Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: ‌در راستای پویش «ره سلامت» تا اردیبهشت سال ۱۴۰۰، یک هزار و ۴۰۰ پروژه بهداشتی، درمانی و آموزشی افتتاح خواهد شد که این پروژه‌ها یکی از درخشان‌ترین اوراق در کارنامه نظام سلامت محسوب می‌شود.

«سعید نمکی» روز پنجشنبه در آیین افتتاح طرح‌های ملی در حوزه آموزشی، بهداشتی، رفاهی و درمانی در سی‌ودومین برنامه پویش ملی «تدبیر و امید برای جهش تولید» افزود: علاوه بر این، صدها مرکز بهداشت، خانه سلامت، مراکز جامع سلامت و مراکز آموزشی سلامت افتتاح می شود که رکورد تاریخی برای این دولت در مقایسه با قبل از پیروزی انقلاب و پس از پیروزی انقلاب را بر جای خواهد گذاشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه امروز در شهرهای مشهد مقدس، زرند در استان کرمان و شهر مقدس قم  سه پروژه افتتاح می شود، ادامه داد: تردیدی نیست که با لطف خداوند متعال و حمایت‌های بی بدیل  رئیس جمهوری و همیاران در دولت، دولت تدبیر و امید با زرین ترین اوراق در مساعدت نظام سلامت بسته خواهد شد و امیدوارم که بتوانیم در اردیبهشت ۱۴۰۰ این  کارنامه را  به نحو احسن تقدیم ملت ایران کنیم که در تاریخ کشور جاودانه خواهد شد.
وزیر بهداشت در پاسخ به سوال رئیس جمهوری درباره بازسازی بیمارستان اسلام آباد غرب که در زلزله کرمانشاه صدمه دیده بود، گفت: همه مراکز بازسازی شده است، همچنین زیباترین مراکز بهداشتی و درمانی را برای آنها ساخته‌ایم.
وی افزود: تنها یک بیمارستان که قرار بود با مشارکت بانک ها ساخته شود، هنوز به سرانجام نرسیده است. علاوه بر آن بیمارستان، چندین بیمارستان بزرگ را در کل منطقه افتتاح کرده ایم.
نمکی خاطر نشان کرد: خوشبختانه ضریب تخت در استان های مرزی یکی از مطلوب ترین شرایط را در حال حاضر دارد و کمبود جدی نداریم.
وی ادامه داد: برخی کمبودها مانند دستگاه‌های اکسیژن‌ساز وجود داشت که ۱۴ دستگاه اکسیژن‌ساز فقط برای استان کرمانشاه، شهر صحنه و سنقر کلیایی ارسال شد.
 سه بیمارستان در شهرهای قم، مشهد و کرمان در قالب دهمین آیین پویش ره سلامت امروز (پنجشنبه) با حضور رییس‌جمهوری به صورت ویدیو کنفرانس افتتاح شد.
در مجموع، این سه پروژه برای یک هزار و ۱۸۰ نفر اشتغال زایی خواهند کرد و هزینه انجام شده برای این پروژه‌ها، شامل ساخت و تجهیز آنها بالغ بر ۵ هزار و ۹۱۸ میلیارد ریال است.
بیمارستان امیر المومنین(ع) قم که مجری آن، خیرین هستند، با ۲۳۱ تخت بیمارستانی و با متراژ ۱۹ هزار و ۹۴۹ مترمربع افتتاح شد. این پروژه بیمارستانی برای ۵۰۰ نفر شغل ایجاد می‌کند.
همچنین بیمارستان هاشمی نژاد مشهد که مجری آن، دانشگاه علوم پزشکی مشهد است نیز با ۴۰۰ تخت و متراژ ۳۲ هزار و ۵۰۰ مترمربع افتتاح شد.
بیمارستان سینا زرند در استان کرمان نیز با ۱۵۰ تخت و متراژ ۱۳ هزار و ۲۰۰ مترمربع افتتاح شد که مجری این پروژه بیمارستانی، سازمان مجری وزارت راه و شهرسازی است.   ایرنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: افتتاح شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۵۱۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی دستگاه CT اسکن در بیمارستان ۱۷ شهریور رشت

دکتر محمدتقی آشوبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان گفت: CT اسکن مرکز آموزشی درمانی ۱۷ شهریور رشت با همکاری و مشارکت گروه مپنا در نیمه دوم فروردین امسال راه اندازی شده و بهره برداری از آن، سطح ارائه خدمات درمانی را در این مرکز تخصصی و فوق تخصصی ارتقا داده و موجب افزایش رضایت مندی مردم و دریافت کنندگان خدمت شده است.

او افزود: پیش از راه اندازی CT اسکن در بیمارستان ۱۷ شهریور رشت، بیماران مرکز به ناچار باید به مراکز آموزشی درمانی مستقر در شهر ارجاع می‌شدند که این مسئله علاوه بر معطلی و طولانی کردن روند درمان، خطراتی را متوجه بیماران و کار را بر کادر درمان در دیگر مراکز آموزشی درمانی مرکز استان مضاعف می‌کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان تصریح کرد: از ابتدای راه اندازی آزمایشی CT اسکن این مرکز تاکنون بیش از ۴۰ بیمار خدمات تصویربرداری مورد نیاز را دریافت کرده اند؛ این در حالی است که این بخش هنوز به صورت رسمی افتتاح نشده و یقینا در آینده نه چندان دور نیاز بسیاری از مراکز درمانی را نیز پاسخ خواهد داد.

به گفته دکتر آشوبی، در حال حاضر قیمت دستگاه CT اسکن ۱۶ اسلایس در بازار حدود ۱۳ میلیارد تومان است و دانشگاه علوم پزشکی گیلان تنها یک میلیارد تومان برای آماده کردن فضا و تجهیزات هزینه کرده است.

او تصریح کرد: نصب و راه اندازی دستگاه CT اسکن ۱۶ اسلایس در مرکز آموزشی درمانی ۱۷ شهریور رشت به عنوان یک مرکز تخصصی و فوق تخصصی درمان کودکان در استان گیلان، یکی از جلوه‌های برون‌سپاری و بهره‌مندی از ظرفیت بخش خصوصی در تهیه و ارائه بسته‌های خدمتی سلامت به مردم است که علاوه بر خدمت با کیفیت و ارزان، هزینه تمام شده برای دولت را نیز کاهش می‌دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • کمبودهای درمانی استان بوشهر رفع شود
  • افتتاح دستگاه MRI بیمارستان رازی رشت، به زودی
  • ۷۱ طرح بهداشتی و درمانی در لرستان بهره برداری شد
  • خدمات تخصصی درمانی با حمایت خیران سلامت شهرستان نور انجام می‌شود
  • میزان پیشرفت طرح‌های خدمات بهداشتی و درمانی در دولت سیزدهم ۵۵۰ درصد بوده است
  • بهره‌برداری ۷۱ طرح بهداشتی و درمانی لرستان در دولت سیزدهم
  • اتمام پروژه‌های عمرانی حوزه درمان، اولویت‌ مهم سازمان تأمین‌اجتماعی در سال جدید
  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • مراجعه بیش از یک هزار بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • راه اندازی دستگاه CT اسکن در بیمارستان ۱۷ شهریور رشت