Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز میثم درستی :

آذربایجان غربی|آیدین رحمانی رضائیه در نشست مشورتی دهیاران استان ضمن قدردانی از عملکرد مسئولان، کادر درمانی و بویژه دهیاران و بخشداران در بحث مبارزه با بیماری کرونا، اظهار داشت: برای پیشگیری از شیوع هر چه بیشتر این ویروس به تداوم این همراهی نیاز داریم. دهیاران با کمترین امکانات به خوبی در سنگر مقابله ایفای نقش کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این که توسعه روستاها متضمن توسعه منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای است، خاطر نشان کرد: با توجه به این مهم و حضور یک‌سوم جمعیت استان در روستاها نباید از هیچ تلاشی برای توسعه مناطق روستایی دریغ کرد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی با بیان این که در دولت تدبیر و امید در حوزه گازرسانی، آب و فاضلاب، برق، راه و دیگر موارد رفاهی اقدامات ارزنده‌ای صورت گرفته، افزود: علی‌رغم تحریم‌های ظالمانه بخشی از هزینه روستاها و دهیاری‌ها توسط دولت تأمین می‌شود ولی دهیاران و دهیاری‌ها باید به‌دنبال ایجاد درآمد پایدار برای تأمین بخشی از هزینه‌های خود باشند.

وی تصریح کرد: توجه به ظرفیت‌ها و استعدادهای نهفته روستایی می‌تواند مسبب ایجاد درآمد پایدار در حوزه خاصی شود که ثمره این کار در نهایت متوجه استان و پیشرفت روزافزون روستاها می‌شود.

رحمانی با اشاره به این که ۴۰۰ میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه برای روستاییان کشورمان در نظر گرفته شده، گفت: سهم استان از این رقم ۱۶ میلیارد تومان است که فرمانداران باید پیگیر جذب و دریافت سهمیه خود باشند. این موضوع در حالی‌ست که سقف تسهیلات از ۱۰ میلیون تومان به ۲۰ میلیون تومان افزایش یافته است.

وی با اشاره به اراده دولت، قوه قضائیه و سایر دستگاه‌ها و مسئولان در برخورد با ساخت و سازهای غیرمجاز، عنوان کرد: وظیفه اصلی دستگاه‌های اجرایی جلوگیری از شروع عملیات غیرمجاز است، بنابراین نباید ساخت و ساز تمام و پس از آن به فکر راه چاره بود. ساخت و سازهای خارج از محدوده روستاها بر عهده مدیریت شهری است.

معاون استاندار آذربایجان غربی با تأکید به برخورد جدی با زمین‌خواران و ویلاسازان در اراضی توسط دولت و دستگاه قضایی، ابراز داشت: از عموم درخواست می‌شود در صورت مشاهده تخلفات موارد را به دستگاه‌های مربوطه گزارش دهند، در همین راستا ساخت و ساز در کوه سیر ارومیه به هیچ وجه قابل قبول نیست و تنها طرح جامع گردشگری در این مکان مطالعه و عملیاتی می‌شود.

در این جلسه که همزمان به صورت ویدیو کنفرانس با سایر شهرستان‌های آذربایجان غربی برگزار شد دهیاران نظرات و پیشنهادات خود را با مسئولان استانی در میان گذاشتند.

 

 

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: ارومیه توسعه روستایی تین آذربایجان غربی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۵۴۱۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌ریزی برای توسعه ۱۶۰۰ هکتاری باغات

رحمان فیض قربانی مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با بیان اینکه امسال توسعه ۱۶۰۰ هکتاری باغات را در برنامه استان داریم، گفت : هزار هکتار به توسعه باغات آبی و ۶۰۰ هکتار دیگر به توسعه باغات دیم اختصاص خواهد داشت.

فیض قربانی افزود: پیش‌بینی می‌شود با این سطح از توسعه در مجموع ۱۶ هزار تن محصول باغی به مجموع تولیدات باغی استان کرمانشاه اضافه شود.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه افزود: توسعه باغات دیم شامل باغات بادام، انگور، پسته و توسعه باغات آبی نیز شامل توسعه نخیلات، باغات مدرن و باغات کلاسیک خواهد بود.

وی سرمایه‌گذاری در زمینه توسعه باغات را در استان دارای توجیه اقتصادی عنوان کرد و افزود: استان کرمانشاه به دلیل برخورداری از شرایط اقلیمی مناسب و طبیعت چهار فصل مستعد توسعه باغات بوده، ضمن اینکه همجواری با کشور عراق فرصت خوبی را برای صادرات محصولات باغی در اختیار استان قرار خواهد داد.

فیض‌قربانی با دعوت از سرمایه گذاران برای ورود در زمینه توسعه باغات در استان، تاکید کرد: سرمایه گذاری روی توسعه باغات می‌تواند ارز آوری بالایی برای استان کرمانشاه از قِبَل صادرات محصولات باغی به همراه داشته باشد.

وی اضافه کرد: از سرمایه گذارانی که بخواهند در زمینه توسعه باغات کار کنند، هم در زمینه تسهیل صدور مجوز‌ها و هم در حوزه معرفی به بانک برای دریافت تسهیلات ارزان قیمت حمایت خواهد شد.

وی گفت: سال گذشته در مجموع ۹۰۰ هکتار - شامل ۳۷۶ هکتار باغ دیم و مابقی باغات آبی - به سطح باغات استان اضافه شد.

فیض‌قربانی با بیان اینکه استان کرمانشاه هم اکنون ۴۵ هزار هکتار باغ دارد، گفت: سالانه ۳۴۰ هزار تن محصولات باغی در استان کرمانشاه تولید می‌شود .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • کم‌توجهی به روستاها موجب حاشیه‌نشینی در شهرها می‌شود
  • حل مساله گردوغبار نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌ها است
  • تاکید ایران و قطر بر توسعه روابط تجاری و سرمایه گذاری
  • با احداث سد آبریز، زنان و دختران کهگیلویه برای گوجه چینی به دیگر استانها نخواهند رفت
  • دستگاه های اجرایی شهرستان گناوه در اجرای طرح «نور» همکاری کنند
  • چند خبر کوتاه از بردسکن و رخ
  • نقدینگی‌های جامعه باید به‌سمت بخش مولد اقتصاد یعنی نفت و گاز هدایت شود
  • برنامه‌ریزی برای توسعه ۱۶۰۰ هکتاری باغات
  • شوراهای اسلامی برای تولید و رونق اقتصادی روستاها برنامه‌ریزی کنند
  • لزوم بهره‌گیری از ظرفیت روستاها در راستای اشتغالزایی