Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: نماینده تبریز در مجلس شورای اسلامی درباره سرانجام FATF و پالرمو، گفت: اگر تحریم‌ها برداشته شد و موانعی به خاطر این دو موضوع پیش روی ایران قرار دارد، مشخص شد، آن زمان ممکن است ضمن حفظ استقلال و شان کشور و با شروطی که مجلس پیشتر برای آنها گذاشت، می‌توان اصلاحاتی را در این 2 موضوع در نظر گرفت. البته همه این موارد باید در مجمع بررسی شود و اعضا بر اساس مصالح ملی تصمیم گیری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش خرداد ،محمدرضا میرتاج‌الدینی در گفت‌وگو با «انتخاب» درپاسخ به این پرسش که آیا پیروزی دموکرات‌ها در انتخابات ریاست جمهوری و نمایندگان آمریکا می‌تواند به بازگشت این کشور به برجام و مذاکره با ایران بیانجامد، گفت: تفاوت بین بایدن و ترامپ مشخص است. آنان در کلیات اگرچه با هم مشترکاتی دارند ولی در جزییات و روش‌ها نسبت به هم متفاوت هستند. فرق بین بایدن و ترامپ در آن است که ترامپ شمشیر را از رو می‌بست ولی بایدن و دموکرات‌ها با یک پیچیدگی‌های خاص مقابل ایران رفتار می‌کنند. ایران نیز متناسب با رویکرد آمریکا همواره رفتار می‌کند.
نماینده تبریز در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ایران قطعا با رویکرد حساب‌شده و دقیقی نسبت به آمریکا رفتار خواهد کرد، تصریح کرد: ایران منتظر رفتار و رویکرد آمریکاست تا متناسب با آن رفتار کند. آمریکایی‌ها خودشان از برجام خارج شدند و امروز اگر بخواهند به برجام بازگردند، موضوع متفاوت خواهد بود ولی در نهایت ما نسبت به این رویکرد که آنان به برجام برمی‌گردند یا نه، تصمیم‌گیری خواهیم کرد.
وی افزود: مواضع ایران نسبت به آمریکا کاملا مشخص است و طبق رهنمودهای مقام معظم رهبری رفتار خواهیم کرد. ما اعتقاد داریم که نمی‌توان به آمریکا اعتماد کرد ولی با توجه به شرایط جدید شاید در رفتار آمریکا نسبت به ایران تغییراتی رخ بدهد که آن زمان نیز طبق فرامین رهبری نسبت به این تغییرات احتمالی تصمیم‌گیری خواهیم کرد.
این نماینده اصولگرای مجلس با بیان اینکه زود طرح کردن مساله مذاکره ایران و آمریکا، یک رویه انحرافی و اشتباه است، تصریح کرد: اینکه از حالا که هنوز آقای بایدن به کاخ سفید نرفته و هنوز نتایج انتخابات آمریکا تایید نشده، عده‌ای درباره مذاکرات ایران و آمریکا صحبت می‌کنند یک بحث حاشیه‌ای است.
وی در واکنش به اظهارات اخیر دولتمردان ایران نسبت به نتایج انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و طرح احتمال بازگشت آمریکا به برجام، گفت: این آدرس غلط دادن به مردم است. این درست نیست که تمام مشکلات کشور را به مذاکره با آمریکا گره بزنیم و از حالا منتظر بایدنی باشیم که خودش هنوز به کاخ سفید نرفته است. ما همیشه باید مبتنی بر مصالح کشور تصمیم بگیریم.
میرتاج‌الدینی با بیان اینکه آمریکا برای مذاکره با ایران باید ابتدا به اشتباهات دولت ترامپ اذعان داشته باشد و روند سابق را ابطال کند، گفت: اینکه گفته می‌شود شاید دولت جدید آمریکا برای بازگشت به برجام پیش شرط‌هایی را پیش روی ایران قرار بدهد، یک ترفند عجیب است. اینکه یک دولتی برجام را امضا کند، دولت بعدی از برجام خارج شود و دولت سوم بخواهد تعهدات و حقوق طرف قرارداد امضا شده را اضافه و کم کند، برای ما قابل قبول نیست. حرف ما روشن است و تاکید ما این است که آمریکا باید بدون هیچ پیش شرطی به برجام بازگردد.
این نماینده مجلس همچنین درباره فضای عمومی مجلس درباره برجام، گفت: هنوز مجلس حرفی درباره این موضوع نزده است و ما زمانش که برسد تصمیمات لازم را اتخاذ خواهیم کرد و تصمیمات ما نیز مبتنی بر مصالح کشور است.
این فعال سیاسی اصولگرا همچنین درباره سرنوشت FATF و پالرمو، گفت: این مسائل از مجلس گذشته و امروز در مجمع تشخیص مصلحت نظام در حال بررسی است و آنان بر اساس مصالح کشور تصمیم گیری خواهند کرد. اگر تحریم‌ها برداشته شد و مشخص شد که موانعی به خاطر این 2 موضوع پیش روی ایران قرار دارد، آن زمان ممکن است ضمن حفظ استقلال و شان کشور و با شروطی که مجلس پیشتر برای آنها مانند اینکه ایران دارای قوانین پولشویی است و تعریف ایران از تروریسم متفاوت از تعریف و نظر اروپا و آمریکاست، می‌توان اصلاحاتی را در این 2 موضوع در نظر گرفت. البته همه این موارد باید در مجمع بررسی شود و اعضا بر اساس مصالح ملی تصمیم گیری کنند. برچسب ها: FATF ، برجام ، آمریکا

منبع: خرداد

کلیدواژه: برجام آمریکا تصمیم گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۴۵۳۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوری قزلجه: با زور گشت ارشاد دین حفظ نمی‌شود /موضوع لایحه حجاب هنوز در رفت و برگشت است

به گزارش صدای ایران از اعتماد، آیا برای بازگشت گشت ارشاد به خیابان‌های کشور از نمایندگان مجلس نظرخواهی شده است؟ نماینده مردم بستان‌آباد در پاسخ به این پرسش می‌گوید: «برای بازگشت گشت ارشاد از مجلس کسب نظر نشده است.» اظهاراتی که نشان می‌دهد عدم استفاده از دیدگاه‌های کارشناسی و قانونی نمایندگان در مهم‌ترین موضوعات کشور است. این در حالی است که طرح‌های سلبی اخیر با موضوع حجاب و راه‌اندازی گشت ارشاد، اساسا بدون استفاده از گزاره‌های قانونی اجرایی شده‌اند.

غلامرضا نوری معتقد است، مبنای حجاب باید مورد بحث گذاشته شود و یک اجماعی شکل بگیرد تا قوانین و مقررات لازم برای داشتن یک جامعه عفیف در آن شرایط ایجاد شود. از این رهگذر می‌توانیم به یک جامعه دین‌دار برسیم، با زور گشت ارشاد دین حفظ نمی‌شود.

این نماینده مجلس می‌گوید: بی‌توجهی به پدیده‌های اجتماعی به این علت است که عده‌ای به این نتیجه رسیدند نیازی به نظر اجتماع ندارند و کارهایشان پیش می‌رود. در مورد بحث گشت ارشاد، کار حکمرانی و اداره کردن کشور کار ساده‌ای نیست و قواعد خود را دارد و با نظرات شخصی بی قاعده و خانواده و بچه‌ها، کار حکمرانی را مدیریت کرد. باید در جامعه قانون حاکم باشد. اگر در قانون آمده که گشت ارشاد تشکیل شود، تشکیل دهند، اما اگر نیست، به نظرم باید تجربه گذشته و اقدامات قبلی راهنمای مسیر باشد و از اقدامات امنیتی و قضایی در مواجهه با یک مساله فرهنگی اجتناب شود.

وی در ادامه درباره کسب نظر از مجلس بابت بازگشت گشت ارشاد بیان کرد: نظر مجلس در قوانین منعکس می‌شود و کسب نظر خاصی از صحن مجلس نشد. شاید از رییس مجلس یا کمیسیون‌ها پرسیده باشند، اما از صحن مجلس پرسیده نشد. موضوع لایحه حجاب هم هنوز در رفت و برگشت است. لایحه حجاب مباحث مبنایی را مورد بررسی قرار داده که قشر نخبگان جامعه روی آن حساس هستند و اشکالات اساسی لایحه حجاب جزو همین چالش‌هاست و باید پاسخ قانع‌کننده علمی به آنها داده شود. تا زمانی که این مبانی برطرف نشود، این مساله حل نمی‌شود.

دیگر خبرها

  • افشاگری روحانی درباره دلایل ردصلاحیتش
  • واکنش قوه قضائیه به احتمال آزادی زنجانی: ۲۰ سال حبس باید تحمل کند
  • تردید در یونایتد: احتمال بازگشت ستاره جنجالی
  • احتمال طغیان رودخانه‌ها در چهار منطقه ایران
  • هواشناسی ایران ۱۴۰۳/۰۲/۱۱؛ پیش‌بینی بارش‌های شدید در کشور
  • معاون رئیسی : بهترین فرصت برای بازگشت ایرانیان خارج از کشور فراهم است
  • نوری قزلجه: با زور گشت ارشاد دین حفظ نمی‌شود /موضوع لایحه حجاب هنوز در رفت و برگشت است
  • سرمایه گذاری انرژی های تجدید پذیر در استان اصفهان
  • ریزش سنگین ارز/احتمال بازگشت دلار به کانال ۵۰ هزاری تقویت شد
  • کیهان: فاجعه برجام در انتظار لایحه عفاف! /جمهوری اسلامی: روحانیت خودش پیشقدم شود/از پرواز با بال استعداد‌ها تا پرواز با جت شخصی