Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - نبود امکانات اولیه و خدمات شهری در مسکن مهر کمالوند خرم‌آباد سبب شده تا ساکنان این واحدها پس از گذشت سال‌ها با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم کنند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، طرح مسکن مهر در دولت دهم در راستای بهبود وضعیت مسکن از سوی دولت با هدف تامین مسکن برای اقشار کم درآمد جامعه، قیمت زمین را از قیمت مسکن حذف کرده و واحدهای مسکونی را به صورت اجاره 99 ساله در اختیار اقشار کم درآمد قرار داد، طرحی که می‌توانست سبب ایجاد اتفاقات مثبت بزرگی در کشور باشد ولی در دولت بعدی بدون توجه به  نیاز مبرم اقشار کم درآمد و مستضعف جامعه، مسکن مهر را خانه‌‌سازی در بیابان و عامل تورم کشور دانست که همین بی‌تفاوتی دولت‌های یازدهم و دوازدهم به مسکن منجر به بحران گرانی خانه در کشور شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما همواره در طرح‌های مختلف، آنچه که مهمتر از طرح است، اجراست که متاسفانه طرح ملی مسکن مهر در شهرستان خرم‌آباد با تمامی نکات مثبت طرح، در اجرا با مشکلات بسیار زیادی مواجه شد، از بزرگترین مشکلات به وجود آمده در مسکن مهر در این شهرستان حاشیه سازی بوده است که این موضوع دو مشکل را برای مسکن مهرنشینان ایجاد کرده است. نخست اینکه از مرکز شهر بسیار دور است و برای رفت و آمد به مرکز شهر عموما این خانواده‌ها با مشکل رو برو هستند و مشکل اساسی‌تر اینکه این پروژه‌ها فعلا فاقد هر گونه امکانات رفاهی، پزشکی و تفریحی هستند و همین امر مشکلات زیادی را برای ساکنان مسکن مهر ایجاد کرده است.

خرم‌آباد|واحدهای مسکن مهر بدون متقاضی به ساکنان بافت‌های فرسوده واگذار می‌شود خرم‌آباد| واحدهای مسکن مهر استان لرستان فاقد متقاضی است دود پاسکاری ادارات در چشم متقاضیان مسکن مهر خرم‌آباد؛ وقتی دست مردم به مسکن‌های تکمیل شده نمی‌رسد

نبود امکانات اولیه در مسکن مهر خرم‌آباد

قربانی نسب از ساکنان مسکن مهر کمالوند خرم‌آباد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم با بیان اینکه ساکنان مسکن مهرکمالوند همچنان از نبود امکانات اولیه گلایه دارند اظهارداشت: زندگی در مسکن مهر کمالوند را تا کسی تجربه نکند نمی‌تواند درکی از آن داشته باشد. ساکنان این منطقه مانند افرادی در جزیره‌ای دور افتاده هستند که مشخص نیست چه زمانی قرار است به مشکلات‌‌شان رسیدگی شود.

وی وجود سگ‌‌های ولگرد را  از مهم‌‌ترین معضلات مسکن مهر دانست و افزود: متاسفانه وجود سگ‌های ولگرد آسایش ساکنان مسکن مهر  را سلب کرده و با توجه به اینکه سگ‌ها قابلیت تولید مثل بسیار بالا دارند بنابراین روز به روز به تعداد آنها اضافه می‌شود که در صورت اجرا نشدن برنامه‌های کنترل و مبارزه با سگ‌های ولگرد  توسط شهرداری‌، جمعیت این حیوان به سرعت افزایش می‌یابد و خطرات فراوانی برای ساکنان مسکن مهر کمالوند ایجاد می‌کنند.

یکی دیگر از ساکنان مسکن مهر کمالوند به نبود فضای سبز در محدوده مسکن مهر خرم‌آباد اشاره و عنوان کرد: متاسفانه سرانه فضای سبز در مسکن مهر کمالوند صفر است، سال‌های گذشته تعدادی درخت توسط مسکن و شهرسازی در این منطقه کاشته شده ولی امروز به دلیل نداشتن متولی  آب آنها قطع و خشک شده‌اند.

وی بیان کرد: نبود امنیت در مسکن مهر کمالوند از مشکلات مهمی است که ساکنان با آن مواجه هستند و تاکنون در این محل سرقت‌های بسیار شده است، این مجتمع‌ها امنیت ندارند و به علت نبود نیروی انتظامی در منطقه، سرقت‌های متعددی تاکنون اتفاق افتاده است.

نبود امکانات خدمات شهری در مسکن مهر کمالوند

قربانی نسب با بیان اینکه نبود امکانات خدمات شهری مناسب از دیگر مشکلات مسکن مهر کمالوند است گفت: متاسفانه با توجه به اینکه مسکن مهر دور از بافت شهری است، تخلیه زباله و نخاله اطراف آن  بسیار زیاد است و از جمله  مشکلات این منطقه  که به محض ورود قابل مشاهده است زباله‌ها و نخاله‌هایی است که در همه جا می‌توان مشاهده کرد که علاوه بر آزار ساکنان به دلیل اینکه عمده نخاله‌های ساختمانی رها شده در این منطقه  بتن و سیمان هست که بارها منجر به تصادف و خسارت‌‌های جانی و مالی اهالی این منطقه شده است.

وی تصریح کرد: ما همه پول‌هایمان را به امید خانه‌دار شدن به حساب مسکن مهر واریز کردیم و امروز هیچ پولی برای رهن و اجاره نداریم و ناچاریم با شرایط موجود در خانه‌هایی که علاوه بر مشکلاتی همچون نبود ایستگاه تاکسی و اتوبوس، مرکز خرید، فضای سبز و تفریحی مشکلات زیر ساختی آب، برق و گاز نیز در این منطقه زندگی کنیم.

شهرداری حاضر به ارائه خدمات به ساکنان مسکن مهر نیست

علوی کیا در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم با اشاره به مشکلات فضای سبز مسکن مهر کمالوند تصریح کرد: براساس قانون راه و شهرسازی در اراضی متعلق به خودش وظیفه آماده سازی اجرای معابر، پیاده رو سازی و اجرای جدول  را بر عهده دارد ولی ایجاد فضای سبز و ارائه خدمات رسانی شهری  برعهده شهرداری است.

وی افزود: متاسفانه از  سال‌های گذشته تا کنون  شهرداران مختلف  خرم‌آباد علی‌رغم تکمیل سایت‌های مسکن مهر حاضر به صدور پایان کار به این دلیل که  می‌گویند  10 تا 20 درصد اراضی که  راه و شهرسازی  به شهر اضافه کرده است بر اساس قانون سهم شهرداری است نیستند که همین امر سبب اختلاف شهرداری و راه شهرسازی شده این در حالی است که بر اساس قانون  زمین‌هایی که راه و شهرسازی به شهر اضافه، تفکیک و به اشخاص واگذار می‌کند باید سهم شهرداری را بدهد ولی تفاوت  مسکن مهر این است قطعات تفکیک شده ولی به اشخاص واگذار نشده است و سند به نام دولت است.

رئیس اداره اقتصاد و مسکن راه و شهرسازی لرستان عنوان کرد: اینکه شهرداری یک سری از کارها را قفل و حاضر به ارائه خدمات به ساکنان منطقه‌ای از شهر برای رسیدن به اهداف خود اشتباه است چراکه این اختلاف‌ها را می‌شود از طریق استانداری و اقدامات حقوقی حل کرد  نه اینکه دود این اختلاف‌ها به چشم ساکنان یک منطقه مسکونی برود.

وی بیان کرد: با توجه به اینکه  ورودی سایت‌های مسکن مهر کمالوند جز شهراند ولی متاسفانه محلی برای دپو نخاله‌های مردم خارج از سایت شده ولی شهرداری حتی حاضر نیست این قسمت از سایت را مانند سایر نقاط شهر خدمات ارائه بدهد و متاسفانه تا این دیدگاه عوض نشود مشکل مسکن مهر کمالوند خرم‌آباد حل نخواهد شد و نیازمند راه‌اندازی یک مدیریت شهری در این سایت هستیم.

مشکلات مسکن مهر به شهرداری مربوط نمی‌شود

علی رضا صادقی معاون جدید فنی عمرانی شهرداری در در این رابطه در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در خرم‌آباد با بیان اینکه مشکلات مسکن مهر به شهرداری مربوط نمی‌شود اظهار داشت: مسکن مهر در اختیار مسکن و شهر سازی است و تحویل شهرداری داده نشده است.

وی افزود: آماده سازی مسکن مهر شامل احداث پارک، جدول، موزاییک فرش، آسفالت به عهده مسکن و شهرسازی است که تاکنون تنها چند کوچه به صورت نیمه کاره آسفالت شده، مسکن و شهرسازی باید مسکن مهر را تکمیل و تحویل شهرداری بدهد و یا اینکه بودجه در اختیار شهرداری برای تکمیل مسکن مهر قرار بدهد.

با توجه به اینکه برطرف کردن مشکلات مردم از وظایف مسئولانی است که در واقع خدمت‌گذاران مردم هستند، امیدواریم با بیان گوشه‌ای از مشکلات ساکنان مسکن مهر کمالوند امیدواریم مربوطه در استان صدای این قشر از جامعه که خانه‌ دار شدن آن‌ ها امروز به معضلی جدی تبدیل شده و مورد بی مهری قرار گرفته اند را  بشنوند و فکری اساسی برای رفع دغدغه‌ های اساسی مردم کنند.

گزارش از پگاه دالوند

انتهای پیام/645/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مسکن مهر کمالوند مسکن مهر خرم آباد مشکلات مسکن مهر راه و شهرسازی نبود امکانات مسکن مهر مسکن مهر مسکن و شهر فضای سبز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۴۸۳۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ هزار و ۷۸۰ زن سرپرست خانوار در کرمانشاه تحت پوشش بهزیستی است

بهزاد شهبازی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر به تشریح آمار مقایسه‌ای وضعیت زنان سرپرست خانوار در استان کرمانشاه پرداخت و اظهار کرد: بر اساس نتایج سرشماری‌های عمومی نفوس و مسکن در ۱۳۹۵ درصد زنان سرپرست خانوار با افزایشی معادل ۶.۲۱ برابر به ۱۲.۷ درصد رسیده است.

وی افزود: این درصد در استان کرمانشاه در سال ۱۳۹۹ معادل ۱۳.۱ درصد بوده که نسبت به با میانگین کشوری ۰.۴ بالاتر است.

مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه تصریح کرد: تا پایان اسفند ماه ۱۴۰۲ آمار زنان سرپرست خانوار تحت پوشش این نهاد حمایتی در کرمانشاه پنج هزار و ۷۸۰ خانوار معادل ۷.۶ درصد کل زنان سرپرست خانوار استان است.

شهبازی مهم‌ترین دلیل تقاضای حمایت از سوی زنان سرپرست خانوار این استان را فوت سرپرست خانوار با بیش ۵۲.۶ درصد و بعد از آن به ترتیب طلاق با حدود ۲۲.۴ درصد، از کار افتادگی سرپرستان خانوار با ۱۵ درصد، دختران خودسرپرست و سرپرست خانوار هشت درصد و همچنین اعتیاد و زندانی بودن با حدود ۲ درصد اعلام کرد.

وی به مشکلات مسائل مبتلا به زنان سرپرست خانوار کرمانشاه پرداخت و افزود: اساسی‌ترین آن، مسئله مسکن است به طوری که ۲ هزار و ۹۵۵ بانوی سرپرست خانوار در این استان فاقد مسکن شخصی هستند.

شهبازی اضافه کرد: بالا رفتن هزینه‌های اجاره‌بهاء و خرید مسکن، این زنان را مجبور به زندگی در حاشیه شهر خواهد کرد که آسیب‌های اجتماعی را برای این گروه افزایش می‌دهد.

مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه به دیگر مشکلات زنان سرپرست خانوار اشاره کرد و گفت: بیکاری و یا اشتغال کاذب، مشاغل فصلی، کشاورزی و فعالیت‌های تولیدی و خدماتی در منزل بدون چتر حمایتی قانون کار و بیمه و در محیط‌های بعضاً نامناسب و ناایمن از نظر استاندارد با دستمزد ناکافی از دیگر مشکلات این قشر است.

وی تاکید کرد: همه این مشکلات موجب پس‌رفت رفاه زندگی و کاهش سلامت جسم و جان زنان سرپرست خانوار می‌شود که چالش توانمندسازی پایدار را به همراه خود دارد.

کد خبر 6088566

دیگر خبرها

  • بازدید مدیرکل بازرسی لرستان از میدان شهدا خرم آباد
  • سه هزار قطعه زمین در بخش احمدآباد مشهد به نهضت ملی مسکن اختصاص یافت
  • پنج هزار و ۷۸۰ خانوار تحت پوشش بهزیستی
  • اختصاص ۱۰۰ قطعه زمین در بینالود به خانواده‌های دارای ۴ فرزند
  • رئیسی: مشکلات آبی و برقی کشور درحال حل‌شدن هستند
  • رئیسی: مشکلات آبی و برقی کشور در حال حل شدن هستند
  • ۲۳ هکتار زمین به شهر ملک‌آباد الحاق شده است
  • ۵ هزار و ۷۸۰ زن سرپرست خانوار در کرمانشاه تحت پوشش بهزیستی است
  • با کمتر از ۲ میلیارد تومان کجای تهران خانه بخریم ؟
  • پشت پرده سفر محرمانه ۲ مقام نظامی و امنیتی اسرائیلی به قاهره