Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-02@02:12:05 GMT

باران بارید داغ دل رشتوندان تازه شد/ معضلی قدیمی اما پایدار

تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۴۹۱۱۷

باران بارید داغ دل رشتوندان تازه شد/ معضلی قدیمی اما پایدار

‍‍‍‍‍‍

دریافت 44 MB

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: همزمان با فرا رسیدن فصل پاییز بارندگی‌ها در سراسر کشور به ویژه استان گیلان آغاز شده و چهره شهرها تغییر کرده است. شهر رشت که به شهر باران‌های نقره‌ای معروف است هر ساله شاهد بارش حجم زیادی از باران در فصول پاییز و زمستان است که این بارش‌های الهی علاوه بر خیر و برکت، مشکلاتی را نیز برای مردم ایجاد می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرسوده بودن زیرساخت‌های آب و فاضلاب و خراب و قدیمی بودن آسفالت خیابان‌ها از پررنگ‌ترین چالش‌های زمان بارندگی در اکثر خیابان‌ها و محلات شهر رشت است؛ بگذریم از اینکه هنوز بسیاری از مناطق و محلات کلانشهر رشت آسفالت نشده‌اند!

شهر رشت با وجود کلانشهر بودن اما هنوز با مشکلات اولیه مانند آبگرفتگی خیابان‌ها در زمان بارندگی و آسفالت نبودن مناطق و محلات مواجه است و این موضوع به هیچ عنوان زیبنده مردم صبور و با فرهنگ شهر نیست.

متأسفانه هر ساله در فصل پاییز و زمستان مردم بسیاری از مناطق رشت با آبگرفتگی خیابان‌ها مواجه هستند و با وجود شرایط اقلیمی و دور از انتظار نبودن بارندگی‌های شدید و زیاد، مسئولان شهری همچنان در خواب غفلت به سر می‌برند و سال‌ها از پی هم می‌گذرند و معضلات شهری همچنان پابرجا است.

«شهرک فرهنگیان» یکی از مناطق شهر رشت است که ساکنان آن با معضل آسفالت نبودن خیابان‌ها و آبگرفتگی شدید معابر و کوچه‌ها در زمان بارش باران دست به گریبان هستند.

مختل شدن رفت و آمد با کمترین بارش باران

یکی از اهالی این محل در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه ساکنان این محله بارها به شهرداری منطقه ۱ بابت این مشکل مراجعه کرده‌اند، اظهار داشت: تاکنون هیچ اقدامی از سوی شهرداری برای آسفالت خیابان توحید صورت نگرفته است.

وی با اشاره به نامه نگاری‌های ساکنان این خیابان به شهرداری جهت رسیدگی به وضعیت آسفالت این منطقه، بیان کرد: با کمترین بارانی رفت و آمد در این محل مختل می‌شود.

ساکن خیابان توحید رشت با اشاره به ورود آب به پارکینگ‌ها در هنگام بارندگی، افزود: ماشین‌هایی که در زمان باران به این محل رفت و آمد می‌کنند به دلیل حجم بالای آب جمع شده در کوچه‌ها، دچار خرابی می‌شوند.

وی خاطرنشان کرد: روستاهای دورافتاده نیز این وضعیت را ندارند و اسفناک است که محله‌ای در مرکز شهر چنین وضعیتی داشته باشد.

هیچ سازمانی مسئولیت آسفالت محله را برعهده نمی‌گیرد

یکی دیگر از اهالی این محل نیز در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه در زمانی که هوا آفتابی است با معضل گرد و خاک بسیار زیاد مواجه هستیم، تصریح کرد: در مواقع بارندگی تمام کوچه پر از آب می‌شود؛ به سازمان‌های مختلف مراجعه کردیم اما هیچکدام مسئولیت آسفالت کوچه را برعهده نمی‌گیرند.

وی با اشاره به اینکه اگر در زمستان برف ببارد اوضاع ما بدتر می‌شود، بیان کرد: فرزندان ما در این گل و لای و باران زیاد برای عبور و مرور مشکل دارند.

ورود آب از کوچه به پارکینگ منازل / هزینه زیادی برای تمیزکاری انجام می‌دهیم

یکی دیگر از ساکنان خیابان توحید واقع در شهرک فرهنگیان نیز در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: پس از بارش باران اوضاع اینجا وحشتناک است.

وی با اشاره به مشکل رفت و آمد در روزهای بارانی، افزود: آب از کوچه وارد پارکینگ می‌شود و گل و لای وارد خانه‌ها شده و هزینه زیادی برای تمیز کردن انجام می‌دهیم.

شهردار جدید منطقه یک رشت مانع اصلی آسفالت محله

یکی دیگر از ساکنان این محل نیز در گفتگو با خبرنگار مهر تأکید کرد: اهالی محل حتی حاضر به همکاری و پرداخت هزینه آسفالت کوچه هستند.

وی اظهار کرد: کارهای ابتدایی مانند تیغه کشی هم انجام شده و شهردار قبلی منطقه قرار بود این محل را آسفالت کند اما شهردار جدید مسئولیت این موضوع را برعهده نمی‌گیرد.

آژانس و آمبولانس هم به محله نمی‌آیند

دیگر ساکن این محل نیز در گفتگو با خبرنگار مهر یکی دیگر از مشکلات این محله را آنتن دهی بسیار ضعیف آن دانست و خاطرنشان کرد: دانش آموزان و دانشجویان ما برای آموزش مجازی دچار مشکل هستند.

وی افزود: رانندگان اسنپ و آژانس و اورژانس و آمبولانس نیز حاضر نیستند به این منطقه بیایند زیرا نگران خراب شدن ماشین خود هستند و این موضوع باعث ایجاد زحمت و مشکلات زیادی برای ما شده است.

گفتنی است؛ این تنها درد دل‌های یکی از کوچه‌های شهر رشت، شهر اولین‌هاست، شهری که اعضای شورای آن تا همین چند وقت قبل به جای رسیدگی به چنین مسائل و موضوعاتی و رفع دغدغه‌های شهروندان برای ایام سرد سال درگیر اختلافات شدید بین بر سر تعیین شهردار این شهر بودند.

کد خبر 5069606

منبع: مهر

کلیدواژه: بارش باران آبگرفتگی معابر رشت ویروس کرونا شیراز شیوع کرونا بوشهر محدودیت های کرونایی آمار کرونا بارش باران شهرکرد ستاد ملی مقابله با کرونا کرمانشاه گرگان استانداری سمنان قزوین مجلس شورای اسلامی یکی دیگر خیابان ها رفت و آمد شهر رشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۴۹۱۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف معماری ۴۵۰۰ ساله در شرق ایران؛ یک خانه و کوچه‌اش پیدا شد!

تپۀ پیرزال در ۶۰ کیلومتری جنوب زابل در استان سیستان و بلوچستان قرار دارد و در سال ۱۳۸۷ در فهرست آثار ملی ثبت شده است. این تپه در سال ۱۴۰۲ از طرف دانشگاه زابل برای آموزش دروس عملی باستان‌شناسی به دانشجویان این رشته در دانشکدۀ هنر و معماری، برای فصل دوم کاوش شد که مهم­ترین یافته‌های آن، یک سازه معماری متعلق به دورۀ چهارم عصر مفرغ سیستان (حدود ۲۵۰۰ تا ۲۳۰۰ پیش از میلاد) بود، که شامل بقایای ساختمانی یک خانه در لایۀ اول این محوطه است.

به گزارش ایسنا، حسین سرحدی، عضو هیأت علمی دانشگاه زابل، که سرپرستی دومین فصل کاوش آموزشی دانشگاه زابل در تپۀ پیرزال سیستان را به عهده داشت، گاه‌نگاری محوطه پیرزال را بر اساس یافته‌­های سطحی، به دورۀ IV شهر سوخته نسبت داده است، درباره جزئیات کشف بقایای معماری متعلق به دورۀ چهارم عصر مفرغ سیستان (حدود ۲۵۰۰ تا ۲۳۰۰ پیش از میلاد) توضیح داد: این معماری شامل بقایای ساختمانی یک خانه در لایۀ اول این محوطه است. این خانه متشکل از تعدادی اتاق در حاشیۀ جنوبی یک حیاط مرکزی است.

او اضافه کرد: کاوش‌های اخیر بیانگر وجود یک کوچه است که احتمالاً این ساختمان را به ساختمان­‌ها یا خانه­‌های دیگر مرتبط می‌کرده است. بقایای این کوچۀ در ضلع شمالی کارگاه ۳ نشان­دهندۀ توسعۀ ساخت­ و­ ساز در دورۀ آخر عصر مفرغ سیستان است.

در این فصل، که کارگاه شماره ۳ به ابعاد ۱۰ در ۱۰ متر کاوش شد، سفال‌هایی متعلق به حدود ۴۳۰۰ سال پیش، اشیاء گلی شامل پیکرک‌ها و اشیاء شمارشی نیز کشف شد.

باستان‌شناسان همچنین اشیائی را در ارتباط با مدیریت کالا و نظام داد و ستد محلی کشف کرده‌اند که استقرار در این مکان را با سایر محوطه‌های اطراف برقرار می‌کرد. این کالا‌های مبادلاتی به گمان باستان‌شناسان شامل ظروف سنگی، جانورانی همانند گاو، گوسفند و گندم و سایر ملزومات زندگی در آن دوران بوده است. به نظر آن‌ها، مبادلۀ اشیاء سنگی همچون پیکَرَک‌ها و ظروف مرمرین در این تپه از رونق خوبی برخوردار بوده است.

سرحدی درباره اهمیت این تپه باستانی گفت: بنا به یافته‌های سطحی، به نظر می‌رسد «پیرزال» یکی از بزرگترین تپه‌های متعلق به فاز انتهایی عصر مفرغ سیستان است، که تاریخ و کیفیت آن هنوز از مسائل مورد بحث باستان‌شناسی جنوب شرق ایران به شمار می‌رود.

دیگر خبرها

  • آسفالت در منشعبات خیابان شهید علوی در حال پخش است
  • نظامی گنجوی شاعر شهیر تفرشی
  • اجرای بیش از ۵ هزار تن آسفالت در معابر منطقه ۷ اصفهان
  • تکمیل عملیات اجرای روکش آسفالت خیابان‌های شهید هاشمی‌نژاد و شهدا
  • خرده‌فروشی مواد مخدر معضلی جدی در کنارک
  • پخش و توزیع ۱۱۰ تن آسفالت درمنطقه۲ اراک
  • توزیع ۱۴ هزار تن آسفالت در معابر شهری تبریز
  • چپ‌کردن عجیب ماشین چینی توی کوچه! (فیلم)
  • افغانستان،حسرت ما و جام جهانی
  • کشف معماری ۴۵۰۰ ساله در شرق ایران؛ یک خانه و کوچه‌اش پیدا شد!