Web Analytics Made Easy - Statcounter

رمضانی با بیان اینکه طرح نسخه الکترونیکی و حذف دفترچه در مراکز ملکی سازمان تامین اجتماعی در تمام مراکز درمانی تامین اجتماعی استان اجرا می شود، گفت: بیش از ۲۰۰ قلم دارو در داروخانه های تحت پوشش به بیمه شدگان ارائه می شود.

مدیر تامین درمان تامین اجتماعی استان ایلام در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در ایلام اظهار کرد: اعتقاد راسخ دارم که رسانه ها و خبرنگاران جزء ارکان اساسی دموکراسی و چشم بینای جامعه، ناظرانی بی طرف و خیرخواه بر عملکرد مسولین در هر جامعه ای هستند و این مسیله در استان ما نمود ویژه ای دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

«علیرضا رمضانی» ابراز کرد: حساسیتی که مسئولین ارشد سازمان و جناب استاندار به اذهان عمومی و مطبوعات دارند، قطعا بی تاثیر در این مقوله نیست، در کمتر دوره ای بوده است که به این راحتی و با این صراحت بیان به عملکرد مسئولین استانی انتقاد صورت گرفته باشد.

 

وی در ادامه با اشاره به شیوع کرونا و لزوم انجام آزمایش کرونا، یادآور شد: محل های انجام تست pcr که توسط دانشگاه علوم پزشکی اعلام شده شامل بیمارستان شهید مصطفی خمینی، درمانگاه شرکت نفت در بلوار  خبرنگار و درمانگاه شهری شماره ۸  واقع در شهرک هجرت و یک ازمایشگاه خصوصی واقع در مرکز شهر است که هزینه انجام این آزمایش در مراکز دولتی رایگان است.

 

مدیر تامین درمان تامین اجتماعی استان ایلام ابراز کرد: داروی رمدسیور بر اساس نظر پزشکان متخصص در بیماری کرونا اگر در زمان مناسب و در کیس های مناسب استفاده شود در امر شناسایی و درمان بیماران مبتلا به کرونا بسیار کمک کننده و مفید است.

 

رمضانی گفت: طرح نسخه الکترونیکی و حذف دفترچه در مراکز ملکی سازمان تامین اجتماعی از ۴ سال پیش و به صورت تدریجی در استان شروع شده و هم اکنون نیز به صورت کامل اجرا می شود، بیمه شدگان تامین اجتماعی برای مراجعه و استفاده از خدمات مراکز درمانی تامین اجتماعی، به هیچ وجه به ارائه دفترچه نیاز ندارند و تنها باید مدرک هویتی معتبر جهت تائید هویت می توانند برای پیگیر امور درمانی خود به مراکز درمانی تحت پوشش مراجعه کنند.

 

وی تصریح کرد: در خصوص خدمات دندانپزشکی در این مراکز، تابع تصمیات شورای عالی  سیاست گذاری بیمه ها هستیم که در سطح وزرا و ریاست جمهوری تشکیل و تصمیم گیری می شود، فعلا خدماتی مثل عصب کشی تحت پوشش بیمه نیستند و به همین دلیل ما هم امکان ارائه آن را به بیمه شدگان نداریم، اما ترمیم هایی که نیاز به عصب کشی نداشته باشد، جراحی نسج نرم و نسج سخت، کشیدن، جرم گیری در مراکز ما انجام می شود.

 

مدیر تامین درمان تامین اجتماعی استان ایلام گفت: در حال حاضر به خاطر شرایط کرونا و دستورالعمل های وزارت بهداشت، فقط مجوز ارائه خدمات اورژانسی را به مراجعه کنندگان و بیمه شدگان داریم.

 

رمضانی یادآور شد:  در خصوص توسعه خدمات تامین اجتماعی در شهرستان دهلران که ما مرکز درمانی داریم، تمامی امکانات فراهم است  ولی متاسفانه دندانپزشک نداریم، اگه کسی اعلام امادگی کند ما بلافاصله استخدام و راه اندازی واحد دندانپزشکی رو انجام میدهیم. کما اینکه در گذشته در زمان هایی این واحد فعال بوده و ارایه خدمت به بیمه شده های عزیز داشته است.

 

وی بیان کرد: در خصوص محدودیت تعداد دارو در مراکز، ما حدود ۲۰۰ قلم دارو در داروخانه ها را به بیمه شدگان عزیز ارائه می دهیم،  بعضی اقلام نیز به علت تحت پوشش نبودن و برخی به علت مصرف خیلی کم در داروخانه های تحت پوشش ارائه نمی شوند.

 

رمضانی گفت: هر چند وقت یکبار بر حسب نوع تخصص هایی که در مراکز تحت پوشش داریم لیست خدمات و داروها به روزرسانی می شود  و هر دارویی که متخصصین این مراکز درخواست بدهند و تحت پوشش بیمه باشند به لیست دارویی داروخانه ها اضافه میشود.

 

مدیر تامین درمان تامین اجتماعی استان ایلام ابراز کرد: درمانگاه مهران در حال ساخت است و بازدیدهای مرتب ماهیانه از پروژه انجام می شود، در آخرین جلسه ای که اینجانب با مسولین ارشد سازمان داشتم خواستار تسریع در روند تکمیل رمانگاه مدکور شدم و قول های مساعدی داده شده و  شرکت خانه سازی که مجری طرح است مکلف به ارائه برنامه پیشرفت ماهیانه و هفتگی به سازمان و مدیریت درمان استان شده است.

 

وی تصریح کرد: در خصوص درمانگاه دره شهر مشکلاتی قانونی برای زمین اختصاص داده شده قبلی به وجود آمد که کار متوقف شد، ولی اولویت کاری اینجانب از روز انتصاب به این سمت بوده و با حمایت های دوستان و مسولین ارشد استان و قول های مساعدی از سوی اداره مسکن و شهرسازی برای اختصاص زمین جدید برای احداث درمانگاه داده شده و در حال پیگیر است.

 

رمضانی گفت:خدماتی که در ایام کرونا در مراکز تحت پوشش، ارائه  می شود شامل تمامی خدماتی است که در مراکز سرپایی قابل ارائه بوده و علاوه بر آن برای کاهش بار مراجعه، به بیمه شده هایی که دارای پرونده بیماری های مزمن نزد مراکز ما هستند، به جای ارائه یک ماه داروی مورد نیازشان، به اندازه مصرف دو ماه به این عزیزان ارائه می شود که هر ماه مجبور به مراجعه به مراکز نباشند.

پایان پیام/92

منبع: شبستان

کلیدواژه: مدیریت درمان کرونا تامین اجتماعی ایلام مدیر تامین درمان تامین اجتماعی استان ایلام مراکز درمانی داروخانه ها بیمه شدگان تحت پوشش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۴۶۷۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نامه سرگشاده محمد قوچانی به تامین اجتماعی؛ چرا کسی حرفه ما را به رسمیت نمی‌شناسد؟

 محمد قوچانیروزنامه نگار و سردبیر و صاحب‌امتیاز نشریات "آگاهی نو" و "کتاب نامه" طی نامه‌ای سرگشاده به سازمان تامین اجتماعی، روش برخورد "مغازه"ای کارشناسان این سازمان را برای تایید لیست بیمه مطبوعات مورد نقد قرار داده است‌.   متن این نامه که در صفحه‌ی شخصی او در اینستاگرام منتشر شده به این شرح است:   این یک نامه سرگشاده است خطاب به سازمان تامین اجتماعی دو مجله "آگاهی نو" و "کتاب نامه" با تولید محتوایی بیش از دو هزار صفحه در سال چهار نفر تحریریه ثابت دارد الباقی حق التحریر می‌گیرند.   فهرست بیمه ما کوچک است: سردبیر و دبیر تحریریه، یک دبیرگروه و یکی از مشاورین مجله که برای آن‌ها بیمه رد می‌شود. ما به دلیل سازمان کوچکمان حتی منشی تحریریه یا مدیر مالی و اداری مستقر نداریم چون بودجه‌اش را نداریم و تا حالا خودمان هم‌زمان منشی و مدیر هم بوده‌ایم. درباره این چهار نفر هم بخشی از حق بیمه را ما پرداخت می‌کنیم و بخشی را وزارت فرهنگ که طبق یک قانون مشخص و عام به نشریات تا یک سطحی تخفیف می‌دهند.

سازمان تامین اجتماعی با اعزام بازرس به صورت مکرر ما را کنترل می‌کند که مبادا این فهرست بیمه صوری و جعلی باشد! و چون حرفه روزنامه‌نگاری را با مشاغل دیگر اداری و تجاری قیاس می‌کند معتقد است ما باید از هشت صبح تا چهار بعد از ظهر در دفتر حاضر باشیم. بنابراین با بازرسی غافلگیرانه وقتی ما در حال مصاحبه یا تهیه مقاله بیرون مجله هستیم به دفتر مراجعه و با عدم رویت ما، کارگاه آگاهی نو را تعطیل اعلام می‌کند و تخفیف ارشاد را لغو می‌کند.   مثلا ما امروز در حال گفتگو با دکتر ظریف بودیم که سرزده تشریف آوردند و هرچه همکار ما توضیح داده و مجله و نوشته‌های ما را نشان داده بازرس محترم زیر بار نرفته و کارگاه را تعطیل گزارش کرده است.   سوال من این است پس این همه محتوا چگونه تولید می‌شود؟ چرا کسی حرفه ما را به رسمیت نمی‌شناسد؟ چرا فکر نمی‌کنند من هر روز نمی‌توانم کتاب‌هایم را به دفتر ببرم و مقاله بنویسم ؟ نمی‌توانم همه سیاسیون و روشنفکرانی که با آنان گفتگو می‌کنیم را به دفترمان دعوت کنم؟ نمی‌توانم با روزنامه‌نگاران برخورد اداری کنم!

ما مطبوعات مستقل (خصوصی و غیردولتی) بنگاه‌های ضعیفی هستیم. حتی چند میلیون تومان هم در کار ما اثر دارد . اگر ما بیکاره بودیم که دفتر مجله اجاره نمی‌کردیم . چرا در شب‌های صفحه‌بندی که تا صبح کار می‌کنیم بازرس نمی‌فرستید؟ اصلا چرا مجله را ورق نمی‌زنید که کارنامه ما را ببینید . قطع یک تخفیف ناچیز قانونی به مطبوعات کدام مشکل دولت یا بیمه را حل می‌کند؟ کار ما مخفیانه نیست. مجله منتشر می‌شود و میزان کار هر فرد در آن روشن است. ما مغازه نداریم که هر روز صبح کرکره اش را بالا ببریم. روزنامه‌نگاری را به رسمیت بشناسید ... رونوشت : ۱. وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ۲. وزارت کار ۳. سازمان تامین اجتماعی شعبه خیابان ملک ... کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: نقطه جوش تلویزیون؛ از قوچانی تا آذری‌جهرمی/ وقتی «اوج» به داد «سیما» می‌رسد!

دیگر خبرها

  • قوانین کارگر وجود دارد اما اجرا نمی‌شود 
  • ابلاغ تفسیریه ماده ۵ قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی برای اجرا
  • نامه سرگشاده محمد قوچانی به تامین اجتماعی؛ چرا کسی حرفه ما را به رسمیت نمی‌شناسد؟
  • ارائه خدمات درمانی به حجاج توسط تیم پزشکی هلال احمر / نسخه پزشکی خود را همراه داشته باشید
  • وزیر تعاون: تمام دغدغه رئیس جمهور معیشت مردم است
  • نامه سرگشاده محمد قوچانی به سازمان تامین اجتماعی
  • نامه سرگشاده قوچانی به سازمان تامین اجتماعی
  • وزیر تعاون: تمام دغدغه رییس جمهور معیشت مردم است
  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • ارتباط سازمان تامین اجتماعی با اصناف دوسویه بوده است