Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم، علی اصغر دادخواه، مدیرکل تامین اجتماعی قم اظهار کرد: کمک هزینه ازدواج به بیمه شدگان تامین اجتماعی به منظور بهینه سازی فرآیند‌ها و با رویکرد کاهش مراجعات، افزایش رضایتمندی بیمه‌شدگان، توسعه خدمات غیر­ حضوری با بهره­ گیری از بانک­ های اطلاعاتی و با توجه به برقراری ارتباط با سازمان ثبت احوال کشور به صورت  غیر حضوری پرداخت می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در خصوص نحوه اجرای این فرایند توضیح داد: شناسایی بیمه‌شدگان حائز شرایط ماده (۸۵) قانون تامین اجتماعی و فرآیند‌های مربوط به ثبت مشخصات، انجام محاسبات و صدور اسناد در سامانه متمرکز تعهدات کوتاه مدت برای واجدین شرایط که دارای شماره حساب و شماره تلفن همراه معتبر در سیستم هستند در پایان هرماه به صورت هوشمند و بدون نیاز به مراجعه بیمه شده به شعبه صورت می‌پذیرد و مراتب نیز از طریق پیامک به بیمه‌شده اعلام می‌گردد.

مدیرکل تامین اجتماعی قم ادامه داد: علاوه بر شیوه فوق، امکان ثبت اطلاعات مربوط به ازدواج از سوی بیمه‌شده از طریق سامانه خدمات غیرحضوری به نشانی اینترنتی https:\\ eservices.tamin.ir امکان است.

او عنوان کرد: افرادی که با وجو تکمیل اطلاعات شماره حساب و شماره تلفن همراه در سامانه خدمات غیرحضوری،  پیامک ثبت کمک هزینه ازدواج را دریافت نکردند، می‌توانند از طریق مراجعه به نشانی اینترنتی مذکور از مسیر (منوی بیمه شدگان‏/ حمایت­ های کوتاه مدت‏/ درخواست کمک هزینه ازدواج) از علت  دریافت نکردن کمک هزینه مطلع شوند و در صورت اعتراض با «ثبت درخواست پشتیبانی» و بارگذاری تصاویر عقدنامه و صفحه ازدواج شناسنامه ازطریق منوی «افزودن تصاویر جدید» نسبت به ارائه درخواست و پیگیری ­های مربوطه اقدام کنند.

دادخواه در خصوص شرایط ماده ۸۵ قانون تامین اجتماعی هم گفت: بیمه شده اجباری سازمان تامین اجتماعی در صورت احراز شرایط زیر از کمک هزینه ازدواج بهره مند می‌شود.

۱- بیمه‌شده ظرف ۵ سال پیش از تاریخ ازدواج، حداقل به مدت ۷۲۰ روز سابقه کار داشته و حق‌بیمه این مدت از سوی کارفرما پرداخت شده باشد.

۲- در تاریخ ازدواج رابطه استخدامی بیمه‌شده با کارفرما قطع نشده باشد.

۳- ازدواج اول بیمه شده باشد.

۴- ازدواج دائم بوده و در دفتر رسمی ازدواج ثبت شده باشد.

او تصریح کرد: مبلغ کمک هزینه ازدواج برابر است با مجموع حقوق و مزایای مشمول کسر حق بیمه ظرف ۲ سال قبل از تاریخ ازدواج تقسیم بر ۲۴، در صورتی که مبلغ محاسبه شده کمتر از حداقل دستمزد تاریخ ازدواج باشد، مبلغ قابل پرداخت به حداقل دستمزد سال وقوع عقد افزایش می‌یابد.

مدیرکل تامین اجتماعی قم افزود: در صورتی که زن و شوهر هر دو بیمه شده سازمان تامین اجتماعی بوده و واجد شرایط باشند، پرداخت کمک هزینه ازدواج به هردو نفر انجام می‌پذیرد.

انتهای پیام/ش

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تامین اجتماعی کمک هزینه ازدواج خدمات الکترونیک کمک هزینه ازدواج تامین اجتماعی تاریخ ازدواج بیمه شدگان بیمه شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۴۸۰۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا منابع متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان جور شده است؟

آفتاب‌‌نیوز :

براساس حکم قانون بودجه، قرار است منابع ریالی برای اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از محل افزایش یک درصدی مالیات بر ارزش افزوده فراهم شود و حالا دولت اعلام کرده در فروردین ماه امسال از محل یک درصد افزایش مالیات ارزش افزوده از ۹ درصد به ۱۰ درصد حدود ۴۴۰ میلیارد تومان درآمد مالیاتی جدید ایجاد شده است.

این درآمد علی‌القاعده صرف متناسب سازی حقوق بازنشستگان خواهد شد، اما یدالله فرجی، فعال صنفی بازنشستگان کارگری، می‌گوید: باید مشخص کنند سهم بازنشستگان کارگری از این منابع چقدر است.

او افزود: آیا بازهم قرار است این بودجه صرف متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان صندوق‌های دولتی شود و حکم کنند که تامین اجتماعی با منابع داخلی خود متناسب‌سازی را اجرا کند؟

به گفته فرجی، اگر چنین حکمی صادر کنند بازهم دست بازنشستگان کارگری در حنا خواهد ماند چراکه صندوق تامین اجتماعی با منابع خود متناسب‌سازی را اجرا نمی‌کند.

این فعال صنفی بازنشستگان ادامه داد: تامین اجتماعی ماده ۹۶ قانون تامین اجتماعی در رابطه با افزایش حقوق بازنشستگان را اجرا نکرد حالا چطور قرار است یک متناسب‌سازی عادلانه را اجرایی کند؛ سهم ما کارگران بازنشسته از متناسب‌سازی چقدر است و چه زمانی قرار است نصیب‌مان شود؟

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • آیا منابع متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان جور شده است؟
  • نگاهی به چالش تاکسی های برقی برای مالکان| در صورت تصادف تاکسی های برقی، عملکرد بیمه باید چگونه باشد؟
  • جدیدترین خبر افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی بانک رفاه امروز ۱۵ اردیبهشت
  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است
  • ۲۱ درصد بیمه‌شدگان تامین اجتماعی، بانوان هستند/ حضور فعال زنان در بازار کار
  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو
  • رئیس اتاق اصناف کشاورزی مشکلات کشاورزان را به معاون وزیر منتقل کرد
  • تماس تلفنی برای بیمه شدن کلاهبرداری است
  • شناسایی ۵۰۰ کارگاه‌‌ کوچک فاقد بیمه کارگران در مرکزی