Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-04-27@20:44:39 GMT

همه چیز در مورد ساکولنت ها

تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۴۵۷۳۰

همه چیز در مورد ساکولنت ها

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از میهن کاکتوس ، برای نگهداری از ساکولنت ها به نکات زیر توجه کنید و رعایت این نکات باعث رشد بهتر آن‌ها می‌شود. این شرایط کلی عنوان شده و ممکن است نحوه نگهداری برخی از ساکولنت ها متفاوت باشد.

۱_ نحوه آبیاری ساکولنت ها:
برگ‌ها، ساقه و ریشه‌های این گیاهان به گونه‌ای هستند که می‌توانند آب را درون خود ذخیره کنند و این امر سبب شده مقاومت خوبی در برابر خشکی و کم‌آبی داشته باشند و نگهداری از آن‌ها آسان می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تقریباً تمام قسمت‌های این گیاهان از جمله برگ و ساقه با سلول‌های ذخیره آب و یک لایه بافت فتوسنتز پوشیده شده است که این امر موجب می‌گردد تا این گیاهان عملکرد خوبی در ذخیره آب داشته باشند.
مقاومت آن‌ها به کم آبی به این معنی نیست که اصلاً به آبیاری نیاز ندارند. آبیاری بیش از حد و افراط در آن باعث خرابی و پوسیدگی ریشه‌های این گیاهان می‌شود. برای آبیاری، بهتر است اجازه دهید خاک این گیاهان به طور کامل خشک شده و سپس آبیاری صورت گیرد.

 

۲_خاک مناسب ساکولنت ها:
یک فاکتور مهم دیگر برای این گیاهان خاک آن‌ها می‌باشد. خاکی سنگین با زهکشی بالا برای این گیاهان لازم است و خاک‌هایی که آب را زیاد در خود ذخیره می‌کنند و زهکشی خوبی ندارند باعث خرابی و آسیب رسیدن به ساکولنت ها می‌شوند. امروزه به علت فراوان بودن این گیاهان خاک‌های مخصوص آن‌ها در بسیاری از فروشگاه‌ها به صورت بسته بندی شده فروخته می‌شود.

۳_دما:
این گیاهان گرما دوست بوده و به سرما بسیار حساس هستند. به علت بافت گوشتی که دارند به راحتی در اثر سرمای شدید یخ زده و از بین می‌روند. بهترین دما برای این گیاهان دمای ۲۰ تا ۳۰ درجه سانتی‌گراد بوده و هرگز آن هارا در معرض دمای کمتر از ۱۰ درجه سانتی‌گراد قرار ندهید. تغییرات ناگهانی دما باعث رسیدن آسیب به آن‌ها و تغییر رنگ برگ این نوع گیاهان می‌شود.

۴_نور مورد نیاز ساکولنت:
این گیاهان به نور فراوان طبیعی نیاز داشته و در اثر کمبود نور رشد علفی پیدا می‌کنند، رنگ برگ‌ها از بین می‌رود، فاصله بین برگ‌ها زیاد می‌شود و گیاه ضعیف و بد فرم‌میشود. تابش مستقیم  و شدید خورشید باعث سوختن برگ آن‌ها و ایجاد لکه‌های سوختگی بر روی آن می‌شود که در دراز مدت گیاه از بین خواهد رفت. یک مکان با نور ملایم مثل پشت پنجره و دور از تابش مستقیم آفتاب در فصل گرما برای این گیاهان انتخاب کنید.

۵_رطوبت:
ساکولنت ها گیاهان خشکی دوست بوده و به رطوبت نیازی ندارند و در صورت قرار گرفتن در رطوبت زیاد از بین می‌روند. نیازی به غبار پاشی و اسپری کردن نیست و این کار را انجام ندهید.

۶_کود دهی:
در فصل بهار و تابستان که فصل رشد می‌باشد این گیاهان را با کودهای پتاس بالا کود دهی کنید. پتاسیم به رشد آن‌ها کمک کرده و این گیاهان را به گلدهی تحریک می‌کند. در فصل پاییز و زمستان کود دهی را متوقف کنید. می‌توانید از کودهای npk  برای کود دهی این گیاهان استفاده کنید.

۷_ تکثیر ساکولنت ها:
یکی از مزایای این گیاهان تکثیر بسیار آسان آن‌ها می‌باشد. ساکولنت هارا می‌توانید از طریق بذر، پاجوش، ساقه و حتی از طریق برگ‌های آن‌ها تکثیر کنید. بهترین زمان برای تکثیر این گیاهان فصل بهار و تابستان می‌باشد. البته اگر می‌توانید شرایط محیطی و آب و هوارا در فصل زمستان کنترل کنید هیچ مانعی برای تکثیر ساکولنت ها در این فصل وجود نخواهد داشت.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: ساکولنت گل گیاه آپارتمانی برای این گیاهان ساکولنت ها کود دهی برگ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۴۵۷۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میمند ۲ هزار هکتار گل محمدی زیرکشت دارد/وجود ۳۶۰ گونه گیاه دارویی

محمد مهدی برومندی در همایش بزرگداشت هفته گردشگری میمند با بیان اینکه مشکلات منطقه میمند در دست بررسی قرار خواهد گرفت، گفت: طی جلسات آتی مشکلات این منطقه بررسی می‌شود.

او افزود: بخش کشاورزی امروز در نوک جنگ اقتصادی قرار دارد و اهداف دشمن سفر‌ها های مردم است همچنین کشاورزان سخت کوش ما غذای سالانه کشور را تامین می‌کنند همچنین بیش از ۶ میلیارد دلار درآمد حاصل از صادرات است.

برومندی با بیان اینکه استان فارس از لحاظ کشاورزی جایگاه ویژه‌ای در کشور دارد و در این بخش بهای سنگینی را داده است، ادامه داد: ۱۲ درصد غذای کشور توسط استان فارس تامین می‌شود و ۳۶۰ هزار هکتار باغ و ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار تن محصول باغبانی، فارس را در رتبه اول باغبانی ایران قرار داده است که فرصت‌های بسیاری را به همراه دارد.

معاون امور باغی وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به اینکخ همه باید با تعامل در حل مشکلات سهیم باشند، خاطرنشان کرد: در حوزه باغبانی ۲۶ میلیون تن محصول تولید می‌شود و سهم گیاهان دارویی نیز قابل توجه است. 

بنابه گفته این مقام مسئول، ۵۰۰ هزار تن گیاهان دارویی سالیانه از مزارع کشورمان برداشت می‌شود و ۳۰ هزار هکتار زیر کشت گل محمدی بوده که ۸ هزار و ۵۰۰ هکتار آن در فارس است و در میمند ۲ هزار هکتار گل محمدی داریم که محصول بسیار ارزشمندی است.

او تاکید کرد: امروز گردش مالی دنیا ۱۵۰ میلیارد دلار در زمینه گیاهان دارویی است که سهم کشور ما در این گردش مالی کمتر از ۱ میلیارد دلار است که نشان می‌دهد باید به یک کشاورزی مدرن برسیم.

برومندی با بیان اینکه گیاهان دارویی پایه مواد غذایی، دارویی و بهداشتی قرار می‌گیرد، گفت: ۲ هزار و ۳۰۰ گونه گیاه دارویی در ایران وجود دارد که فرصتی بسیار مغتنم است و ۳۶۰ گونه گیاه دارویی منطقه میمند دارد که می‌تواند هر کدام پایه دارو باشد.

معاون امور باغی وزارت جهاد کشاورزی برنامه‌های این وزارت خانه را مورد توجه قرار داد و بیان کرد: در وزارت خانه جهاد کشاورزی به سمتی می‌رویم که از مدرن‌ترین روش‌ها در اسانس گیری استفاده کنیم و ابر پروژه‌ای تعریف کردیم که عصاره بل کیفیت لازم را برای عطر تولید کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • میمند ۲ هزار هکتار گل محمدی زیرکشت دارد/وجود ۳۶۰ گونه گیاه دارویی
  • گیاهان دارویی بومی ایلام، در خطر انقراض
  • بوی خوش گیاهان بهاری درسفره گروسی‌ها/۱۳۵ نوع گیاه خوراکی در بیجار
  • فارس رتبه اول کشور در کشت گیاهان دارویی
  • رنگین شدن سفر‌ه ها با رویش گیاهان در مناطق کوهستانی مراغه
  • رنگین شدن سفر‌ه ها با رویش گیاهان کوهی مراغه
  • فقط ۱۰ ثانیه فرصت دارید تا کاکتوس پنهان را پیدا کنید+ پاسخ
  • بازار داغ گیاهان دارویی در کرمانشاه+ تصویر
  • تنوع کشت گیاهان دارویی رونق‌بخش اقتصاد در کردستان
  • یک سفر خبری خوشمزه!