Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، مدیرکل استاندارد قزوین روز چهارشنبه با اعلام این خبر اظهار داشت: از نیمه اول آبان ماه سال جاری، در راستای نظارت بر صحت عملکرد دیسپنسرهای CNG و تایید مقدار گاز فروخته شده به رانندگان، ۲۷ جایگاه CNG در سطح استان مورد بازرسی و آزمون دوره ای قرار گرفتند.

سیروس صارمی افزود: ۱۴۸ دیسپنسر فعال در این جایگاه ها مورد آزمون قرار گرفتند که انطباق عملکرد ۱۴۲ دستگاه از این دیسپنسرها مورد تایید قرار گرفت و فقط ۶ دیسپنسر مردود شد که از صاحبان جایگاه ها تعهد لازم جهت اصلاح و تعمیر دیسپنسرها اخذ شد که حاکی از انطباق ۹۶ درصدی صحت عملکرد نازل های سوخت CNG در سطح استان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین یادآور شد: در این جایگاه ها تعداد ۴۲ دیسپنسر غیر فعال نیز وجود داشت که امکان آزمون آن ها وجود نداشت.

مدیرکل استاندارد قزوین به شهروندان توصیه کرد تا در هنگام سوخت گیری در جایگاه های عرضه CNG ضمن رعایت کامل موارد ایمنی به برچسب های صحت عملکرد منصوب بر روی پمپ ها توجه نمایند.

وی اظهار داشت: آزمون نازل های سوخت سی ان جی با هدف اطمینان از صحت عملکرد و ایمنی این نازل ها انجام می شود.

برچسب‌ها اداره کل استاندارد استان قزوین آزمون گاز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اداره کل استاندارد استان قزوین آزمون گاز اداره کل استاندارد استان قزوین آزمون گاز اخبار کنکور صحت عملکرد جایگاه ها نازل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۴۴۵۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مکمل های بهبود کیفیت سوخت، به خودروها آسیب می زند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، دستورانی افزود: طبق ارزیابی های فنی سازمان ملی استاندارد ایران و اعلام وزارت نفت، سوخت تحویلی به جایگاه‌های کشور منطبق بر استانداردهای مصوب است و استفاده از مکمل های بهبود کیفیت سوخت خودرو مجاز نمی باشد.


وی گفت: بنا به گزارش سازمان ملی استاندارد ایران، استاندارد ملی و بین المللی در خصوص مواد افزودنی به سوخت با عنوان مکمل سوخت (After Market) و یا عناوین دیگر وجود ندارد و این مکمل ها تحت نظارت استاندارد نیست.


مدیرکل استاندارد خراسان جنوبی با اشاره به اینکه استفاده از این فرآورده‌ها منجر به آسیب دیدگی خودرو می شود، بر عدم استفاده از این دسته از محصولات تاکید کرد.

دیگر خبرها

  • جمع آوری ۶ قلم کالای غیر استاندارد در نمایشگاه بین‌المللی قزوین
  • قرارگیری چهارمحال و بختیاری در جایگاه دوم استفاده از سیستم‌های نوین آبیاری
  • مکمل‌های بهبود کیفیت سوخت، به خودرو‌ها آسیب می‌زند
  • مکمل های بهبود کیفیت سوخت، به خودروها آسیب می زند
  • آتش سوزی خودروی پراید در جایگاه سوخت آستارا
  • آتش سوزی خودروی پراید حین سوخت گیری در آستارا/ حریق مهار شد
  • آتش سوزی در جایگاه سوخت سی ان جی آستارا
  • مقابل نساجی برای ارتقای جایگاه ذوب‌آهن تلاش می‌کنیم
  • استفاده از مکمل‌های بهبود کیفیت سوخت به خودرو آسیب می‌زند
  • استفاده از مکمل‌های بهبود کیفیت سوخت به خودرو آسیب خودرو می‌زند