Web Analytics Made Easy - Statcounter

فداحسین مالکی با بیان این نکته که جمهوری اسلامی در قبال بدعهدی‌ها دست روی دست نمی‌گذارد و واکنش لازم را نشان خواهد، تاکید کرد: اینگونه نیست که هرکس با ایران معامله داشته باشد و پول ما را بلوکه بکند، ما باز هم با او روابط تجاری و سیاسی داشته باشیم.

گروه بین الملل بازارنیوز-بهزاد قبادی؛ فداحسین مالکی، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی و دبیر اسبق ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، پیرامون زمزمه بازگشت مطالبات ایران از کره جنوبی و تاثیرگذاری این خبر وضعیت نرخ ارز در کشور، به بازارنیوز گفت: وقتی کره‌ای‌ها قبول کنند (و حتما هم باید تقبل کنند) که تعهد مالی‌ای که نسبت به جمهوری اسلامی دارند را بپردازند، بر اقتصاد کشور و خصوصا نرخ ارز، تاثیر مثبت می‌گذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مالکی ضمن تاکید بر این نکته که اگر کره‌ای‌ها مطالبات ما را بازنگردانند، اثر منفی در روابط دو کشور می‌گذارد، تصریح کرد: جمهوری اسلامی با توجه به تحولات اخیر به دنبال این است که مواضع خود را در برابر برخی از کشورها، از جمله کشور‌هایی مثل کره جنوبی که با ما مراودات تجاری و مالی دارند و به نوعی بد عهدی می‌کنند، تحکیم بخشد.

*تعهد عراقی‌ها ربطی به تحولات امریکا ندارد

مالکی پیرامون توافق اخیر با عراق برای بازگرداندن مطالبات ایران و ارتباط آن به انتخاب فرد جدید به عنوان رئیس‌جمهور امریکا، بیان کرد: آن تعهدی که کشور‌هایی مثل عراق برای بازگرداندن مطالبات ایران داده‌اند، ربطی به تحولات آمریکا ندارد. آن‌ها تعهد دادند و باید پول ما را بازگردانند. اگر یک کشوری ادعا کند که آمریکا باید اجازه بدهد تا پول ایران را برگرداند، این کشور مستقل نیست و ایران هم با آن تبادل مالی انجام نمی‌دهد.   سایر خبرهای این پرونده: آغاز بازگشت مطالبات ایران از عراق/ درحال مذاکره با سایر بدهکاران هستیم رویکرد سیاسی امریکا، تاثیری در روابط تجاری با چین ندارد/ مذاکرات در حال انجام است فشار‌های آخر ترامپ تاثیرگذار نخواهد بود/ فرصت مناسب برای بازگرداندن مطالبات خارجی کشور مطالبات خارجی و تاثیر بازگشت آن‌ها بر اقتصاد ایران+ اینفوگرافیک

*بهانه تحریم برای پس ندادن پولهایمان، قابل قبول نیست

نماینده مردم زاهدان در مجلس، بهانه تحریم برای عدم بازگرداندن مطالبات ایران را غیرقابل قبول توصیف کرد و گفت: دلیلی ندارد کشور‌ها به بهانه تحریم، بدهیشان را نپردازند؛ چون برای آن راهکار‌های متنوعی داریم. چین نسبت به خیلی از کشور‌های دیگر بیشترین مراودات مالی را با ما دارد که از راه‌های مختلفی انجام می‌گیرد، لذا باید تعهداتشان را انجام دهند.

مالکی افزود: با عراق و برخی کشور‌های دیگر نیز هم‌مرز هستیم و مشکل این چنینی بوجود نخواهد آمد. برخی از افرادی که در عراق مسئولیت ندارند، حرف‌هایی زدند که آن حرف‌ها مصرف داخلی دارد، اما در بُعد بین المللی حتما باید مراواداتمان برقرار باشد.

*جمهوری اسلامی دست روی دست نمی‌گذارد

دبیر اسبق ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در پایان با بیان این نکته که جمهوری اسلامی در قبال بدعهدی‌ها دست روی دست نمی‌گذارد و واکنش لازم را نشان خواهد، تاکید کرد: اینگونه نیست که هرکس با ایران معامله داشته باشد و پول ما را بلوکه بکند، ما باز هم با او روابط تجاری و سیاسی داشته باشیم. راهکار‌های مختلفی وجود دارد و کره ای‌ها مجبور می‌شوند که به تعهدات مالی خودشان عمل کنند.

گفتنی است؛ مالکی در گفت‌وگویی، در خصوص عدم همکاری کره جنوبی برای آزادسازی اموال ایران در این کشور، گفت: حدود ۷ الی ۱۰ میلیارد دلار از پول‌های ایران در سئول بلوکه شده که پس از مطرح شدن توافق ۲۵ ساله ایران و چین به، کره‌ای‌ها تهران پیام دادند و برای آزادی سازی پول‌های ایران اعلام آمادگی کردند. برچسب ها: مطالبات ایران از کره ، ایران ، کره جنوبی ، فداحسین مالکی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000KjE

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: مطالبات ایران از کره ایران کره جنوبی فداحسین مالکی بازگرداندن مطالبات مطالبات ایران جمهوری اسلامی کره جنوبی کره ای ها کشور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۵۰۵۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار می‌رسد

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به پیش‌بینی تجارت ۳۰ میلیارد دلاری بین ایران و امارات، از آماده‌سازی ۲۲ سند همکاری بین ۲ کشور در نشست کمیسیون مشترک اقتصادی بین ایران و امارات برای امضا شدن خبر داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از وزارت راه و شهرسازی، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی در حاشیه نشست کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و امارات در ابوظبی در جمع خبرنگاران افزود: درباره پیش‌بینی میزان تجارت دو کشور در سال پیش رو، اظهار کرد: 27 میلیارد دلار تجارت بین دو کشور عدد کمی نیست و امارات بعد از چین بزرگ‌ترین شریک تجاری ایران است، اما با فعالیت این کمیسیون و با عزمی که در 2 کشور وجود دارد پیش بینی می‌شود که این عدد در سال آینده به 30 میلیارد دلار برسد.

وی گفت: پس از حدود 10 سال، نشست کمیسیون مشترک همکاری بین 2 کشور برگزار شد و در ابتدای آن 2 سند در جهت رسمیت بخشی به خود کمیسیون به امضا رسید.

رئیس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و امارات با بیان اینکه در مجموع 22 سند از گذشته و در پی نشست‌های مقدماتی آماده شده که بین طرفین به امضا برسد، گفت: در این نشست در بخش‌های مختلف گردشگری، تسهیل تردد تجاری، نقش هر کشور در کریدور شمال- جنوب، توسعه فعالیت‌های بندری و افزایش تعداد پروازها بحث و گفت و گو شد.

بذرپاش ادامه‌داد: توسعه فعالیت‌های بندری و سرمایه‌گذاری شرکت‌های اماراتی در بنادر ایران یکی دیگر از موضوعات مهم مطرح شده در این نشست بود. موضوع دیگر تسهیل فرآیندهای بانکی بود که یکی از مهمترین پیش‌نیازهای تجارت و خواسته تجار ایرانی از امارات است که تبادلات مالی بانکی تسهیل شود و قول‌های خوبی در این زمینه داده شد که امیدواریم بتوانیم در این زمینه پیشرفت‌های خوبی را شاهد باشیم.

وزیر راه و شهرسازی در ادامه با اشاره به اینکه در سال گذشته تجارت بین 2 کشور 27 میلیارد دلار بود و بعد از چین، بزرگ‌ترین شریک تجاری ما امارات است، گفت: امارات نقش به سزایی به عنوان مقصد صادراتی کالاهای ما دارد و به همین دلیل فراهم‌ کردن زیرساخت‌های توسعه تجارت، هم در بخش تعرفه و هم در بخش حمل و نقل بسیار مهم است.

وی افزود: یکی دیگر از زمینه‌های همکاری بین 2 کشور موضوع گردشگری است و هر 2 کشور زیرساخت‌های مطلوبی را برای توسعه گردشگری ایجاد کرده‌اند.

به گفته بذرپاش، فعالیت بین اتاق‌های بازرگانی 2 کشور و نیز ایجاد صندوق ضمانت با مشارکت 2 طرف از دیگر موضوعات مطرح شده بین طرفین بود.

بذرپاش اضافه‌کرد: در مجموع با همه فشارهایی که آمریکا ایجاد کرده که کشورهای منطقه و به ویژه کشور امارات رابطه خود را با ایران کاهش دهند، مانعی برای توسعه همکاری‌ها وجود ندارد و امیدواریم بعد از این نشست کمیسیون مشترک، سال آینده سال متفاوتی در حجم فعالیت‌های 2 کشور باشد.

رئیس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و امارات همچنین درباره توسعه بخش ترانزیت بین 2 کشور، توضیح داد: موضوع ترانزیت دریایی و جاده‌ای و ریلی باید هم‌زمان رخ دهد و کلان پروژه «ایران راه» که این روزها در دستور کار دولت است، در کنار تکمیل مسیرهای شمال و جنوب در حوزه زیرساخت و تسهیل نرم‌افزارهای ترانزیتی موجب شد در سال گذشته رشد قابل توجهی در زمینه ترانزیت داشته باشیم.

وی اظهار داشت: زمینه‌های توسعه همکاری بندری نیز موضوع دیگر مطرح شده در این نشست بود و توافقات اولیه خوبی در این زمینه انجام و از سوی طرف اماراتی برای سرمایه گذاری در بنادری مانند چابهار اعلام آمادگی شد.

بذرپاش با اشاره به به‌کارگیری همه ظرفیت‌ها برای راه‌اندازی مسیر چابهار زاهدان و توسعه بندر چابهار، گفت: با این مهم می‌توانیم ظرفیت ترانزیتی عظیمی را در شرق کشور ایجاد کنیم که یکی از استفاده‌کننده‌های آن برای انتقال کالا به شمال و بالعکس به جنوب کشور امارات خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سفر رهبر شیعیان کشور مالی به قم (+ عکس)
  • عضو خبرگان رهبری: اگر گفته‌های ما منطقی باشد مردم به سمت دین گرایش پیدا می‌کنند
  • رهبر شیعیان کشور مالی با رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم دیدار کرد
  • جمهوری اسلامی ایران مدافع تمامی مظلومان جهان است
  • آیت‌الله حسینی بوشهری: اگر گفته‌های ما منطقی باشد مردم به سمت دین گرایش پیدا می‌کنند
  • زمزمه دعای کمیل در روستای لیلی یادگار + فیلم
  • بدهی ۶۰ همتی به شرکت گاز مربوط به صنایع عمده کشور است، نه فقط پتروشیمی ها
  • تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار می‌رسد
  • وعده دلار ۱۰۰ هزار تومانی محقق نشد/ احتمال بازگشت نرخ ارز به پله ۵۰ هزار تومان وجود دارد
  • واگذاری زمین رایگان به ۱۳۰ خانوار دلفانی در قالب طرح جوانی جمعیت