Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24-بلومبرگ نوشت: مقامات امارت دبی تصمیم گرفته اند تا برای تامین نقدینگی مورد نیاز فرودگاه دبی کولرهای آن را به فروش بگذارد.

مقامات امارت دبی در امارات تصمیم گرفته‌اند تا برای تامین منابع مالی مورد نیاز فرودگاه این امارت کولرهای آن را بفروشند.

دولت دبی در این راستا بانک استاندارد چارترد انگلیس را به عنوان مشاور این فروش استخدام کرده و منابع آگاه می‌گویند ارزش سیستم تهویه فرودگاه دبی 750 میلیون دلار برآورد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منابع آگاه می‌گویند: مذاکرات در این زمینه در مراحل ابتدایی قرار داشته و هنوز تضمینی وجود ندارد که این معامله انجام شود. نه بانک استاندارد چارترد و نه روابط عمومی دولت دبی فعلا در این زمینه اظهارنظر نکرده‌اند. در صورتی که اماراتی‌ها بتوانند سیستم تهویه فرودگاه دبی را بفروشند، می‌توانند بخشی از نیاز این فرودگاه به منابع مالی را تامین کنند. 

همانند دیگر کشورهای حوزه خلیج فارس، امارات هم در تلاش است تا هر طور که شده با تبعات شیوع ویروس کرونا و کاهش قیمت نفت در بازار جهانی که رشد اقتصادی آن را منفی کرده مقابله کند. امارات همچنین طی ماه‌های گذشته به سمت عرضه اوراق دولتی روی آورده است. 

بسیاری از کشورهای حوزه خلیج فارس برای تامین نیازهای مالی خود به سمت فروش سهام شرکت‌های نفتی دولتی رفته‌اند؛ به عنوان مثال عربستان قصد دارد سهام آرامکو در بخش اجرای خطوط لوله در این کشور را بفروشد.

با توجه به آنکه امارات ثروت نفتی همسایگان خود را ندارد و اقتصاد این کشور بر مبنای تجارت و گردشگری بنا نهاده شده، به نظر می‌رسد دبی برای تامین مالی خود به سمت بخش‌های دیگر اقتصادی نظیر مسافرت، لجستیک و املاک روی بیاورد.

پیش‌بینی‌ها حاکی از آن است که درآمد اماراتی‌ها نسبت به سال گذشته 30 درصد کاهش خواهد یافت.

منبع: فارس

منبع: ساعت24

کلیدواژه: فرودگاه دبی برای تامین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۴۳۶۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارخانجات تمام بدهی چایکاران را پرداخت کنند

رئیس سازمان چای کشور گفت: میزان بدهی کارخانجات به چایکاران ۳۱ میلیارد تومان است و کارخانجات چای موظف هستند تمام بدهی خود را به چایکاران پرداخت کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان، حبیب جهانساز امروز_ شنبه هشتم اردیبهشت_ در جلسه با اعضای هیئت مدیره سندیکای کارخانجات چای و چای‌کاران با بیان اینکه در سال گذشته دولت سیزدهم اهتمام ویژه‌ای برای حل مشکل چای‌کاران در کشور داشته است، اظهار کرد: چای‌کاران با سختی زیاد در فصول مختلف سال به کاشت و برداشت چای مشغول هستند اما همواره در پرداخت مطالبات این قشر از جامعه با مشکل مواجه بودیم.

وی افزود: در سال گذشته در جلسه‌ای که با معاون اول رئیس جمهور داشتیم بسیاری از دغدغه چای‌کاران برطرف و دولت حق‌الزحمه خود را پرداخت کرد.

رئیس سازمان چای کشور با بیان اینکه خرید تضمینی برگ سبز چای در سال جاری ۳۰ درصد افزایش داشته است، خاطرنشان کرد: طبق مصوبه شورای قیمت‌گذاری، برگ سبز چای درجه یک به ازای هر کیلو ۱۸ هزار تومان و برگ سبز چای درجه دو به ازای هر کیلو ۱۵ هزار تومان اعلام شده است.

جهانساز با بیان اینکه قرارداد با کارخانجات چای برای خرید تضمینی چای در سال جاری در حال انجام است، تصریح کرد: میزان بدهی کارخانجات به چای‌کاران را ۳۱ میلیارد تومان است کارخانجات چای موظفند تمامی بدهی خود را به چای‌کاران پرداخت کنند.

وی با تاکید بر لزوم توجه به جلوگیری از ورود چای سنواتی به بازار در فصل بهره‌وری گفت: ورود چای سنواتی به بازار در آغاز فصل بهره‌وری به یک معضل تبدیل شده است و در سال جاری نیز با همین مشکل مواجه هستیم بنابراین از دولت تقاضا داریم مسئله چای سنواتی را تعیین تکلیف کند.

وی افزود: کارگروهی در حوزه چای در کشور تشکیل شد و مصوب کرد که چای‌های سنواتی تاریخ گذشته کمپوست شوند و چای‌های سنواتی برای انجام مراحل کمپوست باید به کشورهای هند، روسیه و چین صادر شود و اگر به کشورهای دیگر صادر شود بدون شک هدف واردات به کشور است.

رئیس سازمان چای کشور با اشاره به پیش‌بینی خرید دو هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان خرید تضمینی برگ سبز چای در کشور گفت: از دولت تقاضا داریم در تأمین نقدینگی به سازمان چای کمک کند.

کد خبر 748476

دیگر خبرها

  • یک بام و دوهوای دولت برای کولرهای گازی: تبلیغ ممنوع؛ فروش آزاد، قاچاق رها!
  • پرداخت ٤٠ هزار میلیارد تومان از بدهی‌های صنعت برق از طریق بورس
  • برات الکترونیک چیست؟ | روش جدید برای تامین مالی فعالان اقتصادی
  • کارخانجات تمام بدهی چایکاران را پرداخت کنند
  • چقدر وام بدون ضامن پرداخت شد ؟
  • اصلاحات اساسی در اقتصاد برق، راهکار برون رفت از مشکلات بخش توزیع
  • چقدر وام بدون ضامن پرداخت شد؟
  • چرا شرکت‌ها مشکل تامین مالی دارند؟
  • آزادی زندانی بدهی مالی توسط پزشک یاسوجی
  • مطالبات دولتی شهرداری قم پرداخت نشد