Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: در رابطه با مساله تعطیلی تهران نامه مشترکی از طرف نمایندگان مجلس و نمایندگان شورای شهر به ستاد ملی مقابله با کرونا ارسال شده بود و یک نامه دیگری را هم خود اعضای شورای شهر فرستاده بودند، اما علت اینکه چرا تاکنون تصمیمی در این مورد گرفته نشده را باید از خود مسوولان ستاد بپرسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زهرا نژادبهرام عضو شورای اسلامی شهر تهران در گفت و گو با خبرگزاری میزان در خصوص علت تعطیل نشدن تهران گفت: در رابطه با مساله تعطیلی تهران نامه مشترکی از طرف نمایندگان مجلس و نمایندگان شورای شهر به ستاد ملی مقابله با کرونا ارسال شده بود و یک نامه دیگری را هم خود اعضای شورای شهر فرستاده بودند، اما علت اینکه چرا تاکنون تصمیمی در این مورد گرفته نشده را باید از خود مسوولان ستاد بپرسید.

نژادبهرام در واکنش به انتقاداتی که ابوالفضل قناعتی عضو سابق شورای اسلامی شهر تهران درخصوص عملکرد وی و دیگر اعضای شورای شهر مطرح کرده گفت: ما هرچه می‌گوییم در قالب پیشنهاد است و پیشنهادهایمان را در معرض دید افکار عمومی قرار می‌دهیم، چون انتظارمان هم همین است که دیدگاه هایمان مورد توجه قرار بگیرد. من فکر می‌کنم همکار سابق ما آقای قناعتی بهتر می‌دانند که ما نماینده مردم هستیم و باید پیگیر خواسته‌های مردم باشیم. در نشست‌های عمومی که با مردم داشتیم همه درخواست این را داشتند که نسبت به وضعیت بحرانی که در تهران درخصوص واگیری کرونا به وجود آمده اقداماتی صورت بگیرد. ما با مشاوره‌ای که با متخصصان و پزشکان مختلف داشتیم پیشنهاد تعطیلی دو هفته‌ای را دادیم. یقینا تصمیم گیرنده ستاد ملی مقابله با کروناست و ما در نقش پیشنهاد دهنده عمل می‌کنیم. این پیشنهاد هم از طرف بنده به عنوان شخص خودم و هم از طرف شورای شهر ارجاع شده و دقیقا در چارچوب وظایف نمایندگی ماست که دغدغه‌ها و نگرانی‌های مردم را با ارائه پیشنهاد‌هایی که به نظرمان می‌رسد به مسوولان اعلام کنیم. یقینا ما در ستاد ملی مقابله با کرونا تصمیم گیرنده نیستیم. فرماندهی ستاد کرونا با شخص دیگری است و ما هم تابع تصمیمات فرماندهی ستاد هستیم.

نژادبهرام در ادامه گفت: شورای شهر تهران تا به حال به خاطر کرونا تعطیل نشده است. با وجود اینکه شش تن از اعضای شورای شهر به کرونا مبتلا شدند، اما شورا هیچگاه به این خاطر تعطیل نشده و اگر هم موردی بوده جلسه به صورت غیرحضوری برگزار شده است. آن هم به خاطر این بوده که شرایط کرونا وضعیت دشواری پیدا کرده و فقط جلسه روز سه شنبه به صورت مجازی برگزار شده نه اینکه شورای شهر تعطیل شده باشد. شورا تاکنون تعطیل نشده است. کارشناسان و کارکنان شورای شهر تهران بر حسب تصمیمی که ستاد کرونا گرفته به صورت ۵۰ درصدی در محل کار حضور دارند و ما همه مصوبات ستاد کرونا را عملیاتی می‌کنیم.

عضو شورای اسلامی شهر تهران در ارتباط با وضعیت طرح ترافیک تهران گفت: آقای قناعتی خودشان بهتر می‌دانند که طرح ترافیک موضوعش مربوط به شورای ترافیک تهران است و شورای شهر یکی از اعضای شورای ترافیک محسوب می‌شود و هر تصمیمی که آنجا گرفته شود ما عملیاتی خواهیم کرد. تعجب می‌کنم این دوستان که خودشان سال‌ها در عرصه نمایندگی حضور داشتند و تمام بخش‌های شهرداری را می‌شناسند چطور راجع به این موضوعات اینطور متفاوت نظر می‌دهند. انتظار ما بر این بوده که این دوستان با توجه به تجاربی که دارند و می‌دانند که مسوولیت‌های شهرداری و شورای شهر در چه سطحی است نسبت به اظهارنظراتشان توجه بیشتری داشته باشند.

نژادبهرام درباره جایگاه قانونی و مسوولیت‌ها و وظایف شورای شهر گفت: برخلاف بعضی انتقاد‌ها ما شورای شهرداری نیستیم بلکه شورای شهر هستیم و برای همین نسبت به تعطیل کردن دوهفته‌ای یا مسائل مختلف اظهار نظر می‌کنیم.

وی در خصوص تبعات کاهش ساعت کاری سیستم حمل و نقل عمومی پایتخت گفت: همکاران ما از جمله جناب آقای علیخانی به طور کامل توضیح داده اند که کاهش ساعت کاری سیستم حمل و نقل عمومی دقیقا چرا منجر به ازدحام جمعیت می‌شود. خواسته ما همیشه این بوده که تا آنجایی که ممکن است در محیط‌های عمومی ازدحام صورت نگیرد. زیرا این مساله ازدحام باعث می‌شود که ظرفیت لازم برای رعایت فاصله فیزیکی فراهم نشود درحالی که خواست ما این است که افراد کمتر در تجمع‌ها شرکت کنند. ما درمورد اتفاقاتی که طی یکی دو روز گذشته در مترو تهران به وجود آمده اصرار داریم که ستاد مقابله با کرونا در این قضیه بازنگری کند.

عضو شورای شهر تهران درباره تاثیر عضو شدن این نهاد در ستاد مقابله با کرونا گفت: یقینا نسبت به انتقال خواسته‌ها و پیام‌های شهروندان در درون ستاد کرونا و دفاع از رویکرد‌هایی که آن‌ها دارند بسیار موثر خواهد بود.

بیشتر بخوانید:
تعطیلی کلیه عصر بازارها و شب‌ بازارهای مشهد از امروز
انتهای پیام/ برچسب ها: کرونا مدیریت شهری

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا مدیریت شهری ستاد ملی مقابله با کرونا شورای اسلامی شهر تهران اعضای شورای شهر شورای شهر شهر تهران شورای شهر ستاد کرونا عضو شورای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۵۸۴۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بودجه فرهنگی ایران نصف شاخص بین‌المللی است / موازی‌کاری فرهنگی داریم!

نایب‌رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی معتقد است که با تدوین بودجه ۱۴۰۳ بر اساس برنامه هفتم، می‌توان امید داشت که افزایش ۲۵ درصدی سهم فرهنگ به ویژه در حوزه‌های دینی عملیاتی شود.

بیژن نوباوه وطن -نایب‌رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی- در گفت‌وگو با ایسنا درباره اعتبارات فرهنگی گفت: کشور از سال‌های اول انقلاب در بودجه‌نویسی نگاه بایسته‌ای به حوزه فرهنگ نداشته است. مسئله روز از جمله اقتصاد بر حوزه فرهنگی سایه انداخته و باعث شده بودجه فرهنگی تقریباً نصف شاخص بین‌المللی باشد.

وی ادامه داد: متوسط بودجه فرهنگی در دنیا هفت درصد است که این بودجه در کشور آمریکا هفت درصد به صورت آشکار و ۱۱ درصد به‌صورت پنهان است، اما در کشور ما در گذشته سه درصد و اکنون ۵/۲ درصد است؛ این نشان از نقص بسیاری جدی بودجه‌نویسی حوزه فرهنگ در کشور دارد.

نایب‌رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی بی‌توجهی به بودجه فرهنگی را خطری برای فرهنگ کشور تلقی کرد و گفت: تقریباً همه دولت‌ها نسبت به بودجه فرهنگی کشور کم‌توجهی دارند و اساساً بودجه فرهنگی کفاف نیازهای توسعه فرهنگی کشور را نمی‌دهد؛ با ادامه این روند ما در حوزه فرهنگ و هنر و دین دچار مشکل خواهیم شد.

تخصیص یک درصد از بودجه شرکت‌های دولتی برای ارتقای فرهنگی کشور / دستگاه‌های فرهنگی سازماندهی مجدد می‌خواهند 

نوباوه بیان کرد: براساس تبصره ۹ قانون بودجه سال ۱۴۰۲، یک درصد از کل اعتبارات شرکت‌های دولتی و بانک‌ها باید در حوزه فرهنگ و هنر و دین هزینه شود؛ پیش‌تر مشخص نبود که یک درصد از هزینه نهادها و سازمان‌های دولتی که حدود ۲۵ هزار میلیارد تومان یا ۲۵ همت است، کجا هزینه می‌شود؛ لذا این را در اختیار سازمان‌ها و نهادهای فرهنگی قرار دادیم و دیوان محاسبات را موظف به نظارت بر این دستگاه‌ها کردیم.

وی تاکید کرد: بر اساس شاخص‌های موجود، باید طی پنج سال حداقل ۲۵ درصد به پایه‌ بودجه فرهنگی کشور اضافه شود. این افزایش اعتبار ممکن است بودجه فرهنگی را به شاخص سه درصد و حتی بیشتر، از بودجه عمومی کشور برساند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی در عین حال خاطرنشان کرد: همه‌ مشکلات، ناشی از کمبود بودجه نیست، بلکه در برنامه‌ریزی‌های فرهنگی، موازی‌کاری‌ها، سازمان‌ها و نهادها دچار مشکل هستیم. هزینه‌کرد برخی دستگاه‌های فرهنگی، خصوصاً در شاخص‌های فرهنگی خارج از کشور که هزینه‌های بسیار زیادی در پی دارد، تأثیرات مثبتی ندارد و حتماً باید یک سازماندهی مجدد در برخی از دستگاه‌های فرهنگی صورت گیرد.

امیدواری برای افزایش عملیاتی ۲۵ درصد سهم فرهنگ در بودجه و انتقاد از موازی‌کاری

نوباوه وطن بودجه فرهنگی ۱۴۰۳ را امیدوارکننده دانست و گفت: با تدوین بودجه ۱۴۰۳ بر اساس برنامه هفتم، امید داریم که بتوانیم افزایش ۲۵ درصدی سهم فرهنگ در بودجه را عملیاتی کنیم و شاهد ارتقای وضعیت فرهنگی کشور باشیم.

وی در پایان مسئله موازی‌کاری در هزینه‌کرد بودجه فرهنگی را یک مشکل بزرگ در کشور دانست و اظهار کرد: اگر جلوی موازی‌کاری گرفته شود و هرکس در زمینه خاص خودش کار کند، قطعاً می‌توانیم یک بخش مهمی از اسراف‌های هزینه‌کرد بودجه را مدیریت کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • بودجه فرهنگی ایران نصف شاخص بین‌المللی است / موازی‌کاری فرهنگی داریم!
  • مربی نفت آبادان: یک روز هم استراحت نکردیم
  • روزهای سخت کارگران مهاجر در پایتخت/ برای کارگران روزمرد کاری کنید
  • پاسخ بامزه یک دانش‌آموز به تمرین کتاب درسی
  • کدام نمایندگان جلسه عصر مجلس را تعطیل کردند؟
  • یا اضافه کاری یا اخراج، پاسخ بیمارستان به اعتراض پرستاران
  • ایجاد ۱۰۴ بوستان در پایتخت/ اکوپارک فرحزاد خرداد افتتاح می‌شود
  • عزم ملی برای حل مشکلات پایتخت شکل بگیرد/ضرورت استفاده از ظرفیت معتمدین محلات در سایر کلانشهرها
  • رئیس شورای شهر: سال آینده نمایشگاه کتاب به «شهر آفتاب» منتقل می‌شود