Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایتنا، این روزها پیشرفت‌های روبات‌هایی که تجربه‌های مشابه با انسان را القا می‌کنند بسیار هیجان‌انگیز شده است. در این زمینه کمپانی دیزنی ریسرچ به‌تازگی موفق به ساخت روبات ویژه‌ای شده است که ممکن است به کابوس شب کسانی که از هوش مصنوعی و صنایع روباتیک وحشت دارند تبدیل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
گزارش‌های به‌دست‌آمده از وب‌سایت گیزمودو حاکی از آن است که کمپانی دیزنی به‌تازگی سیستم جدیدی طراحی کرده است که موجب می‌شود تا روبات‌ها بتوانند چشم‌هایی شبیه به انسان داشته باشند و حالات نگاهشان دقیقا مشابه یک انسان واقعی باشد. علاوه بر این حرکات سر این روبات‌ها تا حد زیادی مشابه با انسان است و تمامی این قابلیت‌ها باعث می‌شود که روح سرد چشم‌های روباتیک از بین رفته و به انسان نزدیک‌تر شود.
 
به‌این‌ترتیب چنین قابلیتی موجب می‌شود که برقراری ارتباط و صحبت کردن با روبات‌ها بسیار آسان‌تر شده و حس زنده بودن بیشتری به تعامل کننده القا کنند. البته این مرکز با استفاده از این تحقیقات روبات اسکلت مانندی ایجاد کرده است که حرکات دهان و دندان و چشم‌های آن دقیقا مشابه با انسان است.
 

 

 
این فناوری اگرچه در ابتدا اندکی ترسناک به نظر می‌رسد اما می‌تواند در آینده بسیار کاربردی باشد. این روبات قادر است با استفاده از سنسورهای عکس‌برداری ویژه‌اش موقعیت سر مخاطب را تشخیص داده و به‌صورت کاملا انسانی در هنگام مکالمه به سمت او مایل شود.
 
 همچنین این روبات می‌تواند به راحتی چرخش چشم‌های انسان به‌منظور تجربه اشیا جدید را تقلید کند، به‌صورت کاملا طبیعی پلک زده و حرکات سر کاملا طبیعی داشته باشد. به‌صورت کلی می‌توان مدعی شد که این روبات بیش از یک هوش مصنوعی پیشرفته به یک انسان شباهت دارد.
 
کمپانی دیزنی می‌تواند در آینده از این دستاورد به‌منظور ساخت روبات‌های انسانی که برای تعامل با انسان در شرایط مختلف به‌کاربرده می‌شوند، استفاده کند. این فناوری به‌ویژه می‌تواند در روبات‌های مراقبت‌کننده از انسان‌ها که تعامل چهره آن‌ها برای القای حس محبت و مهربانی بسیار مهم است، به کار گرفته شود.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: روبات انسان وب سایت فناوری هوش مصنوعی روبات ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۴۴۸۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این سوسک را نمی شود کشت، فقط باید نگاه کرد! (عکس)

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • بازدید بیش از ۶۱ هزار مسافر کشتی کروز طی ۳ ماه از ترکیه
  • سامانه پیش‌بینی نقطه‌ای وضع هوا، قابل رقابت با نمونه‌های مشابه خارجی است
  • جا به جایی ۲۳۵ هزار تن کالا با ناوگان حمل و نقل باری خراسان شمالی تا پایان فروردین
  • برتری خودروهای تجاری بهمن نسبت به سایر محصولات تجاری مشابه
  • کنایه روحانی به جنجال ساخت مسجد در پارک قیطریه
  • این سوسک را نمی شود کشت، فقط باید نگاه کرد! (عکس)
  • ویژگی جدیدی که به ChatGPT اضافه شد
  • ویژگی جدیدی که به ChatGPT اضافه شد | روبات هوش مصنوعی به چه چیزی مجهز شد؟
  • شرایط مشابه گرایی با رقیب برادرش؛ در ۸۲ کیلو کشتی نمی‌گیرد
  • ساخت نخستین سلول مغزی مصنوعی با آب و نمک