Web Analytics Made Easy - Statcounter

خدابخش جنگی زهی گفت: نمی توان فقط یک عامل را کم رنگ شدن ازدواج و یا دیر ازدواج کردن جوانان مدنظر قرار داد؛ مطمئنا عوامل اقتصادی و بیکاری از دلایل اصلی در انجام این امر مقدس است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ خدابخش جنگی زهی کارشناس خانواده در گفت و گو با عصرهامون با اشاره به اینکه عوامل کم رنگ شدن ازدواج در جوانان دلایل متعددی دارد، بیان کرد: سخت گیری والدین، عوامل اقتصادی و بیکاری، سنت های نادرست  در بین اقوام، سبک زندگی نادرست،  الگوهای نامناسب، ترس از مسئولیت   از مهمترین عوامل کم رنگ شدن ازدواج در بین جوانان به شمار می رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی ادامه داد: همه این عوامل را می توان حول سه محور اصلی یعنی اقتصادی، فرهنگی اجتماعی، فردی و شخصی خلاصه کرد،بر همین اساس نمی توانیم فقط یک عامل را مدنظر قرار دهیم، مطمئنا عوامل اقتصادی یکی از عوامل اصلی در امر ازدواج به شمار می آید.

این کارشناس خانواده در تکمیل مطلب فوق اضافه کرد: به خصوص در این مناطق به دلیل اهمیت فراوانی که به طلا و لباس دختران داده می شود این عامل پررنگ تر به نظر می آید، به همین دلیل می توانیم دلیل اصلی  ازدواج نکردن در بین جوانان را عوامل اقتصادی و بیکاری نامید.
 
وی افزود: در آغاز زندگی اکثر جوانان به دنبال رویاهای خودشان هستند و این رویاها برای تحقق یافتن نیاز به منابع مالی دارند. ماشین، خانه، لوازم خانه و... جز اساسی این رویا ها هستند.

وی اذعان کرد:در رابطه با ازدواج آسان نباید به دنبال راه حل آنی باشیم چون  فرایندی طولانی و زمان‌بر است. مهمترین نکته برای ترویج ازدواج آسان، آموزش به نسل جدید هست و این نکته باید به آنها گفته شود که شما چقدر در امر ازدواج به مشکل برخوردید و در این مسیر به چه سختی ها و مشکلاتی برخورد کردید، به نسل امروز گفته شود که شما به عنوان پدر و مادر های آینده چه کارهایی را برای رفع این مشکل انجام خواهید داد.

لازمه برپایی ازدواج های دانشجویی و منطقه ای

به گفته این کارشناس خانواده نکته بعدی که باید در این مورد برجسته شود ازدواج امامان و پیشوایان دینی ماست، گام مثبتی که در این زمینه وجود دارد برپایی ازدواج های آسان دانشجویی و منطقه ای هست که به مناسبت های مختلف مذهبی برگزار می شود.

وی با اشاره به اینکه یکی از ویژگی های دوره نوجوانی و جوانی قهرمان سازی و الگو سازی است، خاطر نشان کرد: بر همین اساس افراد براساس الگوهای نادرست و تقلید از سبک زندگی نادرستی که در ماهواره  و فضای مجازی تبلیغ می شود مانند بحث دوست دختر و دوست پسر یا ازدواج سفید و رواج داده می شود رفتار می کنند.

جنگی زهی گفت: امروزه قسمت اعظمی از وقت افراد در فضای مجازی و ماهواره می گذرد و چون خانواده کنترلی روی این مورد ندارند خواه و ناخواه فضای مجازی روی رفتار و شخصیت آنها تاثیر گذار خواهد بود.

آرامس و آسایش زوجین هدفا اصلی ازدواج در قرآن است

وی ادامه داد: در رابطه با هدف اصلی ازدواج می توان گفت که فلسفه ازدواج در قرآن آرامش و آسایش زوجین است، زن و مرد تکمیل کننده همدیگر هستند و این تکامل باعث خواهد شد که همدیگر را رشد دهند و به کمال واقعی برسند اما افرادی که دیدگاهی غیر از این دارند و به دنبال منافع مادی هستند آرامش لازم از زندگی مشترک را کسب نمی کنند.

این کارشناس خانواده با بیان اینکه قناعت در زندگی مشترک اساسی ترین رکن برای پایدار ماندن آن است، تصریح کرد: بالا رفتن سن ازدواج دامنه انتخاب افراد را کاهش می دهد و خود فرد باید به دنبال فرد متناسب با خود بگردد، اما در جامعه یک سنت غلط را به جای خواهد گذاشت که دیگران آن را ادامه خواهند داد.

به گفته جنگی زهی، ازدواج در سن بالا باعث پدید آمدن تک فرزندی در خانواده ها خواهد شد، همچنین فاصله سنی فرد با فرزندان زیاد می شود و این باعث شکاف بین دو نسل خواهد شد.


انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: عوامل اقتصادی و بیکاری کارشناس خانواده جنگی زهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۵۷۲۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احساس امنیت، پایداری واحدهای اقتصادی را به‌دنبال دارد

ایسنا/لرستان مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان گفت: احساس امنیت، پایداری واحدهای اقتصادی را به‌دنبال دارد.

سید فرهاد ناصری‌نیا امروز (۱۱ اردیبهشت ماه) در دیدار با معاون اجتماعی نیروی انتظامی استان به‌مناسبت فرا رسیدن روز جهانی کارگر، نیروهای انتظامی را یاوران صدیق نظام و انقلاب دانست و افزود: امنیت و آرامش امروز مدیون تلاش‌های همه نیروهای نظامی و انتظامی در کشور است.

وی ادامه داد: اقدامات ارزشمند و فعالیت‌های صادقانه و ثمربخش نیروی انتظامی در کاهش آسیب‌های اجتماعی، مبارزه با قاچاق کالا و مواد مخدر و کنترل بلای خانمان‌سوز اعتیاد قابل تجلیل و تقدیر است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان وجود امنیت در استان را موجب رونق کسب و کار و حضور سرمایه‌گذاران دانست و گفت: احساس امنیت در استان می‌تواند زمینه حضور سرمایه‌گذار را فراهم کند و پایداری واحدهای اقتصادی را در پی دارد.

وی بیان کرد: بخش بزرگی از آرامش امروز در کشور، مدیون از خود گذشتگی‌ها و تلاش‌های بی‌منت نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران است.

در این دیدار، سرهنگ علی گلالی، معاون اجتماعی فرماندهی نیروی انتظامی استان از تلاش‌های مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی لرستان قدردانی کرد و گفت: کارگران در خط مقدم جبهه اقتصادی هستند. این قشر، امنیت اقتصادی را برای کشور و استان فراهم می‌کنند.

وی با اشاره به همکاری‌های این اداره کل با معاونت اجتماعی در حوزه آسیب‌های اجتماعی، افزود: پلیس آمادگی خود را برای ارتقای سطح دانش کارگران و خانواده‌های آن‌ها در همه حوزه‌های مرتبط اعلام می‌کند و کارشناسان ما آماده ارائه آموزش‌های لازم به جامعه کار و تولید با هماهنگی این اداره کل هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • احساس امنیت، پایداری واحدهای اقتصادی را به‌دنبال دارد
  • آگاهی‌بخشی مهمترین پایه پدافند غیرعامل است
  • هدایت و تربیت، مهمترین رسالت معلمان
  • لیست مشترک جبهه پایداری با شانا برای دور دوم انتخابات+ جزئیات
  • مهم‌ترین دلایل خودکشی در استان وضعیت فرهنگی، اقتصادی و افسردگی می‌باشد
  • دغدغه رهبر انقلاب پیرامون فرزندآوری و ازدواج مجرّدان
  • حسین قناعت:«والدین امانتی» به کودکان حفاظت از محیط زیست را آموزش می‌دهد/ فیلم کودک با اکران آنلاین بهتر دیده می‌شود
  • بیشترین نرخ بیکاری متعلق به کدام استان؛ روندها رو به کاهش به چه معناست؟
  • بیشترین نرخ بیکاری متعلق به این استان کردنشین است
  • ظرفیت جوانان در رونق اقتصادی بکار گرفته شود