Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-30@12:48:10 GMT

کرونا آمد، ورزش رفت

تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۵۱۹۶۷

کرونا آمد، ورزش رفت

بیماری کرونا، همانند سایر اقشار و طبقه های مختلف جامعه، ورزش را تعطیل و مربیانی که تنها درآمدشان از این راه است را به انزوا و سقوط کشانده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصر همدان؛ ویروس کرونا بازوهایی بسیار حجیم و بدنی توانمند دارد و توانسته است بر ورزش قهرمانی و ورزش همگانی غلبه کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کم تحرکی مردم قبل از آمدن ویروس کرونا کم بود و اینک کمتر هم شده است. این ویروس ذهنی قوی دارد و می تواند بر هر کسی غلبه کند. چه ورزشکار باشی چه نباشی حریف بسیار قدرتمند است و به خوبی می داند نقاط ضعف ما انسان ها کجاست.

کرونا ویروس جدید قابل پیش بینی نیست و نمی توان رفتارش را پیش بینی کرد؛ اما سوال اصلی این است آیا می شود رفتار مسئولان و تصمیم گیران ورزشی را پیش بینی کرد؟

کرونا، همانند سایر اقشار و طبقه های مختلف جامعه، ورزش را به تعطیلی کشانده است و مربیانی که تنها درآمدشان از این راه است را به انزوا و سقوط کشانده است.

آیا فقط با تعطیلی باشگاه ها می توانیم فرزندان سالمی را تربیت کنیم؟

کسی که کم تحرک است، نه تنها سیستم ایمنی اش تضعیف می شود بلکه مستعد دریافت بیماری کرونا می باشد.

حالا تصمیم چیست؟

بخش مهمی از جامعه که مربیان ورزشی نام دارند را با تعطیلی مواجه کنیم؟

مربیانی که باعث می شوند نه تنها سیستم ایمنی فرزندانمان تقویت شود بلکه با کاهش استرس  و اضطراب و تخلیه انرژی بچه ها به رشد ذهنی و جسمی آنان کمک می کنند.

ویران کردن کار یک شب است و ساختن راه صد سال؛ اگر در جبهه اول نبرد با کرونا ویروس جدید پزشکان و پرستاران و کادر درمان قرار دارند، قطعا مربیان ورزشی هم در جبهه دوم مبارزه با کرونا قرار می گیرند.

اما متاسفانه هنوز هم تصمیم درستی در خصوص باشگاه ها و تاثیراتشان بر روی سلامتی بچه ها گرفته نشده است.

و اما حرف آخر!

همه ما باید رعایت کنیم و به قوانینی که ستاد ملی کرونا برایمان تعیین می کند احترام بگذاریم اما اگر قرار است اوضاع همین گونه برای مربیان و باشگاه ها پیش گرفته شود، شرایط تامین ما یحتاج زندگی آنان نیز در نظر گرفته شود.

کرونا قطعا خواهد رفت ولی تصمیمات تصمیم گیران می تواند یک قشر را زنده کند یا بر عکس آن قشر با نا امیدی و مشکلات بیشتر مواجه شود.

ورزش قطعا یک عامل پیشگیرانه است و می تواند در بهبود شرایط موجود کمک شایانی کند .

ورزش و مربیان ورزشی را دریابید تا دیر نشده است .

مجید دیبافر

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۵۱۹۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای نوبت اول طرح ایمن‌سازی تکمیلی فلج اطفال

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیمین دخت بیات رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت با اعلام این خبر گفت: در مرحله اول این عملیات ضمن مراجعه به 27هزار و  298خانوار، تعداد 37هزار و 692 کودک زیر پنج سال واکسینه شدند.   

به گفته بیات نوبت اول اجرای این طرح از دوم تا چهارم اردیبهشت ماه سال جاری به شکل مراجعه خانه به خانه منازل و جستجوی کودکان زیر پنج سال در مناطق پرخطر اجرا شد.

وی هدف این برنامه را توقف گردش ویروس فلج اطفال در مناطق پرخطر (نقاط کانونی و وارده) عنوان کرد.

بیات افزود: با توجه به انتقال ویروس وحشی فلج اطفال در دو قاره آسیا و آفریقا و بومی بودن بیماری در کشورهای همسایه شرقی ایران(افغانستان و پاکستان) عملیات ایمن‌سازی تکمیلی سالانه، برای حفظ موقعیت عاری از ویروس فلج اطفال در کشورمان الزامی است.

به گفته وی این مرحله به عنوان مرحله نهایی قبل از ریشه کنی جهانی ویروس اطفال محسوب می‌شود.

رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت یادآور شد: گروه هدف این طرح، کودکان پنج سال(صفر تا 59) ماهه بودند که بدون توجه به سابقه ایمن‌سازی قبلی دو قطره واکسن خوراکی فلج اطفال دریافت کردند.

به گفته وی تمامی کودکان زیر پنج سال که در محل‌های تجمع مهاجران خارجی سکونت داشتند، کودکان ساکن مناطقی با احتمال پوشش واکسیناسیون کمتر از 95 درصد، کودکان ساکن مناطق تحت پوشش تیم های سیار و کودکان اتباع ساکن در مناطق تابعه دانشگاه تحت پوشش این طرح قرارگرفتند.

رئیس گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت در خاتمه سخنان خود خاطرنشان کرد: مرحله دوم طرح از 30 اردیبهشت تا یکم خردادماه سال جاری اجرا خواهد شد.  

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • اجرای نوبت اول طرح ایمن‌سازی تکمیلی فلج اطفال
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • زنان مجوز فعالیت در ورزش زورخانه‌ای ندارند اما می‌توانند تماشاگر باشند
  • باران‌چشمه: حضور بانوان به عنوان تماشاگر در زورخانه ها مشکلی ندارد
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند