Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام والمسلمین میرحجتی گفت: بسته های معیشتی در قالب طرح مساوات و کمک های مومنانه زیر نظر آیت الله بروجردی در شهرهای تهران، قم و کلاردشت توزیع می شود.

حجت الاسلام والمسلمین «سید مرتضی میرحجتی» با اشاره به فعالیت های دفتر آیت الله علوی بروجردی در تهران در شرایط شیوع ویروس کرونا در گفت و گو با خبرنگار گروه قرآن و معارف خبرگزاری شبستانگفت: بسته های معیشتی بین اساتید حوزه علمیه، مبلغان و طلبه ها در مناسبت های مختلف امسال توزیع شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مسئول دفتر آیت الله علوی بروجردی در تهران ادامه داد: در کلاردشت بسته معیشتی در قالب طرح مساوات و کمک مومنانه به افراد کم بضاعت و زیر نظر آیت الله بروجردی اهدا می شود. همچنین در قم نیز برنامه هایی برای حمایت از خانواده های کم بضاعت در حال اجرا داریم.

 

وی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب در خصوص ضرورت کمک به بهبود وضعیت معیشتی مردم گفت: پس از بیانات رهبر معظم انقلاب تلاش کرده ایم تا فعالیت های حمایتی از خانواده های کم بضاعت را توسعه دهیم.

 

حجت الاسلام والمسلمین میرحجتی با اشاره به توزیع 65 بسته معیشتی به ارزش ریالی هر کدام 450 هزار تومان در کلاردشت گفت: اولویت دفتر آیت الله علوی بروجردی در حمایت از طلبه ها و حل مشکلات طلبه ها می باشد البته در کنار حمایت های مادی و معنوی از طلاب و خانواده هایشان، به صورت موردی به خانواده های کم بضاعت نیز کمک رسانی انجام می شود. 

 

وی در خصوص فعالیت در راستای اجرای طرح مساوات و کمک مومنانه در تهران نیز گفت: با توجه به اینکه حسینیه آیت الله علوی بروجردی در تهران برنامه هایی در حمایت از خانواده های کم بضاعت در حال اجرا دارد، بنابراین همه مباحث مربوط به کمک های مومنانه و بهبود کیفیت زندگی افراد کم درآمد را به این حسینیه واگذار کرده ایم.

 

مسئول دفتر آیت الله علوی بروجردی در تهران با اشاره به تاکیدات دین اسلام در کمک به محرومان و نیازمندان، گفت: شرایط شیوع ویروس کرونا و هزینه هایی که بر خانواده ها تحمیل شده است باعث شده تا خانواده های کم بضاعت و بی بضاعت بیشتر دچار آسیب شوند بنابراین باید در این روزها بیشتر به امور این عزیزان توجه و رسیدگی کنیم.

 

 

 

پایان پیام/47

منبع: شبستان

کلیدواژه: کمک های مومنانه ویروس کرونا حوزه های علمیه دفتر آیت الله علوی بروجردی خانواده های کم بضاعت خانواده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۴۸۵۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای بیش از ۲۲ هزار متر شبکه توزیع آب در شهرستان درمیان

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی از اجرای ۲۲ هزار و ۵۰۰ متر شبکه توزیع آب آشامیدنی در شهرستان درمیان به همت خیرین هلال‌احمر خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، مراسم کلنگ‌زنی و آغاز عملیات پروژه آبرسانی به 6 روستای شهرستان درمیان به همت خیرین جمعیت هلال احمر استان تهران برگزار شد. 

مدیرعامل جمعیت‌ هلال احمر استان‌های تهران و خراسان‌ جنوبی، معاون سیاسی و امنیتی استاندار خراسان جنوبی، فرماندار درمیان و مسئولان شهرستان و تعدادی از خیرین و حامیان جمعیت هلال احمر استان تهران مهمانان این مراسم بودند.

حامیان و خیرین جمعیت هلال احمر استان تهران در بدو ورود به شهرستان درمیان، از پایگاه امداد و نجات شهرستان بازدید کردند. سپس برای کلنگ‌زنی و آغاز عملیات پروژه آبرسانی به روستاهای محروم شهرستان درمیان به روستای قیک سفر کردند. 

موسسه خیریه‌ای در طرح نذر ملی خدمت، با همکاری جمعیت هلال احمر استان تهران 297 انشعاب لوله آب را برای 6 روستای محروم شهرستان درمیان تهیه و تحویل داده‌اند.

محمدعلی کاوسی در مراسم آغاز عملیات پرژه آبرسانی به 6 روستای درمیان اظهار داشت: یکی از اقدامات جمعیت هلال احمر استان تهران در قالب طرح نذر خدمت، آبرسانی به روستاهای محروم شهرستان درمیان بود که این مهم با جذب خیرین در سال جاری محقق شده است.

وی افزود: جمعیت هلال احمر استان تهران با خرید و انتقال لوله‌های انشعاب آب، برای آبرسانی به 6 روستای شهرستان درمیان پیش قدم شد. روستاهای تقندیک، سرش‌آباد، کلاته نظر، دونخی، قیک و مود علیا از جمله روستاهای دارای تنش آبی هستند که در این پروژه از نعمت آب آشامیدنی منتفع می‌شوند. 

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: با اجرای 22 هزار و 500 متر شبکه توزیع و اجرای 297 انشعاب لوله آب، 297 خانوار از اجرای این پروژه بهره‌مند می‌شوند. 

انتهای پیام/ 252

دیگر خبرها

  • توزیع ۴۰۰ بسته معیشتی در بین ایتام خراسان شمالی
  • بازدید هیات تجاری و اقتصادی هرمزگان از مراکز توزیع میوه و تره بار کشور چین
  • دیدار سفیر ایران با وزیر کشاورزی اندونزی
  • اجرای ۲۲ هزار و ۵۰۰ متر شبکه توزیع آب آشامیدنی در شهرستان درمیان
  • اجرای بیش از ۲۲ هزار متر شبکه توزیع آب در شهرستان درمیان
  • سرمایه‌گذاری ۲ هزار میلیارد تومانی در حوزه تامین برق تهران
  • زن و خانواده مرز مواجهه جمهوری اسلامی با غرب است
  • آیت‌الله اعرافی: فرهنگ‌سازی در تغییر آمار تصادفات مؤثر است
  • آخرین وضعیت بزرگراه شهید بروجردی در غرب تهران | این بزرگراه به آزادگان و آزادراه تهران- ساوه متصل خواهد شد
  • توزیع بسته کمک آموزشی به ۵ هزار دانش آموز در تخار