Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-26@20:07:32 GMT

وزارت صمت: حل مشکلات روغن جامد تا پایان هفته بعد

تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۴۴۹۳۶

وزارت صمت: حل مشکلات روغن جامد تا پایان هفته بعد

عباس قبادی، در بازدید میدانی از یکی از میادین میوه و تره بار شهر تهران پای صحبت فروشندگان و مردم قرار گرفت.

وی در این بازدید به مردم امیدواری داد که با توجه به مکفی بودن ذخایر کالا‌های استراتژیک کشور تأمین مایحتاج عمومی آن‌ها بدون هیچ گونه مشکلی تداوم دارد و هیچ گونه نگرانی نباید داشته باشند.

در این بازدید تعدادی از مردم و فروشندگان از زحمات مجموعه وزارت صمت در تأمین کالا‌های اساسی به خصوص در این شرایط حساس کنونی و تحریم‌های ظالمانه دشمنان تقدیر و تشکر کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



حل مشکلات روغن جامد تا پایان هفته بعد

معاون بازرگانی داخلی وزارت صمت در خصوص روغن نیز بیان کرد: روغن خوراکی مایع سفره مردم به وفور در همه جا یافت می‌شود و مشکلات روغن جامد نیز تا پایان هفته بعد حل می‌شود.

قبادی با اعلام اینکه روغن خام به اندازه مکفی به کارخانجات داده شده است، گفت: موجودی روغن خام کشور خوب است و جای هیچ گونه نگرانی نیست.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اعلام اینکه تخم مرغ، مرغ و گوشت در میادین میوه و تره بار به قیمت مصوب عرضه می‌شود، اضافه کرد: اگر در نقطه‌ای از شهر گران فروشی مشاهده شود قطعاً برخورد خواهد شد.

ممنوعیت صادرات گوجه فرنگی برای تنظیم بازار داخل در دست بررسی است

معاون بازرگانی داخلی وزارت صمت در خصوص گوجه فرنگی نیز گفت: تولید برخی محصولات کشاورزی در مقاطعی از سال به دلایل مسایل فصلی و آب و هوایی کم می‌شود، اما خوشبختانه گوجه فرنگی مناطق جنوبی کشور اکنون رسیده است و حجم عظیمی از این محصول به زودی به بازار عرضه می‌شود.

بنا بر اعلام شاتا، قبادی با بیان اینکه اکنون نیز گوجه در همه فروشگاه‌ها وجود دارد، بیان کرد: تغییرات قیمتی این محصول به دلیل سودجویی برخی افراد و دلالان بوده است که دستگاه‌های نظارتی با بررسی‌های انجام شده برخورد‌های قانونی لازم را اعمال خواهند کرد.

وی با اشاره به اینکه به دلیل افزایش قیمت ارز، صادرات گوجه فرنگی فوق العاده رشد داشته است، تصریح کرد: وزارت جهاد کشاورزی با توجه به نیاز داخل به این محصول موضوع تجدید نظر و ممنوعیت در صادرات گوجه فرنگی را برای تنظیم بازار داخل در دستور بررسی دارد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: روغن جامد وزارت صمت ارز صادرات میادین میوه و تره بار تحریم پارسی خبر گوجه فرنگی وزارت صمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۴۴۹۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات مردم تا پایان برنامه هفتم توسعه کشور مرتفع خواهد شد

ایسنا/یزد معاون آمار و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد گفت: اجرای کامل برنامه هفتم توسعه و به ویژه استقرار نظام درآمد-هزینه استانی می‌تواند جهش تولید با مشارکت مردم را تسریع کند.

«جعفر رحمانی» در نشست تبیین مبانی و احکام برنامه هفتم توسعه کشور که با حضور معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور و جمعی از معاونان برنامه و بودجه(طرح و برنامه) دستگاه‌های اجرایی در محل سالن اندیشه سازمان مدیریت یزد برگزار شد، ‌با بیان اینکه تنها فقط ۳۰ درصد برنامه ششم توسعه کشور محقق شده است، افزود: اگر برنامه‌ای را به نحو احسن تدوین اما درست اجرا نکنیم، نتیجه آن کاهش سرمایه‌های اجتماعی و عدم اعتماد مردم نسبت به برنامه‌ریزی میان مدت و بلند مدت در کشور خواهد شد.

رحمانی ناترازی‌های انرژی و مالی در کشور را جدی خواند و گفت: برنامه هفتم توسعه با تغییر نگرش و به صورت مساله محور و با تاکید بر رشد فراگیر تدوین شده  و دو اصل اولویت‌بندی درست و سازوکار انگیزشی کارا و اثربخش در آن دیده شده است.

وی با تاکید بر اینکه همه مدیران استانی و مقامات کشوری در مقابل نسل آینده کشور مسئولیت دارند تا در پنج سال آینده ایرانی آبادتر بسازند، گفت: برنامه هفتم توسعه کشور متفاوت‌تر از سایر برنامه‌های توسعه‌ای قبلی در کشور است، چرا که ضمن ایجاد انگیزه در افراد می‌تواند تحول در نظام اداری ایجاد کند و به تبع آن بسیاری از مشکلات و گرفتاری‌های مردم در پایان اجرای این برنامه مرتفع خواهد شد.

معاون آمار و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد با اشاره به شعار سال و تحقق آن، جهش تولید با مشارکت مردم را تنها از مسیر پایبندی به اصول برنامه هفتم توسعه کشور امکان پذیر دانست و بیان کرد: نیاز داریم برای نقش دادن به مردم در رسیدن به رشد اقتصاد و جهش تولید، بار دیگر اعتماد را به آنان بگردانیم که این امر مستلزم تلاش جدی همگان است و استقرار جدی نظام درآمد- هزینه استانی می‌تواند نقش موثرتری به استان‌ها در ۵ سال آینده بدهد.

رحمانی با بیان اینکه رشد اقتصادی در کشور کیک اقتصاد را بزرگتر کرده و موجب آن می‌شود که مردم بیشتری از آن منفعت ببرند، اظهار کرد: خوشبختانه دولت سیزدهم در ابتدا با نگاه ویژه به برنامه محوری در صدد اداره کشور به صورت عقلانی است و پیشران‌ها، مسائل بحران‌ساز و بسترها در برنامه هفتم توسعه به درستی دیده شده است.

وی با یادآوری اینکه استان یزد در برنامه محوری در کشور پیشرو بوده و تاکنون برنامه‌های تحولی زیادی همچون یزدِنوین، یزدِ بهره‌ور و یزدِ نوآور را تدوین و به مرحله اجرا گذاشته است، تاکید کرد: راهی جزء اینکه طبق برنامه اصولی و عقلانی در کشور و به تبع آن در استان شروع کنیم و به اصلاح ساختارها و رفع ناترازی‌های موجود بپردازیم وجود ندارد.

«افشین کسالائی» معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور در ادامه به تجزیه و تحلیل نظام برنامه‌ریزی کشور و تبیین نقشه‌راه برنامه هفتم توسعه پرداخت و با بیان اینکه برای تحقق اهداف در استان‌ها باید به سمت برنامه‌محوری حرکت کرد، افزود: برنامه‌های عملیاتی ستون فقرات نظام برنامه‌ریزی است.

به گفته معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور، اجرایی شدن برنامه هفتم توسعه تنها بر منابع عمومی متکی نیست و خلق و تجهیز منابع جدید، باید توسط مدیران در نظر گرفته شود.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت یزد، کسالائی با اشاره به اینکه برنامه هفتم توسعه علاوه بر ترسیم وضع موجود، آینده اقتصاد و توسعه کشور در سطوح متعدد را مورد توجه قرار داده است، بیان کرد: برنامه هفتم توسعه ناگزیر به برنامه محور بودن است و برای اولین بار این برنامه با پارادایم رشد فراگیر و مبتنی بر سه سطح اصلی‌ترین پیشران‌ها و رد مهمترین بحران‌ها و خلق مهمترین بسترهای پیشرفت کشور ترسیم شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پایان رقابت‌های کشتی فرنگی جام تختی با معرفی نفرات برتر
  • پایان کشتی فرنگی جام تختی با معرفی نفرات برتر
  • گوجه فرنگی شهرستان مهر در راه بازار‌های جهانی
  • نرخ مصوب انواع میوه؛ قیمت گوجه سبز سر به فلک کشیده!
  • اگر سرماخوردگی دارید این 2 میوه را بخورید
  • مشکلات مردم تا پایان برنامه هفتم توسعه کشور مرتفع خواهد شد
  • اعزام پسران کشتی فرنگی قم به جام بین المللی صفوی
  • پیاز ارزان می شود | اعلام زمان عرضه گسترده نوبرانه ها در بازار | جدیدترین قیمت ملون، طالبی، توت‌ فرنگی، سیب و موز را ببینید
  • مسئولان فرصت خدمت به مردم را قدر بدانند
  • بادمجان شکم‌پر را با این روش خوشمزه درست کنید