Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مازندران مدیرکل آموزش و پرورش مازندران گفت:آموزش و پرورش اثرگذارترین نهاد در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است.

علیرضا سعدی پور در جلسه ای که با حضور دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر و رییس دانشگاه علوم پژشکی مازندران و به صورت مجازی در شبکه شاد به صورت همزمان با تمامی مدیران مدراس سطح استان مازندران برگزار شد، اظهارکرد: آموزش و پرورش با توجه به قرارگیری در خط مقدم جبهه تعلیم و تربیت، یکی از اثرگذارترین نهادها در امر آموزش به جهت پیشگیری از آسیب های اجتماعی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اقدامات انجام شده در آموزش و پرورش مازندران در حوزه های پرورشی، تصریح کرد: سامانه پایش آسیب های اجتماعی، سامانه نماد  و طرح یاریگران زندگی، در زمینه مبارزه با آسیب های اجتماعی با توجه به قرارگیری در هفته مبارزه با آسیب‌های اجتماعی که از تاریخ ۲۲ آبان لغایت ۲۸ آبان ماه برگزار خواهد شد، از جمله اقدامات مهم آموزش و پرورش در این هفته مهم است.

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با اشاره به جلسه ای که در هفته گذشته با وزیر بهداشت به صورت مجازی برگزار شده بود، تصریح کرد: در این جلسه وزیر بهداشت با اشاره به مسائل تربیتی و آموزشی، تاکید کرد که آموزش و پرورش باید به سمت مهارت محوری و خلاقیت محوری پیش برود که این نظرات نشان دهنده اهمیت بحث تعلیم و تربیت در دستگاه های دیگر است.

سعدی پور با اشاره به قرارگیری در زیست بوم جدید که به دلیل شیوع بیماری ویروس کرونا در آن قرار گرفتیم، تصریح کرد: استان مازندران در این ایام با تولید بیش از ۱۰۰هزار محتوای الکترونیکی آموزشی، از جمله استان های پیش رو و پیشتاز در امر آموزش مجازی بود و حتی در این زمینه با ایجاد یک پایگاه داده به نام مازند محتوا، اقدام به جمع آوری ودسته بندی و رتبه بندی آثار تولیدی معلمان در سطح استان  کرد؛ در همین راستا هم به منظور در دسترس قرار دادن سریع اطلاعات این سایت،طرح بزرگ QR-Code استفاده شد که این طرح نخستین بار در ایران در مازندران اجرا شد.

این مقام مسئول با اشاره به طرح همیاران سلامت، تصریح کرد: دانش آموزان مازندرانی در زمینه پیشگیری از آسیب های اجتماع اقدام به تولید آثار فاخری کردند که این امر نشان دهنده دانش بالا و فهم درست این دانش‌آموزان از بحث آسیب های اجتماعی در سطح استان مازندران است.

سعدی‌پور با بیان اینکه سلامت و بهداشت مدارس از اولیت های مهم آموزش و پرورش است، تاکید کرد: در زیست بوم جدید در حدود ۹۵ درصد از دانش‌آموزان مازندرانی از آموزش مجازی به سه شیوه مختلف بهرمند هستند،این روش‌ها شامل مدرسه تلویزیونی، بسته های آموزشی به صورت لوح های فشرده و آموزش در شبکه دانش‌آموزی شاد بوده که این شبکه دارای ظرفیت بالایی در امر برگزاری جشنواره ها و پویش‌های مختلف به منظور اشاعه فرهنگ و علم در زمینه‌های پرورشی و آسیب های اجتماعی است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی استان مازندران آموزش و پرورش پیشگیری از آسیب آسیب های اجتماعی آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۵۰۷۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاسیس انجمن در جهت کاهش آسیب اجتماعی در بین دانش‌آموزان

استاندار قزوین گفت: در زمینه کاهش آسیب های اجتماعی در بین دانش آموزان انجمن های مختلفی تاسیس شوند تا با حمایت دولت و با دلسوزی بیشتر برخی از مشکلات را کاهش دهند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، محمدمهدی اعلایی ظهر امروز در جلسه شورای آموزش و پرورش استان قزوین که در سالن جلسات شهید سلیمانی استانداری قزوین برگزار شد، اظهار داشت: همه مدیران استان باید در ایام هفته معلم برای قدردانی از زحمات این قشر زحمتکش در مدارس و جمع معلمان حضور پیدا کنند و تقسیم‌بندی لازم در این زمینه هر چه سریعتر صورت گیرد.

وی افزود: معاونین استاندار به همراه رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان هم در روز معلم در یکی از شهرستان‌ها حضور پیدا کنند و از خدمات معلمان سراسر استان تجلیل کنند.

استاندار قزوین اضافه کرد: زحمات و خدمات جامعه تعلیم و تربیت استان قزوین بسیار مطلوب ارزیابی می شود و اقدامات خوب مدیران و دست اندکاران این حوزه مورد تایید دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی هم قرار گرفت و ایشان این حجم از همدلی و همگرایی در حوزه موضوعات فرهنگی را قابل تقدیر بیان کردند.

اعلایی، گفت: طرح نماد جزو طرح های خوب در زمینه کاهش آسیب‌های اجتماعی است و باید برای اجرای هرچه بهتر آن از ظرفیت‌های مردمی بیشتر استفاده شود و در این مسیر حتی می‌توان از ظرفیت دانشجویانی که علاقه‌مندی و توانایی لازم را دارند هم استفاده کرد.

وی بیان کرد: جریان‌های مردمی باید در حوزه صیانت از دانش آموزان به کارگیری شود و آموزش و پرورش باید با نگاهی باز از ظرفیت مساجد و مجموعه‌های فرهنگی استفاده کند تا بدین وسیله شاهد کاهش آسیب های اجتماعی در بین دانش‌آموزان باشیم.

استاندار قزوین با بیان اینکه باید با همگرایی و هم‌افزایی مشکلات را کاهش داد، افزود: انجمن اولیا و مربیان می‌تواند با شکل جدیدی فعالیت کند و علاوه بر حوزه های ماموریتی خود در حوزه‌های تربیتی هم خدمت‌رسانی کند.

اعلایی گفت: جا دارد در زمینه کاهش آسیب های اجتماعی در بین دانش آموزان انجمن‌های مختلفی تاسیس شوند تا با حمایت دولت و با دلسوزی بیشتر برخی از مشکلات را کاهش دهند.

وی اضافه کرد: برگزاری اردو در افزایش روحیه و نشاط دانش‌آموزان بسیار موثر است و باید در این زمینه یک کار ویژه در استان صورت گیرد، البته استان همچنان منتظر نگاه مثبت وزارت آموزش و پرورش در موضوع اردوگاه یانس آباد است که امیدواریم هر چه سریع‌تر محقق شود و بتوانیم این مجموعه را به یک مجموعه اردویی فاخر در سطح کشور تبدیل کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آموزش و پرورش نه مسئله با اولویت، بلکه مسئله نخست کشور است
  • رئیس جمهور: آموزش و پرورش نه مسئله با اولویت، بلکه مسئله اول کشور است
  • آموزش و پرورش نه مسئله با اولویت، بلکه مسئله اول کشور است
  • آموزش و پرورش برای ما «مساله اول کشور» است
  • افزایش آسیب‌های اجتماعی در دانش‌آموزان / چرا طرح نماد ناقص اجرا شد؟
  • اجرای ناقص و ناتمام قوانین یکی از اشکال‌های قانون‌گذاری است
  • ۶۰۰ معلم نمونه مازندرانی تقدیر می‌شوند
  • تاکید استاندار بر پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش آموزی
  • تاسیس انجمن در جهت کاهش آسیب اجتماعی در بین دانش‌آموزان
  • سمن‌ها و گروه‌های مردمی بر حوزه دانش آموزان تمرکز کنند