Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری رسمی سوریه (سانا)، المقداد گفت: علت مهاجرت سوری ها تروریسمی است که غیر نظامیان را هدف قرار می داد و آنان را مجبور به ترک کشور خود کرد.

وی افزود: اقدامات اقتصادی اجباری اعمال شده توسط برخی از کشورها که دم از تمدن می زنند نیز عامل مهاجرت سوری ها بود.

معاون وزیر امور خارجه سوریه تاکید کرد که عدم مشارکت برخی از کشورها در کنفرانس بازگشت پناهندگان نشان می دهد که این کشورها به دور از واقعیت به سر می برند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

المقداد گفت که این کشورها از پایداری ملت سوریه در سال‌های جنگ با تروریست‌ها درس نگرفته اند.

وی خاطرنشان کرد که برخی از طرف ها که مواضع خصمانه‌ای در قبال سوریه دارند و از پایان دادن به درد و رنج انسانی آوارگان سوری خودداری می کنند، گاهی از آوارگان به عنوان کارت فشار و باج خواهی سیاسی استفاده می کنند و از رنج آن‌ها برای تحقق دستاوردهای سیاسی و اقتصادی خود بکار می گیرند، همان گونه که نظام ترکیه سال‌ها با کشورهای اروپایی انجام داده است.

معاون وزیر خارجه سوریه تأکید کرد که برداشتن تحریم ها که بر تمام بخش‌های حیاتی سوریه تأثیر می گذارد تا شرایط کافی برای بازگشت پناهندگان به مناطق خود فراهم شود، یکی از الزامات اساسی برای تسهیل بازگشت پناهندگان به ویژه در شرایط شیوع کرونا است.

وی گفت: سوریه با کمک روسیه و کشورهای دوست با وجود شرایط تروریسم اقتصادی که مردم سوریه از آن رنج می برند، از هیچ تلاشی برای کمک به آوارگان برای بازگشت و تأمین مایحتاج اولیه زندگی خود دریغ نمی کند.

سوریه در ۹ سال گذشته شاهد جنگ داخلی و حضور گروه های تروریستی حمایت شده از سوی کشورهای غربی- عربی است که تاکنون صدها هزار کشته و میلیون ها نفر آواره در داخل و خارج این کشور به جا گذاشته است.

برچسب‌ها تروریسم سوریه دمشق کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تروریسم سوریه دمشق کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد تروریسم سوریه دمشق کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۴۷۰۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محدوده شهری مرزن آباد اندک است/ شهر اکسیژن در محاصره معادن

به گزارش خبرنگار مهر، محمد ردایی عصر شنبه در گفت وگو با خبرنگاران میزان بودجه شهری را ۱۰۰ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: ۵۲ درصد بودجه عمرانی و مابقی جاری است.

وی با اظهار این که در سال جاری شش واحد مغاز ه برای تعریض خیابان مرکز شهر تملک می‌شود، افزود: همچنین بعد از سه دهه توانستیم کل خیابان‌های سطح شهر را آسفالت کنید.

وی از مرزن آباد به عنوان دروازه ورودی استان یاد کرد و معدن مرزن کوه را چالش اصلی در شهر ذکر کرد و گفت: مسؤولان برای آن که جلوی فعالیت کارخانه معدن را بگیرند، وعده داده اند زیرا این مکان برای فعالیت معدنکاری مناسب نیست.

ردایی با اظهار این که معدن از دوره سوم شورای شهر ثبت شده است و همکاران شوراهای قبلی جلوی فعالیت آن را گرفته بودند، گفت: متأسفانه مردم مرزن آباد مظلوم واقع شدند.

رئیس شورای شهر مرزن آباد با بیان این شهر به شهر اکسیژ معروف بود، گفت: به دلیل فعالیت‌های معدنکاری این شهر به شهر گرد وخاک تبدیل شده است.

وی شمار معادن فعال در حاشیه وحریم شهری را ۱۲ واحد ذکر کرد و گفت: هیچ عایدی از معدن به شهر نمی‌رسد.

ردایی به فعالیت ۱۰ باشگاه ورزشی در شهر مرزن آباد اشاره و اضافه کرد: به توجه به شمار بالای ورزشکاران، راه اندازی اداره ورزش مستقل در شهر و بخش مرزن آباد الزامی به نظر می‌رسد.

رئیس شورای شهر مرزن آباد پایین و اندک بودن محدوده شهری را از مشکلات شهر مرزن آباد بیان کرد و گفت: افزایش محدوده شهری الزامی بوده زیرا ۶۰ درصد محدوده شهری خارج از بافت است.

ردایی ترافیک را مهمترین معضل شهر مرزن آباد عنوان کرد وگفت: ترافیک سنگین سبب می‌شود تا بومی‌های منطقه در ایام پایان هفته و تعطیلات گرفتار شوند و برای خروج از شهر با مشکل روبرو شوند.

وی اعتبار موردنیاز برای تملک چهار واحد مغازه را ۵۰ میلیارد تومان اعلام کرد.

کد خبر 6090223

دیگر خبرها

  • رسانه عبری: نتانیاهو در محاصره ۳ میدان مین است
  • دانشجوی دانشگاه سوربن: پلیس ما را محاصره کرد و کتک زد
  • تاکید وزیر خارجه عربستان بر لزوم برقراری آتش‌بس در غزه
  • کانادا کمک‌ها به افغانستان را از سر می‌گیرد
  • بیمارستان شفاء، حافظه ی جنایات رژیم صهیونیستی
  • محدوده شهری مرزن آباد اندک است/ شهر اکسیژن در محاصره معادن
  • قانون ضد مهاجرتی سوناک عامل هجوم مهاجران به ایرلند
  • حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ آماده تعامل هستیم
  • جزئیات طرح آمریکایی - اسرائیلی برای مدیریت محاصره نوار غزه
  • میدان دام کاج؛ در محاصره سگ‌های ولگرد