Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، مجتبی باقرزاده، مدیرکل اسناد و ثبتی این سازمان درباره آخرین وضعیت و موضوعات مطرح شده پیرامون موقوفه آق‌مشهد ساری گفت: اعمال ماده ۴۷۷ آیین دادرسی کیفری فقط یکبار قابل رسیدگی بوده و در خصوص پرونده موقوفه آق‌مشهد ساری، سازمان جنگل‌ها سابقا اعمال ماده ۴۷۷ کرده است.

وی ادامه داد: پس از اعمال ماده ۴۷۷ آیین دادرسی کیفری از سوی سازمان جنگل‌ها و پس از رسیدگی در تاریخ ۲۷ خرداد ۹۸، به‌دلیل عدم احراز خلاف بَیّن شرع، دردادنامه صادره از شعبه سوم دیوان عالی کشور، درخواست اعمال مقررات مذکور از سوی معاونت محترم قضایی قوه قضائیه رد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مدیرکل اسناد و ثبتی سازمان اوقاف تصریح کرد: با توجه به اینکه یکبار اعمال ماده ۴۷۷ در قوه قضاییه به همین جهت طرح شد و مورد رسیدگی قرار گرفته و مشخص شده است که دادنامه صادره کاملاً منطبق با احکام شرعی بوده، لذا پیگیری مجدد سازمان جنگل‌ها فاقد وجاهت قانونی بوده و مغایر با تبصره ۳ ماده ۴۷۷ آیین دادرسی کیفری است.

باقرزاده با اشاره به اینکه دادنامه صادره منطبق بر نظریه کارشناسی سه نفره بوده که از اتقان کامل برخوردار است، گفت: حتی برخی کارشناسان تعیین شده در کار کارشناسی که مبنای دادنامه قرار گرفته، از رشته تخصصی منابع طبیعی انتخاب شده بودند که به وضعیت و شرایط، احکام و قوانین مربوط به جنگل‌ها و مراتع اشراف کامل داشته‌اند و با بازدید و مشاهدات عینی، نظر خود را نسبت به احیا و آثار موجود در مساحت کل ۵ هزارهکتار و ۱۰۳ هکتار اعلام کرده اند.

وی تاکید کرد: با این توضیحات به نظر می‌رسد، دلیل ایراد وارده از سوی سازمان جنگل‌ها، عدم تمکین به احکام قضایی قطعی الصدور است؛ درحالیکه این احکام قضایی از سوی قضات عالی‌رتبه و خوشنام قوه قضاییه در مراجع دادگاه تجدید نظر استان و دیوان عالی کشور صادر شده است.

مدیرکل اسناد و ثبتی سازمان اوقاف افزود: با وجود صدور حکم قضایی، هفته گذشته همکاران ما همراه با معتمدین محلی نسبت به بازدید از محل اقدام نمودند که علی‌رغم گذشت سالیان طولانی از عدم سکونت و دامداری و دامپروری مردم در مناطق جنگلی، آثار احیا و وجود آثار دامسراها، گاوبندها و گاوسراها جهت دامپروری در اراضی جنگلی به وضوح قابل مشاهده بوده که نشان‌دهنده این است که تمام اراضی و مراتع قلمرو محدوده و حریم امرار معاش و زندگی روستاییان بوده است.

باقرزاده در پایان خاطرنشان کرد: وجود قبرستان‌های متعدد در این اراضی و آب‌بندان‌های قدیمی و حتی درختان باغ گردو که با قدمت بیش از صد سال، قلعه قدیمی و… هنوز هم قابل مشاهده بوده، که نمایانگر این است کل اراضی قابل بحث مشمول قاعده حریم و خصوصاً تبصره ۳ ماده ۲ قانون ملی شدن جنگل‌ها بوده که از شمول ماده یک قانون مذکور مستثنی است.

کد خبر 5069876

منبع: مهر

کلیدواژه: موقوفات وقف سازمان جنگل ها مراتع و آبخیزداری کشور سازمان اوقاف و امور خیریه معرفی کتاب مجمع جهانی صلح اسلامی توهین به پیامبر پژوهشگاه فرهنگ هنر و ارتباطات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی وبینار دفتر تبلیغات اسلامی پیامبر اکرم ص گفتگوی ادیان مسابقات قرآنی قرآن پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی فرهنگسرای اندیشه مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی اعمال ماده ۴۷۷ سازمان جنگل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۵۱۲۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست تعاونی مسکن سازمان جنگل‌ها برای استقرار روی گسل

معاون وزیر راه و شهرسازی از بررسی درخواست تعاونی مسکن سازمان جنگل‌ها برای استقرار ملک این تعاونی روی گسل در شهر شهید باقری خبر داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، خسرو دانشجو دبیر شورای‌عالی شهرسازی و معماری ایران اظهار کرد: در خصوص پلاک ثبتی موصوف در شهرک شهید باقری به درخواست تعاونی مسکن کارکنان سازمان جنگل‌ها و مراتع کشور، موضوع در دستور کار کمیته فنی شورای‌عالی شهرسازی و معماری قرار گرفت.

وی افزود: با توجه به استقرار ملک شهرک شهیدباقری روی گسل موجود و برای استفاده حداکثری از توان علمی و اجرایی کشور با همکاری مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی به‌عنوان مرجع قانونی امکان حداکثر بارگذاری سازه‌ای با رعایت جمیع عوامل موثر از جمله مقررات ملی ساختمان تعیین و بر آن اساس میزان تراکم ساختمانی و سایر ضوابط شهرسازی و معماری مشخص و پس از طی روال قانونی ابلاغ شود.

وی همچنین یادآور شد: ضرورت تهیه طرح ویژه مجموعه مصلی امام‌خمینی (ره) و صیانت از حریم مصلی در جلسه شورای‌عالی با حضور وزیر راه و شهرسازی و اعضای شورا و نمایندگان مصلی امام‌خمینی، سازمان مجری ساختمان‌ها و تأسیسات عمومی و دولتی، شهرداری و شورای اسلامی شهر تهران مطرح و با توجه به نقش، جایگاه، اهمیت، رسالت ملی و فراملی مجموعه مصلی این طرح بررسی شد.

دانشجو گفت: این اراضی با در اختیار داشتن مجموعه‌ای از فرصت‌های مکانی با عملکردهای ویژه، نقش بی‌بدیلی در هویت فرهنگی شهر تهران دارد. بنابراین با هدف پاسخگویی به تغییر و تحولات رخ داده و ساماندهی وضعیت موجود و گذشت حدود دو دهه از تهیه طرح‌های مختلف برای این مجموع منحصر به فرد، تهیه طرح ویژه برای این مجموعه در دستور کار قرار گرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حکم اعدام بابک زنجانی نقض شد/ تشکیل پرونده برای چهره‌هایی که اهمیت عملیات وعده صادق را به مخاطره انداخته بودند/ تشریح آخرین وضعیت پرونده باغ ازگل/ کشف جرم جدید در پرونده چای دبش
  • توسعه و ارتقا مراکز درمانی موقوفه از اولویتهای سازمان اوقاف است
  • درخواست تعاونی مسکن سازمان جنگل‌ها برای استقرار روی گسل
  • وضعیت جاده‌ها / محدودیت‌های ترافیکی پایان هفته در جاده های شمالی کشور
  • تشریح وضعیت بیرانوند از زبان پزشک معالج | گلر پرسپولیس به سپاهان می رسد؟
  • تشریح وضعیت بیرانوند از زبان پزشک معالج
  • تشریح وضعیت علیرضا بیرانوند از زبان پزشک معالجش
  • دستاوردهای سازمان اوقاف در مسیر انقلاب اسلامی است
  • تشریح آخرین وضعیت دو پروژه سرمایه‌گذاری خارجی
  • ۳۱۰ نفر در حوادث مربوط به موتورسیکلت در شهر مشهد جان باختند