Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-04-30@17:15:13 GMT

شگرد جدیدی دیگر برای کلاهبرداری از سایت دیوار

تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۵۱۱۷۹

شگرد جدیدی دیگر برای کلاهبرداری از سایت دیوار

به گزارش گروه حوادث رکنا، سرهنگ کارآگاه "علی عزیزخانی" رئیس پایگاه هشتم پلیس آگاهی گفت: اوایل آبان ماه پرونده ای با موضوع کلاهبرداری برای رسیدگی تخصصی به پایگاه 8 پلیس آگاهی ارجاع شد.

وی بیان داشت: شاکی با حضور در پایگاه هشتم اظهار داشت، برای خرید یک دستگاه یخچال که از طریق فضای مجازی آگهی شده بود با شماره تماس فروشنده که خود را ابراهیمی معرفی می کرد تماس گرفتم و با توجه به اینکه آدرس را اقدسیه تهران گفته بود در خواست کردم تا آدرس دقیقی را اعلام کند تا برای انجام معامله مراجعه کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: یخچال در عبدل آباد است و به آنجا مراجعه کنم و برای مشاهده یخچال هماهنگ می کند.

این مقام انتظامی ابراز داشت: شاکی در ادامه گفت، به آدرس اعلامی رفتم و پس از مشاهده یخچال آن را پسندیدم و دوباره با فروشنده تماس گرفتم و گفتم فردا با وانت و راننده برای انتقال یخچال و پرداخت پول مراجعه می کنم. فروشنده گفت، چون پول لازم دارم حتما باید امشب یخچال را ببرید و من هم قبول کردم و پس از تهیه کارگر و ماشین برای تحویل یخچال تماس گرفتم. فروشنده گفت: برایش کار پیش آمده و خانه نیستند و هماهنگ می کنم تا یخچال را به شما تحویل بدهند.

کلاهبرداری به بهانه فروش یخچال

سرهنگ عزیزخانی عنوان کرد: شاکی افزود، همان شب مراجعه کردم و با کمک شخصی به اسم سینا که در خانه حضور داشت یخچال را بار وانت کردم و پول را هم بصورت اینترنتی به حساب آقای ابراهیمی واریز کردم که متاسفانه سینا به من گفت آقای ابراهیمی پول را بحساب من واریز نکرده و شما نمی توانید یخچال را ببرید که بعد از مشاجره با او و تماس با 110 و حضور مامور مشخص شد فروشنده کلاهبرداری کرده است.

رئیس پایگاه هشتم پلیس آگاهی تهران بیان داشت: برای جلوگیری از وقوع جرائم احتمالی مشابه، بلافاصله اکیپی از کارآگاهان این پایگاه شناسایی متهم یا متهمان پرونده را به صورت ویژه در دستور کار قرار دادند و کارآگاهان موفق شدند فردی به نام امیر را دستگیر و به پلیس آگاهی انتقال دهند.

این مقام انتظامی توضیح داد: امیر در بازجویی ضمن اقرار به مشارکت در کلاهبرداری اعلام داشت، کلاهبردار اصلی شخصی به نام سعید می باشد که با اسم مستعار ابراهیمی کلاهبرداری را انجام داده است ولی هیچگونه آدرس و مشخصات دقیقی از وی در اختیار ندارد.

سرهنگ عزیزخانی افزود: در شاخه دیگری از تحقیقات پلیسی 7 آبان ماه متهم دوم پرونده نیز در کمالشهر دستگیر و پایگاه هشتم پلیس آگاهی انتقال یافت.

وی با اشاره به اینکه سعید در بازجوئی اولیه به 10 فقره کلاهبرداری در تهران و اصفهان معترف شد، ابراز داشت: سعید اقرار کرد، با پرسه زنی در سایت های خرید و فروش اینترنتی آگهی ها را کپی و کلاهبرداری می کرده است.

رئیس پایگاه هشتم پلیس آگاهی در پایان با اشاره به اینکه کارشناسان ارزش ریالی اموال کلاهبرداری شده را یک میلیارد ریال برآورده کرده اند، گفت : با پیگیری های انجام شده تاکنون 6 مال باخته شناسایی و متهمان با قرار وثیقه در اختیار پایگاه هشتم برای کش جزئیات پرونده قرار دارد.

منبع: رکنا

کلیدواژه: سهام عدالت قیمت خودرو کرونا حوادث پلیس کلاهبرداری فضای مجازی کلاهبرداری اخبار حوادث اصفهان کلاهبرداری تهران کپی سایت دیوار سهام عدالت قیمت خودرو کرونا عکس فیلم ایران زن قتل مرگ دختر انتشار تصادف کرونا پایگاه هشتم پلیس آگاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۵۱۱۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاهبرداری دریافت وام در کانال تلگرامی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، سرهنگ حسن ابوالحسینی گفت: در پی شکایت یک شهروند یزدی به پلیس فتا مبنی بر کلاهبرداری دریافت وام، موضوع در دستور کار کارشناسان این پلیس قرار گرفت. 

وی ادامه داد: در تحقیقات اولیه مشخص شد شاکی با مشاهده کانال تلگرامی دریافت وام بدون ضامن، مبلغ یک میلیارد و ۴۵۰ میلیون ریال به شماره حساب اعلام شده واریز کرده و پس از آن وی دیگر جواب شماره تلفن داده نشد. 

رئیس پلیس فتا افزود: با انجام تحقیقات بیشتر و اقدامات پلیسی توسط کارشناسان این پلیس، متهم که در یکی از استان‌های غرب کشور ساکن بود، شناسایی شد و با هماهنگی مقام قضایی به پلیس فتای استان یزد انتقال یافت. 

ابوالحسینی خاطرنشان ساخت: متهم در مواجهه با مستندات و مدارک جمع‌آوری شده از سوی کارشناسان ضمن اقرار به جرم خود، اعتراف کرد که با درج آگهی در شبکه‌های اجتماعی با موضوع وام بانکی، از شهروندان کلاهبرداری می‌کرده است. 

وی هشدار داد: برای دریافت وام حتما به بانک مراجعه کرده و به هیچ عنوان به تبلیغاتی که شبکه‌های اجتماعی می‌شود اعتماد نکنند، چرا بانک‌ها هیچگونه تبلیغاتی در فضای مجازی برای فروش وام یا تسهیلات بانکی ندارند و این تبلغات از سوی کلاهبرداران منتشر می‌شود. 

رئیس پلیس فتا از شهروندان خواست هشدار‌های پلیس فتا را جدی گرفته و در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی یا پیام رسان‌های موبایلی مراتب را از طریق نشانی پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.gov.ir بخش ارتباطات مردمی گزارش کنند.

دیگر خبرها

  • کلاهبرداری دریافت وام در کانال تلگرامی
  • باند کلاهبرداری ۲۰۰۰ میلیاردی املاک در مازندران متلاشی شد
  • انهدام باند کلاهبرداری ۲ هزار میلیاردی در مازندران
  • دستگیری عاملان کلاهبرداری ۲۰ میلیاردی در تهران
  • شگرد عجیب یک کلاهبردار برای خرید سکه و طلا
  • ۲ کلاهبردار در دیواندره دستگیر شدند
  • دستگیری مدیر قلابی کلاهبردار سایت دیوار
  • انهدام شرکت هرمی کیونت در کرج
  • قاتل فراری در دام پلیس آگاهی گیلانغرب
  • متروسواران بخوانند؛ شگرد عجیب سرقت که تازه کشف شد!