Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-01@17:59:06 GMT

هفته آینده کمک کارانه کادر درمان پرداخت می شود

تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۵۰۹۵۱

هفته آینده کمک کارانه کادر درمان پرداخت می شود

معاون درمان وزارت بهداشت نحوه خدمات رسانی به بیماران کرونایی را در خراسان شمالی خیلی خوب و قابل تقدیر توصیف کرد و گفت: هفته آینده کمک کارانه کادر درمان پرداخت می شود.

قدس آنلاین: قاسم جان بابایی شب گذشته در بازدید از بیمارستان امام حسن (ع) بجنورد با اعلام این خبر گفت: خراسان شمالی جزو استانهایی است که خدمات را خوب ارائه می‌کنند، تیم پزشکی و کادر پرستاری بسیار مسلط و با انگیزه هستند و در طول زمان هم مهارت شان افزایش پیدا کرده و جزو استان‌های خیلی خوب و قابل تقدیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی هدف از سفر به خراسان شمالی را ارزیابی از نحوه خدمت رسانی به مردم مبتلا به کرونا عنوان کرد و گفت: از دیگر اهداف این سفر دلجویی از همکارانی است که چندین ماه شبانه روزی مشغول خدمت رسانی به مردم هستند.

جان بابایی خاطرنشان کرد: با توجه به حجم بالای بیماران که متاسفانه هنوز روند ثابتی رو پیدا نکرده و همچنان رو به افزایش است، همکاران بخش درمان، تلاش شبانه روزی سنگینی را در بخش ها می کنند.

معاون درمان وزارت بهداشت با اشاره به فعالیت های انجام شده در بجنورد گفت: تیم های تنفسی خوبی شکل گرفتند و بطور دائم روند تنفسی بیماران در حال ارزیابی است و در مواردی که نیاز باشد بیمار از دستگاه های کمک تنفسی استفاده کند اقدامات مناسبی انجام می گیرد. 

وی افزود: بیمارستان تمام توان و ظرفیت خودش را برای کمک به بیماران مبتلا به کرونا آماده کرده است و کادر پزشکی ماه هاست که بصورت ثابت در خدمت مردم هستند و این زمان طولانی و کار سنگین توان سیستم بهداشت و درمان را گرفته و دچار فرسایش شده است.

جان بابایی تاکید کرد: کادر درمانی بیش از ظرفیت در بخش ها در حال کار هستند بستر خیلی خوبی فراهم شده است به شرطی که حجم بیماران افزایش نیابد اگر افزایش یابد این سیستم پاسخگو نخواهد بود، از مردم خواهش می کنیم مراعات کنند تا میزان شیوع بیماری به حداقل برسد.

وی در ادامه اظهارکرد: با توجه به افزایش کرونا و کاهش مراجعان، درآمدهای بیمارستانها کاهش یافته این در حالیست که کادر درمانی به خصوص کادر درگیر با کرونا شرایط بسیار سختی را دارند سپری می‌کنند دریافتی ها کاهش یافته است و بیمارستان ها شرایط سختی دارند.

به گزارش وبدا، جان بابایی با بیان اینکه هفته آینده کمک کارانه کادر درمانی پرداخت خواهد شد، اظهار امیدواری کرد که با تخصیص منابع از محل یک میلیارد یورویی صندوق ذخیره ارزی، به زودی این منابع در کشور توزیع شود.

منبع: خبرگزاری ایلنا

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: قاسم جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت جان بابایی کادر درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۵۰۹۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجازات دریافت وجه اضافی از بیماران چیست؟

تخلف زیرمیزی پزشکان، به دریافت وجه مازاد بر تعرفه‌های قانونی از سوی برخی پزشکان در ازای ارائه خدمات درمانی، اطلاق می‌شود؛ این کار نه تنها غیرقانونی و غیراخلاقی است، بلکه مجازات‌های سنگینی نیز برای متخلفان در نظر گرفته شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، شهرنشینی مستلزم رعایت قوانین و قواعد شهری است و کارشناسان بر این باورند شهرنشینان هنگامی که به حقوق یکدیگر احترام بگذارند و به مسئولیت‌های خویش در برابر شهر و اجتماع عمل کنند، به «شهروند» ارتقا پیدا می‌کنند.

حقوق شهروندی نیز مجموعه حق‌هایی است که هر کدام از شهروندان از آن برخوردارند و باید توسط دیگر شهروندان و حاکمیت رعایت شود، حقوق شهروندی در ایران نیز مانند بسیاری از کشورها پذیرفته شده است که بارزترین و مهم‌ترین نمود آن قانون اساسی است که در اصول ۳۲، ۳۴، ۳۵، ۳۷، ۳۸ و ۳۹ به آن اشاره شده است.

یکی از موضوعات قابل توجه حقوق شهروندی، موضوع دریافت وجه اضافی پزشکان از بیماران (زیر میزی) است؛ پزشک نباید شروع به درمان و درمان بیمار را به دریافت مبلغ یا مبالغی فراتر از تعرفه پزشکی یا توافق آن دو در چارچوب قانون موکول نماید؛ واقعیت مسئله این است که در حال حاضر بنا به دلایل مختلفی قصور و تخلفات پزشکان و دست‌اندرکاران پزشکی در مبحث زیرمیزی افزایش پیدا کرده است.

اکنون این سوال مطرح می‌شود که مکانیسم حقوقی برای رسیدگی و بررسی این امور به چه نحوی است و با وجود تعیین تعرفه‌های قانونی در حوزه سلامت، راهکار قانونی برای رسیدگی به تخلفات دریافت وجه غیرقانونی (زیرمیزی) توسط پزشکان چیست.

طبق قانون، پزشکان موظف به ارائه خدمات مطابق با تعرفه‌های مصوب هستند و دریافت هرگونه وجهی مازاد بر تعرفه قانونی ممنوع بوده و تخلف محسوب می‌شود، چرا که این کار خلاف مصوبه و قانون نظام جمهوری اسلامی و حرام است، بنابراین از منظر حقوقی زیرمیزی پزشکان می‌تواند تحت عنوان «وصول و دریافت مال نامشروع» تلقی شود، این بزه از عناوین کلاهبرداری محسوب شده و مرتکب آن از یک سال تا هفت سال زندان محکومیت خواهد داشت.

طبق ماده ۱۰ و ۱۳ آئین نامه انتظامی رسیدگی به تخلفات صنفی و حرفه‌ای شاغلان حرفه‌های پزشکی و وابسته، شاغلان حرفه‌های پزشکی و وابسته مکلف هستند تعرفه‌های خدمات درمانی مصوب
ابلاغ شده از طرف وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را رعایت کنند و حق دریافت هیچ‌گونه وجه یا مالی از بیماران را علاوه بر وجوهی که توسط مسؤولان مؤسسه درمانی ذی‌ربط طبق مقررات دریافت می‌شود، ندارند.

طبق قانون، پزشکی که هر گونه وجه دریافت اضافی از بیماران (زیر میزی) داشته باشد، بار اول دو برابر پرداختی بیمار جریمه و توبیخ کتبی می‌شود، بار دوم پنج برابر پرداختی بیمار جریمه و پروانه مسئول فنی نیز لغو شده و بار سوم ۱۰ برابر پرداختی بیمار، پزشک مربوطه جریمه خواهد شد و پروانه مسئول فنی و حتی بیمارستان نیز باید لغو شود.

طبق قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان (مصوب ۲۱/۷/۱۳۹۸)، هر گونه دریافت وجه اضافی از بیماران (زیر میزی) از شیوه‌های غیرقانونی برای وصول هزینه خدمات به مشتریان به شمار می‌آید که این رفتار خلاف قانون، تخلف و جرم محسوب می‌شود و مستلزم تعقیب قانونی است.

وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی نیز با مکانیسم دیگری با این جرم برخورد می‌کند و زمانی که موردی مبنی بر تخلف پزشکان گزارش داشته باشند از طریق کمیسیون ماده ۱۱ در حوزه درمان طبق مقررات با آنها برخورد می‌شود و میزان پولی که بیش از تعرفه از بیمار دریافت شده به وی برگردانده خواهد شد، بنابراین در صورت مشاهده تخلف تعرفه‌ای، بیماران می‌توانند از طریق: ۱- مراجعه به سازمان نظام پزشکی و شکایت در دادسرای نظام‌پزشکی ۲- مراجعه به وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی و شکایت از پزشک متخلف در کمیسیون ماده یازده ۳- مراجعه به دادسرای عمومی و انقلاب و طرح شکایت کیفری، اقدام کنند.

کد خبر 748988

دیگر خبرها

  • شلیک به یک پزشک در کرخه خوزستان
  • دستاورد تجمعات دانشجویان آمریکایی شفاف شدن چهره غرب است
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • مجازات دریافت وجه اضافی از بیماران چیست؟
  • رئیس جمهور هفته آینده به قم سفر می‌کند
  • تمدید قرارداد سرخی روبرتو با بارسلونا قطعی شد
  • هاشمی: درباره اسم و شعار کاروان هفته آینده تصمیم می‌گیریم/ بودجه کمیته المپیک در پایان اسفند ابلاغ نشد+ فیلم
  • رئیسی هفته آینده به قم سفر می‌کند
  • سرانه فضاهای آموزشی هرمزگان افزایش می‌یابد
  • سرانه فضاهای آموزشی هرمزگان افزایش می‌یابد+فیلم