Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکارنیوز،

«حسین مخلوف»  وزیر اداره محلی و محیط زیست سوریه و «رمزی مشرفیه» وزیر امور اجتماعی و جهانگردی لبنان امروز در دمشق با یکدیگر دیدار و درباره پرونده بازگشت همه پناهندگان سوری به وطن خود به روشی «ایمن و در دسترس» گفت وگو کردند.

به گزارش خبرگزاری رسمی سوریه(سانا)، مخلوف در اظهاراتی با اشاره به دیدارهای مستمر بین دو طرف لبنانی و سوری برای رسیدگی به مسئله پناهندگان سوری در لبنان و اطمینان از بازگشت داوطلبانه آنها به کشورشان گفت: «بسیاری از پناهجویان، طی دوره‌های گذشته از لبنان به سوریه بازگشته‌اند و آنها امروز زندگی عادی خود را در محل زندگی خود می‌گذارنند و همه شرایط  زندگی آنها تأمین شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

وزیر سوری گفت: «همه گیری کرونا تاثیری منفی بر بازگشت بسیاری از پناهندگان دارد  علاوه بر اقدامات یک جانبه اجباری کشورهای حامی تروریسم برای جلوگیری از بازگشت سوری‌ها به کشورشان  که به نوبه خود بر حل این قضیه و پایان دادن به آن تأثیر منفی گذاشت.»

وی ادامه داد: «سوریه از طرف لبنانی خواست، طرحی مناسب برای بازگشت همه سوری‌ها به کشورشان تهیه کند و کار برای اجرای آن به گونه‌ای انجام می‌شود که به بازگشت  همه سوری‌ها به سرزمین مادری آنها و ساخت و بازسازی محل زندگی آنها کمک کند.»

مخلوف تاکید کرد: «دولت برای تسهیل بازگشت آوارگان، احکام و قوانین لازم را صادر کرد، زیرساخت‌ها را اصلاح و حدود 20 هزار خانه را ترمیم کرد و آماده ارائه هر گونه تسهیلاتی در مراکز مرزی است که بازگشت ایمن پناهندگان سوری از لبنان و خارج از آن را تضمین می‌کند.»

وزیر لبنانی نیز به نوبه خود تأکید کرد که پرداختن به موضوع پناهندگان سوری در لبنان نیاز به پیگیری دقیق و آگاهانه هر دو طرف دارد به گونه‌ای که سوری‌ها را قادر می‌سازد هر چه سریع‌تر به کشورشان بازگردند، زیرا اوضاع اقتصادی  در لبنان  دولت لبنان را مجبور می‌کند تا به این موضوع رسیدگی کند و هرچه سریع‌تر به پایان برساند.

وی افزود: «بر اساس مطالعه اخیر سازمان ملل، به دنبال ثبات امنیتی که در بیش‌تر مناطق سوریه ایجاد شده است، سوری‌های مقیم لبنان تمایل به بازگشت به وطن دارند.»

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: سوریه لبنان پناهندگان سوری سوریه لبنان پناهندگان سوری پناهجویان پناهندگان سوری سوری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۵۵۵۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ناتوانی ترکیه در مهار درگیری گروه های تروریستی در شمال سوریه

ناتوانی بیش از یکصد گروه شبه نظامی مسلح و مورد حمایت ترکیه در برقراری امنیت در مناطق شمالی حلب و ادلب سبب شده تا علاوه بر موج انفجارها و درگیری های داخلی میان فرماندهان این گروه ها، نارضایتی های مردمی اهالی این مناطق علیه گروه های مزبور قوت بگیرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش سایت عربی خبرگزاری تسنیم، انفجارها و درگیری ها در حومه شمالی حلب که تحت کنترل شبه نظامیان موسوم به ارتش ملی سوریه در حال وقوع است، عجز و ناتوانی ترکیه را در حمایت از گروه های تروریستی تحت پشتیبان خود نمایان می کند.

 

.

 

ناتوانی ترکیه در برقراری امنیت در شمال حلب در شرایطی است که در مناطق تحت کنترل گروهک تحریرالشام در ادلب نیز حذف برخی فرماندهان و اعتراضات مردمی به بالاترین سطح خود رسیده است.

«رضا الباشا»؛ خبرنگار میدانی سوری در گفتگو با خبرگزاری تسنیم پیرامون دلایل انفجارها و درگیری ها گفت: در این مناطق بیش از یکصد گروه تروریستی مورد حمایت آنکارا با هدف تثبیت نفوذ اقتصادی و امنیتی و همکاری با سازمان اطلاعات ترکیه در حال رقابت با یکدیگر هستند.

در همین راستا اختلافات فرماندهان شبه نظامیان موسوم به لشکر معتصم در شهر مارع بر سر تجارت مواد مخدر، قاچاق و تبادل اتهام در زمینه فساد و خیانت در اموال عمومی، به کشته شدن فرمانده لشکر معتصم و برقراری منع آمد و شد در این منطقه منجر شد.

شواهد حاکی از آن است که ترکیه در منطقه ای که بیش از 100 گروه مسلح تروریست را تحت حمایت خود قرار داده، همچنان نتوانسته  زمینه وحدت نظری و عملی را در صفوف این گروه ها ایجاد کند.

این در حالی است که اردوغان پیش از این مدعی شده بود با نظارت ترکیه و گروه های متحد بر این مناطق، در آینده ای نزدیک ساختاری را پی ریزی خواهد کرد که خواهد توانست به جایگزینی برای دولت بشار اسد در دمشق تبدیل شود.

پیام‌های حمله به پایگاه‌های آمریکا در شرق سوریه

 

همزمان افزایش تعداد بمب گذاری ها و درگیری ها میان این گروه های مسلح، خشم و نارضایتی مردم و اهالی ساکن در این مناطق را نیز برانگیخته است تا انتقادات از عملکرد گروه های متحد آنکارا در نوار شمالی سوریه از حلب تا ادلب شکلی آشکار به خود بگیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ناتوانی ترکیه در مهار درگیری گروه‌های تروریستی در شمال سوریه
  • ناتوانی ترکیه در مهار درگیری گروه های تروریستی در شمال سوریه
  • تصاویری از لحظه انهدام خودروهای زرهی تروریست‌ها در سوریه | ویدئو
  • سفر وزیر خارجه بحرین به سوریه پس از ۱۳ سال
  • آوارگان فلسطینی اینگونه از دانشجویان دانشگاه‌های آمریکا تشکر کردند | ببینید
  • شیخ نعیم قاسم: جنگ باعث بازگشت شهرک نشینان نخواهد شد
  • ببینید | قدردانی آوارگان فلسطینی از دانشجویان دانشگاه‌های آمریکا
  • قانون ضد مهاجرتی سوناک عامل هجوم مهاجران به ایرلند
  • نعیم قاسم: جنگ ممکن است برای همیشه بازگشت شهرک‌نشینان را پایان دهد
  • موج گرمای غیرعادی در غزه جان کودکان فلسطینی را می‌گیرد