Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل صنایع نساجی، پوشاک و سلولزی وزارت صنعت با بیان اینکه همه مواد اولیه تولید پوشک از گمرکات ترخیص و در چرخه تولید قرار گرفته است، گفت: در حال حاضر هیچ کمبودی در بازار پوشک وجود ندارد.

افسانه محرابی با بیان اینکه در کشور برای تولید انواع پوشک حدود 518 هزار تن ظرفیت نصب‌شده وجود دارد، اظهار داشت: با توجه به شرایط اقتصادی سال جاری از قبیل افزایش نرخ ارز و در پی آن افزایش قیمت تمام‌شده کالاها و کاهش قدرت خرید مردم، به طور کلی مصرف پوشک کشور با کاهش 20 درصدی مواجه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین، تولیدکنندگان علاوه بر تأمین نیاز بازار، قادر به صادرات محصولات خود نیز بوده‌اند.

وی افزود؛ با توجه به نام‌گذاری امسال با عنوان جهش تولید، حمایت‌های تعرفه‌ای مناسبی از تولید پوشک صورت گرفته و حقوق ورودی 32 درصدی برای واردات پوشک تعیین شده است.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه اجزاء عمده‌ای از مواد اولیه زنجیره تولید پوشک از طریق واردات تأمین می‌شود، اقداماتی در راستای تولید داخلی بخشی از مواد اولیه این صنعت صورت گرفته که به‌زودی به ثمر خواهد رسید.

محرابی تصریح کرد: در شرایط اقتصادی فعلی کشور و وجود برخی محدودیت‌ها و نوسانات ارزی برای واردات مواد اولیه، تولیدکنندگان با مشکلاتی روبرو هستند و وزارت صنعت نیز تلاش خود را برای تأمین به ‌موقع و مناسب مواد اولیه کارخانه‌ها به کار گرفته است.

وی ادامه داد: پس از برگزاری جلسه اخیر با حضور وزیر صنعت و برخی تولیدکنندگان پوشک، تصمیماتی اتخاذ شد و طبق هماهنگی‌ صورت گرفته با گمرک، همه مواد اولیه مربوطه موجود در گمرکات ترخیص و در چرخه تولید قرار گرفته است.

مدیرکل صنایع نساجی، پوشاک و سلولزی وزارت صنعت با بیان اینکه در حال حاضر هیچ کمبودی در بازار پوشک وجود ندارد، افزود: طبق هماهنگی انجام شده با بانک مرکزی، برای تأمین ارز سایر مواد اولیه مورد نیاز وارداتی از محل ارز حاصل از صادرات و یا تهاتر، اقدام لازم در دست انجام است.

برخی کاربران سامانه «فارس من» با ثبت سوژه هایی با عنوان «گرانی قیمت پوشک برای چیست؟»، «با سیر صعودی قیمت پوشک نوزاد چه باید کرد؟» و «افزایش شدید قیمت پوشک در سایه بی‌توجهی مسئولین» خواستار مدیریت بازار پوشک و کنترل قیمت‌ها شده بودند./ فارس 

 

 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: تولید پوشک مواد اولیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۵۹۰۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۲.۵ درصدی مشترکان برق

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نیرو، در سال گذشته صنعت برق کشور شاهد رشد قابل توجه شمار مشترکان در بخش‌های مختلف بود و بر اساس آمار و ارقام موجود تعداد شمار مشترکان به طور میانگین نسبت به سال ۱۴۰۱ افزایش ۲.۵ درصدی داشت.

بر همین اساس شمار مشترکان بخش خانگی از ۳۱ میلیون و ۶۳۱ هزار نفر با ۲.۳ درصد افزایش به ۳۲ میلیون و ۳۵۱ هزار مشترک تا پایان سال ۱۴۰۲ رسید.

همچنین شمار مشترکان بخش عمومی نیز با ۳.۵ درصد افزایش به ۱ میلیون و ۹۷۷ هزار مشترک رسید.

در بخش کشاورزی نیز تعداد مشترکان این بخش در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ رشد ۳.۵ درصدی داشت و بر اساس گزارش‌ها ۱۸ هزار مشترک در این بخش به تعداد مشترکان برق دار افزوده شد.

در بخش صنعت بر اساس آمار و ارقام موجود ۹ هزار انشعاب برق جدید برای واحدهای صنعتی صادر شد تا شمار کل مشترکان بخش صنعت کشور به ۲۷۷ هزار واحد برسد.

برای مشترکان بخش تجاری نیز در سال گذشته ۱۵۹ هزار انشعاب برق صادر شد و شمار مشترکان این بخش با ۳ درصد افزایش نسبت به سال ۱۴۰۱ به ۵ میلیون ۴۴۶ هزار مشترک رسید.

بر اساس این گزارش در سال ۱۴۰۲ تعداد کل مشترکان صنعت برق نسبت به سال ۱۴۰۱ با ۲.۵ درصد افزایش از ۳۹ میلیون و ۶۲۰ هزار نفر به ۴۰ میلیون و ۵۹۳ هزار مشترک رسید.

این گزارش حاکی است در سال ۱۴۰۲ در مجموع برای کل مشترکان ۳۳۳ میلیارد و ۱۷ میلیون کیلووات ساعت برق تأمین شد که ۵۰.۵ درصد آن در بخش‌های مولد یعنی بخش کشاورزی و صنعت مصرف شد.

کد خبر 6089775 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • حمل ریلی محصولات مجتمع فولاد مبارکه تا ۱۰ میلیون تن در سال
  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی
  • چه داروهایی ارز ترجیحی می‌گیرند؟ + بخشنامه
  • چه داروهایی ارز ترجیحی می‌گیرند؟+بخشنامه
  • نزول طلا و ارز ادامه دارد | افزایش تیراژ تولید خودرو
  • رشد ۹۰ درصدی رصد زنجیره تأمین دارو در سامانه تیتک
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • رشد ۹۰ درصدی رصد کامل دارو‌های استراتژیک در سامانه تیتک
  • قیمت دلار، سکه و طلا در بازار امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • افزایش ۲.۵ درصدی مشترکان برق