Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی حاجی‌زاده شامگاه پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بیمارستان سینا زرند جزو بیمارستان‌های به روز کشور محسوب می‌شود که در بهمن ماه سال ۱۳۹۸ عملیات ساختمانی آن به پایان رسید و برای تجهیز و راه اندازی تحویل دانشگاه علوم پزشکی استان کرمان شد.

⁦وی اظهار داشت: بیمارستان سینا زرند در زمینی افزون بر ۲۰ هزار مترمربع در ۶ طبقه با پنج اتاق جراحی، پنج اتاق بستری و مجهز به بخش های مختلف درمانی، زنان و زایمان، اورژانس، آزمایشگاه، دیالیز، رادیولوژی، i.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

c.u. درمانگاه، c.c.u، احداث شده است.

⁦مدیرکل راه و شهرسازی استان کرمان ادامه‌داد: بخش های خدماتی این بیمارستان شامل موتورخانه، آشپزخانه، رختشورخانه، تصفیه خانه، فاضلاب، بخش تاسیسات برق، اتاق تهیه خلاء، انبار امحای زباله، ساختمان‌های انبار، ایستگاه گاز ، ساختمان‌های نگهبانی شمالی و غربی و ۲ آسانسور حمل بیمار به ظرفیت ۲۸ نفر و آسانسور حمل همراه ظرفیت ۱۰ نفر دارد.

وی عنوان کرد: ساختمان اصلی بیمارستان دارای متراژ  ۱۱ هزار ۴۹۵ مترمربع، ساختمان جنبی هزار مترمربع  و محوطه سازی ۹ هزار و ۱۷۸ مترمربع با اعتباری بالغ بر ۷۵ میلیارد تومان توسط سازمان مجری ساختمان‌ها و تاسیسات دولتی و عمومی وزارت راه و شهرسازی بنا شده است.

بیمارستان ۱۵۰ تخت خوابی سینا زرند به همراه ۲ بیمارستان در استان‌های خراسان و قم در سی و دومین هفته از افتتاح طرح‌ها و پروژه‌های ملی کشور و در ادامه پویش ملی تدبیر و امید برای جهش تولید روز پنجشنبه ۲۲ آبان‌ماه با فرمان رییس جمهور به صورت ویدیو کنفرانس افتتاح شد.

برچسب‌ها کرمان بیمارستان سینا وزارت راه و شهرسازی بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرمان بیمارستان سینا وزارت راه و شهرسازی بهداشت و سلامت کرمان بیمارستان سینا وزارت راه و شهرسازی بهداشت و سلامت اخبار کنکور بیمارستان سینا سینا زرند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۵۶۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

التیماتوم ۴ ماهه شفقت برای معاونت عمرانی‌ استانداری

ابوطالب شفقت، استاندار جدید لرستان از برخی پروژه‌های شهر خرم‌آباد بازدید کرد، یکی از این پروژه‌ها ساختمان «امید» یا همان ساختمان جدید استانداری لرستان بود که در جریان بازدید خود از آن برای معاون عمرانی خودش و همچنین مدیرکل دفتر فنی استانداری یک التیماتوم تقریباً چهارماهه برای تعیین تکلیف بخشی از این پروژه و استقرار معاونت عمرانی در آن گذاشت.

برج «امید» در نقطه ۶۸ درصد پیشرفت فیزیکی

کرم‌زاده مدیرکل دفتر فنی استانداری لرستان در جریان این بازدید در سخنانی با بیان اینکه کلنگ ساختمان «امید» یا همان استانداری لرستان در سال ۹۲ به زمین زده شده است، اظهار داشت: زیر بنای این ساختمان ۱۸ هزار و ۵۰۰ مترمربع است.

وی عنوان کرد: این ساختمان قرار بوده که ۱۳ طبقه احداث شود.

مدیرکل دفتر فنی استانداری لرستان در ادامه سخنان خود با بیان اینکه مجوز این پروژه از محل مجوز ۲۱۵ و فروش ساختمان قدیمی استانداری لرستان است، افزود: در حال حاضر ساختمان «امید» ۶۸ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

سوال استاندار از معاون عمرانی و مدیرکل دفتر فنی

کرم‌زاده، بیان داشت: تأسیسات مکانیکال و الکترومکانیکال این ساختمان در حال حاضر ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

وی با بیان اینکه کل ساختمان نیز ۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد، گفت: اگر چهارطبقه آخر را بخواهیم تکمیل کنیم، بین ۱۶۰ تا ۱۸۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

مدیرکل دفتر فنی استانداری لرستان در پاسخ به این سوال استاندار لرستان مبنی بر اینکه اگر بخواهیم معاونت عمرانی استانداری لرستان فعلاً در یک‌طبقه این پروژه مستقر کنیم، چه زمانی این بخش پروژه تکمیل می‌شود؟ تصریح کرد: باید تأسیسات و آسانسور را دراین‌رابطه عملیاتی کنیم.

کرم‌زاده، بیان داشت: اگر بخواهیم این دستور استاندار را عملیاتی کنیم با زیر ۱۰۰ میلیارد تومان می‌توانیم کار را جمع کنیم.

احمدرضا دالوند معاون عمرانی استانداری لرستان با بیان اینکه فرایند انتخاب پیمانکار این بخش از پروژه زمان بر است، اظهار داشت: چون سامانه‌ای است، یک ماه زمان می‌برد که این امر عملیاتی شود.

اگر پروژه را تکمیل نکنید باید بروید در بیابان زندگی کنید!

ابوطالب شفقت استاندار لرستان در واکنش به این اظهارات معاونت عمرانی استانداری لرستان، اظهار داشت: فردا صبح پروژه را برای انتخاب پیمانکار در سامانه بارگذاری کنید.

وی گفت: از شنبه صبح شروع کنید کار را، من از مدیرکل دفتر فنی استانداری لرستان می‌خواهم که آخر ماه صفر و اول ما ربیع این بخش از پروژه را عملیاتی کند، در غیر این صورت تمام وسایل معاونت عمرانی را در ساختمان فعلی بیرون می‌اندازم! یا باید بروید در بیابان زندگی کنید یا در این ساختمان جدید.

استاندار لرستان، افزود: خبرنگاران به شما ۱۰ تا ۱۵ روز هم تخفیف می‌دهند.

منبع: مهر

 

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • کوالالامپور؛ خواهر مدرن اما سنتی اصفهان
  • ترک فعل‌ها در سیل اخیر زرند کرمان بررسی می‌شود
  • ذخیره ۲و نیم میلیون متر مکعب آب در پشت سد‌های خاکی زرند
  • آیت‌الله اعرافی: در ‌معماری و شهرسازی الگوهای ویژه نداریم
  • مدل‌سازی اطلاعات ساختمان (BIM) گامی به سوی یکپارچگی در معماری
  • التیماتوم ۴ ماهه شفقت برای معاونت عمرانی‌ استانداری
  • بهره برداری از دومین باشگاه کوهنوردی در زرند
  • ریزش کوه، گردنه ده علیرضا در محور زرند _ راور را مسدود کرد
  • اجرای مانور‌های نمایشی شهر فرهنگی ویژه معماری
  • بازدید مدیرکل راه و شهرسازی استان از پروژه‌های نهضت ملی مسکن شهرستان تفتان