Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-04@07:08:08 GMT

شهردار: ملایر ۱۷۰ هکتار بافت فرسوده دارد

تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۴۳۹۵۳

شهردار: ملایر ۱۷۰ هکتار بافت فرسوده دارد

حسین بابایی روز چهارشنبه در نشست بررسی مشکلات بازآفرینی شهر ملایر با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران افزود: از سال ۱۳۸۷ طراحی مطالعات شهری ملایر آغاز شد که با وجود تهیه طرح و تملک زمین، طرح‌های بازآفرینی به دلیل کمبود اعتبارات روی زمین مانده است.

وی اظهار داشت: پس از آن مطالعات سکونتگاه‌های غیررسمی در سال ۱۳۹۱ آغاز شد که پنج محله برای ملایر تعریف شد و ۲ محله شامل سرجو و شمس‌آباد به عنوان اولویت نخست در نظر گرفته شد، در حالی‌که این طرح‌ها هیچ سهمی از اعتبارات نبردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهردار ملایر ادامه داد: در مرحله بعد این طرح‌ها به بازآفرینی رسیدند و بازنگری دوباره روی آنها انجام شد که امیدواریم در سفر امروز معاون وزیر راه و شهرسازی این طرح‌ها به نتیجه نهایی برسند.

بابایی بیان کرد: در همین راستا ۸۵۶ هکتار از سطح شهر ملایر به عنوان محله و محدوده بازآفرینی شهری در نظر گرفته شد که حدود ۳۹ درصد از سطح شهر را شامل می‌شود.

وی گفت: مرکز درمانی محله سرجو، پارک محله در منطقه شمس‌آباد و یخدان میرفتاح در منطقه امامزاده عبدالله(ع) توسط شهرداری در قالب طرح‌های بازآفرینی شهری آغاز شد که دوباره مشکل اعتباری دارد و نیاز به مساعدت دارد.

شهردار ملایر با بیان اینکه چند طرح بازآفرینی شهری حدود سه سال به دلیل کمبود اعتبارات نیمه‌کاره مانده است بیان کرد: ۱۵۰ متر از کانال آبرو شمس‌آباد از منابع شهرداری در قالب طرح بازآفرینی انجام شد که برای سرپوشیده کردن این طرح برای ۴۰۰ متر آن طرح تهیه شده است.

بابایی درباره بنای تاریخی خانه منصوری نیز افزود: تاکنون از محل بازآفرینی شهری هیچ اعتباری برای تملک آن هزینه نشده و قرار شد مسکن و شهرسازی زمین‌هایی که متعلق به شهرداری است، در اختیار قرار دهد تا شهرداری بتواند نسبت به تملک آن اقدام کند.

۶ میلیارد تومان برای تکمیل مرکز درمانی سرجو نیاز است

رییس شورای اسلامی شهر ملایر نیز گفت: از سال ۹۷ طرح‌های بازآفرینی شهری ملایر آغاز شده، اما به دلیل کمبود اعتبارات سه سال است که این طرح‌ها راکد مانده است.

جلیل کولیوند با بیان اینکه کانال طالقانی و خانه فرهنگی سرجو همچنان به نتیجه نرسیده و نیمه‌کاره است افزود: این در حالیست که شهرداری تاکنون از منابع داخلی برای اجرای این طرح‌ها هزینه کرده است.

وی ادامه داد: طرح مرکز درمانی سرجو سال‌ها است که متوقف شده و ۱.۵ میلیارد تومان اعتبار برای آن پیش‌بینی شد که این اعتبار نیز اختصاص پیدا نکرد و هم اکنون حدود ۶ میلیارد تومان و کانال آبرو شمس‌آباد حدود ۱۰ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل نیاز دارد.

رییس شورای اسلامی شهر ملایر اظهار داشت: در اختصاص سهیمه قیر به شهر ملایر جفا شده و از یک‌هزار و ۸۰۰ تُن سهمیه قیری که به همدان اختصاص یافت، سهم ملایر تنها ۶۰ تُن بود.

به گزارش ایرنا، «مهدی عبوری» معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران روز چهارشنبه در سفر خود به ملایر از طرح‌های مرکز درمانی سرجو، مجتمع تجاری و فرهنگی میدان استاندارد، کانال آبرو منطقه شمس‌آباد و مرکز فرهنگی طالقانی ملایر بازدید کرد و مصوبات خوبی در این زمینه برای تکمیل طرح‌های مورد بازدید اتخاذ شد.

برچسب‌ها همدان وزارت راه و شهرسازی ملایر مهدی عبوری شرکت بازآفرینی شهری ایران اعتبارات شهرداری ملایر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: همدان وزارت راه و شهرسازی ملایر مهدی عبوری شرکت بازآفرینی شهری ایران اعتبارات شهرداری ملایر همدان وزارت راه و شهرسازی ملایر مهدی عبوری شرکت بازآفرینی شهری ایران اعتبارات شهرداری ملایر اخبار کنکور بازآفرینی شهری میلیارد تومان بازآفرینی شهر راه و شهرسازی مرکز درمانی طرح ها شهر ملایر شمس آباد آغاز شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۴۳۹۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رکوردشکنی صدور پروانه در بافت‌های فرسوده

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد آیینی امروز (چهارشنبه) در نشست خبری با اعلام این خبر گفت: بیش از ۱۶۷ هزار هکتار بافت فرسوده شامل بافت‌های تاریخی و سکونتگاه‌های حاشیه‌ای در کشور وجود دارد که ۱۰ میلیون نفر جمعیت از ۶۹۰ شهر در آن مستقرند.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران اظهار داشت: این ۱۶۷ هزار هکتار شامل ۶ هزار محله یعنی چهار هزار و ۴۰۰ بافت فرسوده و تاریخی و یک هزار و ۱۷۰ سکونتگاه است و فقط ۳۰۰ هزار کوچه در آن وجود دارد.

آیینی گفت: راهبرد اصلی ما در این دولت مقاوم سازی و پایدارسازی سقف‌های لرزان است، زیرا به طور مستقیم با جان انسان‌ها در ارتباط است.

وی ادامه داد: برای نوسازی این باخته فرش شده با سه چالش اساسی مواجه بودیم که نخستین چالش خود مردم ساکن در این بافت‌ها هستند.
معاون وزیر راه و شهرسازی توضیح داد: مردم ساکن‌ترین بافت‌ها افرادی کم درآمد هستند که توان مقاوم‌سازی و نوسازی ندارند و حتی اگر وام ارزان قیمت به آنها پرداخت شود توان بازپرداخت اقساط را ندارند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اعمال بسته نوسازی بافت فرسوده در ۵۸۱ شهر
  • ۱۲ پروژه بازآفرینی شهری در استان اصفهان در دست اجرا است
  • نوسازی حدود ۱۷ هزار واحد مسکونی در بافت فرسوده آذربایجان‌غربی
  • ۱۲ هزار و ۶۶۳ واحد مسکونی برای نوسازی در آذربایجان‌غربی ثبت شد
  • معاون وزیر راه در پاسخ به جماران: از خاک هرمز و ابوموسی در اجرای طرح های نهضت ملی مسکن استفاده نمی شود
  • ۲.۷ میلیون بنای فرسوده و ناکارآمد شناسایی شد
  • رکورد صدور پروانه در بافت‌های فرسوده شکسته شد
  • نزدیک به ۱۷ هزار واحد مسکونی در بافت فرسوده آذربایجان‌غربی نوسازی می‌شود
  • رکورد نوسازی مسکن در بافت‌های فرسوده شکسته شد
  • رکوردشکنی صدور پروانه در بافت‌های فرسوده