Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@08:56:37 GMT

بهره‌مندی ۷۷ درصد روستاهای کهگیلویه از نعمت گاز

تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۴۸۹۲۶

بهره‌مندی ۷۷ درصد روستاهای کهگیلویه از نعمت گاز

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد رئیس شرکت گاز شهرستان کهگیلویه گفت: پوشش گازرسانی در حوزه روستایی از سال ۹۵ تاکنون به ۷۷ درصد افزایش یافت.

مسلم اکوانیان در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، درصد گازرسانی روستایی در کهگیلویه تا پایان سال ۹۵ را کمتر از ۳۳ درصد عنوان و اظهار کرد: در حال حاضر میزان درصد گازرسانی به روستاها ۷۷ درصد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از گازرسانی ۱۰۰ درصدی چهار شهر شهرستان کهگیلویه بزرگ خبر داد و افزود: تا پایان سال ۹۵ از چهار شهر شهرستان تنها دو شهر گازدار بودند و در حال حاضر شهرهای هر چهار شهرستان گازدار هستند.

اکوانیان تصریح کرد: تعداد اشتراک روستایی گاز شهرستان تا سال ۹۵ کمتر از ۲۱هزار مورد بوده که با اضافه شدن هفت هزار اشتراک جدید طی سال ۹۵ تاکنون به ۲۸ هزار مورد افزایش یافته است.

وی تغذیه و توزیع شبکه تا سال ۹۵ را حدود ۵۰۰ کیلومتر عنوان و خاطرنشان کرد: این میزان در حاضر به ۱۰۰۰ کیلومتر رسیده است.

اکوانیان اضافه کرد: تعداد علمک‌گذاری شهری و روستایی سال ۹۵ حدود ۱۴۰۰۰ مورد بود و این میزان در سال ۹۹ به  ۲۳۰۰۰ مورد افزایش یافته است.

وی از برداشت اطلاعات مکانی همه انشعاب های شهرستان و در حال تکمیل بودن GIS شهرستان، انجام نشت‌یابی کل شبکه شهرستان و رفع نشت های زمینی، نگهداری اصولی و بهره برداری صحیح از تاسیسات به دور از غوغاسالاری رسانه‌ای، تمرکز بر کنترل گازهای گم شده و پرت گاز، نوسازی ایستگاه CGS اصلی شهر دهدشت، نصب TBS جدید جهت جبران افت فشارحوزه ۱۸۰ دستگاه و جانبازان، تمرکز بر مشتری محوری و تکریم واقعی ارباب رجوع و انجام خدمات کیفی در کوتاه ترین زمان ممکن را از اهم فعالیت‌های شرکت گاز کهگیلویه از سال ۹۵ تاکنون عنوان کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها كهگيلويه و بويراحمد كهگيلويه گازرسانی روستایی سال ۹۵

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۴۸۹۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گردشگران جشنواره «گیلاس کن»رشد ۵۰ درصدی داشته است

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی محمدنژاد در سومین جشنواره گیلاس که در روستاهای چهارگانه سنگان برگزار شد، اظهار کرد: این جشنواره از هفت صبح روز گذشته آغاز شد و تا ۱۲ ظهر ادامه داشت.

محمدنژاد گفت: در این جشنواره شاهد حضور هشت هزار نفر گردشگر بودیم، که نسبت به سال گذشته رشد ۵۰ درصدی داشته است.

وی به ظرفیت‌های داخل روستاهای بخش کن گفت: ظرفیت‌های بخش کن سبب شده که چهار جشنواره در طول سال برگزار شود، جشنواره گیلاس طی اردیبهشت ماه، جشنواره شاتوت در اواخر تابستان، جشنواره خرمالو، اواخر پاییز و جشنواره فصلی با حضور اقوام مختلف برگزار می‌شود.

بخشدار کن در ادامه با تاکید بر ضرورت برگزاری این جشنواره‌ها در قالب حمایت از تولیدات روستایی و ترویج محصولات ارگانیک، عنوان کرد: این جشنواره‌ها در بخش کن با اهدافی چون رشد گردشگری، معرفی روستاهای منطقه، محصولات و ظرفیت کوهستانی آن، تولیدات متنوع روستایی، افزایش مشارکت مردمی در رشد سبک زندگی سالم، تحکیم خانواده، حفاظت از محیط زیست و بازیافت، حفظ منابع طبیعی، افزایش نشاط اجتماعی و رونق ورزش همگانی در طول سال برگزار می‌شود.

محمدنژاد با اشاره به مساحت روستاهای چهارگانه سنگان گفت: ۱۹۷ هکتار مساحت شامل باغات، مستثنیات و بافت روستایی بخش کن است، که امروز گردشگران بافت روستایی را طی کرده و در چهار ایستگاه استقبال (سنگان پایین)، ایستگاه صبحانه (سنگان وسط)، ایستگاه پذیرایی (باغ دره) و ایستگاه پذیرایی پایانی و مراسم جشن شکوفه‌ها (سنگان بالا) پذیرایی شدند.

بخشدار کن با اشاره به ظرفیت روستاهای این بخش از تهران اضافه کرد: محصولات تولیدی باغات این روستاها شامل گیلاس، شاتوت، خرمالو، سیب و ازگیل است.

وی ادامه داد: در کنار این تولیدات بسیار فاخر، سه اثر باستانی چون چنار چهار هزار ساله، آبشار و تکیه تاریخی ۲۵۰ ساله از دیگر ظرفیت‌هایی است، که گردشگران مشتاق را روانه این منطقه کوهستانی زیبا می‌کند.

کد خبر 6088823

دیگر خبرها

  • گردشگران جشنواره «گیلاس کن»رشد ۵۰ درصدی داشته است
  • گازرسانی به ۱۰۰ واحد صنعتی در کردستان
  • بهره مندی ۶۸ روستای قزوین از نعمت گاز طبیعی
  • از تخریب ۵۰ راه روستایی در شهرستان گنبکی تا تاکید بر اجتناب از سفر
  • بهره مندی هشتاد درصدی جمعیت روستایی ارومیه از شبکه آب و فاضلاب
  • ۴۰ درصد روستاهای بابل از نعمت گاز برخوردارند
  • ۹۵ درصد روستاهای خوزستان از اینترنت بهره‌مند هستند
  • بهره مندی ۱۰ هزار و ۵۰۰ بیمار خاص از خدمات بیمه سلامت
  • ۹۸ درصد جمعیت روستاهای بوشهر از راه آسفالته بهره مند شدند
  • بهره مندی ۱۰ هزار و ۵۰۰ سخت درمان از خدمات بیمه سلامت