Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس: علی ربیعی سخنگوی دولت در گفتگو با صداوسیما اظهار داشت: در گام اول حتما تحریم‌ها و موانع انتقال پول ایران باید برداشته شود و دولت آمریکا در مقابل زیان‌هایی که در این مدت به ملت ایران وارد کرده است، پاسخگو باشد.

سخنگوی دولت با تاکید بر اینکه ما به سیاست‌های کاخ سفید کار داریم نه به سیاستمداران، افزود: اساسا وقتی هم که با دولت اوباما مذاکره می‌کردیم، در واقع با حزب دموکرات مذاکره نمی‌کردیم، بلکه با دولت ایالات متحده آمریکا درحال مذاکره بودیم، اما این ترامپ بود که سیاست‌های رقیب حزبی خود را پس زد و سیاست‌های خصمانه و کینه توزانه را جایگزین آن کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: بنابراین سیاست ها، رفتار‌ها و اقدامات طرف مقابل را دنبال خواهیم کرد و متناسب با آن، سیاست‌های لازم را اتخاذ می‌کنیم.
سخنگوی دولت افزود: مردم آمریکا در انتخابات این کشور به سیاست‌های نژادپرستی، قلدرمابانه و مداخله جویانه دولتمردان کشورشان در همه دنیا نه گفته اند، ما معتقدیم که دولت آینده ایالات متحده آمریکا حتما باید به این رای مردم احترام بگذارد و پایبند باشد.
ربیعی با اشاره به اینکه دولت فعلی حاکم بر کاخ سفید دردسر‌های زیادی را در جهان و در داخل خود آمریکا ایجاد کرده است، ابراز امیدواری کرد: دولت آینده این کشور نماینده مردم آمریکا در نه گفتن به سیاست‌های ترامپ باشد.
وی به اقدام دولت قبلی آمریکا در نقض معاهدات بین المللی اشاره کرد و گفت: دولت آینده این کشور باید به همه معاهداتی که دولت قبلی آمریکا آن‌ها را نقض کرده و کنار گذاشته است، توجه کند و به این معاهدات برگردد.
سخنگوی دولت افزود: با دقت همه سخنان و اقدامات مقامات جدید کاخ سفید را بررسی می‌کنیم و قضاوت را هم به آینده موکول خواهیم کرد.
ربیعی در ادامه گفت: انتظار مشخص ما از مقامات جدید کاخ سفید بازگشت به همه الزامات و تعهدات قبلی بدون قید و شرط است، در گام اول حتما تحریم‌ها و بحث انتقال پول ایران باید برداشته شود و دولت آمریکا در مقابل لطماتی که در این مدت به ملت ایران وارد کرده است، پاسخگو باشد.

*سیاست خودمان را فارغ از انتخابات آمریکا ادامه خواهیم داد

وی با تاکید بر اینکه احترام به ملت ایران خواسته هم دولت و هم ملت است، افزود: ما فارغ از انتخاباتی که در آمریکا صورت گرفته است، سیاست ملی خودمان را ادامه خواهیم داد.
سخنگوی دولت همچنین گفت: ما روابط با همسایگان و پیمان‌های امنیتی و اقتصادی منطقه‌ای را دنبال خواهیم کرد.
ربیعی تصریح کرد: بدون جنگ افروزی و مداخله گری در کشور‌های منطقه، فضای مناسب تری برای همه دولت‌ها و ملت‌ها پیش آمده است تا بتوانند بدون مداخله بیگانگان امنیت منطقه را تامین کنند و از مواهب اقتصادی همه مردم منطقه بهره‌مند شوند.
وی به مراودات تجاری کشور با همسایگان و کار‌های خوبی که در این زمینه به رغم کینه توزی‌های آمریکا و فشار روی این کشور‌ها صورت گرفته است، اشاره کرد و گفت: مردم ما این مواضع و همکاری‌های دوستانه را فراموش نمی‌کنند.
سخنگوی دولت افزود: ما دست دوستی به سوی کشور‌های منطقه دراز می‌کنیم و از همه فرصت‌های اقتصادی در جهان استفاده خواهیم کرد.
ربیعی همچنین گفت: وظیفه ما این است که سیاست‌های خودمان را سامان دهیم و از همه فرصت‌های تجاری و اقتصادی که در دنیا بوجود آمده است استفاده کنیم و حق مردم ایران را در مقابل ظلمی که به آن‌ها شده است از اقتصاد جهان بستانیم.
وی افزود: ما یک برنامه ۷۰ روزه تا ژانویه داریم و یک برنامه هم بعد از آن خواهیم داشت که بتوانیم سیاست‌های متناسب را در این زمینه اتخاذ کنیم که بخش اعظم آن متکی بر مسایل داخلی و بخشی هم متکی به سیاست‌های خارجی خواهد بود.
سخنگوی دولت با تاکید بر اینکه حمایت از معیشت و زندگی مردم همچنان جزو سیاست‌های دولت است، گفت: ما همچنان گسترش صادرات و حمایت از تولید داخلی را ادامه می‌دهیم.
ربیعی افزود: سیاست تقویت تولید و مقاومتی کردن اقتصاد داخل تعطیل بردار نیست و در هر شرایط و فرصتی دولت سیاست اتکا به توان، دانش و فناوری‌های داخلی و نخبگان خود را به عنوان یک راهبرد ادامه خواهد داد.

منبع: فردا

کلیدواژه: علی ربیعی آمریکا برجام لغو تحریم ها سخنگوی دولت کاخ سفید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۴۹۰۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گروگان‌های طالبان که درباره‌شان نشنیده‌اید / چرا آمریکا ۸۰۰ پایگاه نظامی در سرتاسر دنیا دارد؟ / چرا کشور‌ها به جنگ با یکدیگر می‌روند؟ / چگونه داعش به وجود آمد؟

بسته ویدیویی «تابناک» مجموعه‌ای از ویدیو‌ها عمدتاً متکی بر گزارش‌ها و تحلیل‌ها و ویدیویی‌هایی درباره دیگر موضوعات فرهنگی، اقتصادی و... است که تماشایش را از دست داده‌اید؛ نگاهی دوباره و متفاوت به آنچه در این بستر می‌توان فرا گرفت.

 

 

گروگان‌های طالبان که درباره‌شان نشنیده‌اید

دولت تروریست پرور آمریکا با ایجاد و حمایت از گروه های تروریستی، باعث و بانی بحران‌های چند ده اخیر در خاورمیانه بوده است؛ بحران هایی که دامن مردم بیگناه کشورهای غربی را نیز گرفته است. در این ویدیو به گروگان‌های ناشناخته ای که توسط طالبان به گروگان گرفته شده اند، پرداخته می‌شود که می‌توانند هدف مبادله قرار گیرند. درباره سابقه گروه های تروریستی، تفاوت در عملکردشان و گروگان های آنها را با زیرنویس فارسی در تابناک ویدیو ببینید.

 

 

چرا آمریکا ۸۰۰ پایگاه نظامی در سرتاسر دنیا دارد؟

آمریکا با ۸۰۰ پایگاه نظامی، بیشترین پایگاه نظامی را در سرتاسر جهان دارد. با توجه به هزینه های سرسام آور این پایگاه ها و ناموفق بودن سلطه استکباری آمریکا در هفتاد سال گذشته، داشتن این پایگاه ها با چه هدف و چه هزینه کردی صورت می‌گیرد؟ باز نگه داشتن این تعداد پایگاه نظامی در جهان چه هزینه ای برای مالیات دهندگان آمریکایی دارد؟

 

 

چرا کشورها به جنگ با یکدیگر می‌روند؟

چه چیزی باعث جنگ می‌شود و چرا دو کشور فکر می‌کنند راه رسیدن به خواسته‌شان می‌تواند جنگ باشد. جنگ یک اتفاق کاملا سیاسی است، ولی می‌توان با استراتژی‌هایی از آن جلوگیری کرد.

 

 

چگونه داعش به وجود آمد؟

دولت اسلامی عراق و شام، گروه تروریستی که در دنیا وحشت ایجاد کرد، شروعی رمزآلود داشت. در این ویدیو تاریخچه‌ای از به وجود آمدن داعش با زیرنویس فارسی شرح داده می‌شود که نقش بسزای محور مقاومت نادیده انگاشته می‌شود و از تامین مالی آن توسط کشورهای حوزه خلیج فارس و طرح کلینتون برای سرنگونی دولت اسد توسط آن حرفی به میان نمی‌آید. با این حال، این روایت غربی از این ماجر می‌تواند مورد توجه واقع شود.

دیگر خبرها

  • در سال گذشته ۳ میلیارد دلار واردات بنزین داشتیم / تا دو سال آینده در همه حوزه‌های بحران خواهیم داشت
  • گروگان‌های طالبان که درباره‌شان نشنیده‌اید / چرا آمریکا ۸۰۰ پایگاه نظامی در سرتاسر دنیا دارد؟ / چرا کشور‌ها به جنگ با یکدیگر می‌روند؟ / چگونه داعش به وجود آمد؟
  • واردات ۳ میلیارد دلار بنزین در سال گذشته
  • (ویدئو) چرا دولت سیاست‌های کلی تأمین اجتماعی را اجرا نکرد؟
  • تمدید طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی دور از انتظار نیست
  • نگاهی به توافق امنیتی جدید عربستان و آمریکا/ واشنگتن و ریاض در انتظار چراغ سبز اسرائیل
  • رویکرد بایدن در قبال تظاهرات ضد صهیونیستی دانشجویان در آمریکا
  • تکمیل پروژه‌های نهضت ملی مسکن چشم‌انتظار مشارکت‌های مردمی است
  • سیاست ارزی غلط بانک مرکزی باعث کم اثر شدن رشد اقتصادی/قیمت کالاهای اساسی با قیمت ارز آزاد مچ شده است
  • رکوردشکنی در فروش نفت و رشد اقتصادی بالا با تکیه بر بازطراحی تجارت انرژی در دولت سیزدهم