Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل مدیریت بحران خوزستان گفت: در حال حاضر در مناطق عمده اهواز شاهد شرایط بحرانی ناشی از بارندگی نیستیم و پیش بینی می‌شود تا ۲۴ ساعت آینده آبگرفتگی معابر برطرف شود

امید بن‌عباس روز پنجشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: بخش عمده آبگرفتگی‌ها مربوط به معابر بوده است که تلاش از سوی نهادهای متولی برای رفع آن در حال انجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از شب گذشته تاکنون در حدود ۱۷ شهرستان استان شاهد بارش رحمت الهی بودیم که شهرستان رامهرمز با ۵۰.۴ میلیمتر باران، بیشترین حجم بارش‌ها را به خود اختصاص داده است.

مدیر کل مدیریت بحران خوزستان ادامه داد: در اهواز تاکنون ۱۷ میلیمتر بارش گزارش شده است که حجم عمده بارش‌ها ظرف نیم‌ساعت و پس از آن با طوفان، وزش باد، رگبار و رعد و برق همزمان شد، طوفان و رعد و برق موجب شد قطعی برق برخی مناطق شد اما با تلاش شرکت توزیع برق اهواز ظرف ۲ ساعت ابتدایی پس از بارش‌ها، اغلب مناطق به شرایط پایدار برگشتند اما در برخی نقاط همچنان با مشکلات قطعی برق مواجه هستیم.

وی تاکید کرد: زمانی که برق قطع می‌شود پمپ‌های تعبیه شده برای تخلیه آب‌های سطحی و فاضلاب از کار می‌افتند یا دچار نقص فنی می‌شوند در نتیجه آبگرفتگی در سطح معابر ایجاد می‌شود.

بن‌عباس با اشاره به این که بارش‌ها تا امشب نیز ادامه خواهند داشت: در منطقه سپیدار اهواز همچنان‌ قطعی برق وجود دارد که توزیع برق اعلام کرده تا ۲ ساعت آینده این قطعی برطرف می‌شود از این رو آب‌های سطحی در معابر این منطفه تا اواخر امشب تخلیه خواهند شد.

وی ادامه داد: در منطقه کوی مشعلی نیز به دلیل قطعی برق تا پنج صبح امروز سه پمپ تخلیه آب دچار مشول شدند که هم اکنون در حال رفع نقص هستند و پس از تعمییر اقدامات لازم‌جهت تخلیه آب در این منطقه نیز صورت می‌گیرد.

بارش باران که از شب گذشته در اهواز باعث آبگرفتگی برخی مناطق شهر شد که عبور و مرور خودروها و افراد را با مشکل مواجه کرده است.

مراجعه ۴۳۰ نفر با علائم تنفسی به بیمارستان‌های جنوب غرب

رییس دانشکده علوم پزشکی آبادان گفت: ۴۳۰ نفر از شهروندان در شهرهای تابعه این دانشکده به علت بروز مشکلات حاد تنفسی ناشی از بارندگی اخیر به بیمارستانها مراجعه کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی آبادان شکرالله سلمان‌زاده پنجشنبه اظهار داشت: از بیماران مراجعه کننده  ۳۶۶ نفر به صورت سرپایی درمان و ۶۴ نفر نیز به صورت موقت بستری شدند که این امر با توجه به شرایط خاص بیماری کرونا، بار مضاعفی را بر دوش کارکنان بهداشت و درمان تحمیل خواهد کرد.

وی افزود: در حالیکه با وجود وضعیت قرمز کرونا در منطقه کارکنان بیمارستان ها تمام توان خود را معطوف به درمان بیماران مبتلا به کووید ۱۹ کردند متاسفانه به دلیل سهل‌انگاری شهرداری خرمشهر در هرس به موقع درختان بیش از ۲۲۰ نفر از شهروندان خرمشهری به علت حمله حاد تنفسی راهی بیمارستان شدند.

وی گفت: این بحران که هر ساله به دنبال اولین بارش های پاییزی اتفاق می افتد قابل پبش‌بینی بود و از ماه‌ها قبل در خصوص هرس درختان کوناکارپوس که از عوامل اصلی بروز این بحران است به شهرداری‌ها تذکر داده شد ولی  متاسفانه کم کاری شهرداری خرمشهر در این زمینه باعث بروز بحران شد.

سلمان زاده ضمن تاکید بر اینکه ۸۰ درصد سلامت مردم متأثر از مؤلفه های مؤثر بر سلامت است، بیان داشت: شهرداری و نهادهای مرتبط با حوزه ی سلامت باید پاسخگوی سلامت مردم باشند.

۶۰۷ هزار نفر از خدمات ۳۰مرکز شهری، ۱۸مرکز روستایی، ۱۳۲ خانه بهداشت و ۱۲ پایگاه سلامت در شهرستان‌های زیرمجموعه دانشکده علوم پزشکی آبادان شامل آبادان، خرمشهر و شادگان بهره‌مند هستند.

 

منبع: فرارو

کلیدواژه: کرونا قیمت دلار خوزستان باران قطعی برق بارش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۵۲۹۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارش باران در ۵ استان شدید خواهد بود


به گزارش تابناک براساس این هشدار، از امشب در نیمه جنوبی استان‌های ایلام و لرستان، شمال خوزستان، جنوب غرب آذربایجان غربی، شمال غرب کردستان، رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد شدید، در برخی نقاط گرد و خاک و تگرگ رخ خواهد داد.

چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت استان‌های کرمانشاه، ایلام، خوزستان، بوشهر و نیمه غربی استان‌های فارس، کردستان و لرستان و پنج‌شنبه هم استان‌های یزد، کرمان، هرمزگان، فارس، بوشهر، خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد، اصفهان، لرستان، چهارمحال و بختیاری، ایلام، کرمانشاه و کردستان شاهد بروز این پدیده خواهند بود.

لغزندگی جاده‌ها، آبگرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی، صاعقه، رخداد تگرگ، خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربست‌ها و تابلو‌های تبلیغاتی و اختلال در ناوگان حمل و نقل، در مناطق مستعد خیزش گرد و خاک محلی، در نواحی کوهستانی احتمال سقوط سنگ و خسارت به محصولات زراعی و باغی از پیامد‌های احمالی این سامانه است.

احتیاط در سفر‌های بین شهری، عدم اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پرهیز از فعالیت‌های کوهنوردی، خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، با توجه به احتمال رخداد تگرگ اتخاذ تمهیدات لازم جهت جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی، از جمله حمل سریع محصولات قابل برداشت به نواحی امن، محافظت از دپو‌های گندم و غلات برداشت شده در برابر بارش از توصیه‌های سازمان هواشناسی است.

همچنین اصغری، کارشناس هواشناسی تاکید کرد: مسافران تعطیلات آخر هفته مراقب باشند؛ بارندگی در غرب کشور شدید خواهد بود.

دیگر خبرها

  • «اگزمای بهاره» چیست و برای مقابله با آن چه باید کرد؟
  • اختلال در سامانه بیمه سلامت بیماران را کلافه کرد
  • بارش باران در اروند
  • بارش باران در ۵ استان شدید خواهد بود
  • مراجعه روزانه ۴۰۰ بیمار چشمی به بیمارستان امام (ره) اهواز
  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • گردوغبار ۱۰۶۹ نفر را در خوزستان راهی بیمارستان کرد
  • بستری شدن ۸۸ نفر به علت مشکلات تنفسی در خوزستان
  • مراجعه بیش از یک هزار بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • وقتی ستاد مدیریت بحران خود دچار بحران می‌شود