Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد زرقان گفت: این شهرستان پس از گذشت سال‌ها همچنان درگیر آلودگی و آلایندگی‌های زیست محیطی است و نیاز به اقدام قاطع دستگاه‌های نظارتی دارد البته به‌نحوی که شرایط مردم و سلامت آنان و موجبات تولید و اشتغال کارگران شاغل در این واحدها فراهم شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سرویس اجتماعی شیرازه،  علیرضا غریبی مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد زرقان در نشست مجازی با خبرنگاران در مورد افزایش آلودگی هوا ناشی از فعالیت واحدهای صنعتی اطراف این شهر گفت: با توجه به پیگیری‌های چند ماهه در روند رسیدگی به وضعیت آلودگی هوای زرقان و اقدامات صورت گرفته و وعده‌های داده شده از طرف مسئولان ذیربط همچنان شاهد ادامه فعالیت صنایع آلاینده ای هستیم که پرخطر بودن ادامه فعالیتشان مورد تایید بسیاری از نهادهای محیط زیستی و دستگاه‌های نظارتی بوده از این رو طولانی شدن روند تصمیم گیری نهایی برای این صنایع نگران کننده و مورد مطالبه جریان دانشجویی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

  وی افزود: شهرستان زرقان پس از گذشت سال ها همچنان درگیر آلودگی و آلایندگی های زیست محیطی است و نیاز به اقدام قاطع دستگاه های نظارتی دارد البته به نحوی که شرایط مردم و سلامت آنان و موجبات تولید و اشتغال کارگران شاغل در این واحد ها فراهم شود.   غریبی با تاکید بر پوشش رسانه‌ای مناسب در خصوص این آلودگی، ادامه فعالیت واحدهای صنعتی را تهدیدی جدی برای بقای گیاهان و جانوران برشمرد و تصریح کرد: اعتراضات مردمی در حوزه سلامت به حدی رسیده که سایر مخاطرات زیست محیطی شامل سلامت گونه‌های گیاهی و جانوری در محیط مجاور شهرک صنعتی آب باریک، پارک ملی بمو، مورد توجه رسانه‌ها قرار نگرفته است و ادامه فعالیت این واحدهای صنعتی نه تنها می تواند سلامت مردم زرقان را به خطر بیندازد، بلکه بقای گونه های جانوری و گیاهی را در بمو به شکلی جدی تهدید می کند.   مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد زرقان افزایش فعالیت این کارخانه‌ها را عامل به خطر افتادن سلامتی و افزایش بیماری مردم این شهرستان عنوان و خاطرنشان کرد: فرمالین و هگزامین های مواد شیمیایی سمی و پر خطری که حدود 20 سال مهمان ناخوانده این سرزمین هستند توسط کارخانه هایی در حال تولید بوده که آلاینده بودن آنها توسط نهادهای نظارتی مورد تایید قرار گرفته و مردم همچنان منتظر اقدامی در راستای کمک به سلامت آنها هستند و دیگر شاهد بیماری هایی که روز به روز در این شهر بیشتر می شوند و الایندگی هایی که بارها توسط سازمان ها و ادارات مختلف محرز و تایید شده است نباشیم.   وی افزود: نظرات کارشناسان رسمی و نتایج آزمایش های مختلف نیز گواه صدق این مدعا بوده که شرایط برخی از این واحدهای صنعتی استاندارد نبوده و نیاز به نصب تجهیزات به روز و یا انتقال به مکانی دیگر را دارند.   مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد زرقان با اشاره به بی نتیجه ماندن اعتراض‌های مردمی گفت: شرکت‌های تولید آلایندگی به جای اصلاح به دنبال پنهان کاری هستند و علی‌رغم گذشت چند سال از اعلام وضعیت نگران کننده نسبت به وجود فرمالین در فضای شهری زرقان، به جای اصلاح، فرصت سوزی می‌کنند.  غریبی ادامه داد: بارها شاهد جمع آوری امضا و تهیه طومار‌های مردمی مبنی بر اعتراض نسبت به وضعیت بحرانی آلودگی هوا بوده ایم که تا کنون راه به جایی نبرده است.   این فعال دانشجویی بیان داشت: کارخانه‌هایی که تا مرز تعطیلی پیش رفتند و یا انتقال آنها به تصویب کمیسیون بند 20 ماده 55 شهرداری زرقان رسیده است اما تاکنون همچنان مهلت داده شده  و اقدامی مشهود و قابل ارائه به مردم نیز صورت نگرفته است.   مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد زرقان جدیت در پیگیری حل مسئله آلودگی هوای زرقان را مطالبه دانشجویی برشمرد و افزود: با دسترسی به اسناد موجود و گزارش های تحقیقات صورت گرفته در این زمینه این مساله را به جد تا حصول نتیجه را دنبال خواهیم کرد و در این مقطع انتظار و مطالبه از مسئولان، جدیت در پیگیری حل مساله آلودگی هوای زرقان بوده و تا حصول نتیجه و رفع این مساله در کنار مردم شریف زرقان خواهیم ایستاد و آمادگی کمک و همکاری با دستگاه هایی که تاکنون خط مقدم این پیگیری ها بوده‌اند را داریم.   انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: واحدهای صنعتی ادامه فعالیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۴۶۱۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دریچه تنظیم هوا در ساختمان

دریچه تنظیم هوا

دریچه تنظیم هوا قطعه ای است که در سیستم تهویه مطبوع مورد استفاده قرار میگیرد تا میزان جریان هوای ورودی به سیستم را تنظیم کند . این دریچه ها به صورت دستی یا اتوماتیک کنترل میشوند و به صورت دقیق میزان هوای وارد شده به فضای تهویه شده را کنترل می کنند.


انواع دریچه عبارت است از :

دریچه تنظیم هوای دیواری: این نوع دریچه ها بر روی دیوار نصب می‌شوند و برای تنظیم جریان هوا و دمای اتاق استفاده می‌شوند

دریچه تنظیم هوای سقفی: این نوع دریچه ها بر روی سقف اتاق نصب می‌شوند و برای تنظیم جریان هوا در اتاق استفاده می‌شوند

دریچه های تنظیم هوای فلزی: این نوع دریچه ها از فلز ساخته شده و برای تنظیم جریان هوا در سیستم تهویه استفاده می‌شوند

دریچه های تنظیم هوای گریل: این نوع دریچه ها شبیه به گریل های شومینه می‌باشند و برای تنظیم جریان هوا و دمای اتاق استفاده می‌شوند.

دریچه های تنظیم هوای پنجره: این نوع دریچه ها بر روی پنجره نصب می‌شوند و برای تهویه و تنظیم دمای اتاق استفاده می‌شوند

دریچه های تنظیم هوای چند زاویه ای: این نوع دریچه ها قابلیت تنظیم جریان هوا در چند زاویه مختلف را دارند و برای تهویه و تنظیم دمای اتاق مناسب هستند.

دریچه های تنظیم هوای دستی: این نوع دریچه ها با استفاده از دست برای تنظیم جریان هوا و دمای اتاق قابل تنظیم هستند.

دریچه های تنظیم هوای الکترونیکی: این نوع دریچه ها دارای سیستم الکترونیکی هستند که به صورت خودکار جریان هوا و دمای اتاق را تنظیم می‌کنند

دریچه های تنظیم هوای هوشمند: این نوع دریچه ها با استفاده از فناوری هوشمند قابلیت تنظیم جریان هوا و دمای اتاق را دارند و از طریق اتصال به شبکه‌های اینترنتی قابل کنترل هستند

دریچه های تنظیم هوای صنعتی: این نوع دریچه ها برای استفاده در محیط های صنعتی و تجاری طراحی شده اند و برای تنظیم جریان هوا و دمای محیط استفاده می شوند .


یکی از شایع ترین و پرکاربرد ترین دریچه تنظیم هوا دریچه های سقفی میباشد که تنوع بسیار بالایی دارد که ما در ادامه به تعدادی از آنها اشاره میکنیم:

دریچه تنظیم هوای سقفی دایره ای: این نوع دریچه ها به صورت دایره ای طراحی شده اند و می توان آنها را به سادگی باز و بسته کرد.

دریچه تنظیم هوای سقفی مستطیلی: این نوع دریچه ها به صورت مستطیلی طراحی شده اند و امکان تنظیم جریان هوا را بهتر از دریچه های دایره ای فراهم می کنند.

دریچه تنظیم هوای سقفی خطی: این نوع دریچه ها به صورت خطی طراحی شده اند و معمولاً برای ایجاد جریان هوای یکنواخت در اتاق های بزرگ استفاده می شود.

دریچه تنظیم هوای سقفی قابل تنظیم: این نوع دریچه ها قابلیت تنظیم شدن برای تنظیم دقیق جریان هوا را دارند و معمولاً در سیستم های تهویه مطبوع صنعتی استفاده می شوند.

دریچه های تنظیم هوا با نوع اتوماتیک: این نوع دریچه ها دارای سنسورها و کنترل خودکار هستند که به طور خودکار جریان هوا را تنظیم می کنند، این امکان را به شما می دهند که دمای محیط را مطابق با نیاز خود تنظیم کنید.

دریچه های تنظیم هوا با دیسپلی: این نوع دریچه ها دارای دیسپلی هایی هستند که به شما نمایش دهندهای مربوط به درجه حرارت، رطوبت و سطح هوای خارجی هستند تا بتوانید تنظیمات خود را بهتر و دقیق تر انجام دهید.

دریچه های تنظیم هوا با فیلتر: این نوع دریچه ها دارای فیلتر هایی هستند که می توانند هوای وارد شده را تصفیه کرده و از وارد شدن ذرات معلق و آلرژن های هوا جلوگیری کنند.

دریچه های تنظیم هوا با تکنولوژی هوشمند: این نوع دریچه ها دارای تکنولوژی هوشمند هستند که قابلیت ارتباط با سیستم های هوش مصنوعی و کنترل از راه دور را فراهم می کنند تا بتوانید تنظیمات هوای خود را به راحتی انجام دهید

دریچه تنظیم هوای سقفی با قابلیت خنک و گرم: این نوع دریچه ها دارای قابلیت تنظیم جریان هوای گرم و سرد هستند تا بتوانید دمای اتاق را به دلخواه خود تنظیم کنید.

10- دریچه های تنظیم هوای سقفی با قابلیت تنظیم جریان هوا به صورت عمودی و افقی: این نوع دریچه ها دارای قابلیت تنظیم جریان هوای به صورت عمودی و افقی هستند تا بتوانید جریان هوا را به شکل دلخواه و مناسب تر تنظیم کنید

11- دریچه های زیردستگاه: این دریچه ها که یکی از اصلی ترین و پرکاربرد ترین دریچه سقفی هستند برای دستگاه های فن کویل و یا داکت اسپیلت تعبیه شده که امروزه بسیار در صنعت ساختمان نقش مهمی دارند و لازمه ی استفاده از انها داشتن دریچه زیر دستگاه مناسب است همکاران ما در شرکت هوا نسیم با بکارگیری از تجربه و دانش در حال ساخت و ارائه بهترین نوع دریچه های تنظیم هوا میباشند نقش دریچه های تنظیم هوا در ساختمان سازی بسیار هائز اهمیت میباشد زیرا هرچقدر هم که یک سازه با کیفیت و عالی و زیبا باشد اما هوای مطبوع در فصول مختلف نداشته باشد ساکنین آن محیط را دچار مشکل میکند و باتوجه به هزینه هایی که برای استفاده از دستگاه های تنظیم هوا میشود اگر دریچه ی باکیفیت و مناسب تهیه نشود باعث تداخل در کار دستگاه شده و هم نتیجه مطلوب را نخواهیم دید و هم باعث افزایش سرویس های دوره ای دستگاه شده که بسیار هزینه بر میباشد.دریچه تنظیم هوا شاید جزء کوچکی از یک ساختمان باشد اما تاثیر بسیار زیادی میگذارد دریچه های تنظیم هوا در بازار مدل های متفاوتی با کیفیت های متفاوت موجود میباشد اما در شرکت هوا نسیم شرق تمامی دریچه ها با بالاترین کیفیت از جنس آلومینیوم مرغوب و رنگ الکترواستاتیک پودری (همان مواد رنگی که در صنعت خودرو سازی برای رنگ ماشین ها استفاده میشود) تهیه و تولید میگردد.

دریچه های زیردستگاه در شرکت هوانسیم شرق در مدل های مختلف با تنوع بسیار زیادی موجود میباشد که شامل:

مدل گل سقفی یک پله و دوپله وزنه ای که با کلاف خم دار و ساده از جنس تمام آلومینیوم و بارنگ الکترواستاتیک پودری تولید میشود

مدل گل سقفی یک پله لولا دارهمراه با قفل زیمنس که با کلاف خمدار و ساده از جنس تمام الومینیوم و رنگ الکترواستاتیک پودری و امکان دسترسی به صورت لولا دار با قابلیت یک درب و دو درب تولید میشود

مدل گل سقفی یک پله لولا داربا کلاف خم دار و ساده از جنس تمام آلومینیوم با رنگ الکترواستاتیک پودری و قابلیت دسترسی به صورت لولا دارو قابلیت یک درب و دو درب برای دستگاه های فن کوئل و داکت اسپیلت با حداقل فضای جابه جایی درب 5 سانتیمتری تولید میشود

مدل شیار دار(گریل دار) که در دومدل لولا داربا قفل زیمنس و وزنه ای با کلاف ساده و خمدار ار جنس تمام آلومینیوم و رنگ الکترواستاتیک پودری تولید میشود

مدل ورق صاف،هوابند شده ،لولادار که همراه با قفل زیمنس و کلاف ساده و خم دار برای دستگاه هایی که بیرون از واحد در داخل راهرو ها کار میشوند و هیچ مکشی از زیر دستگاه ندارد از جنس تمام آلومینیوم و رنگ الکترواستاتیک پودری تولید میشود

مدل وسط خطی یا یکسره در دو مدل لولادار و وزنه ای و با کلاف ساده و خم دار از جنس تمام آلومینیوم با رنگ الکترو استاتیک پودری تولید میشود.

 

دیگر خبرها

  • از لزوم جدیت در تفکیک زباله، تا سهم فاضلاب خانگی در آلودگی رودخانه های رشت
  • بیماری و بیکاری سهم ۷ میلیون ایرانی از دریای خزر | یک مسئول محیط زیست: برای شنا هم حاضر نیستم به خزر بروم
  • اعتراض شماری از مسوولان فنی و کنترل کیفی کارخانه های مواد غذایی
  • شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ + آخرین وضعیت
  • جزئیات آلودگی هوا در استان خوزستان
  • وضعیت آلودگی هوای تهران در روز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • دریچه تنظیم هوا در ساختمان
  • شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ + آخرین وضعیت
  • برای وضعیت زاینده‌رود و آلودگی هوای اصفهان غصه می‌خورم
  • شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ + آخرین وضعیت