Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

در هشدار زرد رنگ سازمان هواشناسی آمده است که وقوع رگبار و رعد و برق، بارش باران، وزش باد موقت و کاهش دما امروز (۲۱ آبان) در استان‌های گیلان، گلستان، خراسان شمالی، خوزستان، ایلام، لرستان، چهارمحال و بختیاری، فارس، بوشهر، یزد، کرمان، خراسان جنوبی و همدان پیش‌بینی می‌شود و طی فردا (۲۲ آبان) در استان‌های گیلان، خوزستان، چهارمحال و بختیاری، خراسان جنوبی، یزد، فارس و کرمان دور از انتظار نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این هشدار طی روز جمعه (۲۳ آبان) در استان‌های همدان، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، فارس، یزد، گیلان، کرمان، هرمزگان، خراسان جنوبی و اصفهان وقوع رگبار و رعد و برق همراه با کاهش دما خواهیم داشت و این شرایط طی روز شنبه (۲۴ آبان) در استان‌های البرز، تهران، قزوین، قم، مرکزی، لرستان و چهارمحال و بختیاری ادامه دارد.

سازمان هواشناسی در ادامه این هشدار خود آورده است که فعالیت سامانه بارشی در کشور کماکان تا روز یکشنبه (۲۵ آبان) ادامه دارد و طی این روز بارش‌هایی را در استان‌های خراسان رضوی، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، فارس، کرمان، هرمزگان و یزد خواهیم داشت.

سازمان هواشناسی در ادامه هشدار داده است که با توجه به بارش باران و کاهش دما در کشور احتمال خسارت به محصولات کشاورزی وجود دارد. از این‌رو در استان گیلان تی بارهای باغات کیوی با توجه به وزش باد بررسی شوند و از توقف دام‌ها در حاشیه رودخانه و مسیل ها تا سه ساعت پس از بارندگی جلوگیری شود. در استان خراسان شمالی نیز در برداشت سیب و زمینی و پیاز تسریع و برداشت زعفران به‌خصوص در شهرستان فاروج انجام شود.

تسریع در برداشت برنج، انتقال خرما و برنج از فضای باز به انبارها و عدم آبیاری ذرت از توصیه‌های سازمان هواشناسی برای استان خوزستان است. این سازمان توصیه کرده است که در استان همدان نیز برداشت چغندر قند بعد از بارش‌ها صورت گیرد و گلخانه‌ها و انبارها به دلیل افزایش رطوبت کشت محصولات پاییزه بعد از اتمام بارش‌ها تهویه شوند.

تسریع در برداشت برنج در مناطق سردسیر، عدم آبیاری مزارع ذرت به دلیل بارش و وزش باد در استان ایلام، تسریع در برداشت چغندر قند در استان لرستان، تسریع در برداشت سیب زمینی و چغندرقند و استفاده از کود سولوپتاس در مزارع کلزا جهت مقاومت به سرما در استان چهار محال و بختیاری، تسریع در برداشت کدو و چغندر قند در مناطق مرکزی و شمالی استان فارس ازجمله توصیه‌های سازمان هواشناسی است.

بر اساس هشدار سازمان هواشناسی در استان بوشهر کشاورزان اقدام به پوشش‌دهی کنجدها یا انتقال آن‌ها به انبار کنند و دراستان خراسان شمالی نیز زرشک‌ها جمع آوری و به انبار انتقال داده شوند. در استان خراسان رضوی نیز در برداشت محصولات باغی و صیفی‌جات، پنبه، سیب زمینی و کودپاشی مزارع چغندر قند جهت کاهش خطر سرمازدگی تسریع شود.

سازمان هواشناسی به کشاورزان کرمانی توصیه کرده است که در انار، سیب و خرمالو را برداشت کنند محصولات پسته را نیز یا پوشش‌دهی و یا به انبار منتقل کنند.

طی این مدت دامداران و عشایر استان چهارمحال و بختیاری از عبور در ارتفاعات و توقف در مسیل‌ها و حاشیه رودخانه‌ها خودداری کنند. در استان سیستان و بلوچستان نیز دمای مرغداری‌ها و گلخانه‌ها با توجه به کاهش ناگهانی دما کنترل شود.

افزایش دور آبیاری صیفی‌جات به‌دلیل بارندگی و کاهش دما در شهرستان بشاگرد هرمزگان، عدم محلول‌پاشی مرکبات و تسریع در برداشت برنج راتون و برنج کشت مجدد در استان مازندران و تسریع در برداشت چغندرقند و انتقال به انبار در استان مرکزی از دیگر توصیه‌های سازمان هواشناسی است.

به گزارش ایسنا سازمان هواشناسی با صدور هشدار زرد رنگ دیگری از ادامه فعالیت سامانه بارشی، بارش باران، وقوع رگبار و رعد و برق و وزش باد به نسبت شدید همراه با تگرگ در برخی مناطق کشور خبر داده است.

بر این اساس امروز (۲۱ آبان) این شرایط در استان‌های گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، خراسان رضوی، اردبیل، آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، کردستان، ایلام، کرمانشاه، همدان، مرکزی، قم، اصفهان، خوزستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، لرستان، یزد نیمه شمالی فارس، شمال کرمان، زنجان، قزوین، البرز، تهران و سمنان پیش‌بینی می‌شود.

تداوم بارش‌ها طی فردا (۲۲ آبان) نیز در استان‌های گیلان، غرب مازندران، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، اردبیل، همدان، مرکزی، قم، اصفهان، خوزستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، لرستان، یزد، نیمه شمالی فارس، نیمه شمالی کرمان، زنجان، قزوین، البرز، تهران، سمنان، ایلام، آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی دور از انتظار نیست.

سازمان هواشناسی در ادامه هشدار داده است که رگبار و رعد و برق همراه با کاهش دما طی روز جمعه (۲۳ آبان) در استان‌های گیلان، مازندران، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، یزد، کرمان، شمال سیستان و بلوچستان، غرب و شمال هرمزگان، بوشهر، فارس، اصفهان، خوزستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، لرستان، همدان، مرکزی، قم، قزوین، البرز، تهران و سمنان پیش‌بینی می‌شود و این شرایط جوی طی روز شنبه (۲۴ آبان) در استان‌های گیلان، جنوب خراسان رضوی، خراسان جنوبی، یزد، کرمان، نیمه شمالی سیستان و بلوچستان و هرمزگان ادامه دارد.

بر اساس اعلام سازمان هواشناسی احتمال بالا آمدن سطح آب رودخانه‌ها و جاری شدن روان آب، لغزندگی جاده‌ها، احتمال بارش برف در ارتفاعات، احتمال آبگرفتگی معابر و در مناطق جنوبی احتمال وقوع تگرگ وجود دارد. از این‌رو از توقف و تردد در حاشیه رودخانه‌ها خودداری و درانجام فعالیت‌های کوهنوردی احتیاط شود. اطمینان از وسایل ایمنی و گرمایشی خودروها به‌ویژه هنگام عبور از جاده‌های کوهستانی و کنترل و بازگشایی آبراه‌ها از توصیه‌های دیگر هواشناسی است.

این سازمان در هشدار زرد رنگ دیگری از وزش باد و افزایش ارتفاع موج بین یک تا ۱.۵ متر در مناطق مرکزی و شرقی خلیج فارس خبر داده است. از این‌رو از بعد ازظهر روز جمعه (۲۳ آبان) با افزایش ارتفاع موج و وزش باد در این مناطق مواجه خواهیم بود.

سازمان هواشناسی هشدار داده است که احتمال پاره شدن تورهای صیادی، غرق شدن قایق‌های کوچک و شناورهای سبک وجود دارد. از این‌رو در تردد با قایق‌های سبک و تفریحی و انجام فعالیت شیلاتی احتیاط شود و تمهیدات لازم توسط کلیه فعالان در پشتیبانی صنایع فراساحل اتخاذ شود.

زمانی که سازمان هواشناسی هشدار زرد رنگ صادر می‌کند به معنای این است که پدیده‌ای جوی رخ خواهد داد که ممکن است در سفرها و انجام کارهای روزمره اختلالاتی را ایجاد کند. این هشدار برای آگاهی مردم صادر می‌شود تا بتوانند آمادگی لازم را برای مواجهه با پدیده‌ای جوی داشته باشند که از حالت معمول کمی شدت بیشتری دارد. از سوی دیگر مسئولان نیز در جریان این هشدارها قرار می‌گیرند تا اگر لازم باشد تمهیداتی را بیندیشند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: هواشناسی باران چهارمحال و بختیاری سازمان هواشناسی استان های گیلان سیستان و بلوچستان رگبار و رعد و برق تسریع در برداشت هشدار زرد رنگ خراسان جنوبی خراسان شمالی خراسان رضوی نیمه شمالی چغندر قند کاهش دما بارش ها وزش باد طی روز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۴۴۹۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارش‌های سیل‌آسا در لرستان/ هشدار تخلیه روستای کمندان

بارش‌های سیل‌آسای لرستان تاب‌‌آوری زیرساخت‌های این استان را بیش از گذشته عیان می‌کند تا همچنان خسارت در بارندگی‌ها ادامه یابد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، سامانۀ بارشی اخیر که از 12اردیبهشت به مناطق غربی کشور وارد شده‌است، هشدار نارنجی هواشناسی را در لرستان صادر کرد.

وقوع بارش‌های ادامه‌دار در لرستان بارندگی 108میلی‌متر را در رومشکان ثبت کرده‌است و آب‌گرفتگی خیابان‌ها را در کوهدشت، پلدختر و خرم‌آباد شدت داده‌است.

هواشناسی هشدار شدت بارش‌ها را در حالی برای لرستان صادر کرده‌است‌ که راه‌ها و پل‌های تخریب‌‌شدۀ سیل 1398 در این استان هنوز موقت است و بی‌اعتبار.

بارش‌های لرستان که در مناطق غربی و جنوبی این استان از شدت بیشتری برخوردار است، برق شهر معمولان و آب روستای دمرود افرینه را قطع کرد تا بار دیگر خسارت و هراس‌های سیل بیش‌ازپیش عیان شود.

از سوی دیگر روستای کمندان در ازنا با افزایش شدت بارش‌ها در معرض خطر سیل است و هشدار تخلیه به ساکنان این روستا داده شده‌است.

روستای کمندان تخلیه شود

محمدرضا فاتحی، فرماندار ازنا، در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم با اشاره به آماده‌باش ستاد مدیریت بحران در این شهرستان، گفت: بارندگی در ازنا از ظهر امروز شدت یافته‌است.

او با تأکید به اعزام نیروهای امدادی، راهداری، نیروی انتظامی و هلال‌احمر به روستای کمندان، اضافه کرد: ساکنان این روستا که در نزدیکی مخزن سد قرار دارند هرچه سریع‌تر به اماکن امن مورد تأیید ستاد بحران انتقال یابند.

فرماندار ازنا با اعلام احتمال سیلابی‌شدن منطقۀ کمندان، عنوان کرد: آب پشت سد کمندان در حال افزایش است و تدابیر لازم را برای جلوگیری از هرگونه خسارتی به‌کار می‌بریم.

او اعلام کرد: گردشگران و طبیعت‌گردان هرچه سریع‌تر از مناطق کوهستانی اشترانکوه و به‌ویژه کمندان فاصله بگیرند و در صورت بروز حادثه با شماره‌های اضطراری 115 و 110 تماس بگیرند.

ثبت 108 میلی‌‌متر بارش باران در رومشکان

بهروز مرادپور، مدیرکل هواشناسی لرستان، در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم با اشاره به تداوم بارندگی در لرستان، گفت: شدت بارش‌ها در این استان تا سه ساعت دیگر به‌صورت رگباری ادامه دارد.

او اضافه کرد: سامانۀ بارشی اخیر امشب از جو لرستان خارج می‌شود، اما بارش‌های رگباری و خفیف را در برخی از نقاط این استان به‌دلیل وجود رطوبت کافی و بالا در فردا شنبه 15 اردیبهشت خواهیم داشت.

مدیرکل هواشناسی لرستان با اعلام بیشترین بارش سامانۀ اخیر در رومشکان با 108میلی‌متر یادآور شد: کمترین میزان بارندگی نیز در دورود با 14میلی‌متر ثبت شده‌است.

مرادپور با بیان اینکه متوسط بارندگی لرستان در حال حاضر 46میلی‌متر است، بیان کرد: این آمار نسبت به مدت مشابه سال گذشته از افزایش سه درصدی برخوردار است.

مدیرکل هواشناسی لرستان اعلام کرد: بارش‌های اخیر در مناطق جنوبی و تا حدودی شمالی از شدت بیشتری برخوردار است، اما بارش‌های کمتری را در مناطق شرق و جنوب‌شرق این استان شاهد بوده‌ایم.

انتهای پیام/ 644/

دیگر خبرها

  • هشدار هواشناسی برای ۱۸ استان/ تشدید بارش و احتمال وقوع سیلاب
  • هشدار نارنجی به کشاورزان، گندم و غلات را به مناطق امن حمل کنید
  • هشدار نارنجی هواشناسی به کشاورزان و دامداران
  • هشدار نارنجی هواشناسی به کشاورزان
  • هشدار به کشاورزان؛ گندم و غلات را به مناطق امن ببرید
  • هشدار نارنجی به کشاورزان/ گندم و غلات را به مناطق امن حمل کنید
  • هشدار نارنجی به کشاورزان؛ غلات را به مناطق امن حمل کنید
  • هشدار هواشناسی به کشاورزان
  • هشدار نارنجی به کشاورزان؛ گندم و غلات را به مناطق امن حمل کنید
  • بارش‌های سیل‌آسا در لرستان/ هشدار تخلیه روستای کمندان