Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر سلامت آموزش و پرورش گفت: کلاس‌ها بیشتر در مناطق روستایی و عشایری برقرار است که در کنار برگزاری کلاس‌ها بسته‌های آموزشی هم در نظر گرفته شده اند. محمد محسن بیگی مدیرکل دفتر سلامت آموزش و پرورش در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، درباره وضعیت رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی در مدارسگفت: در اکثر استان‌ها مدارس با مصوبات ستاد کرونا تعطیل شدند و آموزش‌ها مجازی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: کلاس‌ها بیشتر در مناطق روستایی و عشایری برقرار است که در کنار برگزاری کلاس‌ها بسته‌های آموزشی هم در نظر گرفته شده اند.

مدیرکل دفتر سلامت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه در شرایط کنونی کادر اجرایی مدارس اعم از مدیر، معاون آموزشی و اجرایی مدارس که تعدادی محدود را شامل می‌شوند، موظف به حضور هستند، گفت: به معلمان هم تفویض اختیار شده است تا در شرایطی که امکان دسترسی به اینترنت دارند، نیاز به حضور نداشته باشند.

محسن‌بیگی ادامه داد: طبق ارزیابی‌های انجام شده حضور معلمان و کادر اجرایی در مدارس پراکنده است و شیوه نامه‌ها رعایت می‌شوند.

وی تصریح کرد: وظیفه تامین موارد بهداشتی حفاظتی در مدارس غیردولتی بر عهده مدرسه است و هفته گذشته هم دستورالعملی ارسال کردیم که این موضوع باید مطابق شیوه نامه‌های مشابه مدارس دولتی باشد.

مدیرکل دفتر سلامت آموزش و پرورش درباره تامین سرویس بهداشتی استاندارد برای مدارس که مقرر شده بود در تابستان این موضوع به ثمر برسد، گفت: به طور کلی در سراسر کشور ٣٠ درصد مدارس نیازمند اصلاحات اساسی و تخریب یا مقاوم سازی هستند که کاری زمان بر است البته اعتقاد داریم تامین سرویس بهداشتی استاندارد کار بسیار سنگینی نیست.

محسن بیگی تصریح کرد: تعهداتی هم که سازمان نوسازی مدارس درباره تامین سرویس بهداشتی استاندارد داشته بخشی انجام شده است، اما هنوز آمار دقیقی از پیشبرد کار به ما نداده اند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مناطق روستایی عشایر مدارس پروتکل بهداشتی مدیرکل دفتر سلامت آموزش و پرورش کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۵۶۲۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد

به گزارش قدس خراسان، سید امیر شوشتری روز یکشنبه در نشست خبری در آستانه هفته گرامیداشت مقام معلم در جمع خبرنگاران اظهار کرد: پنج هزار نفر از این تعداد بازماندگان از تحصیل سال گذشته هستند که به صورت تکراری در آمار اعلام شده اند.

وی با بیان اینکه شمار دانش آموزان اتباع خارجی استان خراسان رضوی ۷۰ هزار نفر است، بیان کرد: علاوه بر این سه هزار نفر از دانش آموزان اتباع خارجی نیز در مدارس خودگردان مشغول تحصیل هستند که این مدارس زیر پوشش اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی قرار ندارند.

مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی بیان کرد: بیشترین شمار دانش آموزان با حدود ۹۰ درصد را دانش آموزان افغان تشکیل می‌دهند و اتباع عراقی و سوری در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

وی با اشاره به اینکه شعار امسال هفته معلم تحت عنوان «همه مدیون تو هستیم» اعلام شده است، گفت: در قالب برگزاری آزمون‌های استخدامی مختلف برای سال تحصیلی آینده ۱۰ هزار و ۲۰۸معلم جدید در استان جذب می‌شوند که با استفاده از معلمان قراردادی این شمار به ۱۲ هزارو ۶۸۹ نفر افزایش می‌یابد، بنابراین در سال تحصیلی آینده کمبود معلم نخواهیم داشت.

شوشتری در خصوص آخرین وضعیت اجرای طرح رتبه بندی معلمان در خراسان رضوی نیز گفت: کلیه اعتراضات در این زمینه رسیدگی شده است و احکام لازم برای معلمان استان صادر شد.

به گفته وی، کلیه معلمانی که احکام آنان تا پایان اسفند ماه پارسال صادر شده است، معوقات را دریافت کردند.

تحویل ۳۰۱ فضای آموزشی در خراسان رضوی

مدیر کل نوسازی توسعه و تجهیز مدارس استان خراسان رضوی نیز گفت: در سال گذشته ۳۰۱ پروژه آموزشی با تعداد هزار و ۵۰۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش شد که نسبت به سال ۱۴۰۱ معادل ۵۰ درصد افزایش دارد.

جاسم حسین پور افزود: سال گذشته پنج استخر دانش آموزی تحویل آموزش و پرورش استان شد و امسال نیز چهار استخر دیگر تحویل و برای چهار استخر جدید نیز تامین اعتبار انجام شده است.

وی اظهار کرد: پیش بینی احداث پنج هزار کلاس درس از محل تحقق مولدسازی از مهمترین اقدامات انجام شده خراسان رضوی در این زمینه است.

مدیرکل نوسازی مدارس خراسان رضوی ادامه داد: سال گذشته بنیاد علوی ۱۰۵ کلاس، بنیاد برکت ۱۷۷ کلاس، کمیساریای عالی ۴۰ کلاس، سازمان مسوولیت‌های اجتماعی ۷۰ کلاس و خیرین ۵۰۰ کلاس درس را در این استان ساختند.

وی اظهار کرد: سرانه فضای آموزشی در کشور پنج و ۲ دهم متر مربع است، در حالی که این رقم در خراسان رضوی چهار و سه دهم متر مربع است.

حسین پور با بیان اینکه خراسان رضوی جزو استان‌های پرجمعیت دانش آموزی کشور است، گفت: هر چه جمعیت دانش آموزی بیشتر باشد، سرانه فضای آموزشی نیز کاهش پیدا می‌کند.

وی گفت: سال گذشته این اداره کل سه هزار میلیارد ریال جهت تجهیز هنرستان‌ها و نمازخانه‌های مدارس استان هزینه کرده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • تقدیر از ۲۷۸۰ معلم شاهرودی/ برنامه هفته معلم مدرسه محور است
  • خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد
  • مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش
  • هدفگذاری نوسازی مدارس برای احداث ۲ هزار کلاس درس در اردبیل
  • ۶۰۰ معلم نمونه مازندرانی تقدیر می‌شوند
  • وجود یکهزار و 700 کلاس درس نیمه تمام در آذربایجان‌غربی
  • اقدامات قابل توجه دولت سیزدهم در حوزه مدرسه‌سازی جای قدردانی دارد
  • آذربایجان‌غربی نیازمند جذب اعتبارات مدرسه‌سازی است
  • کتابخانه‌های سیار نیاز کتابخوانی عشایر را برطرف می‌کند
  • زنگ سلامت در مدارس دامغان به صدا درآمد