Web Analytics Made Easy - Statcounter

«ابراهیم رضایی» در گفت و گو با خبرنگار سیاسی ایرنا با اشاره به نتایج انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و نحوه مواجهه دولت آینده آمریکا با ایران اظهار داشت: تجربه نشان داده که دو حزب جمهوری خواه و دموکرات در نحوه تعامل و مواجهه با ایران سیاست یکنواختی داشته اند. هر چند هر کدام از این دو حزب از شیوه ها و ابزارهای مختلفی برای رسیدن به هدف خود استفاده می کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو کمیسون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با تاکید بر اینکه سیاست دو حزب جمهوری خواه و دمکرات در قبال ایران فقط در اجرای تاکتیک‌ها متفاوت است، تصریح کرد: فراموش نکنیم که بیشترین تحریم‌های اقتصادی علیه جمهوری اسلامی ایران در زمان «باراک اوباما» که جو بایدن هم در تیم او حضور داشت،  اعمال شد.

نماینده مردم دشتستان در مجلس، کلید حل مشکلات کشور را در ادامه مقاومت مردم و مسوولان و تکیه بر توان مردم، متخصصان و مسوولان عنوان کرد و افزود: باید در قبال رفت و آمدهایی که در کاخ سفید رخ می‌دهد، ارکان مختلف کشور اعم از دستگاه های اجرایی و نظارتی راهبرد مقاومت را در پیش بگیرند و برای حل مشکلات مردم اقدام کنند.

 رضایی ادامه داد: با عنایت به تجارب سالهای اخیر و کارشکنی های مکرر آمریکا، بهترین و مطمئن ترین رویکرد اجرای سند اقتصاد مقاومتی است و همانطور که رهبر معظم انقلاب بارها به مجلس و دولت تاکید کردند که باید حوزه اقتصاد مقاومتی فعال شود و با این روش برابر هر ضربه احتمالی دشمن آماده‌ خواهیم بود.

وی خاطرنشان کرد: تجربه نشان داده هیچ گاه آمریکا نسبت به ایران نگاه مثبتی نداشته و  سیاست های خود را پیگیری کرده است ما هم باید برای خود طرح و برنامه‌ای از پیش تعیین شده داشته باشیم.

عضو کمیسیون امنیت ملی وسیاست خارجی مجلس با اشاره به تحریم دارویی و غذایی کشور از جانب آمریکا تصریح کرد: آمریکا همیشه مدعی بوده که غذا و دارو در لیست تحریم های این کشور علیه ایران نبوده است. طبق یک ضرب المثل، خدا کند این دروغ آمریکایی‌ها راست باشد.

وی ادامه داد: واقعیت این است که هدف تروریسم اقتصادی که آمریکایی‌ها بویژه در یک دهه اخیر علیه جمهوری اسلامی ایران اعمال کرده‌اند شکستن مقاومت ایران بوده است. آمریکا برای به زانو درآوردن ملت ایران،  این سیاست را در پیش گرفته تا ملت ایران را اسیر خواسته‌های خود کند.

رضایی یادآور شد: دارو کالایی نیست که کاربرد دوگانه به ویژه در زمینه هسته‌ای و نظامی داشته باشد. کاربرد دارو فقط برای کمک به بیماران به خصوص اقشار ضعیف، بیمار و محروم جامعه است ولی آمریکا در سال های گذشته از واردات دارو به کشور جلوگیری کردند و این موضوع فقط نشان دهنده خصومت آنها با ملت ایران است.

وی تصریح کرد: مشکل آمریکایی‌ها با ملت ایران این است که می‌بینند مردم نمی‌خواهند بیگانه برای آنها تصمیم بگیرد و استقلال خود را به هر قیمتی حفظ می‌کنند و نمی‌خواهند زیر بار زور بروند.  

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی جمهوری اسلامی ایران فرانسه دونالد ترامپ دشتستان اقتصاد مقاومتی ایالات متحده آمریکا کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اسلام هراسی ابراهیم رضایی باراک اوباما جو بایدن کاخ سفید ترکیه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی جمهوری اسلامی ایران فرانسه دونالد ترامپ دشتستان اقتصاد مقاومتی ایالات متحده آمریکا کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اسلام هراسی ابراهیم رضایی باراک اوباما جو بایدن کاخ سفید ترکیه مجلس شورای اسلامی جمهوری اسلامی ایران فرانسه دونالد ترامپ دشتستان اقتصاد مقاومتی ایالات متحده آمریکا کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اسلام هراسی ابراهیم رضایی باراک اوباما جو بایدن کاخ سفید ترکیه اخبار کنکور ملت ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۵۷۳۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران آمادگی بورس تحصیلی دانشجویان اخراج شده از دانشگاه‌های آمریکا را دارد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، هاشم داداش‌پور معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رییس سازمان امور دانشجویان تاکید کرد: دانشجویان دانشگاه‌های آمریکا که خشم و انزجار خود را از جنایات رژیم صهیونیستی در غزه به نمایش گذاشته و از دانشگاه اخراج شده‌اند، می‌توانند بورس دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی ایران شده و به تحصیل خود ادامه دهند.

 داداش پور با اعلام حمایت از دانشجویان معترض به جنایات اسرائیل، تصریح کرد: دانشگاه‌های ایران در رتبه‌بندی جهانی از جایگاه رو به رشد و خوبی برخوردار هستند و دانشجویان اخراجی دانشگاه‌های آمریکایی در هر رشته‌ای که تمایل به ادامه تحصیل داشته باشند می‌توانند از ظرفیت موسسات آموزش عالی ایران بهره‌مند شوند.

وی ایران به عنوان کشوری که به برکت انقلاب اسلامی و خون شهدا مستقل بوده و یا‌ر مظلومان جهان است معرفی نمود و افزود: سیاست‌های ایران اسلامی بر اساس آنچه حضرت امام خمینی"ره" ترسیم فرموده بود و راهبرد‌های رهبر حکیم انقلاب اسلامی، استکبار ستیزی و استعمار زدایی و فرهنگ سازی این سیاست بوده و است و باهمین رویکرد بود که توانستیم هیبت آمریکا و رژیم صهیونیستی را در دنیا به چالش بکشیم و امروز چشم تمامی آزادیخواهان جهان به ایران دوخته شده است که در حمله موشکی به اسراییل با خوشحالی جهانیان این نگاه به عیان مشخص گردید و امروز با همین نگاه و سیاست است که وزارت علوم با افتخار اعلام آمادگی جذب هر دانشجوی معترض و اخراج شده را مطرح می‌کند.

رئیس سازمان امور دانشجویان همچنین با اشاره به تخریب مراکز آموزشی و دانشگاه‌ها در غزه و به تعطیلی کشاندن آنها یادآور شد: دانشگاه‌های ایران با توجه به ظرفیت‌های خوبی که از آن بهره‌مند هستند این آمادگی را دارند تا ما بتوانیم به بورسیه دانشجویان غزه نیز بپردازیم.

رئیس سازمان امور دانشجویان ادامه داد: بی تردید ایران ملجا و خانه امن تمامی ظلم ستیزان و مظلومانی است که به خاطر مبارزه با استکبار و صهیونیسم جهانی از تحصیل و زندگی باز مانده‌اند.

وی برخورد بی منطق و خشن پلیس آمریکا با دانشجویان را رسوایی این کشور در برابر شعار آزادی بیان در غرب عنوان کرد و اظهار داشت: این حرکت پلیس و نوع برخورد حاکمیت با این جریان و حرکت دانشجویی نشان داد شعار آزادی بیان و ارج نهادن به قشر تحصیلکرده سرابی بیش نبوده و تشت رسوایی غرب با این رفتار به صدا در آمده و به تمامی کسانی که به هر نوعی دل در گرو مهد توسعه و آزادی آمریکا داشتند، فهماند هر کجا که سیاست این کشور اقتضا نماید، تمام شعار‌ها را در برابر منافع خود ذبح می‌کند و ذره‌ای به شعار‌ها ارزش قائل نخواهد شد.

وی در پایان سیاست راهبردی ایران را مبارزه با مستکبران و دفاع از مظلومان نام برد و خاطر نشان ساخت: دیروز با موشک و پهپاد هیمنه پوشالی و گنبد آهنین رژیم صهیونیستی و آمریکا را به چالش کشیدیم و اقتدار ایران اسلامی را در عمل به اثبات رساندیم و نقاب از چهره واقعی استکبار که تهدید به گزینه‌های روی میز داشت کنار زدیم و امروز با اعلام آمادگی جذب دانشجویان معترض و اخراجی علیه جنایات رژیم صهیونسیتی، ظرفیت و نگاه ایران را در همه عرصه‌ها به ویژه دانش گستری و جذب دانشجویان مظلوم با هر نژاد و زبانی به دنیا نشان می‌دهیم و ایران اسلامی همواره پشتیبان حق خواهان و پشیمان کننده زورگویان عالم بوده و بر همین سیاست و روش باقی خواهد ماند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سیاست همسایگی دولت سیزدهم
  • حرکت بر لبه فناوری، راهبرد ارتش برای مقابله با تهدیدات مدرن است
  • گسترش حلقه آتش؛ واکاوی راهبرد جدید مقاومت علیه رژیم صهیونیستی
  • ایران آمادگی بورس تحصیلی دانشجویان اخراج شده از دانشگاه‌های آمریکا را دارد
  • رهبر دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا از احتمال دخالت نظامی در اوکراین خبر داد
  • بورسیه دانشجویان اخراج شده از دانشگاه‌های آمریکا
  • مصوبه تعیین نماینده ویژه رئیس‌جمهوری در مناطق آزاد اصلاح شد
  • نفت باکو همچنان از ترکیه به اسرائیل می‌رسد
  • انتقاد یک نماینده مجلس از ناکارآمدی وزرای رئیسی /جا داشت وزرای بیشتری استیضاح می شدند / در مجلس با دولت رودربایستی‌هایی داشتیم
  • روش‌های عجیب برخی کاندیداها برای رأی آوردن