3 دهم مترمربع است.

مدیرکل نوسازی مدارس خراسان رضوی ادامه داد: سال گذشته بنیاد علوی 105 کلاس، بنیاد برکت 177کلاس، کمیساریای عالی 40کلاس، سازمان مسئولیت های اجتماعی 70 کلاس و خیرین 500 کلاس درس در استان خراسان رضوی ساختند.

حسین پور با بیان این مطلب که 5 استخر دانش آموزی تحویل آموزش و پرورش استان شده است گفت: امسال نیز 4 استخردیگر تحویل می‌شود و برای 4 استخر جدید نیز تامین اعتبار انجام شده است. سال گذشته این اداره کل 3 هزار میلیارد ریال جهت تجهیز هنرستان‌ها و نمازخانه‌های مدارس استان هزینه کرده است.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان رضوی گفت: در سال گذشته 301 پروژه آموزشی با تعداد هزار و 500 کلاس درس تحویل آموزش و پرورش شد که نسبت به سال 1401 معادل 50درصد افزایش داشته است.

گفتنی است؛ نشست خبری مدیران کل آموزش و پرورش، نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس و مدیر امور پردیس های دانشگاه فرهنگیان استان خراسان رضوی با اصحاب رسانه و خبرنگاران به مناسبت هفته گرامیداشت مقام معلم به همراه تور مدرسه گردی از مجتمع آموزشی سردار سلیمانی که از مقطع پیش دبستانی تا متوسطه دوم و با معماری ایرانی اسلامی متناسب با سند تحول بنیادین ساخته و تأسیس شده امروز  برگزار شد و در پایان از پوستر روز معلم با شعار  #همه_مدیون_توایم رونمایی شد.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • فرسودگی فضای آموزشی در کوهدشت/ ۱۴ مدرسه تخریبی است
  • مبلغ شهریه مدارس غیردولتی را آموزش و پرورش تعیین نمی‌کند
  • انشعابات گاز علت اصلی هدر رفت انرژی
  • انتخاب رشته بیش از ۸۸ هزار نفر در کنکور دکتری ۱۴۰۳
  • تکذیب پیوست نامه وزیر درباره ابطال کسر ۴۵ درصد از حقوق دانشجو معلمان/ خط و نشان صحرایی برای رئیس سازمان نوسازی
  • اجرای ۸ هزار و ۳۳۶ پروژه مدرسه‌سازی در استان‌ها
  • تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی برای ساخت ۱۴۳ کلاس درس در استان بوشهر
  • آغاز عملیات اجرایی هشت مدرسه و بهره‌برداری از یک هنرستان در بوشهر
  • شرکت ۲۷ هزار دانش‌آموز خراسان شمالی در امتحانات نهایی
  • احداث ۵ هزار کلاس درس از محل مولدسازی در خراسان رضوی